Új privát üzeneted érkezett!

zsu: hajrá laptető!!!! és remélem veled is találkozunk :D

Kép
sztyopane

Én olyan 9 körül mentem az emeletre,Skriba d-nél uh-n voltam.Előtte lent voltam vv-n.

Kép
cukigabi
Budapest

Hoppácska akkor már három a kislány! :lol:

Szöszi:
Méhpempőt nemnagyon kéne ennem a magas IR miatt, ráadásul két nap alatt nemhinném, hogy sokat nő. De azért berágtam, úgyhogy holnap veszek és eszek!!! :lol:

Zsu:
Éljen a laptetőd! :wink:

Egyébként ma nagy bánatomban "rádolgoztunk" a Zurammal a 4 tüszőre, de kérem az égieket, hogy max. 2-es ikrek legyenek így elsőre! :)

Jójcakkát, jön a Zuram gépre.

Pá Drágáim!
sajt@

cukigabi: és mibe voltál? akkor már én is ott voltam a vv-es mellett

Kép
sztyopane

Fentebb már írtam.fekete-fehér melegítő piros cipő.

Kép
cukigabi
Budapest

Jaaa,de fent már csak póló(Fehér RETRO,piros felirat)

Kép
cukigabi
Budapest

Sajt, hajrá ikrek!!! :)
Vendég

Jó éjt mindenkinek! :)

Kép
cukigabi
Budapest

Sajt, küldtem pü-t.
Vendég

Sajt!
Bocsi, teljesen kiment a fejemből az Ir-ed, pedig én is folyton azt nézem, hogy mit ehetek, mit nem. Na azért ne add fel,a patikában lehet kapni méhpempő kapszulát, az szerintem nem árt. Ha gondolod nézz utána. Pusz

Rony!
Közben átnéztem a babát várunkba és láttam, hogy pénteken mész, nagyon szorítok!
szöszi1977

sziasztok
szöszi
én is pont ezért nem akarom most elkezdeni a lombikot, mert nem akarok mindig máshoz menni arról nem is beszélve hogy ma minden kérdés nélkül közölték a recepción hogy a dr-nő van Szűcs doki helyett... a mai "jó" élményem után köszönöm de nem kérek belőle legközelebb.... és ő is azt "javasolta" hogy várjam meg vele a dokimat.
azt nem írtam délutáni nagy "mérgemben" hogy rákérdeztem hogy és nincs-e a kartonomban hogy rövid vagy hosszú protokoll lesz? mire rávágta hogy PCO-s vagyok és ígí egyértelmű hogy csak anti.... rövid lehet.... mintha én orvos lennék....
na mindegy nekem nem jött be a stílusa a dokimat meg már megszoktam és megbízom benne azért fogom megvárni míg megjön és akkor szöszivel együtt lesz sikeres lombikunk.
bocsi kicsit hosszú lett...

sajt megy a drukk :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: szerimtem az mindig tuti,ha fórumossal rajtolsz :D

Sajt:méhpempő kapszula :!: :!: :!: elvileg még nőhet naponta 2 mm-t :!: :!: :!: Ikrek :!: :!: :!: ez szupi :!: :!: :!: :D :D

Sztyopáné: ne parázz, a doki tudja,hogy mit miért ír fel neked :!: :!: :!:

Sztyoáné,Sajt: csütörtökre mennek a dddddrrrrrrrruuuuuuuuukkkkkkooooooooookkkkkkkkk :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
kiss angyal

Nekem sem sikerült csak úgy spontán.... :cry: :cry:
ma meglátogatott mensi manó minden előjel nélkül.... :evil: :evil:
de nem baj!nekem is sikerülni fog az tuti mert addig nem nyugszom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jó éjt mindenkinek :lol:
sting1982

sziasztok!

köszi a drukkokat mindenkinek!!!

sting: sajnálom, hogy megjött ,de valahol jó is mert így mehettek tovább. Akkor te is csütörtökön jössz B.M.C.-be?

Kép
sztyopane

Lukácsné, sajnálom, hogy nem volt szimpi a dr-nő. Ha jobban bizol a saját dokidban, akkor szerintem érdemes megvárni.

Nekem eddig semmi bajom nem volt a dr-nő-vel, mindig nagyon aranyos volt és elmagyarázta a dolgokat, hiszen a aug-ban 1 héten keresztül minden nap mentem és nem is tudtam, hogy akkor mi vár rám. Az eredményhirdetésnél is próbált bíztatni, mivel kérdeztem, hogy most mit rontottam el? De mondta, hogy én semmit ez a természet és én mindent jól csináltam.

Drukkolok mindenkinek, látom sokan ismét elkezdtétek ismét :!: :D :D :D
Én szerintem jövő héten kezdem (csüt.), vagy nem ha spontán sikerült! :lol:
De én hétfőn még megyek magánba IR vérvételre is, kiváncsi vagyok mi lesz az eredménye, de azért remélem negatív lesz.
woody

sziasztok

Egykicsit kiborultam ma, persze megint a "kedves kolleganő" miatt, pénteken kell kezdenem a szurit és 8.-án kell mennem uh-ra, erre ma bejelenti, hogy ő akkor megy műtétre, van neki valamilyen nőgyógyászati baja, de nem hiszem el, hogy pont akkorra kapott időpontot, szerintem már dirrekt csinálja, hogy idegesítsen.Különben is magánhelyre megy, tuti lett volna másik időpont, és neki be is kell feküdnie pár napra, szerintem ez is kamu, de ha igaz is nem hiszem el, hogy egy nappal nem tudták volna eltolni.50 éves, van két felnőtt lánya, és basszus nem tud belegondolni, abba, hogy már nagyon szeretnék én is anya lenni.Habár arra sincs esze, hogy védekezzen, tavasszal teherbeesett, persze elvetette, és akkor még mondta is, hogy legszívesebben átadná nekem, ha tehetné. Hányok tőle.
Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszúra nyúltam, de nagyon fel vagyok dúlva! :(
Vendég

sziasztok!

zsu: sajnálom, hogy ilyen kolléganővel áldott meg a sors, de ha tudod ne hagyd magad! Az a baj hogy az ilyen ember nem fogja föl a dolgokat, még ha leordítanád se értené meg.

sajtocska: a mnyh-ra nem tudnak adni valamit, hogy extra vastag legyen? De egyébként meg nem is kell mert holnapra megnő és jöhet az inszem :lol: :lol: :lol:

Kép
sztyopane

Szióka!

Mindenkinek köszi a drukkokat, elteszem holnapra. Na azért nem vágyom egyből ikrekre, inkább csak egy bébire - persze, ha úgy jön össze, a kettes ikreknek is nagyon fogok örülni. :D

Szöszi:
Nem baj, most begurultam és dacolok: megvettem a méhpempős mézet és már nyeltem is belőle! :lol:
Láttam a kapszulát én is, de az később szívódik fel, nekem meg holnapra kell a jó mnyh!

Lukácsné:
Sajnálom, hogy rosszul sült a drnővel. Amíg várod Szűcs dokit, legalább felszívod magad erővel, hajrá!

Sting:
:cry: No, majd a következő sikerül! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok lányok!

Eladnám kimaradt gyógyszereimet: Menopur, Decapeptyl és Ovitrelle.
Akiket érdekel, az írjon privit!

Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok!

Kép
Kép
molmar

Zsu:
Én is reppentettem privit, kettőt :)
Kolleganő meg MONNYON LE!!!

Sztyopáné:
Nemtom, még sosenem volt ilyen slank... Eddig mindig nagyon vastagra nőtt, ezért bládi-niagara tört ki sokszor...

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt, ment a válasz! :)
Vendég

Hali Lányok!
Hú de sokat írtatok, már meg sem kísérlek mindenkinek írni :lol: :lol: Bocsi, akiket kihagytam :oops:

Sajti!
Hidd el, jó az a méhpempő, már sokszor segített nekem is :lol:

Lukácsné!
Sajnálom, hogy így éreztél :cry: Akkor tényleg jobb volna megvárni a dokit. 3 hét iszonyat hamar elmegy

Hallott valaki valamit Rozusról? Mi lehet vele, nagyon régen nem írt már ide. Örülnék, ha írna magáról.

Woody!
Drukkolok az IR-hez!!!!!!

Zsu!
Micsoda egy kolléganő :twisted: Figyu, mi lenne, ha hülyekolleganőtöl függetlenül te intéznéd tovább ezt a projecet és amikor dokihoz kell menned egyszerűen elmész tápp-re vagy fiz.nélküli szabira? (kötelező a munkáltatónak kiadnia!) Apropó, főnököd nem tud rendet rakni, kolléganő tájékán? Nehogymá ez a nő megfúrja a terveteket :evil:

Szöszi!
Köszi érdeklődésed :lol: Igen, pénteken lesz a nagy nap :lol: Úgy látom, nem lesz Sz.doki :cry:

Szóóóval aki akar drukkoljon...... :D Tényleg, pénteken jön még valaki?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

szia Rony!

Mennek a drukkok péntekre és várunk a jó hírrel!!!

Kép
sztyopane

Rony, igen arra én is gondoltam, hogy elmegyek tápp-re, fiz.nélkülire nem tudok, mert sajnos így is kevés a pénzünk.A főnök asszonnyal meg sajnos nem találkozok, már hetek óta nem láttam, remélem jövőhéten már találkozok vele.De ő inkább azt mondja, hogy intézzük el kettőnk közt, neki mindegy, hogy ki van a boltba, csak legyen valaki.
Nagyon várom a jó híreket, pénteken kell menned, ugye?Legalábbis úgy emlékszem :oops:

Ma voltam fogorvosnál, tömésre mentem, aztán nem úgy volt, ahogy én azt elképzeltem :shock: Kihúzták a bölcsességfogam :shock: Már elég érzékeny volt sajnos.
Vendég

Sztyopáné: Holnapra mennek a DDDDDDDDDRRRRRRRRRUUUUUUUUKKKKKKKKOOOOOOOOKKKKKKK :!: :D

Sajt: neked meg a vastag mnyhért szorítok :!: :!: :!: :!:

Rony: neked a 3-as ikrekhez küldöm a ++++++++++++++ :wink:
kiss angyal

Kiss Angyal!
Köszke.....3-as ikrek? Hmmmmm :lol: :lol:

Többieknek is köszi a drukkot.

Zsu!
Ja, így gáz hogy bolt. Azt hittem irodában vagy(nemtom miért :) ) és ott a munka ugyebár megvár :roll: De hát ez mégsem így működik hogy kollegina ilyen szinten beleavatkozik a magánéletetekbe. Nem irigyellek emiatt.

(Rodin)
rony77

Óóó Rony! Pénteken csodás nap lesz! :wink: :lol:

Rony, Sztyopáné:
Kép

Kiss Angyal:
Köszike! :) Te nem pénteken mész valami miatt? :roll:

Jójcakkát, jelentkezem dottórénál szuriért! Kép
:lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Ja, és a lényeg!

Sztyopáné, holnapra mega-giga drukk ++++++++++++++++++++ Ügyes legyél :wink:

(Rodin)
rony77

Sziasztok!

mindenkinek drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!most már nagyon jó lenne a babaeső!!!!!!!!!!

én pénteken megyek bmc-be mert csüt még dolgozom!
és +-1nap még belefér!

Zsu:ezt a kolléga nőt szerintem jól kupán kéne vágni vegye már észre magát 50évesen!!!!!!!felháborító komolyan....
ökölben van a kezem is :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
sting1982

Hát az tuti, hogy most már kupán fogom vágni, lehet helyrerázódna az agya egy jó nagy ütéstől !!! :twisted: :)
Vendég

Sziasztok Csajszik!
Csak be ugrottam ugy izgulok ma megyek du.akupunkturás kezelésre.Majd le irom mi volt!Segitsetek már!!!Honnan tudok letölteni hömérös lapot?Vigyázon mindenki magára!!Puszi!!

Kép
rózsa11

szia rózsa. innem tudsz letölteni hőmérős lapot:
http://babatervezok.otthona.net/hom-gorbe.shtml
Vendég

Sziasztok!
Rózsa!
Az akupunktúra miatt ne aggódj, én is voltam és nem fájt, csak mindig ellazultam tőle.

Rony Drága! Hol vagy? Nagyon drukkolok!

Sting! Én sajna most nem megyek, pedig most már tudom, hogy hogy nézel ki, sebaj. majd legközelebb.

Segítségetek szeretném kérni, persze ha vki. tud.
Rövid protokollos lombik előtt állok, Regulon fogigátlót szedek. Sz. doki azt mondta, hogy a két levél gyogyi között ne hagyjak szünetet, majd csak okt.3-án hagyjam abba és 9-én kell mennem. 3 napja kezdtem el a 2. levél gyogyit és most kezd megjönni a mensim. Kérdésem az lenne, hogy ez így normális? Vagy olyan gyenge a gyógyszer, hogy enyhén azért megjön? Ha valakinek volt hasonló akkor légyszi jelezze. Köszi
szöszi1977

Szösz: annyira nem vok szakavatott a témában,de én egyszer szedtem fogigátlót életemben és nekem is volt vérzésem...akkor azt mondta a doki,hogy ez teljesen normális...
kiss angyal

Rony:már csak 1-et kell aludni és megtudjuk, hogy mennyi babád van... :wink: mert ugye tudod,hogy tutira sikerült :!: :!: :!: :D :D :D nagyon szorítok neked :!: :!: :!:

Sajt: nekem hétfőn kell mennem...

Csajok: még mindig nem jó a BMC-ben a telefon?
kiss angyal

Zsu: szerintem tényleg vágd kupán :?
kiss angyal

sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat! Hát ha ma sikrült az inszem akkor nagyon jó kedvű lesz az a gyerek, emberrel végigröhögtük a napot :lol: Október 12-én kell mennem tesztelni. Hát most már biztos, hogy nem vagyok Misibácsi esete :cry: :cry: megse várta, hogy elhelyezkedjek az ágyon már takart is.

Sajtocska: jó volt veled találkozni!!! :lol:

Zsu: A kolléganőt tényleg vágd kupán!!!

Szöszi: ilyenbe nem tudok segíteni, nekem nem csinált ilyet a fogigátló annó.

Rózsa: várjuk milyen volt az akupunktúra :D

Rony: holnapra megy a drukk ezerrel!!! És várunk az ikrekkel vissza :!: :!: :!:

Kép
sztyopane

sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat! Hát ha ma sikrült az inszem akkor nagyon jó kedvű lesz az a gyerek, emberrel végigröhögtük a napot :lol: Október 12-én kell mennem tesztelni. Hát most már biztos, hogy nem vagyok Misibácsi esete :cry: :cry: megse várta, hogy elhelyezkedjek az ágyon már takart is.

Sajtocska: jó volt veled találkozni!!! :lol:

Zsu: A kolléganőt tényleg vágd kupán!!!

Szöszi: ilyenbe nem tudok segíteni, nekem nem csinált ilyet a fogigátló annó.

Rózsa: várjuk milyen volt az akupunktúra :D

Rony: holnapra megy a drukk ezerrel!!! És várunk az ikrekkel vissza :!: :!: :!:

Kép
sztyopane

De jó!!! Kiírta, hogy nem ment el erre elküldte 2x. :shock:

Kép
sztyopane

Sziasztok!

Voltunk a dokinál és csak egy babának látszott a lába köze: A legnagyobb baba 90%, hogy kislány. Megdicsérték a méhnyakamat (4 cm). Úgyhogy teljes a boldogság. Az AFP eredményünk is jó lett. Bár nem tudom mi a normál érték, de a doki azt mondta rendben.

BABAESŐT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Kép
tigriske1978

Sziasztok!

Szöszi:
Asszem az volt ráírva a fogigátlóra (most én is ezt szedtem), hogy lehet kis pecsételés a szedése alatt, szerintem nem gáz.

Kiss Angyal:
Nekem is! :lol: :lol: :lol: Mert hétfőn INSZEM!!! :D

Hoppá, csajok!
Elfelejtettem mondani, hogy kemény 2mm-t nőtt a mny-ám, így most 6mm. A jobb oldali tüszők megálltak(eltűntek?), viszont bal oldalon növesztettem két szép tüszőt - most rájuk építek! :)
Szóval hétfőn nagy nap lesz!
Kép

Sztyopáné:
Tündériek vagytok a pároddal! Nagyon szorítok, hogy ez legyen az uccsó! :wink:

Rózsa:
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen élményekkel térsz vissza az akupunktúráról.

Zsu:
Köszi mindent, jó volt összefutni! :)
Aztán Kép ügyes légy! :wink:

Rony:
Dafke pempőzök, pedig az IR-emnek nem használ, de letojom, most amnyh vastagítása a cél! Neked meg drukkolok holnapra nagggyon-naggyon!!!
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Tigriske:
Ez tök jó!!! Egy cuncis már tuti lesz! :D
Örülök, hogy AFP rendben, bár én nem is gondolkodnék másban. Aztán ki tudja, ha odajutok, lehet, h. parázni fogok előtte... :)
Jól érzed magad? Én már nem tudom követni :oops: ugye még nem mozognak, vagy igen? :oops:
A méhnyakat miért nézik?

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt! Szupi, hogy hétfőn inszem, nagyon szurkolok.

Már mozognak és egész jól vagyok, csak fáradékony lettem nagyon.

Kép
tigriske1978

Tigriske:
:) Gondolom. a "pihenj sokat" jókívánsággal tele a padlás! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Valaki nagyon okos! Hogy kell új vonalzót beilleszteni? Olyan régen csináltam... :oops:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok Csajszik!
Haza értünk 7db tü van a fülembe beszurva 2hét múlva vissza kell menni.Nagyon bizok benne.Mondta a csaj hogy nagyon roszak az izületeim de arra most nem tett be tüket.majd kérem legközelebb Most a méregtelenitésre meg a nyögyogyászatira szurkált.Most már hamaosan nem lesz bennem egy csöppnyi méreg sem mert kapszulát is eszek meg a gynexet is.Röviden ennyit!Majd jövök holnap!Pusza

Kép
rózsa11

Csajok, hogy kell berakni magamnak új vonalzót? Már olyan rég készítettem...
Ja! tudtok olyan oldalt, ahol sikerül megszerkeszteni? A mamaneten nem sikerül, a picibabán meg nem megy tovább, csak az új vonalzókat mutatja! Már vagy fél órája bénázok!! :twisted:

Pá Drágáim!
sajt@

Rózsa:
nem fájt?

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok!

ahogy elnezem, holnap is leszunk paran a BMC-ben, en is holnap megyek, most derul ki, hogy felszivodott-e a mehen kivuli terhessegem... szoritsatok, hogy minden rendben legyen!!!

Szoszi: nekem is igy kellett szednem a fogamzasgatolt 2 levellel egymas utan, szunet nelkul es nekem is volt pecseteles kozben, ez teljesen normalis! majd a 2. level beszedese utan fog rendesen megjonni es utana kezdodik a stimulacio:)

Sajt: hajra hetfo:)

Sztyopane: ez jo, mert igy nem gorcsoltetek es persze, hogy jo kedvu lesz az a gyerek! drukkolok, hogy sikeruljon!

Rony: kivancsian varom a holnapi johireket:)

Mindenkinek drukk:) Holnap jelentkezek!
Oroszlan

Kép
oroszlán

hohoho, lapteto, ez szerencset kell, hogy hozzon :):):)

Kép
oroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?