Sziasztok banyákok!
Moflykám!
Borzasztóan sajnálom! Annyiszor, de annyiszor gondoltam rád és annyira drukkoltam és mégsem!
Kár, hogy nem ezen múlik, de tudom, hogy lesz kisbabád, bízz benne!
Ditke!
Veled mizu? Itt van már a tesztelés ideje, ugye? Írj nekünk is kérlek! Nekem nagyon hiányzol!
Rád is sokat gondolok és nagyon drukkolok!
Princzike!
Neked is mennek a drukkjaim!
Hogy érzed magad?
Kismamik? Sleepin, Krisz, Gizi, Pompom! Ti hogy vagytok? Bírjátok még?
Sleepin!
Én nem váltanék! Az én dokimat alaposnak tartom, de sokszor elfelejtett ezt-azt, szólnom kellett, hogy amit az elején beszéltünk gyóygszert stb elfelejtette felírni! A vizsgálatot azt nem, az volt az első, addig nem beszéltünk szinte semmiről, ha okés volt a méhszáj szóba mertük hozni a jövőt! Nem tudom Bendénél hogy volt, ha nála sem volt alaposabb, akkor ő ilyen. Ha valamit hiányolsz szólj, kérdezz! Pl nekem sem volt tenyésztés soha, ha látott valamit felírt olyan kúpot ami mindenre jó és a babának sem árt! ha lenne folyásod vagy valami, ha okot adna valami tünet, biztos csinálna vagy felírna valamit! A fejvégű fekvés miatt sem kell még aggódnod, bár tény, hogy egyre kisebb helye van a babának, de akár az utolsó pillanatban is megfordulhat még. Ráérsz még emiatt aggódni! Bár én is aggódtam, mert Dóra végig forgolodótt, (már akkor sem bírt magával
) asszem a 34. héten még medence végű volt! Dokira visszatérve meg tényleg az számít, hogy milyen szülész, hogy tudja mit miért csinál! Ha a szüléssel elégedett voltál ne keress másikat....na meg az anyagiak is....
Nati!
Basszsus!
Kijutott neked rendesen!
Örülök, hogy végül minden rendben van Szabival! De gondolom milyen hónapotok lehetett!
Azt nem tudják, hogy mi okozza a gyakori magas lázat? Laci meg!
Vigyázzon most már magára! Majd írj a gipszére valami jópofát!
Krisz!
Én már ilyenkor nem tudtam másfél óránál többet aludni! A végén meg már felet sem!
Nagyjából úgy mentem szűlni, mint Sleepin!
Úgyhogy nem is panaszkodok Dórára, mert így azért alszok! Bár azért mondom neki, hogy én igényszerint szoptatok, ő meg igényszerint szopat!
Tüncsi!
Köszi a csaknekemet!
Nagyon szép Dóritok és asszem tiszta Réka!
Tudom, nem vagyok normális, hogy itt írogatok alvás helyett, Dóra átállította a biológiai órámat!
Ő most alszik!
Tegnap kora du elmentünk, késő este jöttünk haza, egész nap nem aludt, hazajöttünk, pancsi, vacsi, alvás, remélem csak ennyi kellett, hogy végre jókor aludjon! Jó napja volt tegnap, bevásároltunk nekik téli göncből, nagy szenvedett, kicsi eszméletlen volt! Kétszer meglépett, a kijáratnál csíptük el
pasizott, válogatott a ruhák közt, (azóta mondja, hogy "szökik" és már itthon is megy a kijárat felé) nagyon élvezte! Én kedden megyek dokihoz, megint megjött 20 napra, érdekes azért észre lehet venni, hiába vérzek szinte megállás nélkül
ez kicsit más, olyan mensis, az meg olyan hirtelen megindul aztán órákig nincs semmi. Többnyire szopi közben önt el!
Ha nem adnék a higiéniára, egy betét vagy tampon elég lenne egész napra! Nem tudom tud-e segíteni, fogamzásgátló szóba sem jöhet és asszem semmi hormonális gyogyi sem, úgyhogy nem tom mit tud javasolni, de talán megnyugszom ha ő mondja, hogy akár lehet normális is, ha még szoptatok! Közben nagy dilemmánk van, nem tudjuk mi legyen! Apjuk visszautasíthatatlan ajánlatot kapott Szfehérváron, viszont így nem tudjuk mi legyen a naggyal! (Kata, majd segíthetnél suli ügyben!) Aztán meg egy másik gyerekorvos is felidegelt, hogy nem normális amit Dóra művel, szerinte másfél éves szinten van, nem kéne! Az nem baj, hogy most már megy, hanem az, hogy 8 hónaposan is ezt csinálta csak lassabban! Hülyék ezek? Ilyenkor jut eszembe sokszor szegény háziorvosunk, soha nem találok olyat, mint ő volt!
Nem szarozok, keresek egy sima háziorvost, oszt jó napot, nem kell nekem gyerekorvos!
Nincs szükségem nekem arra, hogy ilyeneket mondajank, hogy hiperaktív, hogy túl fejlett, okos és, hogy egészséges, egy gyerekeorvosnak már az is baj, hogy üres a gyerek kartonja! Erre tegnapelött reggelre találtam a nyakán egy picurka csomót! Fogtam, levittem ide a háziorvoshoz (ambulánsan el is látta
), szerinte okés a gyerek, látott már ilyet, sőt cifrábbat is (gyerekorvos nem????
) a csomó valszeg valamelyik mirigy, arra mehetett rá a múltkori két napos takony! Mára el is múlt szerencsére, nagyon aggódtam! Nagyjából ez volt a hét termése!
Nekem annyira hiányzik a régi csapat, Littike, Luca, Baba, Mofly, Ditke, Zsu, Cirkuszka, Bobóka, Tücsi stb! Olyan jókat dumáltunk, olyan bensőséges volt a beszélgetés! Hiányoznak a görbék, a babára gyúrás, most olyan felületes, persze tudom, hogy mindenkinek van jobb elfoglaltsága is, de írhatnátok a mindennapokról, hogy mit csinálnak a gyerekek, mikor, mit csináltok, engem legalábbis érdekel!
Oszt lőjetek ám le nyugodtan, ha ti nem így gondoljátok!
Na jóccakát!