Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lamme! Gartulálok a munkához! Gondolom most izgulsz, de tuti rendben lesz minden!

Nekem most 4 pályázatom van beadva. Sajna a közszférában, illetve a szakmámban nem tudok túl sok helyre jelentkezni, mert elég kevés a meghírdetett álláshely...

Cosmo! Petra tiszta Apa! Nagyon aranyosak!

Labkat! Nálunk is most volt szülinapi buli. Hunor 3 éves lett, vagyis lesz pénteken, csak előre hoztuk a bulit, mert unokatesóm utazik el fél évre, és hát ő a keresztanya.
Nálatok jól sikerült?

aviubi

Sziasztok!

A buli jól sikerült, csak annyit dolgoztam, hogy egyszerűen még ma se sikerült kipihennem magamat. A derekam, a csípőm és a lábam is nagyon fájt.
Tegnap meg egy hülyeség miatt úgy felspanoltam magamat, hogy este bekeményedett párszor a hasam, de olyan fájás szerű rendszerességgel. Hát még jobban bepánikoltam, és nagyon nehezen tudtam megnyugodni. Alig aludtam valamit, és ma így mentünk dokihoz.
Ma van a 31. szülinapom, és a férjem meglepett egy digitális fényképezőgéppel. Nem valami nagyon flinces-flancos darab, e legolcsóbb akciós cucc volt az Auchanban, de örülök neki. Arra a célra, amire nekünk kell, jó lesz. Remélem legalábbis.
Amíg vásároltunk, ki kellett mennem, és elmondtam a férjemnek, hogy miket vegyen, mert a séta is a nehezemre esett. Aztán mentünk dokihoz.
Hála Istennek, a méhszáj zárt. Már olyan hülyén érezm magam, hogy állandóan van valami, hogy meg kelljen nézni a méhszájamat, de tényleg pont így jön ki. Vett le kenetet is, bár szerintem most ez rendben lesz. Aztán volt vérvétel is. Jövő héten csináltatom meg a terheléses cukrot, és 12-én megyek majd uh-ra meg dokihoz is. Már időpontot is kértem, és szorszámot is kaptam :shock: Meglepődtem, de jó, hogy így majd nem kell lebumlizni bejelentkezni :)
Röviden ennyit rólunk!

aviubi: boldog szülinapot a kisfiadnak is :)

Kata
labkat

labkat együttérzek veled, tudom,most mindenért aggódsz és ez érthető is, de mégis azt mondom: csak semmi zaklatottság!!! :)
Minden rendben lesz, csak erre gondolj.

lamme Nagyon örülök, hogy végre sikerült állást találnod! Sokat gondoltam ám rád! Önbizalomhiányod pedig ne legyen, biztos vagyok benne, hogy kis gyakorlással belejössz, mi több: te leszel a császár! :wink: Nem hiszem, hogy te olyan elveszett csaj lennél! Mindent bele, ügyes vagy! :D

Aviubi Isten éltesse sokáig Hunort!!!! :D
Tudom, nem a legkönnyebb egy kisgyerekes anyának elhelyezkedni a munkaerőpiacon, én is már előre félek ettől. Szociális munkásként önkormányzatoknál, gyermekvédelmi területen nem érdeklődtél? Esetleg találtál már valamit? És ha igen, milyen munka?

cosmo édes ez a kis "hagymalány!" Elképzeltem a kiscsajt és apukáját... :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Dobok friss képeket a 7 hós Gergőről, na meg a bátyjáról.
Kép Kép

damara

Kata, nagyon boldog szülinapot neked! És Hunornak is!

Holnap megyek UH-ra, előtte kell kikérnem az AFP-s leletem, hát... kellően ideges vagyok. Ráadásul Bori megint náthás, úgy volt, hogy férjemmel együtt megyünk uh-ra, így viszont ő itthon marad vele, én megyek. Bocsi, hogy most nem reagálok másra, a gondolataim sem tudom összeszedni. :oops: A képek nagyon édesek!!!!!!!!!!!!!!!! Holnap jelentkezem!
ktc

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!

Labkat! Neked is boldog szülinapot, és a lánykádnak is! Itt az ideje, hogy picit pihenj! nem kell nagy bulikat szervezni. Tudom könnyű mondani 2 gyerek mellett, de azért egy picit vegyél vissza!

Damara! Nagyon édesek a fiúk! Nagy a szerelem mi?
Most 4 helyen van a pályázatom. Vöröskereszt, 1 alapítvány, és a Tegyesz-nél. A Tegyeszhez pénteken megyek beszélgetésre. Az a baj, hogy az önkormányzatoknál létszámstop van, és a családsegítőknél pedig elég szar a munkaidő. Most nem adtam be egy helyre, mert heti egyszer ügyeletet kell vállalni este 7-ig. na és akkor a fiúk az ovi elött várnak? :shock:

Ktc! Drukkolok az AFP-hez! Na, az nekem szörnyű élmény. De egészséges lett a gyerek, csak jól megíjesztettek. Nálatok nem lesz semmi baj!

aviubi

Sziasztok!

Mire a végére értem az olvasnivalónak,elfelejtettem a neveket,így mindenkinek nagyon boldog szülinapot kívánok!Anyukáknak,gyerekeknek egyaránt.Én holnap leszek 30... :shock: :D Úgyhogy mi is buliztunk nálunk szombaton,vasárnap meg kipihentük,mert 11-en voltunk.Én digitális képkeretet kaptam,imádom a képeket,mindig cserélgettem a tartókban. :D Meg kaptam egy új mérleget. :roll: Ideje eljött a fogyózásnak,ez még többet mutat,mint a régi ezer éves. :twisted: :lol:
Ktc:Nyugi,pocakbaba egészséges,nem lesz vele baj! :wink:
Vendég

Köszönöm a kedves köszöntéseket :)

damara: a fiúk nagyon aranyosak. Nálunk a lányok is így szeretik egymást :)

ktc: remélem minden rendben lesz uh-on is és AFP-vel is!

lilisgabi: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :)

Kata
labkat

SZiasztok!

Kata! örülök hogy sikerült végre időpont az uh-ra! És tényleg óriási a pocakod! Aztán nekem ne idegeskedj, semmi nem ér annyit, mint az egészségetek!!!
Boldog szülinapot!
Benedeknek ma van a 4.!

A többi szülinaposnak is sok boldogságot!

Kép
becsengo

becsengo: köszönöm a köszöntést. Benedeknek is boldog születésnapot :)
Próbálok nem idegeskedni, de hát a hormonok is játszanak velem :?

Kata
labkat

Benedeknek és Lilisgabinak boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megvolt ma az ultrahang, minden a legnagyobb rendben van, és megint kislányunk lesz! Az AFP is jó volt, azt közvetlenül előtte kértem ki, így megnyugodva mentem be. A dokit nem értem el utána, szerintem szülésen volt, de végül is személyesen nem kell most találkoznunk, csak 4 hét múlva.

Ideje lesz újabb pocakfotót készítenem, nagyon büszke vagyok rá! Emőke sokat mozog, bár kívülről még nem látható - na, azt nagyon várom már.

Most megyek, teleiszom magam a nagy örömre való tekintettel... :lol:
ktc

ktc: A dokit én is próbáltam nagyon hívni ma, de nem értem el. Remélem azért vele minden rendben van, és tényleg "csak" egy szülése volt!
Gratula a kislányhoz :) és örülök,h ogy jók lettek az eredmények! Olyan furi, hogy én is most voltam 18 hetes, de már olyan messzinek tűnik az időpont, mert azóta nem is láttam a babákat. Csak találgatni tudok, hogy hogy helyezkednek el! Na és még ugye 3 hét, mire megint megyek uhura. Az pedig még sok idő. Addigra már lassan a harmadik trimeszterbe lépek.

Kata
labkat

Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek!
Ktc:Örülök neked,most csak ezért jöttem,bocs másoktól.
Pár kép,mert ébred a pici... Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!
Ktc Gratulálok az újabb leányzóhoz, és köszönjük a szülinapi köszöntést.

Lilisgabi!
Látom picurka jól tűri a gyömöszkölést! Nálunk is ez megy :lol:

Kép
becsengo

Sziasztok!
Megjöttünk a nyaralásból. Szuper volt! Én bevallom, nem gondoltam, hogy egy ilyen pici gyerekkel ennyire élvezetes lehet, de Petra tündérien jól viselkedett (jobban, mint itthon). Eljátszott magában, alig volt kézben és rengeteget aludt. :shock: Isteni időt fogtunk ki, simán lehetett kint fürdeni és napozni és szerencsére ebben is partner volt a gyerek. Úszás után mindig aludt egy nagyot, így addig mi áztunk a jakuzziban, a gyerek meg mellettünk szundizott 8)
Kaja is isteni volt, híztam 1kilót :roll: de megérte :D Nekem már úgyis mindegy.

Teszek 1-2képet a sellőlányról.
Kép Kép Kép Kép

Ünneplőknek nagyon boldog születésnapot!
Ktc: gratulálok a kislányhoz :D

Aviubi: az elején meggyőződésem volt, hogy rám hasonlít a gyerek, de nagyon gyanús, hogy az elmúlt 3hétben mindenki azt mondta, hogy tiszta apja :) Drukkolok Neked a munka miatt!!!

Nagyon cukik a képek! Imádom a Tesós fotókat!!! Nagyon helyes Csabi, Gergő, Lili és Lotti is. Már nagyon álmos vagyok, ezért bocsánat, ha valaki kimaradt! Utólag majd pótolom, de már nagyon hívogat az ágy.

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Kicsit eltűntem mostanában, így bocsi, de csak "tömörítve" köszöntöm az összes ünnepeltet, legyen az kicsi vagy nagy :)

Ktc: Ahogy átfutottam az oldalt, láttam, hogy kislány a pocaklakótok, sőt, már a nevét is megtaláltátok :) Gratulálok a csajszikához, szuper lesz két kislánnyal :) Bori kezdi érteni, hogy tesója lesz? Sokat szoktam mosolyogni magamban azon, hogy Vivi pl. nem emlékszik arra, hogy volt két év, amikor nem volt a Niki :) Tök úgy veszi, hogy Nikkancs mindig is velünk élt :) Ezért is jó a kis korkülönbség :) Az éjjel veled álmodtam :) Nálatok voltam. Egy kicsi, de nagyon szép lakásotok volt. Találkoztam a férjeddel és Borival is :) Már este volt, és ketten elindultunk valahova, és ahogy kiléptünk a lépcsőházból, két-három emberke elkezdett velünk kötözködni. Én eléd léptem, hogy védjelek, közben mondtam neked, hogy menj vissza, majd elintézem őket :) Itt aztán jött egy vágás, így nincs vége a "jelenetnek" :)

Lilisgabi, Cosmo, Damara: Nagyon jók a képek! Édes minden gyerkőc! :)

Mi jól vagyunk, próbálunk alkalmazkodni az új élethelyzethez, vagyis a melóhoz és a bölcsihez :) Nem szeretném elkiabálni, de egész jól alakul. A meló tetszik, és remélem így is marad. Nikkancs reggelente még pityereg, de ahogy meglátja a gondozónőjét, már nyújtja a kis kezeit felé :) Vivi tegnap almaszüreten volt a csoporttal, párom is ment velük. Jól kifáradtak :) Most a csajok anyóséknál alszanak, mi meg kicsit kipihenjük magunkat a párommal :)

Valamit még szerettem volna írni, de kiment a fejemből. Majd legközelebb :) További szép hétvégét mindenkinek!
lamme

Cosmo, annyira édes Petra! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!!!!!!!

Mindenkinek köszi, hogy osztoztok két kislányos örömünkben! Ma férjem megjegyezte, sokszor elképzeli, vajon milyen lesz, lesz-e olyan szép, mint Bori. És hogy ha hasonlítani fog, megláthatjuk, hogy milyen lett volna Bori érett újszülöttként. Én nagyon remélem, hogy ugyanolyan gyönyörű orr-profilja lesz, mint a nővérének, én attól tudok elájulni. Nézzétek meg, ugye, ellenállhatatlan?

Lamme, nagyon édes vagy, hogy velem álmodtál! Azt pedig külön köszönöm, hogy álmodban megvédtél (biztosan jól elintézted őket)! Most, hogy már dolgozol is, nehezebb lesz összehozni, de megbeszélünk egy időpontot, amikor eljöttök hozzánk - benne vagytok? Örülök, hogy tetszik a munka! Jó is lehet közel 4 év után ismét felnőtt emberek között lenni, s nem mindig a gyerekekről beszélni. Irigyellek! :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ktc 2011.09.02 08:15-kor.
ktc

Sziasztok!

Nagyon szépek a gyerkőcök mindenkinél :)

lamme: örülök hogy jól alakulnak a dolgok!

Szép napot mindenkinek!

Kata
labkat

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára labkat 2011.10.01 22:20-kor.

Kata
labkat

Sziasztok!

Cosmo:Az utolsó kép a legcukibb nekem.Édes a kis Petra! :D

Lamme:Gratulálok a munkádhoz,érezd jól magad,és sok erőt,hogy ott tudd hagyni a piciket az oviban,bölcsiben.

Ktc:Tényleg szép Bori orra,bár az egész kislány szép,nem csak a nózija. :wink:

Nagyon jó volt a hétvégénk,szombaton a Mátrában voltunk,ma meg erdei kiránduláson,és cirkuszban.Most kicsinyítem a képeket,dobok majd.... :D
Vendég

Hoztam én is mai pocakfotót:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ktc 2011.09.02 08:16-kor.
ktc

Sziasztok!

Ma voltam cukor terhelésesen. Már kb 3/4 órával a kezdés előtt ott voltam, de vagy 15m-es sor állt. Akkor elnyögtem, hogy miért vagyok ott, és kedves bácsi szépen mellém állt, hogy persze, kismamák menjenek előre! Aztán amikor oda mentem, és kérdezte a csaj a glükózt, mondtam hogy bekevertem otthon 2dl vízzel, ahogy becsengő is javasolta. Majdnem leharapta a fejemet a csaj! Aztán pedig 4x szúrtak. :roll: Szerintem rajtam élvezkedtek! Pedig direkt mondtam, hogy a dokinak úgy is jó, ha egyet éhgyomorra, meg egyet 2 óra múlva szúrnak, erre ők csak erősködtek. Nem tudom becsengő hogy tudtad elintézni, hogy csak úgy legyen. Nagyon mufurc nőt fogtam ki!

Fel kéne hívnom a dokit, hátha felveszi és van épp egy üres járat a rendelésében! Volt egy hete vérvétel és kenet vétel. Már rég hívnom kellett volna, de nem értem el, mondjuk nem strapáltam nagyon magamat!

Na szép napot mindenkinek!

Kata
labkat

Na kész vagyok! Elértem a dokit, vashiányos vagyok, a bogyót szednem kell. Ez OK. De már megint nem tiszta a kenetem. Stafilococcust találtak nálam :(

Kata
labkat

Lamme: örülök, hogy bevált a meló! Kívánom, hogy maradjon is így! :wink:

Ktc: tényleg nagyon helyes Bori orrocskája :)

Pocakok csinik, tessék szépen növesztgetni őket!

Labkat: fránya bacik :?

Gabi: férjemnek is az a kedvenc képe :D Úgy irigyellek, hogy Te ilyen bátran mész a kicsivel és a naggyal mindenfelé! Jól bírja Lotti?

Kriszta: rég írtál, ha olvasol minket, akkor jelentkezz, hogy mi van Veletek!

Kép
Kép
cosmopolita

Ja, Gabi! Már a múltkor akartam írni, hogy a 3 babás kép nagyon jó :lol:
cosmopolita

Sziasztok!

Labkat!

Én biztos másik csajszit fogtam ki,és így csak kétszer szúrtak..Meg valami olyat mondtam, hogy saját felelősségemre.A glükózért velem is morogtak... :( Nem tudom miért nem jó otthon bekeverni..csak nekik kevesebb a dolguk..

A cukrod egyébként jó lett? Mert ha igen, több cukros lötty ivás már nem lesz.

Murphy rég járt erre, tudtok róla valamit?

Kép
becsengo

Sziasztok!

12-én megyek ismét uh-ra, délután meg a dokihoz. Lehet, addig nem hívogatom, bár a hepatitis eredmény nála van, azt jó lenne tudni. Vasam ugyebár katasztrófa, de voltam háziorvosnál, s miután szépen megígértem, hogy ezentúl nagyon figyelek s minden nap beveszem a bogyókat, nem küldött el melegebb éghajlatra. A többi értékem jó - ő azt mondta. Csütörtökön védőnénihez is megyek, remélem, ő sem csesz le nagyon. Emő babát 2 napja időnként kívülről is lehet érezni, nagyon sokat helyezkedik szegényem, főként, mikor leülök vagy lefekszem, de mostanában simán járás közben is szoktam érezni. Tegnap férjemnek is mutattam, azt mondta, tényleg mintha őt érezné, de hát kívülre még nem erőteljes a dolog.

A héten elvileg kapok kismama- és babaruhákat is, már nagyon várom, főként, hogy legyen nadrágom, meg elvileg övterelőt is kapok. Ideje lesz, mert ugyan csak hétvégente ülök autóba, amikor megyünk valamerre, de kényelmetlen fogni az övet.

Ó, mennem kell!
ktc

Sziasztok!

Le a kalappal a doki előtt! Csajok, tényleg nagyon rendes és emberséges! Este dobtam neki egy sms-t, hogy ma reggel bemegyek, mert beparáztam a baci miatt - vetélést is okozhat ezt olvastam. Nos írtam, hogy ez és ez vagyok, és hogy mikor érek be, és hogy a gyerek felügyeletet nem tudtam másképp megoldani (anyu épp jött fel apáért kórházba úh Johi és Vera is velünk volt), el kellene csípnem őt még műtétek előtt. Miután beértem, dobott egy sms-t és rácsörögtem. Oda hívott a gyermekágyhoz, hogy ott vár, és adta a receptet, meg a leleteket. Nagyon kedves volt, megnyugtatott. Tényleg jó egy ilyen ember kezében tudni magamat.

Egyébként augmentint kell szednem, meg a hüvelyflóra helyreállítására kell valami floragyn - ebből van kúp meg intim zuhany is, de én a kúpra gondoltam.

ktc: én is 12-én megyek uh-ra. Összefuthatnánk. Mikorra van időpontod? Én fél1-re kértem, mert utána megyek még a doki rendelésére negyed3-ra.

Szép estét!

Kata
labkat

Kata! Akkor holnap én is felhívom a dokit, megkérdezem tőle a hepatitis eredményét, mármint hogy mikor érdeklődjek ez ügyben nála. Sajna nekem csak a délelőtt a jó, fél 11-re megyek uh-ra, fél 1-re vissza kell érnem Boriért, és hát Pesterzsébet nem a szomszédban van... A dokihoz meg 5-re kaptam időpontot, de 6-nál előbb semmiképp nem érek oda. Jó lenne találkozni, de miattam 2 órát várni az uh előtt...
ktc

Sziasztok!
Cosmo:HNát nem egy Anne Geddes kép,de hirtelen eszembe jutott.Sztem vicces.Van ám több póz is ebből,ide csak egyet tettem. :lol: Menjetek nyugodtan a Petrával mindenfelé,főleg,hogy jó az idő.Én 2 hetes korától viszem magammal mindenfelé.Bárkinél elvan.Sokat alszik.HNa nem éhes,bármit csinálhatsz vele. :)
Képeket hozok. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Petra babáknak nagyon boldog névnapot kívánok!!! :D

Szabinak pedig nagyon boldog első születésnapot kívánok!!! :D

Reagok majd máskor :)
lamme

Két kicsi Petránknak nagyon boldog névnapot kívánunk, Szabit pedig Isten éltesse sokáig!!!!!!!!!!!!!

Kép
ktc

Csatlakozom a gratulálókhoz,én is sok boldog névnapot kívánok a Petráknak! :D
Szabinak pedig boldog szülinapot! :D
Vendég

De aranyosak vagytok. Köszönjük szépen a köszöntést és ezúton kívánunk mi is Marcsi Petrájának nagyon boldog első névnapot! :)

Szabinak boldog születésnapot! :)

Gabi: szuperek a képek! Merre jártatok? Vagy mondtad, csak elkerülte a figyelmemet? :roll:

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo:A Mátrában,MFüred,Sástó,Gyöngyös.
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok a sok szép gyermekhez. Nagyon édesek.

Szeretnék énis csatlakozni hozzátok, ha nem bánjátok.
Én is a Spánik dokihoz járok. Na jó még csak egyszer voltam, nála, de jól ellátott beutalóval. Majd 26-án megyek hozzá újból. Kicsit bizonytalan vagyok, mert a rákszűrésemet más csinálta és a leletet nem tudom megszerezni. Nem tudom, hogy kérjem meg, hogy ő is vegye le, mert mondtam neki, hogy márciusban lett levéve. Kicsit cikisnek tartom. Esetleg írtok pár bíztató sort? Előre is köszönöm.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci79: üdv. itt. Szerintem nyugodtan megkérheted, biztos, hogy szó nélkül megteszi! Nem ciki, mondd el neki, hogy nem tudod megszerezni és nyugodtabb lennél, ha még egyszer levennék :wink:

Pocakosok! Hogy vagytok?

Kép
Kép
cosmopolita

Köszönöm szépen Cosmopolita. nagyon édes Petra. Zabálni való az utolsó képen. Már úgy várom, hogy megszülessen a kistesója Máténak is. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci: köszi :) kislányt szeretnétek vagy kisfiút megint, vagy mindegy? Meglestem a blogodat :wink: Nevek vannak már?

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmopolita: Kislányt szeretnénk. Illetve abban reménykedem nagyon, mert Mátéval az elején rosszul is voltam, fáradt is voltam, de azután minden rendbe jött. Most meg semmi bajom nem volt. Festettem, gletteltem, falat vakartam. Most van az, hogy hamarabb elfáradok mindenben. Lustább is vagyok, de az is lehet, hogy a házfelújításba vagyok már belefásulva. Szóval én nagyon bízom benne, hogy kiscsajszi lesz. És ha így lesz Melindának szeretnénk hívni. Ami persze még nem 100%, még körbe nézek lány név ügyben. Egyébbként pedig mindegy, hogy melyik lesz, az a lényeg , hogy egészséges legyen. Ha kisfiú lesz azt is imádni fogjuk úgy is. :-)

Örülök, hogy benéztél a bloggomba. :)

Azt szeretném kérdezni, hogy leírtad ide a blogba a szülés történetedet? Elolvasnám ha lesz időm. :-) Meg vissza is kellene olvasnom benneteket.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Cosmopolita: Kislányt szeretnénk. Illetve abban reménykedem nagyon, mert Mátéval az elején rosszul is voltam, fáradt is voltam, de azután minden rendbe jött. Most meg semmi bajom nem volt. Festettem, gletteltem, falat vakartam. Most van az, hogy hamarabb elfáradok mindenben. Lustább is vagyok, de az is lehet, hogy a házfelújításba vagyok már belefásulva. Szóval én nagyon bízom benne, hogy kiscsajszi lesz. És ha így lesz Melindának szeretnénk hívni. Ami persze még nem 100%, még körbe nézek lány név ügyben. Egyébbként pedig mindegy, hogy melyik lesz, az a lényeg , hogy egészséges legyen. Ha kisfiú lesz azt is imádni fogjuk úgy is. :-)

Azt szeretném kérdezni, hogy leírtad ide a blogba a szülés történetedet? Elolvasnám ha lesz időm. :-) Meg vissza is kellene olvasnom benneteket.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vicki: üdv a klubban :D Talán mi még össze is futunk a dokinál :) Szerintem sem ciki, hogy megkéred a dokit, hogy csináljon rákszűrést. Nagyon rendes doki! Hú, már én is tiszta fun vagyok :oops: :lol:

Helyesek a baba fotók :)

Velünk a helyzet: sokat kell pihennem és ha mocorgok is, csak nagymamisan, mert keményedik a hasam. Meg is akarom beszélni a dokival, hogy szedhetnék e több magnéziumot! Bár most elegem van a gyógyszerekből. De már csak 3 nap, és vége az antibigyó kúrának! Remélem jó lesz a következő kenet tenyésztése. :roll:
Próbálok nagyon nagyon nem parázni, úh inkább semminek sem olvasok utána. Inkább csak a vaterán és teszveszen lógok, meg a fórumokon :D
Az elmúlt éjszakáink nagylányunk miatt eléggé rosszak voltak. Borzasztóan rossz alvó ez a csaj. Ráadásul nem csak miatta, hanem a pisilések miatt is felkelek. Szóval szoktatva vagyok a kevés alváshoz :lol:

Csatolok egy fotót a csajokról én is, egészen friss. Maszatosak, és kócosak, a Hamupipőkét nézik épp :) A nagyobb ugye Verus, a kisebb pedig Johanna!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára labkat 2011.10.01 22:20-kor.

Kata
labkat

Vikci: no, akkor megy a drukk, hogy egy egészséges kicsi lány legyen a pocakban :) Igen, írtam születés sztorit, de csaszis, úgyhogy nem olyan izgi (és én lecsúsztam most a dokiról, ezt nem Ő csinálta - ja és nem volt olyan problémamentes). Valamivel Gabi szülése előtt írtam, ha lesz időm kikeresem mikor.

Kata: helyes, tessék is pihenni. Szerintem ne aggódj a kenet miatt, nekem a mostani terhességnél 2 antibigyó kúra sem használt (mondjuk nem volt veszélyes bacim) és a végén már azt mondták, hogy akkor hagyjuk, ne terheljük tovább a szervezetet. Nem volt baj! Nálad se lesz! :wink:
Nagyon cukik a csajok! Mit szóltak hozzá, hogy 2 öcsike érkezik? :)

Kép
Kép
cosmopolita

cosmo: Veruska nagyon örül az öcsikék érkezésének, bár azt hiszem kissé stresszeli is a dolog. 4. éjjelünk volt nagyon gáz. :( Engem akar, hiába alszik mellette az apja, értem sír. Aztán megnyugszik. Szerintem hogy mondjuk neki, hogy majd megyek kórházba, félt! De a pocakomat rendszeresen puszilgatja, simogatja, és csiklandozza :lol: :lol: :lol: No és örül, ha lát egy-egy rúgást. Már szépen hullámzik a hasam.
Ma azért muszáj volt kiporszívóznom a nappalit. Olyan gyorsan koszolnak a lányok - jobbára ott kajolnak! :roll:
Szombaton meg ablakcsere második felvonás, épp a hálóban, bár a fiúk rendesek, mert a teraszon közlekednek, és hogy ne legyen nagy kosz, mindent lefedünk fóliával!
De a férjem sokat segít :) Csak hát szegény se bírja a sok alvás nélküli éjjszakát :(

Kata
labkat

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a fogadtatást. :-)

Labkat,

hát nekem egy 20 hónapos gyermekem van, de most egy hón belül harmadszor beteg. Éjjel én is sokat vagyok fent szintén Máté és a pisi miatt. Nekem is keményedik a pocakom főleg éjjel. El kelzdem én is a magne B6-ot asszem. Látom te is magnéziumot szedsz. Vissza kéne már olvasnom is, mert mi is ez az anti bigyó tabletta neked. Vagy valami rémlikde nem bizti, hogy jól a kenet nem lett tiszta. Reméljük ezek után minden okés lesz veletek. Menyni magnéziumot szedsz? És melyik fajtát?

Mi is most fejeztük be a felújítást. Még takarítás van, de most hagyott el az erőm. Így most apránként csinálgatom. Tegnap is kitakarítottam a kocsit plusz ablakot pucoltam, majd bementünk pestre. Hazfelé már teljesen káó voltam. Pedig zabálom a vitaminokat és a gyümit.

Vévőoltással , ki hogy áll?
Én nem adatom be. Mindenki óvva int tőle. Felhívtam eg yhomeós dokit aki mondott két terméket amit felváltva egyek, hogy megerősödjön az immunrendszerem.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

oltást nálunk apa kap,mert mentős,én nem kérem,lányok meg persze,hogy nem kapnak,még picik

lili fullad megint,ma reggelre,mindjárt megyünk a dokihoz

majd jövök

:D :wink:

jaj!a 2 kislány csudahelyes!!!!!!!!!!!!!nekünk is nagy kedvenc a hófehérke,most épp úgy van,hogy az lesz farsangon :lol: pedig csokibarna........... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Spánik doki számomra a világ legjobb orvosa mind emberileg , mind szakmailag . Örülök , hogy megismerhettem , amiért köszönet Csontosné Évi szülésznőnek ! ÖRÖK HÁLÁVAL TARTOZOM MINDKETTŐJÜKNEK !

/bocsánat csajok , hogy "bepofátlankodtam" :oops: , de mindenképpen el kellett ez mondanom/

Kép
Kép
bagecs

Sziasztok!

Én is bejelentkezem. Köszönöm az érdeklődést, jól vagyok - úgy általánosságban. Teszek-veszek, sokat megyek, ezt gyakorta nem díjazza a keresztcsontom, s sajna a levegő is be tud szorulni a melleim alá. Azt hiszem, lassan eljön az ideje annak, hogy a növekedés miatt minden felfelé nyomakodik. Pocak már szép nagy, és már kívülről is érezhető, ha Emő mozog. Voltam tegnap védőnőnél, végre újabb kilót szedtem fel, így már 2-nél tartok. A vérnyomásom 88/52 volt, a vizelet tiszta, és szívhangot is hallgattunk. Viszont többet kell innom, s nem szabad elfelejtenem bevenni a vasat. :oops: Nem tudom, hogy szokott-e keményedni a hasam, Borival sem tudtam, hogy AZ keményedés, ami olyankor történt, amikor azt hittem, ő nyomja a hasam. Tök hülye helyzet. Emiatt magnéziumot sem szedek, csak ami az Elevitben van.

Hétfőn megyek megint UH-ra, meg a dokihoz, de elszámoltam, ez még csak a 21. hét. :oops: Remélem, a doki nem fog érte haragudni. Viszont az uh-ról megint lecsúszik a férjem, mivel Bori tegnap óta lázas... Így hát még jó, hogy hétfőre szabadnapot vett ki, legalább el tudok menni uh-ra és dokihoz. Amúgy együtt mentünk volna. És ez már a 2. alkalom, hogy így alakul!!!!!!!!!!!! :(

Gabi!
Mennek a pozitív gondolatok felétek, hogy Lili jobban legyen! Lottika jól van?

Bagecs, köszi, hogy leírtad, szeretünk ilyeneket olvasni a dokinkról. Szerintem itt rosszat még senki sem írt róla - vajon miért? 8)

Vicki, én nem adatom be az oltást, múlt ősszel kértem életemben először, de nagyon megbántam, mert azt senki nem mondta (csak utólag), hogy asztmásnak tilos, mivel befulladhat tőle! De ha nem lennék asztmás, akkor sem akarnám. Bori is szeptember eleje óta harmadszorra beteg. 1 hét ovi, 1 hét itthon. Most 2 hétig bírta az óvodában, viszont nem úszta meg hőemelkedéssel...

Kata, pihenj sokat! Még jó, hogy a férjed sokat segít! Lesz újabb kenetvétel az antibigyó után? Azért mész te is hétfőn? Édesek a lányok!

Cosmo, olyan jók a képek Petráról, kérünk még!!!!!!!!
ktc

Sziasztok!

Asszem nekem is irnom kell ide mert ez a minimum amit Dr.Spánik Gábor megérdemel...
24én szültem nála császárral és teljes mértékben el voltam ájulva töle..két nappal előtte be kellett feküdnöm mert fel ment a vérnyomásom..mindennap meglátogatott és érdeklődött a hogylétem felől pedig csak szülés előtt nemsokkal ismertem meg/hosszú történet hogy miért:)/
12.20kor lett meg a lánykám és már aznap az örzőben meglátogatott hogy minden rendben van-e..
Ma voltam nála varrat szedésen és nem igazán tudtam neki sajnos annyi pénzt vinni amennyit szivem szerint adtam volna...mindegy..amennyit tudtam adni beraktam egy boritékba és egy bor és kávé kiséretében átadtam neki..nagyon nagyon megköszönte...Sok orvos példát vehetne róla..
mindenkinek csak ajánlani tudom :) super egy ember :)

Suzka
suzy39

vick: nem lett tiszta a kenetem, azért szedtem antibiotikumot. De ma vettem be az utolsót :) Én is MagneB6-al kezdtem, napi 3db-al. Aztán mondtam a dokinak, hogy sokat keményedik a hasam, és mondta, hogy 3 az kevés, inkább szedjek 4x2 tablettát. Aztán végül a Béres magnézium+B6-ot is említette, végül emellett döntöttem. Napi 2*250ml, de nekem most szerintem ez is kevés lesz már. Majd meglátjuk mit mond a doki.

Védőoltás: én nem adatom be. Inkább nem viszem a gyereket oviba. Már úgy se jár vagy két hete! Mindenki szedi a C vitamint és sok paprikát eszünk :) Remélem elkerül minket a vírus!

lilisgabi: remélem jól van Lili!

ktc: a haskeményedés az nem összetéveszthető a baba kidudorodásával. Lehet hogy egyszerűen nincsenek keményedéseid :)
Kenet vétel gondolom lesz, hogy megnézze a doki hogy hatott a kúra! Na meg az uh is ugye akkor lesz, és azt is megnézi. Gondolom az ikrek miatt 3 hetente már amúgy is találkozni fogunk, mert ugye már 3 hét múlva majdnem 30 hetes leszek :)

Kata
labkat

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?