Jó reggelt!
Vicky, ez a játszóház játékszempontból jó ám Levinek. Szerdán a barátnőmmel voltunk, akinek a kislánya 1 héttel idősebb Levinél, s úgy játszott mindennel, hogy csuda. Úgyhogy fel vannak készülve az "apróságokra" is
Ha van kedvetek, egyszer eljöhetnétek velünk
Marietta, sajnálom hogy most meg Te lettél beteg.
Ne haragudj, hogy akkor nem válaszoltam a Porsival kapcsolatos kérdésedre, de én sem tudom hogy miért szakadt el ennyire Tőlünk/Tőlem. Ha hetente 1x beszélünk, sokat mondok.
Igazából már nem "zavar" (na jó, ez így nem igaz, nagyon is rosszul esik), próbálom elfogadni a helyzetet, s más barátokat keresni.
Ragota, vizsgákhoz drukk!!!!
:):):) Örülök, hogy Csongi ilyen könnyen elfogadta a cici mentességet. A barátnőm kislánya kb. 1/2 éve nem alszik nap közben. Reggel kb. 9-ig húzza a lóbőrt, de utána egész nap pörög, mint a duracell nyuszi
Én van, mikor napközben alig várom azt a 1,5-2 órát, amíg Peti alszik
Ja, Petim jól van. Már kint van 2 rágófoga. Mint kiderült, a légcsőhurut+középfül-gyuszi, majd az 1 hét fosás a fog előzménye volt, mert ahogy kibújt a foga, elmúlt a fosingázás is. Most a 2. rágónál az üvöltés ment. Éjjelre már adtam neki nurofent, mert egyszerűen már nem bírtam a nem alvást. A Ő is joban aludt.
Na, suhanok fürdeni, mert 8-ra!!!! jön a biztosítótól a kárszakértő a júniusi!!!! kár miatt. Jobb későn mint soha.
Utána meg indulunk, ma van a nyári szünet után először kisgyermekes klub.