Csak tudom mikor kell benézni!!!
Nita!
Gratulálok!!!!Várunk a képekkel,beszámolóval!!!!Puszi az egész családnak!!!
Gabi!
Nagyon szépek vagytok ti is!!!Mekkorát nőtt ez a pici lány!!!!
Lybus!
Üdv itt!Igyekszem visszaolvasni,hátha tudok hozzátenni még vmit!
Na én már sajna pótolok Izusnak!Mikor 3hónapos volt,akkor kezdett kevesebb tejem lenni!Mindent bevetettem h szaporítsam,de ssajna nem nagyon votl olyan nap h ne kellett volna pótolnom.Egy ideig elég volt az amit lefejtem,aztán elő kellett vennem a fagyóból is.Még jó h 8-10 liter összegyült!Így azt kapta ha kellett.De a készletem majdnem elfogyott,így kértem mást is.Mivel tud kanalazni,így pépet kaptunk!Nagyon ügyesen eszi!!!A natúrba meggyümit is teszek neki!Eléggé megviselt h nem elég a tejem...de muszáj volt!Amúgy sokat ügyesedett Iza.Már forog a hasár meg vissza.Szépen kinyomja magát stb.Hosszú lenne felsorolni miket tud
Fogunk még nem jött ki,pedig 2 is jön neki egyszerre.....
Csak kicsit zombultam az elmúlt napokban.
Még előző hétvégén voltunk Szolnokon,nem tudom erről írtam e,de a blogomban van kép meg beszámoló!Szupi volt!Iza bírta a vonatot!
Aztán Öcsém is náthás volt meg a férjem is...Reméltem h Iza megússza,de nem.Szerdán este letaknyosodott!2 éjszaka szinte semmit nem aludtam...folyton szívtam az orrát stb.De most éjjel nem kelt,nem szörcsögött!Remélem hamarosan meggyógyul!Láza nincs,nem is volt.
Apának tegnap volt a szlinapja,csináltam közös fotót!Szintén a blogban van,de mindjárt dobok ide is 1-2 képet!
Holnap meg mamámhoz megyünk fel!