Princzi!
Köszi
Lemondtam az október 12-i konzit Tűű dkival, úgy döntöttem, hogy nem parázok rá a dolgokra. Helyette Rentz doktornőhöz megyek vissza, de előtte október 12-én megyek kontrollvizsgálatokra.
Csináltatok egy komplett hormonsort (beleértve a progit is mert az múltkor nem nézték) és egy terhesléses cukorszint mérést.
Ha megint magasabb lesz a TSH-m akkor rákérdezek a dokinőre és a mensnek is van pajzsmirigy szakértője, max elmegyek egy konzira.
Múltkor Bri íra nekem, hogy a luteális fázisnak 14 napnak kell lennie. Ennek is utánanéztem, mert számolgattam, hogy ez nálam 12 nap körül van általában. Minden szakirodalom amit megnéztem azt írja, hogy 9 és 14 nap közötti az elfogadott tartomány, de ha 10-nél rövidebb, az már utalhat sárgatest elégtelenségre.
No ennek szellemében azt is elhatároztam, hogy nem bújom bőszen a netet, nem olvasgatok mindenféle hülyeséget, mert csak paráztatom magam. Még csinálom a diétát, szedem a metet (bár csökkentenem kell az adagomat, mert valami miatt irtóra hajtja a hasamat 2 hete) és meglátjuk október 12-én (pont 2 hét múlva) milyenek lesznek az eredményeim.
Ja és a 10 kg... Lányok, én aztán ismerem Princzit vagy 5 éve (de lehet már több is) és aki igazán sokat fogyott az nem én vagyok
Csak ámultam és bámultam, mert drága barátném asszem 20 kilót dobott le magáról röpke 6-8 hónap alatt. Ehhez az én tízesem kismiska
betty: köszi a reftartományról az infókat. naon szép a kutyus, spániel ugye?
EHCS: igen, ennek alapján rendben van, de minden orvos mást mond így most már nem tudok kiigazodni rajtuk
(a csomagot átvettem, köszönöm mégegyszer)
lujzi: szavazat elment Totyira
Többiek merre járnak?