Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyors bekukk!
Drukkoljatok holnap Sztyopánénak és nekem! Mi uhura megyünk, remélem inszem lesz belőle. :wink:

Sztyopáné:
Ugye jössz holnap? Nálam tuti a grafitmetál-színű táska + a Zuram. Szerintem majdcsak felismerjük egymást! :)

Eszter:
Jó pihenést! Örülök, hogy jól sikerült a meglepi! :lol:

Bocsika mindenkitől, a Zuram uralja a gépezetet, holnap több időm lesz (remélem)...
Pusszantás mindenkinek!
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt, Sztyopáné, megy a drukk holnapra! :D
Vendég

Sajt:Sztyopáné: holnapra kívánok nektek szép nagy tüszőket :D

Oroszlán: nagyon sajnálom :cry:

Sting: jövőhéten megyek hétfőn u.h.-ra...neked mi van a mensi-manokkal???

Eszter: köszi a választ...csak azt nem értem,hogy az én papírkámon ki van húzva a vv..
Jó Nyaralást!!!!!!
kiss angyal

Kiss angyal, az én papíromon is ki van húzva a vv...
Vendég

hááttt ezt nem értem :oops: :roll: :shock:
kiss angyal

Kiss Angyal!

nekem most nincs ilyen paprom :(
úgyhogy nem tudom :(
de majd megnézem nemsoká újra...remélem :)

Mindenkinek köszönöm :D

jó éjszakát

eszter82
Budapest

Sztyopáné és Sajt megy a drukkolás ezerrel!!!! Kép
vörösmacska

Sziasztok:

Sztyopáné és Sajti:mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszter:jó pihit nektek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Angyal:várom várom mensi manót de még a cickóm sem fáj pedig elméletileg pénteken kéne megjönnie!volt valami rózsaszínes valamim de pár napja, azt hittem akkor mégis jön még meg is voltam lepődve hogyhogy ilyen hamar de aztán mégsem jött!
most várom....
jah mivan ha pont pénteken jön meg akkor hogy megyek bmc-be 3.napra?akkor mivan?mikor menjek?segits!!!!!!
sting1982

Lányok mennek a drukkok mára :!: :!: :!:

Eszter, tök jó hogy sikerült a meglepi. Jó útat nektek!!!
woody

Sziasztok Csajszik!
Akinek kell megy a drukk ezzerrel egyébként zug olvasó lettem.Ne hari de nem nagyon van kedvem irni.Elvagyok mint a befött.Probálom hivni a BMc tegnap ota de nem sikerül hol foglalt hol nem érkezik felvenni.Meg csak nalam az egyok szám müködik a 80végü.Nem birom nekik meg mondani hogy holnap nem birunk menni és át adhatnák másnak a helyet.Most csak nem megyünk tovább ott tartok hogy most nem birok.Elkezdtem egy tisztitó kurát aztán majd meg látjuk mi lesz.kell egy kis idö hogy össze szedjük magunkat lelkileg.Vigyázatok magatokra!!Puszi mindenkinek!!

Kép
rózsa11

Sziasztok!

csak gyors bekukk, mert rohannom kéne dolgozni :)

voltam a BMCben, megnézett Konc Tanár Úr, és okt. 11-én kezdjük újra a szurikat!
méhnyálkahártya 5 mm, bal oldalon magamtól 5, jobb oldalon 6 tüszőt növesztettem :)
ma van a 3. napom...

azt mondták, ez így ok :)

most nagyon bizakodó vagyok :)

puszi

jövök még utazás előtt :)

eszter

eszter82
Budapest

sziasztok

Apa lelete negatív lett, így kezdhetnénk a lombikot de 3hétig nincs Szűcs doki.
Ma a dr-nőhöz kerültem, mondanom sem kell mennyire arrogáns volt velem és eléggé le vagyok lombozva tőle, felül akarta bírálni a lombikomat hogy milyen alapon??? mondom neki két sikertele inszemen vagyunk túl és Apa eredményei egyre rosszabbak.. ja érti már.
Szűcs doki mielőtt felírja a gyógyszert hogy megjöjjön, mindig uh-t csinál biztos ami biztos alapon, mondom neki erre ő ha negatív a tesztem nem kell, csináljak még egyet akkor, ha a teszt kimutatja ugyanazt látja uh-on is :( itt durrant el az agyam, majd közöltem hogy az épp velem lévő kisfiam is negatív tesztből született !!!!!
hát ha elhallgatom előle az információt ő honnan tudja???
na én többet hozzá NEM megyek az is biztos megvárom míg hazajön az én dokim.
klassz napom volt ma a BMC-be....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sting Baba: ha pénteken jön meg,akkor hétfőn kell menni ez 100%,mert nekem a legutolsót kivéve mindig pénteken jött meg és hétfőn kellett mennem...de rajta is van azon a tájékoztatón amit először kaptam a BMC-be ,hogy a 3.cl.napon +-2 nap...szóval a hétfő tuti :!: :!: :!: Én is hétfőn megyek lehet,hogy találkozni fogunk :D pár nappal ezelőtt rózsaszíneztél és azóta semmi???nem lehet,hogy spontán teherbe sikerült esned :?: :wink: :?:
kiss angyal

sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a drukkokat, bejött :D
A jobb oldaliba 1db 20mm-es a balba 1db 16mm-es petém van csütörtökön inszem :lol: :lol: :lol: Az endo-m 13mm.
Képzeljétek olyan aranyosak voltak a kolléganőim, tegnap közölték velem, hogy ők úgy tudnak csak hozzájárulni a sikeres inszememhez, hogy ha megyek dolgozni nem csinálhatok mást csak írhatok, semmi megerőltetőt :oops: :cry:

Sajtocska: veled mizu? Sajnálom, hogy nem találkoztunk :cry: Mikor értetek oda apával? Mert az előtérbe várakozott egy pár aki nagyon figyelt lehet, hogy te voltál? Én bordó poncsóba voltam és farmerba előttem álltak vagy 3-al.

Lukácsné: sajnálom a rossz élményeket, de legalább apának jó lett az eredménye. És akkor nem is kezditek el most a lombikot vagy csak a dokidhoz mész majd vissza?

Eszter: nagyon ügyes vagy a jó nevelésért :lol: Jó nyaralást nektek és töltődjetek föl rendesen!!!

rózsa: nem baj ha zugolvasó lettél csak néha adj magadról életjelet.

angyalka: szurik mennek hasba?

Kép
sztyopane

Lukácsné:sajnálom,hogy negatív élményed volt a dr.nővel kapcsolatban :( lehet,hogy fáradt,vagy rossz napja volt ma :( tudom,hogy ez téged nem vigasztal,de velem mindig olyan nagyon kedves...mosolyog,válaszol a sok sületlen kérdésemre...figyu,de ha Te hozzá semmiféleképpen nem akarsz menni,akkor is még van 2 másik dokker :oops: szerintem,ha a recin mgmondod,hogy kihez akarsz menni akkor oda fogják rakni a kartonodat...viszont ha ezek után csak Szűcsbe bízol meg akkor várd meg,de addig is megy az időd...
kiss angyal

Sztyopáné: nem is mondtad reggel a 13mm mhny-t...Nagyon ügyi vagy,hogy ilyen szép nagyra növesztetted :D :D :D nemhiába küldtük a drukkukat :D :D :D ...hasba szuri megy persze..Tudod adom magamnak a szurikat :lol: :lol: :lol:
kiss angyal

angyalka

elfelejtettem mondani a mhny-t :oops: :lol: .
apa jön haza holnap és már vissza se megy csak vasárnap :lol:

Kép
sztyopane

Sztyopáné: az én Párom is jön holnap és csak hétfőn reggel megy vissza :D megyünk valószínű a Nagyikámhoz :D :D
kiss angyal

akkor ma tök jó hetünk lesz és még növőhold is :lol:

Kép
sztyopane

Úr Isten Andikám :D :D :D :D :D sikerülni fog :D :D :D
kiss angyal

keresztmama leszel!!!!

Kép
sztyopane

na lépek egy kicsit, de még jövök ma!
:lol:

Kép
sztyopane

Szisztok!Segítsetek!
Ma voltam BMC-be,20-ik napi vérvételen és azt mondták nem kell mennem a 24-ik napira.Ez miért van?Remélem jók az eredményeim és ezért.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lányok!

Remélem még emlékszik rám valaki....

Tegnap voltunk mi is a BMC-ben...velem meg a recepció-vezető néni volt kissé érdekes,bár mással sem volt kedvesebb!!Mindig ilyen??

Képzeljétek elfogadtak majd minden eredményünket,így csak a 21.napon kell mennem vvt-re és vizsgálatra,meg a férjemnek spermavizsgálatra és vvt-re.Meg tudja mondani valamelyőtök,hogy ezeknek mikorra van meg kb az eredménye??Mert akkor megyün k konkrét megbeszélésre.

És mégegy kérdés:akkor már lesz a doki-akihez a beutalóm is szólt(Szűcs),akkor már Ő vizsgál,ugye??Vagy ezt kérni kell?

Tegnap az idős Újvári doktor vette fel az adatainkat,de gondolom Ő már csak ott úgy van...?

Drukkolok mindenkinek a háttérből!!!

Ja és tegnap rossz volt a telefon,valaki írta,hogy nem tudta elérni őket...akkor szerelték,mikor ott voltunk!
Vendég

Hello mindenki:

Angyal:minden előfordulhatott bár a pocim már görcsölget!
de jó lenne minden esetre!
ha pénteken megjönne akkor hétfön tudunk talizni! :lol: :lol:
de szeretném ha inkább nem jönne meg! :lol: :lol: :lol: :lol:

Rózsa:jót fog tenni nektek egy kis pihenés!
aztán majd újult erővel indultok neki!
sting1982

Sting: szorítok neked....hátha :D :D :D

Rózsa: ha úgy érzed,hogy pihenned kell akkor tedd azt :!: :!: :!: és ha mindketten azt érzitek,hogy mehettek tovább akkor usgyi :!: :!: :!:

Milyennicsmeg: hát,hogy felejhetnénk el a nevedet :D :D :D..szerintem az eredményeitek 1 hét alatt kész van...
és ezt most mindenkinek írom: az ott dolgozó emberkéknek is van jobb és rosszabb napja...ők is emberek...nekünk is van olyan,hogy türelmetlenebbül várjuk a sorunkat, fáradtan,otthoni,munkahelyi problémáktól stresszesen vézezzük a mindennapi dolgainkat...azért,mert 1-szer valaki nem úgy szól hozzánk ahogy elvárjuk az nem azt jelenti,hogy az a személy egy velejéig rossz ember...egyszóval,a recepciósok aranyosak,segítőkészek,bármit meg tudunk tőlük kérdezni...ha valkinek sikerül az amiért oda jár együtt örülnek velük,ha nem, látszik rajtuk,hogy őszintén sajnálják és bíztatnak,hogy tuti sikerülni fog...nekem ez a tapasztalatom :!:
kiss angyal

Milyennicsmeg: és a vizsgálatokat,beavatkozásokat már mindenkinek a saját dokkere csinálja :D

Sajt: mi-zu a tüszőcskéiddel :?: :?: :?:
kiss angyal

sziasztok!

hova tűnt mindenki?
sajtocska???

Kép
sztyopane

csajok
kapott már valaki peterepesztőnek decapeptyl-t? Milyen ez?

Kép
sztyopane

sztyopane, én decapeptyl-lel kezdem a long protokolt, a papíromon erről azt írják, hogy ez gátolja meg a tüsző idő előtti megrepedését.
Vendég

Angyalka

Köszi,ez megnyugtató!! :)
Vendég

Sztyopáné:én is ezt szúrom (Anyukám)...nem tudom Panna,hogy mi ez,de nekem is azt mondta a dokkrer,hogy ez megóvja a tüszőket az idő előtti repedéstől :!:

Milyennicsmeg: Örülök,hogy nem sértődtél meg :D :D
kiss angyal

Szasztok Csajócák!

Rólunk dióhéj:
Irénke volt a recin, egyből a keresztnevem szólított (pedig még nem is mondtam a számomat), ahogyan a drnő asszisztense is. Honnan a csudából jegyeztek meg ennyire? Mindenesetre jó érzés. Annyira bírom őket! :)
Mnyh 4 mm :twisted: , bal 1 tüsző, jobb 3.
A drnő megkérdezte, hogy ezt hogy csináltam... A mnyh szinte nulla, közbe meg csomó tüsző! Azt mondta, hogy lefújná az inszemet, de azért még csütörtökön meg uhuz. Hátha... :roll: Nagyon kedves volt velem. Biztos látta, hogy be vagyok tojva :)
Ma meg holnap már csak 2/3 Merionalt kell szúrni.
Annyira vegyes érzéseim vannak, örülök a tüszőknek, de a mnyh vékonyságának nem. Kemény 1 mm-t nőtt egy hét alatt. Ilyen vacak nekem sosem volt... Mindig 10 feletti volt. :cry:

Eszter:
Nem is tudtam, hogy te is ma voltál! Legalább neked szépek az eredményeid! Hajrá!!! :)

Lukácsné:
Te is ma voltál?! Eszem megáll, mekkorát randizhattunk volna ötösben! :) Sajnálom, hogy így alakult... Nem igazán értem, miért nem kezdhetitek a lombikot, hogy nincs Szűcs doki? Csak a saját orvossal lehet nekivágni?

Rózsa:
Ma a BMC-be menet pont te jártál a fejembe, hogy mi lehet veled. A tisztítókúra talán a lelkednek is jót fog tenni, aztán újult erővel, friss energiákkal irány a babagyár! :wink:

Sztyopáné:
Én 9 után picivel érkeztem, egyből az emeletre is mehettem, sor nem volt, asszem ketten álltak előttem a recinél. Te biztos korábban végeztél, kár... Én még nem kaptam olyan repesztőt. :roll:
Gratulálok a klassz eredményeidhez, szurkolok csütörtökön!

Cukigabi:
Szóval te is ma voltál?! :lol: :lol: :lol: Kész. Csajok, feladom! :lol:

JA!!! Apósom nem bírta megjegyezni a "lombik" szót, erre azt mondja, hogy "perselyben csinált gyerek". :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

akkor én minek kaptam? :shock:

Kép
sztyopane

De feledékeny vagyok! Kösszike a drukkokat! Olyan jó volt, hogy csütörtökre is kérekszépen... :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

sajtocska!

Mikor te jöttél én ott támasztottam a falat Zeke doki rendelője előtt :D .
basszus ennyien ott voltunk és senki senkivel nem találkozott :?: :!:

Kép
sztyopane

Sztyopane, neked van endometriózisod? mert elvileg ez arra is jó....asszem.

Sajt, naná, hogy megy a drukk csütörtökre is :!: :!: :!: Ja, és tetszik a persely... :D
Vendég

zsu, angyalka és mennyit szuriztok belőle? Én 0,1mg-osat kaptam kettőt az egyiket most 8-kor a másikat pedig 10-kor kell majd most beadnom

Kép
sztyopane

Sziasztok!
Én nézelődtem ma a BMC-be,hogy biztos van ott valaki közületek!
Én fekete-fehér melegítőbe és piros cipőbe voltam.Ja és a párommal.Lehet,hogy pont ott álltam valamelyikőtök mellett?De durva!

Kép
cukigabi
Budapest

Sajtocska: csütörtökön megkereslek!!! Küldtem PÜ-t

Zsu: nincs endometriózisom, Pcos-m van

Kép
sztyopane

Sztyopane, 1 ampulla 0,1 mg-ost kell majd naponta 1szer.
Vendég

cukigabi: te kihez jársz? És mikor voltál ott? ez tényleg elég gáz, hogy ennyien ott voltunk egymás mellett :lol:

Kép
sztyopane

:lol: :lol: :lol:
Rajtam rózsaszín szoknya volt és világosszürke póló, grafitszínű válltáska. A férjem később érkezett az emeletre, fekete csíkos öltönyben volt.

Pá Drágáim!
sajt@

zsu: akkor nem tudom mi van, de a dokker csak jobban tudja mint én? majd csütörtök kiderül, hogy mit alkotott, de azért kicsit b...tat.

Kép
sztyopane

Sztyopáné:
Nincs is privim... Biztos elküldted? :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Hát jól összejöttetek ma a BMC-ben :!: :D

Mi csütörtökön megyünk cucc-fagyasztásra! Sajt, akkor lehet, hogy összefutunk! :)
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek mennek a drukkok aki most áll inszem előtt!

Sajt! Egyél méhpempőt az növeli a méhnyálkahártyát! Szorítok, hogy összejöjjön!

Sting! Remélem, hogy Neked tényleg összejött, már jó lenne a babaeső.

Lukácsné, Milyennincsmeg!
Okt.10-e után lesz a Sz. doki, ugyanis én pont emiatt, hogy most nincs csak akkor kezdem a lombikot, mert nem akartam, hogy mindig máshoz kerüljek. Ha vki. elkezdi, akkor sztem. Ő csinálja végig.

Rony! Merre vagy? Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de nem tudom, hogy mikor mész vv-re?
szöszi1977

Sajtocska: ment!!! ilyen elegantos zurral nem találkoztam :lol:

zsu: én is ott leszek :shock: :wink:

Kép
sztyopane

Ki jön még csütörtökön?
Vendég

Hát ez a laptető most nagyon jól jött.Most, hogy nemsokára kezdünk...
Sztyopane, akkor veled is találkozhatunk! :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?