Sziasztok!
Ire! Én most csak azért vagyok ilyen "ügyi", mert nap, mint nap lemozgom a kis huncutkám miatt a felszedetteket. De sajna nagyon kéne nekem ügyelni az étkezésre....DEEEEE én most annyira kívánós vagyok! Szóval, majd valamelyik nap elkezdem a figyelést, vagy mit....
Én is utálom ezt a mázsálást, főleg, hogy azok a csúnya mérlegek mindig fölfele csalnak... Mondtam is ma a védőnőmnek, hogy nem is értem miért szekálnak ilyenekkel! Nem emlékszem mit mondott
Nehéz gyerek mellett figyelni!
Én nem szeretném, Ire, ha te is eltünnél... szóval gyere holnap is és meséld el, hogy mi volt a védőnőnél. Drukkolok, hogy kedves, rendes, tapasztalt legyen.
Piki! Ha megint csúszik, akkor akár talizhatunk. Idáig nálam csak két alkalommal nem volt csúszás, amúgy olyan órát szoktam várni minimum. Persze sokan szoktak morogni, de ilyenkor kedvem lenne megkérdezni, hogy akkor mit csinálna, ha az Ő szülése közben azt mondaná a doki, hogy na jó, most mennem kell, mert várnak a rendelésemen.
Ezt nem értettem soha. Attól, hogy magánrendelés, attól még az nem azt jelenti, hogy nem lehet csúszás... Nekem az unokatesóm a fogdokim és nála is sokszor órákat várok, míg sorra kerülők.
Na nem dühöngök, csak tavaly mindig olyanokkal voltam egy napon és egy időben, akik ezen bosszankodtak egész idő alatt és mindenkinek beszólongattak... Most meg még senki nem volt idáig a váróban....
Huh! Lehet kicsit hosszú lettem. Bocsi!
Még azt akartam megkérdezni, hogy Ire te merre fele laksz(már ha nem titok.) és melyik kórházban fogsz szülni? Van dokid vagy majd az ügyeletesnél?
Szép és nyugodt éjszakát mindenkinek!