Én is a havazók táborában vagyok munkásasszonyként megspékelve.
Most is abnormális időpontban írok, fogom is magam szidni érte reggel, mikor csörög az óra. Ezt a reggeli felkelést valaki igazál eltörölhetné, asszem írok is az ombuccmannak.
Karácsonyi ajándékokkal immel-ámmal vagyok csak meg, azt már kizártam, hogy nekinduljak a városba, plázába, tecsóba vásárolni.
Marad a barátom, a net.
Jó is ez így.
Most jön ide pár sor nyávogás, hogy mikor jön az uram, meg mikor megy, meg tele a tököm ezzel a rövid itthontartózkodással és nem tudom, hogy az idén éppen mikor lesz nálunk 24-e, mert tavaly 22-én volt, pont szintén az uram miatt. Szóval ez az idén is így lesz, megspékelve azzal, hogy vizsgaidőszak van (neki) de a suli(já)ba javarészt én járok, tegnap is kommunikáció hf-et adtam le.
Na mindegy, ez van, oszt osszuk be.
Nikinek akarok csinálni (már több hete) mágneses öltöztető babát, már megvettem hozzá a papírokat. Remélem tetszeni fog neki, én imádtam kiskoromban. ( mágnespapírra kinyomtatom a babát + a ruhákat, kivágom és kész )
Kap még társast meg mittudoménmit. Csabinak egy nagy kalapács kéne, azzal végigverné a lakást és kész is lenne. Helyette kap valami mást, ami nem jut most eszembe.
Ja, anyukám vett neki egy gitárt, mert kb. fél éve Brigiéknél játszott vele és ez az élmény annyira meghatározó volt számára, hogy még a mai napig szokott gitározni ( és énekelni) a porszívócsővel, felmosóval pl.
A hangszóró részét már leragasztattam anyuval, nem vagyok hajlandó gitárszólókat hallgatni egész nap
( szenyanya)
én be vagyok oltva, mert a m.helyemen beoltottak, kb. 20 métert kellett arrébb mennem. Ennyi még belefér. Én sok gyerek között vagyok, ráadásul a sajátjaim is intézményesítve vannak, szóval bármi lehet. Úgy gonodltam, ha véletlen végig menne a családon, legalább én maradjak talpon.
Kölköket nem oltattam be, mert 2-3 hétig mindkettő takony volt, azóta meg nem értem rá. Niki még a 6 éves oltást sem kapta meg.
Legutóbb mikor jött haza az uram, félútról felhívott, hogy lázas, fájnak az izületei, a feje stb. Most mi legyen, jöjjön vagy visszaforduljon ? Nagy kegyesen megengedtem neki, hogy hazajöjjön
de végül nem influ-s lett, hanem csak sima torokgyulája volt. Nem is kapta el senki.