Sziasztok!
Tényleg nem sokat és sokan írtatok!Ennyire durva ez a szeptember??
Edi,köszi a bókót,tényleg hasonlít Lau-ra csak egy kilóval Bernike több mint mikor Lau megszületett,de levetközteteve olyan kis vékonyka a lába meg a popója
meg mindene olyan pici Lau mellett.
Szülés:szerdán kezdődőtt ,már reggel furi folyásom volt,csak ilyen átlátszó valami,de nem víz,közben pedig kis szurkálások a hasmaba.Délelőtt lementem nstre,azt mondták minden oké,de ott is éreztem ilyen kis fájásokat.Hazajöttem megpucoltam pár ablakot,de csak nem múlottak a fájás-szerűségek.De annyira nem volt se erős se hosszú,se kibirhatatlan,se rendszeres
szóval ,érted
Délután mikor Lau felébred,na akkor már kezdett kicsit erőteljesebb lenni.Nem is volt kedvem kimenni vele az udvarra.Estére meg már tök gyakran jöttek meg jobban fájt(persze nem annyira).
Laurát este megfürdettük letettük aludni,nem akartam úgy bemenni a kórházba hogy még fent van,mert tutui sírt volna ,vagy velem akart volna jönni,vagy nem akart volna a mamival maradni. Szóval este jött anyukám ,mi meg levonultunk olyan 9 körül a kórházba,(5 perc autóval)De itthon előtte olyan szarul voltam,hasmenésem lett meg hányingerem,a korházba érve el kellett mennem hányni,3x is.
Szerintem ideges is voltam,hogy most mi,meg hogyan lesz.Egyből felvettek,orvos megvizsgált,közben a magzatvíz is folydogált,szűk egy újnyira "kitágultam"ha ezt annak lehet nevezni.Felmentünk szülűszobára,nst,jöttek is a fájások,5 meg 3 percenként,de nagyon fent volt a méhem,a gyerek is,s nem tágultam egy centit sem.Ez ment éjfélig,közben a fájások mindig a régi vágásomba nyilaltak bele s tök fájt,látva ezt a szüléssznő meg a doki,mondták hogy ne aggódjak nem fogjáak hagyni hogy itt 5-6 órát szenvedjek.Mivel nem tágultam,meg császár volt az előző is,így ismételten császáros szülés lett a vége.Éjfél után toltak be a műtőbe,és 0.55 kor lett meg a kis Bernike,akinek a nevét két fájás között találtuk ki,de komolyan,az Attilánál ott volt a lista,a bekarikázott hat névvel
Fiú nevet, meg sem adtunk,mert fogalmunk sem volt arról
Szóval,hamar gyorsan túl voltam rajta,persze a hajnal az szar volt mikor újra kezdtem érezni a lábam,na meg mikor fel kellett kelni,de Edit te tudod úgy is
Ma éjjel végre tudtam hason aludni!!De jó volt!!
A sétákkal még óvatós vagyok,mert lassan megy,most húzódik,feszit,viszket meg ilyenek,de nem panaszkodom!!
Kata mit kapott szülinapjára??
Timi,hát Isten éltese Dórit,tök nagy, a haja is tök szép!!Panna is tényleg szép nagy baba,még mindig csak szopik?
Nálatok nincs féltékenység,hiszti a kicsi miatt??
Hát úgy ahogy mondod :alvós babát hoztam haza megint,egyenlőre,de remélem marad is így!!
Hál Istennek csak szopik,már a kórházban megtanulta s rákapott az ízére
Hamar gyorsan összehangoltam a két csajszi napirendjét ami,kedd óta működik is!
Reggel fél 8-kor eszik Berni,majd 8 kor Laura kapja a tejcit ivóspohárba.Bernike egy kicsit fent van,kb egy órát,nézegelődik,közben Laura meg ugra bugrál körülötte(az utóbbi két hétben annyira megnőtt a mozgásigénye hogy alig lehet vele bírni)(Laura fent alszik az emeleten a szobájában az apja is fent a mi szobánkba,mi meg lent,amíg kel éjjel,ha már nem akkor egy szobába lesznek a csajok,már alig várom).
Délelőtt elvagyunk Lauval,játszunk,építünk ,főznőm még nem kell mert hozatom a kaját egy darabig még,hogy Lauval tudjak minnél többet foglalkozni.Szóval Berniek fél 8-tól fogva 3 óránként van ébreszgetve és etetve,közben kicsiket fent van,de inkább alszik,hiszen még alig múlott egy hetes.Laura eszik fél egykor ebédet és megy aludni.Majd jön Bernike szopija,egyszer már sikerült aludnom nekem is délután egy órát,tök jó volt.Lau ébred 4 körül eszik,majd Bernike is.Utána szoktunk kimenni az udvarra,homokozni,Berni meg a babakocsiba(még nem nagyon tudok sétálni ,sokat)
7-kor fürcsizik Lau apjával.Fél 8 körül Bernit fürdetjük,mindannyian
Majd szopi,8 kor pedig az egész család felvonul az emeletre.Launak fél kilencig mesélünk,vagy kisvakondot néz,vagy csak játszunk a nagy ágyon,fél kilnckor megy aludni,egyedül.11 ig szoktam fent lenni az emeleten,Berni közben alszik vagy nézeget,vagy sír,de akkor kapja cumit aztán elvan
közben tvzünk,alszom kicsit én is.Majd lejövünk,megszopiztatom s alszunk.Éjjel hagyom aludni,kb fél 3 körül szokott jelezni,de ma pl 4 kor ébred csak fel.Utána meg csak reggel.Szóval ez így működik már kedd óta,remélem így is marad.Én hiszek benne ha az ember kialakít egy rendszert akkor az működik.
Panna veletek alszik?Bernike csak este van közöttünk 11 ig,amúgy a kiságyában teszem le mindig ha alszik,Ha fent van akkor itt a nappailaba pihiszékbe,vagy ölbe,mikor hogy.
Nem tudom mennyit eszik,de kitart 3 órán keresztül.Nincs mérlegem.
Ildi,bizti az is gond lehetette annó nálatok hogy csak 2 év különbség van köztük,s még nem értette meg Hanna annyira a dolgokat,nem?De mára már minden rendben az a lényeg ,nem?
Vagy még mindig sokat veszekednek?
Marcinak milyen volt a sulikezdés?Levinek meg se kottyant az ovi?Én kezdek kicsit parázni...
Te már kitaláltad Levi szülinapi ajiját?Én erősen gondolkodom mit kapjon Lau.Torta ötletem már megvan.
Tegnap buli volt nálunk a garázsba,Berni tiszteletére és egézségére ittak a barátok,11 -ig én is kint voltam ,aztán beájultam.
Berniek kapott egy csomó ajándékot,tök jó volt!
Na befejezem,bocsi ha sok voltam.
Linda