Sziasztok!
Próbálom követni az eseményeket, kisebb-nagyobb sikerrel.
Nekem a nevem szintén virág
akarva-akaratlanul alakult így. Amikor megtaláltalak titeket, igazán örültem, hogy végre "hazaiakkal" tudok csevegni, leginkább az itthoni szokások miatt, - mert az ember lánya nem mindig tud felmenni Bpestre ruhákat vásárolni babának-magának stb.illetve az orvosválasztás is itthon kényelmesebb (igaz, kinek milyen problémái vannak). Mikor bejelentkeztem hozzátok, csak pár gondolat erejéig, hiszen szolnoki orvost kerestem, és nagyon lelkesen
mondanom sem kell a topic szinte minden aktív tagja írt az e-mailemre, adva a tanácsokat-ötleteket, kihez menjek, ki az akit szívből ajánlottok, s ki az kit nem. A sok-sok e-mail hatására
ismét úgy éreztem, még a "hazai" szülészet-nőgyógyászat is hozhat kellemes meglepetéseket
Nagyon örültem, hogy kedvesen és mondhatni azonnal válaszoltatok kérésemre.
Még most is hálás vagyok értük
Bár utána én nem járogattam ide, ennek sajnos meg volt az oka
hiszen a babámat elveszítettem
ám az eset után párszor ellátogattam ide.
Most a parázsló vita kapcsán nem áltam meg, hogy ne írjak, mondhatni "próbáltam a tüzet oltani". Ebben a vitában, vagy helyzetben állást foglalni nem szeretnék, hiszen alig írtam ide.
Annyi minden szép van az életben, hogy miért gondolnánk azt, hogy ezek a gyerekes dolgok mérgezik meg a lelkünket? Hiszen ezek apróságok, el kell tudni siklani felettük! Aki nem érzi magát azonos szinten, mint Ibolya, ki kerek-perec kijelentette, hogy kukkolni jön ide, az nem foglalkozik vele! Picit belegondolt bárki is, hogy igazából őt érdekelte legjobban a Ti szappanoperátok
hiszen enm járt (jár) volna ide nap-mint nap, majd tette volna velős megjegyzéseit, határozottan alátámasztva, hogy ez így -elnézést a kifejezésért- sz-r ahogy van, de ő azért jön olvasni
akkor hogy is van ez?
Azért próbáltam semleges témát felvetni (ami a mai napig érdekel azért, hol lehet szopis melltartót venni? És ne legyen nyanyás
) hátha kívülállóként ki lehet zökkenteni ebből a kicsinyes helyzetből bárkit is. Zitusnak és Virágnak igaza van abban, hogy az "új emberkék" kik szívesen csatlakoztak volna hozzátok, most kívülrekedtek, - viszont Ti így tudjátok kivédeni a becsmérlő-kukkolók táborának bővülését.
Azt gondolom, hogy számomra továbbra is az a fontos, legyen egy szép, egészséges kisbabám hamarosan
kivel olyan boldogok leszünk kis családommal, mint még soha.
És természetesen mindenkinek ezt kívánom
: Boldogságot, - ebben minden benne van!
Szép napot mindenkinek, ne legyetek zsörtölődök, rövid az élet, nem érdemes elpazarolni életerős gondolatainkat- tetteinket ilyenekre! Az élet megy, halad, észre sem vesszük, évek múlnak el mögöttünk, ne foglalkozzatok ilyen kicsinyes esetekkel.
Remélem gondolataimmal bárkinek is mosolyt csaltam az arcára
Már megérte leírnom ezt a pár sort. Legyetek vidámak lécci!
Frézia