Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Martina.

Franka barátném merre jársz?

Kép
jázmin20

Betti! fiú? :D hjajj.. olyan valóságos lesz, amikor kiderül a neme. Akkor már el lehet képzelni, hogy milyen lesz. Persze addig is, de .. na, értitek.

Biztos, hogy könnyebb, ha ellenkező nemű, mint az angyalka.
De én is kislányt szeretnék majd újra. Mert megszoktam, hogy lányom van. A fiú, az olyan idegen lenne.

Persze, a neme mindegy.............
franka

egyszerre :)

tintahalat fogok sütni :shock: konyhában járok...
Mi újság nálad? meddig vagy bent?
franka

Telepátia. :wink:
Mirelit, mi?

Kép
jázmin20

5-ig elvileg, de mindennap meglógok fél 5 után... :oops:

Kép
jázmin20

nem, állítólag friss :lol: nem értek hozzá, de tuti, hogy nem volt még lefagyasztva.

mivel nem voltunk idén nyaralni, legalább legyen némi tengerparti "fíling"

Mit csináltok hétvégén? rock koncert, autogram gyűjtés..?? :D
franka

Nem csípem az olyan kaját, ami vízből jött...de jól csináljátok a fílinget! :D
pont tegnap volt a sanyi bácsinál ilyesmiről jó poén...
kubai utazás=1hét a havanna lakótelepen... :lol:
Hétvége?Hááát, nem tudom még, szerintem a szokásos:férjemke holnap délig melózik, én sütök, főzök, ültetek, kutyázok...stb.Vasárnap fognap rokkksztárkodni, én meg elleszek otthon.

Kép
jázmin20

De én is kislányt szeretnék majd újra. Mert megszoktam, hogy lányom van. A fiú, az olyan idegen lenne.

Franka, látod. Ugyanazt az utat jártuk. De nekem a fiú mostmár nem szabad idegen legyen.

Betti
Kép
betti0412

Én meg örülni fogok, mint majom a farkának, ha bármilyen nemű gyerekem lesz egyszer majd valamikor.Én élő és egészséges gyereket szeretnék, tökmindegy hogy mi a neme.(modom ezt úgy, hogy világ életembe kislányról álmodoztam és a terhességem első percétől kisfiút éreztem)

Kép
jázmin20

Jázmin nem értettél meg. Örülök, nagyon is, annak, hogy egészséges.
De volt ma egy óra mikor rájöttem arra is, hogy nem a kislányom jött vissza, nem várhatom tovább végérvényesen vége.
Nem tudom jobban elmagyarázni, nem is lehet.

Betti
Kép
betti0412

én soha nem éreztem, hogy milyen nemű. Mindenki kérdezgetett, hogy mire tippelek. Mondtam, hogy semmire, tényleg fogalmam sincs és tökmindegy, csak jól legyen.. (Meg milyen hülye kérdés ez?!)
Körülöttem meg mentek a fogadások, hogy fiú, vagy lány? vagy esetleg mégis fiú??? Mindenki "érzett" valamit rajtam kívül :?

Elképezeltem magam mindkét nemű babával és tetszett mindkettő. Nem tudtam volna választani.

mostmár tudnék. De nem ez a lényeg. Csak tartanánk már ott, hogy itt van a második!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Betti, most fiúra kell vágynod. Szerintem egy-két hét és menni fog.
Elképzeled magatokat ezeregy helyzetben és már ez lesz a természetes.
Puszi a kölöknek!
franka

Franka:ez már jó jel, hogy szeretnél tesóbabát.Egy kicsit akkor már nyitott vagy.

Tünci:merre vagy?napok óta nem nagyon jössz.

Kép
jázmin20

Felgyürjük a gatyaszárat......... :D

Betti
Kép
betti0412

Valaki rugjon már valagba, hogy kimozduljak a négy fal közül. Olyan itthon ülős vagyok ma, vasaltam, pakolgattam, meg itt lógok.
De kellene kicsit már sétálni, csak a kezdő lökés hiányzik.....na...valaki.

Betti
Kép
betti0412

nem seggberugós, hanem felpofozós.Jó lesz?

Kép

Kép
jázmin20

már a műtőasztalon a tesót terveztem, meg próbáltam összeszervezni a következő császárra a stábot....... :(
franka

Jázmin, ez jó lesz! Megiszom a kávémat és ellibbenek egy órácskára.

Tegnap anyu fodrászatából magamhoz vettem a kúpos hajsütőjét, azzal ilyen loknikat lehet csinálni és a hétvégén nincs menyasszonya, úgyhogy ideadta. Tegnap a hosszú hajamat két óráig bögyörgettem, loknikba, egyszer még a homlokomhoz is sikerült odanyomni, na akkor családostól szidtam, de az eredmény jó lett, tök jó még összekötve is, mert nem lapul a hajam úgy a fejemre, nem olyan mint egy gombóc. Mérhetetlen értelmes tevékenységeket folytatok ám néha..........

Betti
Kép
betti0412

Franka , tulajdonképpen azt sem tudom mi fán terem a tintahal... :shock: .Én nem nagyon szeretem(eufemizmus-utálom),ma halat akarta mebédre, de a boltban már csirke lett belőle.

15.23-as hsz..azt hiszem ezzel mindenki így volt, nagyon kevéssel az után ,hogy kimondták az ítéletet a babára... :cry:

Jázmin, írogatok, csak most valahogy úgy érzem én maradok ki..nem baj, majd lesz valahogy.
Ezek a macskáid nagyon kemények!

Zaha, talán majd egyszer annak is eljön az ideje, hogy itt olvassunk babákról ,de még nincs itt ez az idő.Mint mindenre ,erre is van megoldás, ami megfelelő mindenkinek.remélem.
Nem baj, ha nem tudsz sokat írni, az is megnyugtató, hogy olvasol, hogy velünk vagy, így ,vagy úgy, de velünk.
Kíváncsi vagyok melyik ágon indulsz el, honnan kapsz hathatós segítséget.De ragadj meg minden lehetőséget, akármilyen kicsinek is túnik a segítség vagy támasz, lehet az lesz az igazi!!!

KépKépKép
tünci28

Franka, Neked hová lett a szép -szomorú vonalzód?
Akartam kérdezni ,hogy milyen tapasztalataid vannak az álláskereseésnél..egy ismerősömmel beszéltem a minap, pár hónapja munkanélküli diplomás gyógypedagógus..nincs semmi munka, még gyárba sem veszik fel ,mert nem felel meg a teszteken,gondolom hibátlanra írja...azt mondja, abból tarja fenn magát ,ohgy gyerekekre vigyáz, pedig nagyvárosban él,de a szakmájában nem tud elhelyezkedni.hihetetlen ,hogy nincs rá szükség... :cry:

KépKépKép
tünci28

Kedves Kislányok ! Itt vagyok én is, olvaslak Benneteket minden este változatlanul. Örülök, hogy megosztjátok velem is és a többi "zugolvasóval" a gondolataitokat, érzéseiteket. Beleszólni a beszélgetésekbe nem akarok, mert kivülállóként nem érzem magam feljogositva erre, ezen felül a korom miatt is "kinézhettek"innen bátran. De drukkolok mindenkinek, hogy a vágyai megvalósuljanak és köszönöm, hogy nem lettetek zártak.

Zsuzsa
pronizsuzsa

Sziasztok!
Minden nap olvastalak titeket csak nem tudtam hozzászolni furcsa érzések kavarogtak bennem rendeznem kelett a dolgokat! Úgy néz ki sikerült!

Betti gratula a kisfiúhoz! Biztos nagyon fogod szeretni!

Én nem tudtam, hogy mi lesz :cry: így nekem bármi jöhet csak egészéges legyen!

Most pár hónapig nem lesz hormon kezelés pihenek kikapcsolodok ebben a fél évben nagyon sok gyógyszert szedtem így had ürüljön a szervezetemból az a sok hormon! Meg a férjemet is műtik bő egy hónap múlva (lágyéksérvel) így is úgy is pihentunk volna ha lenne munkám akkor is!

Kellemes hétvégét mindenkinek! Jó pihenést mindenkinek!

Puszi!

Kép
grácus

Tünci, itt a vonalzó, csak néha leveszem a pipát. Munka még nincs. Olyan pláne, ami megfelelne a "képzettségemnek" (vagy mim van nekem..). Mostmár egy akármilyen ruhahajtogatós, kasszás, pultos állást elfogadnék. De tényleg. Keresés folyamatban.

Ki mit csinál ma? :?:

vénasszonyok nyara van még, tökjó 8) Szerettem volna elmenni valami strandra, de a F1 mindenek felett. (Na, nem nekem!) Amíg Ő tévézik, én itt pötyögök.

Zsuzsa, köszönjük a drukkot! Nem hiszem, hogy bárkit kinéznénk a kora miatt :shock: ha hozzászólnál valamihez, szerintem ne fogd vissza magad. :wink:

Kép
franka

Zsuzsa, szia!Néha írjál ,hogy tudjuk ,velünk vagy!

Grácus, férjednek majd gyors felépülést kívánok, szegény biztosan szenved vele, így felnőttként.. :?
Pihenjetek, testileg ,lelkileg és miahamarabb gyere a jó hírekkel!!

Franka,most valószínűleg jobb is vmi "félrehúzódós" munka.

Ma kinnt tevékenykedtünk, kicsi részen gazoltam a kertet, de már szinte minden virág(egynyáriak) tönkrement.Párom kizsaluzta a vízóra aknát, vettünk fém fedelet(hú, az is de drága, most már nem tudom feladni az utolsó csekket....).Egy órát gondolkodtunk, mire kitaláltuk ,hogyan zsaluzzunk. :lol:

Le sem feküdt szegény, lassan 31 órája fennt van, holnap meg betonozás ,én meg sertepertélek körülötte.

Ma van nálunk szüreti bál és szegény kutya egész délelőtt idegsokkos volt, aztán már mi is, mert egyetlen percre se hagyta abba az ugatást.Most már úgy hallom kifáradt..

Meg csinált az uram egy reflektoros lámpát a leghátsó részébe a háznak, ha egyedül vagyok ,akkor azzal be lehet világítani jó 40-50 métert az udvaron, ha félnék.

Meg főzttem, meg mostam, meg átpakoltam a ruháimat(rámjön, nem jön..)

Ennyi.Hú, így úgy néz ki, elég dolgos napunk volt. :lol:

KépKépKép
tünci28

Leda, hogy vagy, lassan készülődtök, ugye????

KépKépKép
tünci28

Tényleg sokat szorgoskodtatok ma!
reflektor :lol:

Mi sétálni voltunk röpke 10 km-t (szerintem). Annyira nincs kondim, hogy már ennyitől kifáradtam. Szégyen, gyalázat. :oops:
Délután palacsintát sütöttem, meg virágot ültettem, egyébként semmi hasznosat.. :)

Hapsikám (nevezzük Frenknek :lol: ) elment bulizni a haverjaival, én meg most kicsit unatkozom. Olvasok, tévézek egyszerre.

Kép
franka

Franka, 10 kilométer a sok, ne viccelj, jó ,hogy elfáradtál!

off:
Figyu, ezt olvastam egy másik topikban.Értem én, hogy fórumos megszólalás, az nem irodalmi dolgozat, kapkodás, függ a klaviatúrától,írásjelek elhagyása, túlzása, stb, betűtévesztés, felcserélés....Bocsássátok meg ,igazán nem szokásom nevetgélni senkin, de azért vannak olyan hibák, hogy felröhögök(bár Papusom mindig mondta:Egy bötű nem számít!!!! :lol: ):"két gyereket akartam ,de lehet, hogy ...etyke marad..."Hallod, etyke, mint ety szem gyerek,szegény ezentúl etyedül játszik... :shock: :lol: ...komolyan, hát ilyen szó nincs, könyörgöm,ha nem tudja hirtelen, akkor szóelemző írásmód!!!!!!!Most, hogy leírtam két másik variációban, hát így sem ugrott volna be neki, hogy hogyan írják??És már láttam ezt a "szót" "ety "párszor.... :shock:

No, mentem, jó éjt!

KépKépKép
tünci28

etyke :lol: Lehet, hogy Etyek közelében laknak.. az ottani gyerekek etykék. De cukik lehetnek! :D

Kép
franka

Tünci megvan az etyke,.... :shock: :shock: :shock:
De azért kicsúfolni valakit no-no :roll: :wink:
szintus

Franka, tényleg ,de butus vagyok ,akkor erről lehet szó! :D

Szinti, jó, többet nem teszem! :wink:

KépKépKép
tünci28

Tünci :lol: :lol: :lol:

Kellemes vasárnapot mindenkinek!!!

Kép
szintus

Én is azt kívánom!

Betti
Kép
betti0412

Megyünk ki az udvarra, én nézek, párom dolgozik!!! :lol:

Nektek is szép napot!

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Egy ismerősöm ajánlotta, hogy jöjjek ide hozzátok. Már elkezdtem olvasni a topikot az elején. De aztán most látom hogy már 1 év is eltelt, hogy elindult a topik. Lehet hogy én már nem férek ide be hozzátok. :cry: :cry: :cry:

uuuuuuuuuuu már harmadszor fogalmaztam meg. Én nem tudok beszélni senkivel még........ :cry: :cry: :cry:

Zsolika
zsolika

Próbáltam a vége felé olvasni, hogy lássam, hogy mi történik veletek mostanában. Ti már nagyon másfelé vagytok mint én. :cry: Olvastam vannak akiknek lesz már kisbabája. Nem tudom, hogy igy tudok-e hozzátok csatlakozni. .................................. bocsánat de ............. jaj de nehéz ez. :cry:

Azt hiszem összeszedem a gondolataimat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsolika 2009.09.27 11:32-kor.

Zsolika
zsolika

Szia Zsolika!

Beférsz, és "jó", hogy itt vagy! Vagyis sajnálom, hogy itt kell lenned és nem egy baba-mama klubban :( :cry: De biztos, hogy segíteni fog neked is, ha kiírod magadból.. azt a fájdalmat amire igazából nincsenek is szavak.
én sem vagyok itt a kezdetektől és néhány hétig csak olvasgattam a többieket, az is kicsit megnyugtatott (Fura, hogy valaki attól nyugszik meg, hogy elolvassa mások is ugyanolyan borzalmasan érzik magukat :shock: )

(kicsit) belehalunk, beleőrülönk, de aztán valahogy mégis megyünk tovább. Erre mondjuk nem én vagyok a jó példa, mert főleg egyhelyben toporgok, :( de vannak, akik már "előrébb" járnak.

Mi történt a kisbabáddal?
Ha van kedved, írj magadról!
Szeretettel várunk! nem is kell jól fogalmazni, csak írd, ahogy jön!

Kép
franka

Zsolika

Nem kell aggódnod azon, hogy ide nem 'férsz be'. Egy év alatt az élet különböző szakaszaiba léptünk, gyakorlatilag egy úton megyünk, ki itt ki ott tart, de az biztos, hogy küzdelmes volt mindenkinek és még a mai napig is az.

Betti
Kép
betti0412

Tüncikém, a legjobb dolog nézni, amig a másik dolgozik..... :D Az ilyet úgy hívják, hogy FŐNÖK...... :D

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Zsolika gyere nyugodtam Én is csak egy hónapja körül vagyok itt! Írd ki a bánatod a gondolataidat! Az segít! És sajnálom, hogy veled is megtörtént a legrosszab ami egy Anya életében megtörténhet, hogy elveszíti a kisbabáját! :cry: :cry:

Tünci köszi azt mondja, hogy nem fáj neki pedig nagyon nagy már neki tojásnagyságú volt neki amikor felfedezték neki de most már nagyon nagy neki!

Ma temetésen voltunk meghalt egy jó barátunk :cry: meg meghalt a volt osztálytársam anyukája is még egy temetés! :cry: Ebben a hónapban ez a 3. dik temetés lesz!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Puszi!

Kép
grácus

Zsolika:itt a helyed, olvasd csak el a topik elejét, mindenki átesett a legalján!Gyere közénk és mondd el, mi történt, hátha jobb lesz, ha kibeszéled magadból.Ha nincs ez a fórum, én már rég bekattantam volna, mert olyannal nem tudnám megbeszélni, aki nem élte át ezt a borzalmat.GYERE!!!

Tünci:etyke-ügy....no az ilyennek bezzeg van gyereke, még írni sem tud...szégyen.Engem az ilyen teljesen kiakaszt.És ez nem kicsúfolás és nem "nem illik kicsúfolni" kérdés, hanem alapvető intelligencia!!!

Franka:tintahal milyen lett?Hogy csináltad meg?
Én tegnap ültettem a téli virágaimat, behordtam ma a télikertbe a kinti nagy csepereseket, sütöttem almás meggyes sütit, pulykanyaklevest főztem és ma utoljára grilleztünk.Mostmeg megyek egy személyes átadásra, eladtam a teszveszen az uram zsebes gatyáját. :D Hónom alá csapom a 30 kilós kölykömet, oszt megyünk. (az "oszt" nálam vicc és nem direkt)

Kép
jázmin20

ety, megérett a metty, kettő, feneketlen teknő... :lol:
Nekem még mindig vicces :oops:

Almás meggyes süti!! nyaminyami! Pont most akarok almás pite receptet kotorni a netről. A tiéd meggy nélkül vajon milyen lenne? Ha szerinted jó, akkor lefirkantanád a receptet? Lécccci!
Tintahalat karikákra vagdostam ( :) ), megsütöttem. Lisztbe kellett előtte hempergetni, ennyi a panír. Ja, még ez előtt, mosás után néhány csepp citromlé is kell rá.
Nem lett olyan jó, mint amilyeneket eddig ettem. Amiket kicsit jobban megsütöttem az ropogott, amire meg azt hittem, hogy tökéletes lesz, az meg elég rágós maradt... De megettük mindet :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára franka 2009.09.27 16:05-kor.

Kép
franka

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szintus 2009.09.27 16:07-kor.
szintus

oké Szinti, nem bántjuk többet! :wink:

Kép
franka

Én még tavaly decemberben vettem egy zacskó kis rákot, fokhagymás vajban megcsináltam, isteni finom volt, benyomtam az egész zacskót. Nem telt el egy óra, púpok lettek rajtam, a nyakamon, a szemem alatt, az egész testemen, feldagadt a két kezem és szét tudtam volna kaparni magam.....rohantam kálcium pezsgőtablettáért...azóta nem merem a tengeri cuccokat kipróbálni, pedig a rákot úúúúúúúgy szeretem.

Betti
Kép
betti0412

Én utálom a halakat meg a tengeri herkenytűket is :shock: :twisted:

Kép
grácus

Franka:a tintahal egy gumidarab.Mindig, bármit csinálsz vele.A Zuram szereti, de én olyat nem eszek, ami vízből jött!Nem csípem a halat, a tengeri izéket ki nem állhatom, pedig még nem is kóstoltam őket.A békát és csigát egyszer kóstoltam, pont elég volt.
Egy évben egyszer eszek halászlevet, azt szeretm, de csak ha többféle halból van és afrikai harcsa szeletek (nem szálás és elég finom) vannak benne a végén.Fene a pofámat, van ízlésem, mi?

Kép
jázmin20

Én sem úgy nőttem fel, hogy anyum kergetett volna az asztal körül, hogy na még egy kanál cápauszony leves....
De mi halászok vagyunk, hal minden nap volt, friss, tiszai, aznapi fogásból. Az jó ám.

Tintahalat rántva szeretem, az aprókat, azok jók, viszont horvát tengerparton ettem úgy elkészítve, hogy az még nekem is szenvedés volt, pedig hát ott kellene csak finoman.
Csigát én sem bírom, de a rákot nagyon, azt meg nem merek megint. Pedig nem első alkalom volt, hogy ettem, lehet, nem kellett volna az egész zacsi....de az is lehet van benne valami fehérje, amit most kezdek el nem bírni.

Betti
Kép
betti0412

Azt mondja a statisztika, hogy mi magyarok kevés halat eszünk....nem is tudom, azért nem egy olcsó dolog, meg valahogy a fagyasztottnak olyan érdekes íze van néha.
Én szeretem, csak ne lenne olyan büdös mikor sütöd....utána huzat két óráig a lakásban legalább.
Ennél jobb már csak a karfiolt főzni.

Betti
Kép
betti0412

Én soha életemben nem ettem meg a halat az egész család utálja!! Családi örökség! :lol: :lol: Ja de egyszer enni akartam mikor terhes voltam nagyon megkívántam megvettem kisütötem hát mikor meglátam a tányéromon rohantam a wc-re róka komát kergetni!! :lol: :lol:

Kép
grácus

Akkor neked nem volt szerencséd ezzel az állatfajával...

Betti
Kép
betti0412

Hát nem :lol:

Most megyek fürcsi aztán pihi meg valami tv műsort nézek majd!!

Puszi!

Kép
grácus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?