Tary: nagyon sajnálom anyukádat és kitartást kívánok nektek. Remélem mihamarabb rendbejön.
Bettike: örülök hogy jobban vagy és hidd el a következő hónapban már ismét a babára koncentrálsz amikor peteérésed lesz. Nagyon drukkolok nektek.
Nita: üdv itthon és nagyon várom a friss képeket
Mi megvagyunk, tegnap voltunk dokinál, minden rendben szerencsére. Zárt a máhszáj, a lepény felhúzódott, nincs fertőzés és tök jól is érzem magam. Azt mondta a doki, hogy ha így marad a helyzet, akkor még lehet hogy túl is hordom a kiscsajt. Szép nagyra növesztettem, de azt mondta a doki hogy még négy hétig növesszem. Ma fejeztük be a nagytakarítást, nagyon elfáradtam. Szerencsére végeztünk, már csak egy-két dolog van, de azt mondta anyukám, hogy ha legközelebb jön, akkor azokat majd megcsinálja, mert persze vele takarítottam, azért nekem egyedül nagyon sok lett volna. Most azt hiszem rám fér egy kis pihi
Jövő hét csütörtökön megyünk előszőr ctg-re és utána pedig hetente. Annyira kíváncsi vagyok mikor jön a kiscsaj, de jó lenne ha csak 21.-e után jönne, mert a dokim 20-án jön haza külföldről.
Már kész a babaszoba, vagyis a kis sarok amit berendeztünk Lilikének, kimostam a ruhácskákat és ki is vasaltam őket és szépen bepakoltam a pelenkázóba. Holnap felteszem a matricákat is a falra és a szőnyeget és akkor tényleg minden a helyén lesz.
Móni: te hogy érzed magad? Jársz már ctg-re? Nagyon együtt haladunk
Na megyek, mert hív az ágy