Szép reggel!
Végre elaludt a család, Dórát 4-kor tudtam letenni! Kivagyok már ettől a nem alvástól! Főleg tegnap úgy felb@szták az idegeimet, meg tegnapelőtt is, hogy csak 6-ig tudtam aludni, vissza már nem tudok!
Írom mi volt és kérlek adjatok tanácsot! Tegnap voltunk 10 hós státuszon, 9999g és 79 centik vagyunk! Pedig de szépen mutatott volna a 10 hós státuszon 10 kilósnak lenni!
Viszont nem tetszik a doktornőnek, hogy ilyen gyorsan fejlődik Dóra, szerinte vigyük neurológushoz, mert nem normális, hogy egy ennyi idős gyerek ezeket műveli. Hurrá, egyiket azért visszük, mert lassan fejlődik, a másikat meg azért, mert gyorsan!
Szerinte 10 hósan még nem kéne mennie, nemhogy szaladnia, mikor mondtam, hogy alig volt 8 hós mikor elindult még inkább szajkózta, hogy ki kell vizsgáltatni a gyereket!
Leírom mit tud Dóra és mondjatok véleményt, hogy normális-e amit már csinál! Hiába van nagy gyerekem, nála ezek később jöttek, kivéve a beszéd, azt nyomta rendesen már fél évesen!
Ha fogom a kezét, a végtelenségig tudna sétálni, ha nem 10-50 métereket megtesz egyedül, van hogy leül, de inkább nem! (Kata, a pocsolyádat is megtalálta!
Még jó, hogy írtam, hogy ilyen veszély nem fenyeget!
) Lépcsőzünk korlát mellett, le még nem megy. Fel-lemászunk az ágyról, ágyra, kimászunk a bevásárlókocsiból!
......éééééés a hab a tortán. Hajnalban már nem bírtam, letettem, ha sír, ha nem. Egyszer csak csend, Dávid majd megszakad a röhögéstől, valaki zörög a kilinccsel, benyitok, basszus, Dóra ott áll az ajtóban, imádni való mosollyal! Bakker, kimászott az ágyából! Most, hogy legyek nyugodt?
Beszéd: aja, apa, gyávi(Dávid), ety(Betyár), gyegye(gyere), cic(cica), ajaj, nem, ide, baba, mama, (ez nem az öreganyjának szól
) és a mondatok: aja idejön, Gyávi gyegye,
Szerintetek tényleg gyógyós?
Annyira félek, hogy valami baja van! Vagy túl lihegem?
Na meg ez a nem alvása is zavar, (nemcsak azért, mert én sem tudok tőle) összesen alszik vagy 8-9 órát! Tegnap direkt figyeltem, 16 órát voltunk sűlve-főve, ebből egy percet sem aludt, anya lábát el nem engedjük, ha mégis, fél szemem rajta, nehogy meglógjon, ha sikerül neki és lebukik, írtózatos obégatásba kezdek!
Zsófi!
Na végre láthatjuk a topik csodababáit!
Csodaszépek a babákok!
És mennyire hasonlítanak!
Vicky!
Én nem tom megnyitni!
Gyugyi!
Na végre, legalább egy életjel!
Kata!
Nagyon édes Ági!
Sleepin!
Bende is, te meg szépen gömbölyödsz!
De jó, nemcsak nekem van rossz gyerekem!
Vicuska!
Képet!
Kandi!
Nagyon édes a kisfiad!
Krisz!
Jó a felső, szép a komód, a pocak is!
És, hogy teljen az oldal..... van még nyűgöm. Augban piri két hetet késett, valszeg a ciszta miatt. Meg is volt 13 napig!
Most meg megjött 20 napra, már a 13. napon tartok és még mindig megvan! A tököm tele van már ezzel is!
Ráadásul olyan hülyén. Tegnap, tegnapelőtt már nem volt meg, erre este elöntött. Még jó, hogy elővigyázatos voltam, mert úszott volna a lakás!
Szerintetek menjek ezzel dokihoz vagy normális míg szoptatok? Talán Nati volt így ugye?
Na eldugulok!