Új privát üzeneted érkezett!

sajtocska!

Én is nagyon örültem, hogy megismertük végre személyesen is egymást!!! A nagyonbaba.hu -n is vannak vonalzók nézd meg ott. Köszönöm az almát fincsi volt :). Mind a kettőnknek ez lesz az uccsó inszeme:!: :!: :!: :!: :!:

Zsu: kár, hogy veled nem találkozhattam, mondta sajtocska, hogy hamar végeztetek, majd legközelebb :wink: :D

Rózsa: és nem furcsa, hogy ott van a füledbe?

Kép
sztyopane

szia oroszlán!

persze, hogy felszívódott a méhenkívülid, de azért mennek a drukkok és jelentkezz, hogy mi volt! +++++++++++++++++++++++++++ Na meg laptető is :D

Rony: nagyon izgulok érted, de csak azért, hogy 2 vagy 3 babócád van :shock: :wink: :!: :!: :!:

Kép
sztyopane

Sziasztok! Köszönöm a sok biztatást mindenkinek!
Itt van Ő! Kép
Kép[/img]
emeske

tigriske: ezek nagyon jó hírek!!! Gratulálok a cuncushoz :lol: :lol:

emeske: még egyszer nagy nagy gratula nektek!!!

Kép
sztyopane

Sziasztok

Sztyopane, sajnálom, hogy nem találkoztunk, de olyan bénák vagyunk, hogy nem vittünk magunkkal pénzt a fagyasztásra, ami 35000ft-ba kerül, a számlán meg még nem volt ma annyi.Úgyhogy egy jót kocsikáztunk.De egyébként tényleg nem is mi lennénk, ha ez nem így történt volna! :D Sebaj, ha már ott voltunk, kértünk új időpontot, szerdára kaptunk, és akkor ez azt jelenti, hogy újabb 5 nap cölibátus! :D Ez szörnyű! :D

Sajt, örülök, hogy összefutottunk! :D Küldtem privit.
Vendég

Oroszlán:
Nagyon drukkolok holnapra! Naná, hogy rendben lesz minden, csak így történhet! :)

Emeske:
Nemtom mit kell látni, de akkor is csodaszép!!! :D Gratula!

Sztyopáné:
Akkor megnézem ott, hátha a nagyonbabán ügyesebb leszek!
Remélem az almák megteszik a hatásukat, mostmár elárulom, hogy a szerencsefánkról szakajtottam. Én is ezen élek, amióta megszedtem. :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Jójcakkát, óbégat a Zuram, hogy szúrni akarja a Merionalt...

Pá Drágáim!
sajt@

Tudja valaki, hogy mi a különbség a menopur és a merional között?
Vendég

zsu: Mind a kettő peteérés serkentő, de a menopur az újabb és jóval drágább is.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, köszi szépen, csak azért kérdeztem, mert nekem a menopurt írták fel, és itt mindenki merionalról ír.
Vendég

Zsu:a menorur:tisztább,laboratoriumban előállított hormon,míg a merionál női vizeletből kinyert hormonból állítják elő....a menopur drágább...de mikor én ezt megtudtam nem tudtam ,hogy mi az aminek örüljek.. az olcsobbnak,vagy a tisztábbnak :roll: mindkettőben volt már részem...jelenleg meroinált írt fel a dokker...inkább nem gondolkozom rajta :D
Megnyugodott már a család a titokzatos frigy miatt???
kiss angyal

Sziasztok!
Vickykém!
Hogy vagytok a picurkával?
Sajtom!
Te is elkezdted már végre a szurit?Lakás hogy áll már?
Kis angyal meg a többiek hogy vagytok?
Nyilvá egy kicsit meg fáztam.Nem érzek semmit csak azzon az oldalon nem birok aludni mert szur.Csak 2tü szurása fájt meg érzem is.Nagyon bizom benne hogy sikerül igyis spontán.Pusza mindenkinek és legyen szép napotok!!

Kép
rózsa11

rózsa: Köszönöm jól vagyunk. Már nem emlékszem ide írtam-e, de hétfőtől táppénzen vagyok és már a szülésig nem is megyek nagyon dolgozni, mert megrövidült a méhnyak és egy kicsit megijesztettek, hogy hamarabb megszülök. Ez még túl korai és félő, hogy a baba súlya miatt kinyílik a méhszáj. Ebből nem érzek igazán semmit, de most már pihennem kell és csak light-osan dolgozgatni itthon. Még nagyon messze a vége, de valahogy majd lekötöm magam.

Drukk mindenkinek, aki ma megy.
vicky79
Budapest III. kerület

Kis angyal, köszi szépen, akkor én sem gondolkozom rajta! :D
A frigy miatt most csendes körülöttünk minden...de 3.-án anyu tart egy bulit, hogy végre "hivatalosan" is koccintsunk! :D , habár én már csak kölyök pezsgővel tudok, :? , mert ma megkaptam az első szurimat, az a része nem is fáj, míg a tű belémmegy, de amikor a cucc folyik, hát az nem olyan kellemes, de majd hozzászokok, holnap már megpróbálom egyedül, de felügyelettel, majd meglátjuk mennyire leszek bátor! :D
Vendég

zsu: Ha magadnak adod a szurit, akkor olyan tempóban nyomod be a szurit, ahogy te érzed. Akkor jobb lesz szerintem.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, köszi a tippet, majd holnap kiderül, hogy bírom a gyűrődést... :D
Vendég

Zsu!

Szerintem is sokkal jobb magadnak, mert ha érzed, hogy picit kellemetlen akkor addíg abbatudod hagyni a fecskendezést. Én mindig így csináltam

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok!
Nekem ismét kimarad egy hónap. :cry: :cry: :cry:
Most hívtam a BMC-t sajnos baci van a férjemnél. Én ezt nem is értem, eddig semmi baj nem volt. Most mehetek valamikor a jövő héten gyógyszerért. Most nagyon kivagyok, sírni tudnék, de a munkahelyemen ülök sajnos:((
Nagyon rossz csak várni és várni. Tudom mindenki átélte ezt a várakozási időt, de akkor is nagyon rossz.
woody

sziasztok!

woody: nagyon sajnálom hogy baci miatt kell várnotok. De a következő hónap már tui lesz!!!!! És nem elkenődni , bár tudom nehéz.

oroszlán: na mit mondtak? Izgulok

rony: gyere már a jó hírekkel!!! 10percenként nézem a netet, hogy jelentkeztél e már!!!! :shock:

sajtocska: köszi a szerencse almát!!! Remélem meglesz a kívánt hatása!!!

Kép
sztyopane

Helló, én is Rony miatt vagyok itt már vagy ezredszer :shock: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok:

Emeske:nagyon örülök nektek még 1x!
hányadik inszemből lett a kis csodád?

Vicky:jó hogy már otthon vagy,nehogy baj legyen!jobb félni mint megijedni!
de nem lesz gond csak mindent szép lassan komótosan!
:lol: :lol: :lol: :lol:

vigyázz magatokra!

én ma voltam Bmc-be nem tudom látott e valaki de fent voltam az emeleten mert ugye Szücs doki nem volt és fent rendelt a dokinéni!
nagyon sokan voltak ma!
ma kezdem a szurit nálunk hála istennek nem volt baci :!: :!: :!: :!:
sting1982

sziasztok!

Heni: az IR-ed hogy áll?

sting: akkor hajrá szurik :lol: . Mikor kell menned UH.-ra? Inszemztek igaz?

Vicky: az mit jelent, hogy megrövidült a méhnyak? Akkor pihizz sokat otthon :!: :!: :!:

Rony, oroszlán????

Kép
sztyopane

sztyopane:szia!nekem majd jövő hét pénteken kell visszamenni,inszemezek igen ez lesz a 3.és egyben legutolsó!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P
sting1982

woody ne kenődj el kérlek, férjemnél is volt baci. 2 heti Augmentint írtak fel neki. Mihamarabb menj a receptért, váltsd ki. Enyém férj másfél hétig szedte, aztán egy hét múlva ismétlés és kutya baja.
vörösmacska

sting: akkor hajrá utolsó inszem.:!: :!: :!: :lol: Milyen szurit kaptál?

Kép
sztyopane

Oroszlán, gyere és mondd mi volt? Ugye minden oké?
vörösmacska

Én megint merionalt kaptam!te mit szurtál?

vörösmacska:te is inszemezel?jah láttam a cicád!tündéri macsek... :lol: :lol: :lol:
sting1982

sting: én puregont kaptam

vörösmacska: nagyon édes a cicád :!:

Kép
sztyopane

sztyopane: A méhszáj állapota kóddal jelölt, ami alap esetben 3000. Ez azt jelenti, hogy 3 ujjnyi a méhnyak és mind a három méhszáj zárt (külső, középső és belső). A baba súlya nyomja a méhnyakat, ami így 3 ujjnyiról 2-re rövidült. Ez nálam a 19. héten bekövetkezett és ez koraszülést eredményezhet, mert a baba súlya alatt kinyílhatnak idő előtt a méhszájak. Szóval most pihenés és táppénz szülésig. Kicsit tevékenykedek azért itthon, de ez már nem olyan.

woody: Sajnálom a bacit, de addig spontánkodhattok egy kicsit. És mindjárt mehettek vissza, ha az nem segítene.

sting: Hajrá, most már sikerülnie kell.
vicky79
Budapest III. kerület

Woody, sajnálom azokat a fránya bacikat! :( Igen a várakozás a legrosszabb, de hamar el fog telni!

Sting, a 3. tuti befutó lesz! :)

Heni, igen, szerintem is jobb lesz, ha magamnak adom, csak még kérdés, hogy vagyok-e annyira bátor, de reggel kiderül! :D
Ti mikor tudjátok kezdeni a lombikot?

Rony, Oroszlán, írjatok!
Vendég

Jah, még azt szeretném kérdezni, hogy ti mit csináltatok a használt fecskendőkkel? Mert ugye ez veszélyes hulladéknak minősül, és a kukába dobás nem a legszerencsésebb dolog.
Vendég

zsu: Gyüjtögesd össze és amikor mész a gyógyszertárba vagy kórházba, akkor vidd el.
vicky79
Budapest III. kerület

Szióka!

Okosok!!! Hogyan kell új vonalzót idemásolni????????? Segítsééééég!!! De lécike nagyon lépésenkét, mert ezer éve nem csináltam!
Rózsa:
Lakást ne is kérdezd, éppen ki akarom herélni az asztalost, állandóan ígérgeti, hogy jön, de folyton lemondja! Állítólag hétfőn jön, nagyon boldog vagyok, pont aznap inszemeznek meg, na ő az akit nem akartam hétfőn látni! Bár ki tudja, mennyire vastag az arcán a bőr, talán még ezt is lemondja?! Bocsi, ritkán kelek így ki magamból... :oops:
Gyógyulj meg légszíves mihamarabb, szerintem ez a lelki trauma gyengítette le az immunrendszered...

Woody:
Biztos tudjátok, de azért leírom. Anyagleadás előtt sokszor megmosta a kezét? Célszerű akció előtt még fertőtlenítő kendőt is használni, mert kívülről is bekerülhet a baci...
Ó, ha belegondolok, hogy mi több mint 1 éve vártunk erre az 5. inszemre, előtte pedig szépen pörgött. Mindig közbejött valami nyavala (pl. bacihegyek).
Légy türelmes, hamar elmúlik az a pár hét és kezdhettek ti is! :D

Sting:
Úgy örülök, hogy ti is kezdtek! :D

Styopáné:
Hétfőn is növő hold lesz még? Ne is válaszolj, csak igennel! :wink: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.09.25 17:30-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky:
Akkor mostmár pihi ezerrel! Most az a fő, hogy rendben legyetek, a többit le kell tojni. Persze a mani sem mindegy ebben a francos világban.
Biztos minden rendben lesz, mert így kell lennie és kész! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt, én ezt a leírást találtam a picibaba.hu-n: A vonalzók alatt találsz egy BBC kódot, amelyet ki kell másolnod és a Fórumprofilod aláírás rovatába kell bemásolnod. Használhatsz egymás alatt több vonalzót is.
Vendég

sajtocska: IGEN NÖVŐHOLD, de még milyen!!!! Akkor lesz a közepén :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sztyopane

OK. de a FÓRUMPROFIL aláírás rovatát hol találom?

Éljen a növő hold!

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtocska,

segédletek-profil

Kép
sztyopane

sziasztok!
csak most jutottam internethez! sajnos nem szivodott meg fel, meg mindig nott a hcg ertek (600 koruli), igy ma is kaptam egy injekciot, kapok hetfon is es szerdan ujra vervetel + uh. allitolag 5-8 injekcio kell a teljes felszivodashoz. en eddig 4-et kaptam.
nagyon el vagyok keseredve, nem tudom elmondani, milyen erzes... es meg mindig nem ertem, hogy lett ez az egesz egy lombikbol... most mar verkepet is fognak nezni szerdan, mert sajnos ez eleg kemeny injekcio, karosithatja a majat, epet... neztek uh-on is, hogy nem latszik-e megis a mehben, de nem latott semmit, viszont a ciszta ott van meg, 4 cm-es... :( ja, es folyamatosan, most mar 2 hete barnazok, hol gyengebben, hol erosebben...
hat senkinek nem kivanom ezt, meg ellensegemnek sem!

Rony, hol vagy a johirrel?

Mindenkinek kitartas! Oroszlan

Kép
oroszlán

Hello csajok!

mindenkinek köszi a hozzászólást! :lol: :lol: :lol:
és mostmár tudom hogy sikerülni fog mert máshogy nem történhet :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu:te fogod magadnak szúrni az injekciót???
figyelj:nálam rávitt a kényszer mert sem a barátnőm nem ért rá sem anyósom nem volt otthon,párom nem bírja az ilyen dolgokat hát akkor muszáj nekem!és azóta belejöttem sajnos :oops: :oops:
de már nem kell sokáig!!!!!!!!!!

Oroszlán:sajnálom a helyzetedet!kitartás neked és sok sok erőt!
sting1982

Oroszlán, sajnálom, hogy ilyen nehéz dolgokkal kell megbírkóznod! :( Nagyon szurkolok, hogy mielőbb túl legyél rajta! ++++++++++++
Vendég

Sting, először gondoltam a férjemre, hogy majd talán ő... :D , de amikor láttam az ijedt képét, inkább letettem róla, aztán eszembe jutott, hogy a szomszéd csajszi ápolónő volt...meg is kértem és ma reggel ő adta be az első szurit, holnap reggel megint jön, de csak felügyelőnek, megpróbálkozok vele én, remélem nem leszek beszari. :D Nem akarom mindig iderángatni, bár mondta, hogy nagyon szívesen segít. Arra tudok csak gondolni, hogy anno tízen x évesen átszúrtam a köldököm, mert épp akkor én piercinget akartam... Most meg kisbabát szeretnék! Menni fog tuti! :D
Vendég

Sztyopáné:
ok, de a segédleteket hol találom? :lol: Bocsi, de ez nem vicc, ma nagyon extra-mega-giga béna vagyok és rengeteget szerencsétlenkedem...
Még1x sűrű elnézést!

Oroszlán:
Annyira sajnálom, amin keresztülmész... :cry:
Olyan jó lenne, ha használhatnám a nem létező varázspálcám és segítenék rajtad! Ne add fel, úgy tűnik ez neked most küzdelmes időszak, erősnek kell lenned! Tudod, ami nem öl meg, az erősít! A végére rendeződik a sok problema, meglásd!

Pá Drágáim!
sajt@

Zsu:
brrrr!!! :shock: Nem vagy betoji, ha ilyeneket csináltál régen! :lol: Tutkeráj menni fog a szurizás!

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt, a segédleteket megtalálod, ha fel mész a lap tetejére!És rákattintasz a kis fekete háromszögre és ott lesz a profil...
Vendég

Sajti:A segédleteket fent találod a fejlécnél!

Zsu:ha piercinged volt akkor tuti menni fog!na én attól lennék betojva az tutkó!
neked inszem vagy lombikod lesz?
sting1982

sajt: Már nem foglalkoztat a mani, elég jó használt cuccokat kapott eddig is a babám. Majd csak megleszünk valahogy. És az is kiderült, hogy a táppénz nem számít bele az átlagbérbe, úgyhogy a tgyásom sem lesz ettől rosszabb.

oroszlán: Sajnálom a méhen kívülit, de még mindig jobb, ha felszíívódik, mintha műteni kellene. Nem lehet hogy ezt a babát a lombiktól függetlenül hoztátok össze?

zsu: Nekem is van a köldökömben piercing, de azért magamnak nem csináltam volna meg.
vicky79
Budapest III. kerület

megyek aludni:Jó éjt mindenkinek :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sting, nekem lombikom lesz.

Vicky, nekem a piercing kb. 3 hetet volt a köldökömben, mert elvékonyodott a bőr, és kiesett, és utána már nem is kellett :D

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Jippíííí! Mire leírtam az uccsó kérdésem, meg is találtam! Remélem jól számoltam a napokat, mert 28-án inszem, akkor szerintem okt. 14-én kell visszamennem. Majd kiderül... :)
Azért nagyon köszönöm a segítségeteket! :D

Vicky:
Jó, hogy ezt mondod, én azért egy kicsit tartottam attól, hogy visszavették a tp mértékét... Bár engem sem gátolnak meg a piszkos anyagiak a babaügyben, nem olyan családból származom én! :lol:
Úgy értem, hogy nem vagyok vagyonos, de ritkán keseredek el emiatt.

Jójcakkát, szép álmokat!
Küldök egy ki babarózsát (mi mást :wink: ) :
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?