Zaha kolleganőnek szeretettel:
Na ezzel megoldva.
Betti:megértem és egy cseppet sem gondoltam bántónak.Igen, vegyesen vagyok, hogy így, hol úgy, de eltökéltem magam és kész, ebben nem hagyom magam, megcsinálom, akarom.
És az, hogy nem folyok bele a terhességekbe, ez nem bűn és nem érdektelenség, csak még védem a lelkem, mert rohadtul fáj az újabb terhességek hallatán.És érdekel és tényleg kívánok minden jót, mert itt valamennyien ezt érdemeljük, de nem fogok álszentkedni és mindenkit a keblemre ölelni, újjongani és térdre borulni.Mindenkinek a maga aktuális kis élete a fontos, nektek a terhesség, nekem pedig a remény és próbálkozás, Frankának a dühöngés, sírás, beszélgetés, Zahának a jókedv vagy épp a legalja...még megférünk itt egy helyen.De valahogy úgy ézem, ez nem fog sokáig így lenni, ami teljesen természetes dolog.
És az, hogy én nem érdeklődök a terhességetek éppen aktuális állásáról, azt sem érzem bűnnek és lehet engem ezért büdös bunkónak, irígynek vagy akárminek tartani, én vállalom, mert ez is én vagyok.Ilyen vagyok.Olyan nagyon fáj a lelkem, hogy nem élhettem át, hogy nem akarom másét látni és hallani közvetlenül.Elfogadom, de a legtávolabb próbálom magam tartani tőle, így védekezek.És csak arra gondolok, hogy velem is meg fog történni, és minden percét imádni fogom, de csak a sajátommal tudok törődni.Gondolatban.Én így élem meg, ne haragudjatok.
Azt hiszem ma reggel kitettem a lelkemet ide szépen.
És félreértés ne essék, ezt nem azért írtam, hogy akkor pátyolgassatok engem, szó sincs róla.Csak így talán könnyebben megértitek, ha néha nem tudok belefolyni vagy nem kérdezek-beszélek dolgokról.