Szasztok Csajócák!
Rólunk dióhéj:
Irénke volt a recin, egyből a keresztnevem szólított (pedig még nem is mondtam a számomat), ahogyan a drnő asszisztense is. Honnan a csudából jegyeztek meg ennyire? Mindenesetre jó érzés. Annyira bírom őket!
Mnyh 4 mm
, bal 1 tüsző, jobb 3.
A drnő megkérdezte, hogy ezt hogy csináltam... A mnyh szinte nulla, közbe meg csomó tüsző! Azt mondta, hogy lefújná az inszemet, de azért még csütörtökön meg uhuz. Hátha...
Nagyon kedves volt velem. Biztos látta, hogy be vagyok tojva
Ma meg holnap már csak 2/3 Merionalt kell szúrni.
Annyira vegyes érzéseim vannak, örülök a tüszőknek, de a mnyh vékonyságának nem. Kemény 1 mm-t nőtt egy hét alatt. Ilyen vacak nekem sosem volt... Mindig 10 feletti volt.
Eszter:
Nem is tudtam, hogy te is ma voltál! Legalább neked szépek az eredményeid! Hajrá!!!
Lukácsné:
Te is ma voltál?! Eszem megáll, mekkorát randizhattunk volna ötösben!
Sajnálom, hogy így alakult... Nem igazán értem, miért nem kezdhetitek a lombikot, hogy nincs Szűcs doki? Csak a saját orvossal lehet nekivágni?
Rózsa:
Ma a BMC-be menet pont te jártál a fejembe, hogy mi lehet veled. A tisztítókúra talán a lelkednek is jót fog tenni, aztán újult erővel, friss energiákkal irány a babagyár!
Sztyopáné:
Én 9 után picivel érkeztem, egyből az emeletre is mehettem, sor nem volt, asszem ketten álltak előttem a recinél. Te biztos korábban végeztél, kár... Én még nem kaptam olyan repesztőt.
Gratulálok a klassz eredményeidhez, szurkolok csütörtökön!
Cukigabi:
Szóval te is ma voltál?!
Kész. Csajok, feladom!
JA!!! Apósom nem bírta megjegyezni a "lombik" szót, erre azt mondja, hogy "perselyben csinált gyerek".