Sziasztok!
Úgy látom teljesen megélénkült a topic! Hurrá!
Minden új látogatót üdvözlök!
Magunkról: Van két gyönyörű fiam Máté 5 éves, Gergő 15 hónapos, Én nem debreceni vagyok, hanem hajdúszoboszlói, de a csajok befogadtak!
)
Móni!
Tényleg nagyon szép súlya van a babádank. nagyon aranyos!
Jázmin!
Ha jól emlékszem akkor nem írtad, hogy milyen neműek a gyerekek(bocsi ha csak én nem figyeltem)!
Timi! ( Vargáné)
Nagyon jó egészséget Neked és a babának! Hidd el a legjobb helyre kerültél közzénk! Minden percét élvezd ki a terhességednek mert a világ leggyönyörűbb időszaka! Nagyon irigyellek!!
Krisszi!
Paradicsom püré: a paradicsomokat felkockáztam és egy edénybe feltettem a tűzre és csak így magába főztem(főzés közben enged az annyi levet magának hogy ne kozmáljon oda, persze kicsi lángon kavargatva néha) addig még teljesen nem lett pürés jellegű, majd átpaszíroztam szűrőn keresztül. Én mindig így csináltam a fiuknak! Így biztos nincs benne tartósítószer!
A paradicsom pürét mindig krumplival és csirkehússal adtam.mind a két gyerek kedvence volt!
Én szinte minden főzelékbe tettem krumplit ezzel sűrítettem a főzelékeket.
Gondolkozom recepteken és majd írok Neked! Írd meg hogy miket esztek már!
Manóka!
Olvasom, hogy Te is csinálod a Norbit!
Én is csinálom, de néha becsúszik egy kis vétkezés!
Mátékám mindig amikor eszek megkérdezi. Anya szabad Neked ilyet enni? Megengedi ezt S. Norbi?
) Szóval nehéz mert van egy felvigyázom is!!!
)
Ennek ellenére szerintem nagyon jó a Norbi étrend, csak nállam akkorlesz hatásos ha mellette 1 héten 3* tornázom is. Csak az a probléma, hogy szoboszlón nagyon nehéz találni valami tornázási lehetőséget így nyáron!
Nektek azért kjönnyebb ott Debrecenbe! Pl: A1, bár szerintem egyáltalán nem olcsó.
Dinnyét szoktál enni? Elvileg lehet, de én úgy érzem ha eszek akkor nekem az nem jó( már kiló szempontjából).
Mindenkinek a legjobbakat!
Sziasztok!
Krisztaa