Új privát üzeneted érkezett!

8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szia betty :!:

nagyon helyes nem is szabad sosem feladni :!:

Sziasztok lányok :!: :!:
Vendég

Szijjja 8) :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Hogy vagy drága betty :?:
Vendég

Amolyan "pirisen" :!: :twisted:
De rá se rántok...mert nemsokára már a miénk lesz a világ :!: :!: 8)

betty615

Ez a beszéd, fel a fejjel, nemsoká kismamák leszünk mi is :D :D

Kitartás és hit :!: :!:
Vendég

Angyal
Mikor mentek ti konzira?

Betty
Te kis laptetu tolvaj :lol: pipi meg monnyon le :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

:oops: Bri
muszáj volt....kleptomániás vagyok :lol: :lol:

betty615

Helló lányok,üdv Angyal!!! :D
Holnap megyek vérvételre meg uh-ra és megkérdezem mi újság eddig az eredményeinkkel.Kiváncsi vagyok mi lesz! :roll:
Ebben a hónapban is nagyon rosszul voltam p.éréskor,hányingerem volt.Nem tudom ez normális e,mert csak azóta van,h szedtem a clostit.Szóval holnap,ha tudok valamit jövök!
Ja és múlthéten voltam rákszűrésen is,életemben nem fájt ennyire nőgyógyászati vizsgálat!Egy állat volt az orvos! :evil:

Kép
cukigabi
Budapest

Cukigabi
hát milyen doki csinálta azt a rákszűrést, hogy ennyire fájt :?: :shock:
Kíváncsi vagyok az eredményeitekre :!:
Nálam nem okozott a closti hányingert, de hallottam már róla, hogy másnál igen...úgyhogy nagy valószínűséggel attól lehetett...

betty615

Drága Bridget!

Én nem konzira megyek hanem középidős UH-ot fog nézni a doki és ha nincs cisztám/remélem, hogy igy lesz/akkor kezdjük is a hosszú protokollt.

Szia cukigabi!
köszi:))

Sajnos több lánytól hallottam, hogy hányingerük volt a clostitól.

Vajon hol kapott diplomát az a doki, hogy igy vizsgált meg??

Drukkolok, hogy jók legyenek a véreredményeid!
Vendég

Gabi
Sajna a closti eleg szar gyogyszer...nem csak a mellekhatasai miatt szedeskor hanem ami utana johet(visszamarad ciszta :twisted: Neked azert kivanom a legjobbakat es varom az eredmenyeid en is :wink:

Betty
Most latom pipi-t irtam nem pirit :lol: szal piri monnyon le nem a pipi :oops: :lol:

Angyal
Es most hol tartasz?na long protokoll az szupi :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
én pipire ráértettem amit kell :arrow: kot-kot :lol:
Csini az új vonalzid 8)
2 hét :shock: :o ...hogy megy az idő :!: :o

betty615

Bridget!

Csütörtökön kell menjek 13:30-ra UH-ra akkor leszek a 20. napon.
Vendég

Lányok!
Én fél éve szedtem utoljára clostit!!!Akkor is normális a hányinger?
SzTK-s doki volt :oops: ,gyorsan kellett elintéznem és oda mentem,sajnos kifogtam a legrosszabbat. :( Csüt megyek azért az eredményért.

Kép
cukigabi
Budapest

cukigabi!

Szerintem nem időfüggő a closty, ha régebben is volt hányingered az ugyanugy előjöhet.
Anno nekem semmi bajom nem volt tőle, sem a GONALf.től. nekem az utrogestan nem jó, a fejem fáj tőle, meg nagyon szédültem.
Vendég

Gabi
akkor nem igazán normális, legalábbis tuti nem a clostitól van :!:
Fél év az rengeteg idő, a closti max. 1 hónapig hat ki...én úgy tudom
Most hol tartasz a cikusban :?:

betty615

Holnap leszek a 20-ik napon.A closti előtt nem volt semmi hasonló.Ez akkor kezdődött amikor elkezdtem szedni,az alatt az idő alatt nagyon rosszul voltam,most már enyhébb.Ja és nem minden hónapban van.

Kép
cukigabi
Budapest

passzolok akkor... :roll:

Tényleg lehet, hogy az, ha onnantól van ez...

betty615

Angyal
Akkor remelhetoleg mi majdnem egyszerre babasodunk 8)

Betty
Akko jooo meg jo hogy ennyire egymasra vgyunk hangolodva :wink:

Gabi
Teljesen mind1mikor szedted utoljara ez mellekhatas fuggetlen attol,hogy mikor szedted elotte.
Amugy lehet nem is a clostitol van :roll: De most akkor a dokival nem tudtal beszelni :roll: Nem ertem...nem szoltal hogy nem vgy jol :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri :wink:

Lépek kicsit én....el kell mennünk a tescoba vásárolni.. :roll:

betty615

Ennek a sintérnek nem akartam mondani,gondolhatjátok,hogy alig vártam,hogy kint legyek végre a rendelőből.Majd holnap a BMC-be beszélek a doktornővel!Jó lenne,ha semmi komoly nem lenne,legalább velem ne legyen probléma. :?

Kép
cukigabi
Budapest

Nem gond en is elakarok mar szakadni a gep elol....kemeny reggel 7ota itt vgyok :oops: most meg 3lesz :x

Te mennyit ulsz gep elott :?: eszmeletlen...jo vasarlast en meg keso este benezek mikor mar alszik mindenki 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gabi
Lehet hogy nem komoly de ha eros mellekhatasai vannak egy gyogyszernek azt ugye abbaszoktuk hagyni :roll: namarmost ha te igy reagalsz a clostira akkor talan valami masik gyogyoval kellett volna folytatni vgy majd ezekutan ha lesz vgy kell egyaltalan mert van mas is nem csak closty :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na ezért jöttünk a BMC-be,mert a dokim csak a clostit erőltette!Itt legalább tovább léphetünk ezen.

Kép
cukigabi
Budapest

Drága Bridget igen mi egyidőben leszünk kismamák :D :D

betty jó vásárlást :!: :!:

puszi lányok:)

Jó éjt, szép álmokat Mindenkinek:)
holnap talizunk:))
Vendég

meg is jöttünk 8)

Bri
ennyit nem szoktam itt petézni, de nem tudtam elszakadni..
ez a nap most ilyen volt :oops: :lol:

Gabi
milyen dokik vannak :!: :shock:
Hihhhetetlen :o

Angyal jó éjt neked, én is lépek...

Kép

betty615

Gabi
Szoritok nektek :wink:

Angyal
A masikban kicsit erthetetlen voltam de mar irtam megint :oops: Nem am felreerteni :!: :oops:

Betty
De ugy megis :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Helló lányok!
Na meg is jöttünk!Semmit nem mondott a doktornő az előző vizsgálati eredményekre,azt mondta várjuk meg az utolsókat is.Viszont nem kell mennem a 24-ik napi vérvételre.Most akkor ez mit jelent?Jó vagy rossz valami?Ultrahangon minden ok.A házasság meg nem olyan egyszerű,mert itt a csepeli önk-ba nov 14 lenne az első időpont és nem lehet hétköznap elintézni.Most a kispestibe megyünk,már telefonon érdeklődtünk,ott lehet hétköznap is.Most megyek ledőlök,mert hulla vagyok!!! :wink:
Sziasztok!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
nem lehet hétköznap megesküdni :?: :shock: :o
De sz@r :!: :x
Mi is hétköznap esküdtünk (hétfőn) :wink:
Nálunk lehet..

Fura, hogy nem mondtk semmit, és nem kell menned kövi v.v.-re :shock: nem is értem...
Bri te érted ezt :?: Nálam ilyen még nem volt...hogy ne kellett volna mennem..

betty615

Szia Bridget!

Semmi baj!!!

Szia cukigabi!!!

Ezt én nem értem, hogy nem mondott semmit a dokinő :?:

Szép napot Mindenkinek lányok!
Vendég

Sziasztok!
Én sem értem miért nem mondott semmit a doki!De remélem azért nem sürgős közölni velem az eredményt,mert semmi komoly nincs.

Kép
cukigabi
Budapest

Cukigabi!

Biztos, hogy nincsen semmi baj.
Vendég

Angyal!Bízom benne!!!!!!!!!!
Ari vagy.

Kép
cukigabi
Budapest

cukigabi!

Bizzál is, mert igy van :D
pusza
Vendég

Gabi
Altalaban ha nincs baj nem mondanak semmit de annyit azert igen,hogy minden ok :roll: most hol is tartassz ciklusilag pe kornyeke vgy 3.cn :?: nem emlexem :oops: a 21.napi vv is tok fontos :shock: nem ertem miert nem kell menned arra :roll:

Angyal
Akkor jo neha nem az jon ki az irasombol amit szeretnek irni...es teged nem akarnalak semmi esetre sem megbantani ezert javitottam is,hogy erthetobb legyek :wink:

Betty
Majd mi itt beszelgetunk :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!
Ma voltam a 20-ik napi vv-n.

Kép
cukigabi
Budapest

Bri
ok 8)

Gabi
akkor 24.cn.-i miért kellett volna?
most már téllleg nem értem :shock:

betty615

Drága Bridget nem bántottál meg:))
Vendég

Gabi
Akkor azert nem kell menned :arrow: Hormonkephez kell a 3.cn-es (+-1nap) meg a 21.cn-es :!: En azt hittem a 24-est elirtad es en azt 21.napira ertettem :roll: termeszetesen itt is +-1nap fentall :!: szal te most voltal a 20-on ilyenkor nezik meg volt-e pe,progreszteron stb...sot egyes egyeneknel meg kicsit tob is az elteres...mert ugye akinek 40napos a ciklusa az ne a 21.nap megy vv-re! es pl nekem akinek rovid 25napos...nekem is mondtak elobb menjek,mint a 21. mert nekem szinte az mar a ciklus vege :roll:

Szal tok tutin mentel akkor :wink: No para....mikor lesznek eredmenyek :roll: amugy mindig kerdezz ra ha valamit nem mondanak...nekem se sorolja el a hormonokat egyenkent en pl kertem,hogy irjak le egy papirra,hogy otthon utananezhessek bar 1-2rol mar ranezesre tudm jo e vgy nem es azokra ra is tudok kerdezni :wink:

Angyal
Orulok neki tudod mi egyutt babasodunk :wink:

Betty
Latom ma nem virgonckodsz mindenfele...azok a tekik amiket kuldtel annyira arik :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Drága Bridget igy kell lennie :D :D

Puszi Mindenkinek!

Jó éjt, szép álmokat :!:
Vendég

Bri
ma le voltam kicsit lassulva, meg be is voltak halva a topicok kicsit....magammal meg nehéz virgonckodni...bár valamikor még az is megy :!: :lol: :lol: 8)

betty615

Sziasztok lányok!

Remélem, hogy jól vagytok Mindannyian :!:
Vendég

Szijjja Angyal :!:
Hát hogy lennénk, ha nem jóól :?: :!: 8) :lol:

betty615

Jóóóóóóóóóóól vagyunk,jóóóóóóóól vagyunk!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
cukigabi
Budapest

Örülök, hogy jól vagytok:))

puszi Mindenkinek!
További szép estét, jó éjszakát!
Vendég

En is jooool vgyok bar van eleg gondom most :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
most neked összesűrűsödik a program igen, de kitartás.... :wink:
Nemsoká kismami leszel...erre gondolj :!: 8)

betty615

Betty
Mar belegondolni is sok a programba es kepzeld lehet a fogam is elkezdett fajni :x egyenlore csak erzekeny a hidegre :? :? tavaly csinaltattam(korona)es direkt kerdeztem,hogy nem-e baj hogy nem gyokerkezeli mielott felteszi mert mivan ha esetleg elkezd fajni...(marha draga volt a legjobb fajta :roll: ) nem nem fog mondta a dokim erre tessek eltelt egy ev es itt vanhogy lehet oda is mennem kell jaaah de most szul oktoberben igy a tesojahoz kuld max(o is fogdoki) de kozben mennem kell a konzira is meg nem szeretnek megint a fogammal gyokerkezeles es egy hetig szenvedni mikozben megy a lombik...na de igy lesz mert addig kell megcsinaltatnom amig otthon vgyok :roll: Ugyhogy most epp ezert vgyok ki :x

Es akkor ez a suru programozas :roll: na mind1 majd csak kikerulok valamerre... 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
Elintéztem:Kedden összeházasodunk!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?