Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi Kata a segítséget.

Manóka,

A Norbi étrendet csinálod? Én 1 hete kezdtem el, most várom a hatást. Ruha szempontjából már egész kezdem jól érezni magam, de a kilók még nem idultak meg.

Móni
monik4

Sziasztok,

Moni,
igen, a Norbit csinálom, azt hiszem, 3. hete, persze, már becsúszott szalonnasülés is, ma is ettem pogácsát esteKép
Te, hogyan bírod?

Üdv újra itthon KriszKép
Katitól kérdezd smsben, mert kint vannak bösziben.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka,
Egész jól bírom. Nagyon erős az elhatározásom, mert igencsak maradt rajtam felesleg. És minél előbb szeretném tőle megszabadulni mert iszonyúan érzem magam. Persze azt nem akarom, hogy a tej rovására menjen, de szerintem ezzel az étrendel nem valószínű. A nagy meleg miatt általában nincs étvágyam, csak a dinnyéket eszem kiló számra. Rosszul írtam 2. hete csinálom, most áltam reggel a mérlegre 3 kg mínusz. Centikben inkább a derekamnál látható a változás. A gondom most csak annyi, hogy napok óta szédelgek, de annyira, hogy sokszor még a gyereket sem merem felemelni, meg két nap erős szívverés jött rám, mint régen a melóhelyen mikor nagyon stresszes volt. Nem tudom minek tudható be ez, mert nem vagyok beteges típus. Bízom benne, hogy csak a melegnek, mert egyébként sem nagyon szeretem, plussz 10 kg-val meg egyenesen elviselhetetlen számomra.
Én is alig várom már,hogy futhassak. Egyébként nekem futás nélkül is lóg már a mellem, pedig nem dicsekedhetem nagy keblekkel. Azt hallottam, hogy ez idővel majd rendbejön. 9 hónap a terhesség, 9 hónap amíg regenerálódik a szervezet.
Nálad mi újság a kilókkal? Mérted már magad? Ugyan azt írja, hogy nem szabad hetente ráállni, de én nem bírom ki.

Móni
monik4

Na sziasztok!

Csodás volt a kirándulásKép
Dorka szuperjól bírta az utat, pedig pénteken iszonyúan meleg volt. Szegénykéről csurgott a víz.
Minden útbaeső Tescoban megálltunk, pihizni és szopcsizni is. Azért csak jók ezek a multikKép

Ólublóban szálltunk meg, egész a Lengyel határnál, csodálatos kisváros, de délelőttre kiderült, hogy tele van bandába verődött kisebbséggelKép, így hamar távoztunk.

Igazság szerint sok helyen, amint megtudták, hogy magyarok vagyunk, hátrányok értek minket. Pl. egy kávézóba beültünk és érdekes módon éppen elfogyott a kávé, a szállodába is a reggeli nem járt a szobához, miután az útlevelünket elkérte és kiderült, hogy magyarok vagyunk. Amíg az Öcsém angolul érdeklődött, addig minden volt.

Ennek ellenére klassz volt, mert a táj csodás, Dorka pancsolt a Dunajecben, ami a Lengyel határ. Voltunk hegyen-völgyön, szép helyeken.

Útban a Dunajec felé:
Kép

Háttérben a folyó:
Kép

Visszafelé úton a Tátra felhőben:
Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!
Krisz nagyon jók a képek,szép helyen voltatok.
Mi Hévízre szeretnénk menni,most nézegetem a szállás helyeket de még nem sikerült találni.
Alsópáhokra a Kolpingba már két éve próbálkozunk eljutni de eddig még sose volt hely,azt tanácsolták hogy legalább egy fél évvel előtte foglaljunk szállást akkor talán lesz hely.Állítólag a vendégek ,már a nyaralás alatt lefoglaják előre a következő évre a helyüket.
Móni 2 hét alatt 3kiló az nagyon jó szerintem.Én
most 67 vagyok jó lenne 60-ra lemmeni csak nehezen tudom megálni a sok finomságot.
Sárával már próbálkozunk a bilivel de, nem nagyon tetszik neki a dolog, rázza a fejét és mondja hogy ˝˝nyem,nyemˇˇ.
szép napot mindenkinek:Kata
jázmin

Sziasztok!

Jázmin,
még nem is üdvözöltelekKép ÜDV!
Én is sokat hallottam az alsópáhoki Kolping Hotelről, meg is néztem a neten, nagyon klasszKép Igaz iszonyú drága, és ennek ellenére nincs hely, megdöbbentő.
Drukkolok Sárának, hogy megbarátkozzon a bilivelKép

A sógornőm a 90 napos diétát csinálja, eddig bejött neki, kb a felénél tart. Nem tudom pontosan mennyit fogyott, de látványosKép

Móni,
nagyon édes a lánykádKép, tündéri kópés a mosolyaKép
tudok egy jó nyelviskolát: www.debreceninyelviskola.hu

Era,
nagyon aranyosak az olvasósarkos képekKép

Krisz

Krisz
krisszie

Helló Lányok!

Iszonyú jók a képek. Tündériek a gyerekek.

Jázmin
Mi ez a 90 napos diéta. Annyi helyen olvastam már róla, de fogalmam sincs, hogy mit takar.
Nagyon kell éhezni?
Móni
monik4

Móni,
90 napos diétáról bővebben www.mindmegette.hu
nlc-n is vannak ilyen 90 napos fórumok.
A sógornőm nálunk nézegette ezért megjegyeztemKép

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

Annyira szép helyeken jártatok!!Kép
Azért szomorú, amit a kiszolgálásról írtál. Azt hittem, hogy már nem nagyon van ilyen.

Dorka is kenuzott?KépKép

Era

Era
Kép
era75

Móni!
Nem próbáltam ki csak a neten olvastam róla.
A víz és a gyümölcsnap nem lehet könnyü.
A hosszabbtávú diétákat még egyszer sem tudtam eddig sajna végigcsinálni.Nemrég hagytam abba a szoptatást, aztán max1-2 hetet rászánva remélem lemenne,pár kiló.Ez drasztikusabb de eddig nekem még csak így sikerült.Próbálkozok ezzel azzal de a végén mindig itt tartok.
Kata
jázmin

Sziasztok,

Krisz,
nagyon szép helyeken voltatokKép, látom, Dorka is élvezte!
Sajnos, ilyen rossz élményem nekem is volt márKép
Tegnap olyan aranyosak voltak sztem a kis porontyokKép

Nekem, ez a Norbi féle étrend, elég jól bejön, mert azért csak lehet enni,este is tudok csinálni magamnak sokmindent.
A 90 napost én el sem kezdeném, mert nem bírnék gyüminapot csinálni, meg az a szopinak sem biztos, hogy jót tenne, de nem biztos.
Bár, én tegnap este sültkrumplit ettem, de az a jó ebben, hogy ma csinálom tovább, nincs olyan nagyon elrontva a dolog.
Megmérem már én is derekamat, stb, hogy mi láthaó a dologból.

Fiacskám ma szintél fél 6- kor fenn volt, de 9 kor elaludt, most én is gondolkozom, a lepihenésen, de vasalnom is kelleneKép Olyan tanácstalan vagyok.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka!
Házimunka megvár, első a pihenés!!!

Anna lányom teljesen be van zsongva. Reggel már 8-kor vitt az ajtóhoz, hogy akkor már mehetünk is le sétálni. Fél 8-kor kelt fel.
Tegnap voltunk a Jubileumi játszótéren. Csodálatos. Olyan jó nagy, és árnyékos.

Na ,megyek főzök még Pankának ebédet, nehogy éhen haljonKép

Era

Era
Kép
era75

Újra énKép

Ezt még szerettem volna megmutatni:

Kép

Ez a legújabb mánia.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Jöttem újságolni, hogy Dorka már kúszik-mászik a szobában, és elindult az ágyrácsba kapaszkodva körbe a kiságybanKép
Annyira édes, ahogy megfontoltan rakja egyik mellé a másik kezét és próbálja összehangolni a lábávalKép

Tényleg kérnék ötleteket, miket főzzek egy 8,5 hónaposnak? Tésztás kajákat gondoltam paradicsomszósszal, de azt hogy fűszerezhetem neki? És belemehet a paradicsom magja vagy át kell szűrni? Vagy csak simán sűrített paradicsommal?

Dorkának pedig ez a legújabb kedvenceKép
Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Helló Lányok!

Nagyon aranyosak a kicsik.
Jó lenne ha már mi is itt tarthatnánk.
Én állandóan idő zavarban vagyok. Szerintem nekem a nap 24 órája sem lenne elég, hogy mindent megcsináljak.

Nálatok ez, hogy volt amikor kisebbek voltak a gyerkőcök?

Móni
monik4

Sziasztok,

Dorka,
te egy nagyon ügyes csaj vagy, majd a következő sétán mindenkép mond el, hogy hogyan csinálod ezt a felállás dolgot, mert már én is szertném megpróbálni.
A hintába meg csúcsszuperül nézel ki, remélem, jó nagyukat dudálsz is vele, ha benne vagyKépKép

ImikeKép

Monik,
nem elkeseríteni akarlak, de az időzavar csak rosszabb lesz.
Most, hogy Imike 6 hónapos , elmondhatom, hogy egyáltalán nem lehet magára hagyni, csak akkor tudok vmit csinálni, ha alszik, vagy, amikor apa is itthon van.
Én már a WCre is úgy mentem vmelyik reggel, hogy a gyermek is velem volt, mert annyira sírt különben.
A hordozóba teszem a konyhapultra, vagy aza aztalra, ha vmit akarok csinálni kint, de már abból is kinyomja megát, ha nem akar benne lenni.
Én, most az etetőszéktől várom a csodát, de Enci már megbíztatottKép
Szóval, nem is akarom leírni sem, hogyan néz most ki a nappali, most, hogy a vasalásra váró ruhák is itt vannakKép

Nem kellene együtt is megnézni azt a szuper játszik, ami az Önállóan villával evő AnnánakKépKép olyan jól bejött?

Enci,

már nem vége van a vizsgáknak? Már időtlen idők óta nem találkoztunkKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Móni,
én sem akarlak elkeseríteni, de tényleg csak 'rosszabb' lesz. Nekem Dorkával az első pár hónapban szinte semmi dolgom nem volt, mellette meg tudtam csinálni a sulitKép
Most már azért, hogy elkezdett mászni kicsit húzósabb lenne, ha meg elindul akkor tényleg csak rá kell figyelni folyamatosan.

Amúgy az etetőszék tényleg nagyon jó, mert ha dolgom van a konyhába csak beleültetem a kisasszonyt, elé egy halom játékot és már tudok főzni, mosogatni stb.

Mondjuk nekem tök jó dolgom van, mert Dorka még mindig eljátszik egyedül is simán.
Imádom, olyan rendes csajKépKépKép

Csajok, azt a paradicsomszószt hogy csináljam? Lehet úgy, ahogy magunknak szoktam kis hagymán, megpunnyasztom a paradicsomot, lájtosan fűszerezem és le kell szűrni vajon? HELP!

ImikeKép,
az a hinta-dolog nagyon szuper ám, Anyáék beleraknak és meglöknek, sokáig himbálózik magától is, és képzeld rájöttem, ha kalimpálok, akkor hajtani is tudom, szoktam nekik közben visítani meg kurjongatni azt imádják. Azt a dudamicsodát az elején inkább megszeretném enni, de még nem sikerült, egyszer csak összejönKép
Sztem kérjél egyet te is, nagyon jó mulatság.
Azt az állásdolgot meg majd megdumcsizzukKép
Puszi: Dorka

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Én új vagyok itt, Krisz invitálására jöttem ide.

Nem is tudom,hogy egyáltalán itt e a helyem, vagy sem.Debreceni vagyok,de még csak szombaton leszek 8 hetes kismama, szóval nekem még nincs gyerkőcöm,csak a pocimban,de a ti babáitok gyönyörűbbnél-gyönyörűbbek.

Ha már ide keveredtem,tudnátok nekem infokat adni a Bethlen utcai körzeti nőgyógyászattal kapcsolatosan? Oda fogok járni körzetihez. Az első vizsgálat már megvolt,de akkor még csak 5 hetes voltam és csak a petezsákocska látszott, azt megnézte a doki bácsi és nem mondott a világon semmit,csak hogy 4 hét múlva menjek vissza,ami 28-án lesz,de nagyon aggodalmas vagyok,mert nem tudom mi van a babánkkal,jól van- e.
vargáné

Szia Timi!

Hát persze, hogy itt a helyedKép
Mindegyikünk így kezdte ámKép, amúgy van itt is egy kismama, csak nem tudom mikor lesz netközelben.

Én is a Bethlen utcára jártam Nagy István Gézához, sztem jó fej volt.
A klinikára küldött uh-ra?

Ne aggodj! Biztos szólt volna, ha v.mi nincs rendben. Mindjárt itt van a 28-a és akkor már láthatod babucidKép Vidd magaddal a kedvesedet is, akkora élmény látni az uh-onKép

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

Én Székely Péterhez fogok járni,először is nála voltam. Nem a klinikára küldött uh-ra hanem ott csinált egy hüvelyi uht.

Te a klinikán voltál?
vargáné

Sziasztok!

Köszi lányok a bíztatást. Akkor inkább még most rápihenek az elkövetkezendő időszakokra.

Szia Timi
Gratulálok a babához. Én sajnos debreceni dolgokban nem tudok segíteni, de Pesten ugyan ez volt. Sőt nekem a doktor bácsi azt mondta, hogy nem is vagyok terhes mivel csak a teszt mutatta ki az ultrahang nem.
Szerintem nem kell aggódnod. Minden rendben lesz.

Móni
monik4

Igen, engem a klinikára küldtek.
Te meg vagy elégedve Székely dokival?

Hülyeséget írtam a hüvelyi uh-ra nem engednek be hímnenűeketKép, bár a hasi uh-nál is volt egy menetem a uh-os asszisztenssel, mert nem akarta beengedni a páromat. Az a biztos, ha már van dokid és megmutogat mindent szépen.

Nálam kavar volt, mert a klinikára jártam vizsgálatokra az elején de a végén a Kenézyben szültem.

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

Még nem igazán ismerem Székely dokit,így nem tudok róla véleményt írni,de ha te tudsz valamit azt nagyon szeretném, ha leírnád,mert nagyon érdekel.

A drága férjecském nem tudja,hogy jönni akar e, ő mindentől rosszúl van, ha elvágja az ujját képes elájulni.A szülésnél tuti egyedül leszek.
vargáné

Igazából nem ismerem Székely dokit, 1x voltam nála, amikor helyettesített. Nekem nem volt szimpi, de ettől még lehet szuper doki.

A kedves férjedet meg mindenképpen próbáld meg rábeszélni, hogy bent legyen szülésnél. Neki is egy csodálatos élmény lesz, neked meg nagyon sokat tud segíteni ha bent van.

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

Így ránézésre tényleg nem a legbizalomgerjesztőbb,de majd meglátjuk.

A férjemet mindenki próbálja rábeszélni,hogy jöjjön majd velem,de ő nagyon nagylelkűen felajánja,hogy menjen az aki ennyire lelkes, ő nem akarja látni. Hiába mondjuk neki,hogy semmit sem fog látni,mert a kezemet kell fognia,nem pedig a szülést levezetnie,de egyelőre hajthatatlan sajnos.

Remélem megváltozik a véleménye.

A védőnős dolog neked hogy volt? Mikor kaptál kiskönyvet? Milyen vizsgálatok voltak? Neked minden uh-t a klinikán csináltak?

Írj!!Minden érdekel!

Ja és persze mások tapasztalata is!!

Timi
vargáné

Úgy látszik én tartom a frontotKép
Dorka éppen bekajálta a paradicsomos répás tésztát, csak összehoztam nekiKép

Szóval vizsgálatok:
Én 12 hetesen beszéltem a védőnővel, akkor adott egy időpontot és megírta a kiskönyvet. Lehet hamarabb is csak én lusti voltam.
12. héten van uh
16. héten afp
19. héten gen. uh
28. héten uh
36. héten uh

közben 3x van vérvétel, terheléses vércukor is van, de már nem emlékszem hanyadik héten. 20. körül talán.
12 hét után elküldtek belgyógyászatra és fogászatra, nagyjából ennyi.

Sztem beszéld rá, hogy a vajúdás alatt legyen bent veled, aztán felgyorsulnak az események és nem ér rá kimenniKép

Krisz

Krisz
krisszie

Ok Krisz!

Köszi az infókat és a tippet,így fogok tenni. Meg arra gondoltam,hogy ha tényleg úgy érzem, hogy nagyon nagy szükségem lesz rá,márpedig az lesz akkor ha ott majdnem pityeregve könyörgök neki a folyosón ,hogy jöjjön be úgysem fog nemet mondani,csak majd utánna morog egy csöppet. Ismerem már.

Űmmmm,paradicsomos tésztás répa, biztos finom volt.Én most ettem egy jégkrémet, mert az enyhíti egyedül az émelygésemet. Bármit eszek vagy iszok kész vagyok tőle 5 percen belül. Bár ma még nem voltam rókavadászaton és remélem nem is leszek,de sajnos túl sok a savam,legalább is úgy érzem ,így csak vizet tudok inni,azt meg nem nagyon szeretem.

Dorka csajszi alszik?

Ja ezt még kérdezni akartam : Hogy szültél mégis a Kenézybe?

Válaszolj mihamarabb!

Timi
vargáné

Timi!

Dorka csaj az ágyában dumálKép

Sok savra egyél almát az használKép, vagy a Rennie tabl. bár 12. hétig inkább semmilyen gyógyszert ne szedjél, ha nem muszáj.

Hát az úgy volt, hogy a klinikán nem volt ismerős doki, a kedvesem pedig a Kenézy focicsapatában játszik és ott ajánlották a dokimat. Vele teljesen megvoltam elégedve.
Itt topikon ment egy kis Kenézy kontra klinika vita, mert mindenki klinikás ittKép
Nekem végülis mindegy volt, ha a klinikán találunk dokit, akkor oda mentem volna.

És azért irigykedek egy csöppet, mert olyan-olyan jó volt várandósnak lenni!

Krisz

Krisz
krisszie

Szia Timi,

Székely doktor a választott orvosod, vagy csak hozzá tertozol?
Egyébklnt az egyik legjobb szakember a városban.
Az uhon nem is láthatott mást a terhesség 5, hetében, csak a petezsákot.
A 12. hétig, vagy akkor még látni kell a szívműködést.
De, ebben a korai szakaszban nincs is szükség több uhra, nem kell ilyenkor "zavarni" a babókát.
Egyébként, gratulálok nektek, és üdv itt közöttünkKép
A papás szülésről sztem még a tiltakozó apukákkal nem is érdemes beszélni, ne aggódj, addig még minden megváltozik.

Sztem, ha a körzetben csinálják a következő uht, akkor a férjed is megnézheti, ha megkéritek Székely Pétert, ha a klinikára kell mennetek, akkor előbb telefonálj oda, hogy mikor mehettek be ketten. Most ott vannak változások, de, ha gondolod, megkérdezhetem neked.

Én, mint köztudomású, elfogult vagyok a klinikával kapcsolatban, de a Kenézyben leginkább azért nem szülném, mert elveszik az anyától a gyermeket.

manóka

manóka
manóka

Szia Manóka!

Székely doktor egyelőre a körzeti nőgyógyom,de ő lesz a választott is,csak ő még nem tud róla. Szerinted mikor kérjem meg?

Más is mondta már ,hogy jó.

Én is a klinikán fogok szülni. Bár mi még csak 3 éve lakunk itt, és még nem voltam beteg ,tehát nem ismerem az itteni kórházakat,de ott akarok és kész.Ez van.Keresztanyám is ott szült és végig vele volt a baba.

Nem tudom,hogy hová kell majd mennem uh-ra, most még a Bethlen utcán voltam.Ott láttuk a petezsákot. A doki humora az jó az biztos,mert amikor megkérdeztem,hogy az a fekete folt e a babánk azt mondta:"Igen, tiszta apja ugye??"Szóval nekem szimpi volt,így első látásra.

Te honnan ismered őt? Jártál hozzá?

Írj mindenről nagyon érdekel!!

Timi
vargáné

Sziasztok!

Timi,
Na végre egy hozzáértő is írt nekedKép
Móni már engem is rábeszélt a következő gyerkőcnél a klinikáraKép

Már csak egy dokit kell találni.
Mondjuk én Aranyosi dr-hoz jártam előtte, de valahogy eszembe sem jutott megkérni, hogy ő legyen a dokim.

Manóka,
a klinikán is van terhesgondozás? Elvileg oda is lehetne járni?

Enci,
hol vagytok? mikor legyen megint csajszi összeeresztés?

Közben brassóit főzök, ez már egy ilyen napKép

Krisz

Krisz
krisszie

Csajok!

Köszönöm az infokat. Krisz kérlek ne beszélj a brassóiról,mert ilyenkor este már elmúlik a rosszúllétem és zabálnék folyamatosan,de sajna 9-ig dolgozom,úgyhogy csak utánna lesz zaba.

Aranyosi doktort Jánosnak hívják? Ha igen akkor egyszer régebben amikor szó volt róla,hogy majd babát akarunk őt is ajánlották,hogy jó.
vargáné

Szia Timi!

Tényleg, hol dolgozol?

Igen Aranyosi János és tényleg 'aranyos'Kép
Akkor még nem gondoltam arra, hogy dokit kéne választani. Sőt én nem is akartam, de a kolleganőim rábeszéltek. Közölték velem, hogy nagy felelőtlenség választott doki nélkül szülni, ezzel nem értek maradéktalanul egyet, de megijesztettek az biztos.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Megkerültem. Ki vagyunk dögölve, mindketten a férjemmel. Szerencsére holnap már nem megyünk és két hétig nem nagyon kell semmit se csinálnunk. Csak alakulgat a kis házikónk.

Timi
Üdv köztünk. Én igaz már anyuka vagyok, van egy 13 hónapos rosszcsont lányom, de mjdnem veled egykorú kismama vagyok. Én most hétfőn voltam 8 hetes. Tehát pár nap csak van köztünk. Ha van még kérdésed írj nyugodtan. Ja nekem csak a 12. héten kell mennemm a következő UH-ra, így te még jobban is jársz hamarabb láthatod a picurkádat.

Zsanival mindketten fodrásznál voltunk a héten, majd rakok fel holnap képet is. Na mára el, sajnos van még dolgom..... Holnap jön valaki sétálni?

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!
Era, a Jubileumi játszóra mi is szoktunk járni,
a gyerekek nagyon szeretik.
Timi,gratula a pocaklakóhoz!
Én mindkettő lányomat a klinikán szültem,
Orsit, Dr Harsányi Ágnesnál,Sárit is nála szerettem volna,de két héttel túl hordtam és
pont aznap indultak nyaralni amikor szültem,így nem jött össze.Erről a terheség végén,beszéltünk,de azt mondta ne izguljak a Dr Jenei majd átvesz,rám is nézett kb kétszer de
közbejött egy mütét így az ügyeletes dokinál szültem,.... Péter,nem emlékszem pontosan a nevére.De jól ment minden ,úgyhogy ez a lényeg.
Szerintem érdemes érdemes ez ügyben is egyeztetni
a dokival.A párom végig ott volt,ha valami gondom volt akkor mindig szólt a szülésznőnek.
Móni, nekem az első 6-7 hónapban volt a legkönnyebb Sárikával utána amikor elkezdett
mászni,egyre nehezebb lett,amikor meg elindult
csak rá figyeletem alváskor tudtam elvégezni a dolgom.Most úgy érzem megint egy könnyebb dőszakunk van,szépen el játszik magának,meg persze a tesóval.Szerintem könnyebb két gyerekkel ,mert jól elvannak egymással.
Kata
jázmin

Sziasztok!

Örülök,hogy ilyen kedvesen befogadtatok, aranyosak vagytok.

Most kezdek rájönni,hogy szinte minden orvost ismerek legalább névről akiknél szültetek,vagy szülni fogtok. A Jenei Katalin doktornőt onnan ismerem,hogy keresztanyám nála szült 3 éve, szerintem a Péter pedig pont Székely Péter volt,akihez járok,mert ő szokott ügyelni a klinikán, vörös haja van és kb. 35-40 körül lehet.

Kicsit féltem,hogy hogy találok majd jó orvost,de úgy látom van itt bőven felhozatal. Mondjuk azt hiszem ár döntöttem,mert sokan ajánlották a Székely dokit.

Nadine!

Ha majd csak a 12. héten kell menned akkor mikor voltál először? Biztosan később mint én,én 5-6 hetesen voltam és akkor még csak petezsák volt,de semmi szívhang,sem semmi más. Remélem most már van minden ami csak kell.

Kicsit félek,mert holnap lesz a 2. kimaradt menstruációm kezdő napja és nem tudom miért ,de még mindíg alig hiszem,hogy babánk lesz,és félek,hogy megjön. Ugye ilyenkor már nem jöhet meg,már teljesen be van ágyazódva réges-régen és nagyon szépen fejlődik. Nyugtassatok meg! Olyan hülye aggódós egy nőszemély vagyok Kép

Timi
vargáné

Sziasztok!

Nadine,
Üdv itthonKép
hol vannak az új sérós képek?

Timi,
ne aggódj! Tudom könnyen beszélek, de sokkal jobb a picurnak, ha egy nyugodt boldog anyukája van. Különben is éreznéd, ha vmi nem lenne rendben. Tuti nem lesz semmi baj, biztos jó erősen kapaszkodik márKép

Jázmin,
most, hogy írod eszembe jutott, hogy a Jenei drnőt nekem is ajánlották.
Tényleg jó lenne kicsit kimenni a jubileumira, Hányholdas pagony lett a neve?

Mi kb 1 körül megyünk le, addig Dorka megkajál.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok !
Krisz, Ötholdas pagony,amikor ott vagyunk Sári egyfolytába azon a rugós pingvinen hajlandó csak ülni.Dorka miket eszik már?Emlékszem mi olyan 8 hó körül mindig gondba voltunk ,hogy mit egyen a
Sári,mert a tejcsi magába már nem elég,de azért
a fokozatosság is fontos,meg persze meg is egye a gyerkőc.
Timi,meglátod minden rendben lesz,nekem Sárinál 8 hetesen volt egy pici vérzés (hematoma), de felszívódot.A doki neve akinél szültem,Daragó
Péter, de a vezeték nevébe nem vagyok biztos nem akar beugrani.
Tegnap voltunk a lányokkal a Corában ,Sári kapott egy 3 kerekü kisbiciklit,olyan ügyesen
tekeri,csak néztem.
Üdv:Kata
jázmin

Sziasztok!

Üdv Timi közöttünk!

Olyan jó, hogy végre felfrissült a topik!Kép

Krisz!
Paradicsomszósz: Annának a Dédikék csinálják mindig, így nem tudok neked segíteni, sajna.
Ilyenkor lehet adni már brokkolit, sóskát, spenótot,paradicsomot, májat, husikat, lassan el lehet kezdeni a K betűsöket is.
Jaj, én már alig emlékszem, hogy Anna ilyenkor miket evett!
Enciék Nyíregyházán vannak az Anyukájáéknál.

Nadine!
Végre előkerültetek! Hogy áll a házikó?
Várom a fotókat!
Én is voltam tegnap fodrásznál, nagyon rövid lettKép

Mi ma is megyünk a Jubileumira. Szerintem olyan 3-4 körül. Most még alszik Panka, ebéd, aztán irány...

Sziasztok!
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Jázmin,
nagyon édes lehet a tricikliző SáriKép
Tényleg ötholdas, nem bírom megjegyezni mert a Micimackóban 100holdas pagony van.

Dorkacsaj már elég sok mindent eszik. Durumtésztát főztem neki ma, csirkehusival és répával. Eszik krumplit, rizst, gyümölcsöket, sütőtököt, karfiolt, husit nagyon puhára megfőzve, kap most már 7gabonás pelyhet, hirtelen ennyi jut eszembe.

Ma volt itt a védőnő és szerinte már ehetne kelkáposzta főzeléket virslivel, vajas kenyeret csirkemell sonkával. Ezt azért túlzásnak találom, a halrudat meg nem ajánlotta, mert tele van tartósítóval hát...

Viszont ma adtam neki kiflicsücsköt, hát nem nagyon tudott mit kezdeni vele. Aztán szétmorzsálta az egészet a konyhábanKép

Era,
milyen volt a jubileumi?
Tőled is képeket kérünk!

Lehet, hogy veszek 100%-os paradicsomlét, ha ilyesmit akarok neki csinálni. Tényleg a brokkoli is jó ötletKép
Az eddig szuperül evő lányom ma azért rendesen elszórakozta az evéseket, csak a szopcsi és a tejpép váltott ki belőle kellő lelkesedéstKép
Remélem csak kisebb hullámvölgy vagy a fogacska már végre.

Manóka,
nagyon édesek voltak megint a csöppek,
Imike hihetetlenül rámenős kitől örökölhette?Kép
Legközelebb kamerát kell hozni, annyira jók voltak.

Valamit akartam még, de már nem tom.

Jó éjszakát nektek! www.loop.hu

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

Krisz,
miért nem sűríed a paradicsomot krumplival?
Az biztos, hogy Imike nagyon rámenős volt maKép
Én számoltam a bárányokat, de azt írta, hogy nem jólKép

Era,
oly szivesen mentünk volna mi is, de délután lett vmi a fiúval,lementem vele, de vissza kellett fordulni, annyira sírt, aztán Imi vitte le 5 után, úgy aludt elKépKép

Jázmin,
a 3 kerekű bringa nagyon jól hangzik, van fotó?

Lányok, igazán találkozhatnánk újra, és akkor csinálhatnánk közös fotókat, amin minden babóca látható.
Na, mit szóltok?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Úgy látom teljesen megélénkült a topic! Hurrá!
Minden új látogatót üdvözlök!

Magunkról: Van két gyönyörű fiam Máté 5 éves, Gergő 15 hónapos, Én nem debreceni vagyok, hanem hajdúszoboszlói, de a csajok befogadtak! Kép)

Móni!
Tényleg nagyon szép súlya van a babádank. nagyon aranyos!

Jázmin!
Ha jól emlékszem akkor nem írtad, hogy milyen neműek a gyerekek(bocsi ha csak én nem figyeltem)!

Timi! ( Vargáné)
Nagyon jó egészséget Neked és a babának! Hidd el a legjobb helyre kerültél közzénk! Minden percét élvezd ki a terhességednek mert a világ leggyönyörűbb időszaka! Nagyon irigyellek!!

Krisszi!
Paradicsom püré: a paradicsomokat felkockáztam és egy edénybe feltettem a tűzre és csak így magába főztem(főzés közben enged az annyi levet magának hogy ne kozmáljon oda, persze kicsi lángon kavargatva néha) addig még teljesen nem lett pürés jellegű, majd átpaszíroztam szűrőn keresztül. Én mindig így csináltam a fiuknak! Így biztos nincs benne tartósítószer!
A paradicsom pürét mindig krumplival és csirkehússal adtam.mind a két gyerek kedvence volt!
Én szinte minden főzelékbe tettem krumplit ezzel sűrítettem a főzelékeket.
Gondolkozom recepteken és majd írok Neked! Írd meg hogy miket esztek már!

Manóka!
Olvasom, hogy Te is csinálod a Norbit!
Én is csinálom, de néha becsúszik egy kis vétkezés!
Mátékám mindig amikor eszek megkérdezi. Anya szabad Neked ilyet enni? Megengedi ezt S. Norbi? Kép) Szóval nehéz mert van egy felvigyázom is!!!Kép)
Ennek ellenére szerintem nagyon jó a Norbi étrend, csak nállam akkorlesz hatásos ha mellette 1 héten 3* tornázom is. Csak az a probléma, hogy szoboszlón nagyon nehéz találni valami tornázási lehetőséget így nyáron!
Nektek azért kjönnyebb ott Debrecenbe! Pl: A1, bár szerintem egyáltalán nem olcsó.

Dinnyét szoktál enni? Elvileg lehet, de én úgy érzem ha eszek akkor nekem az nem jó( már kiló szempontjából).

Mindenkinek a legjobbakat!
Sziasztok!
Krisztaa
krisztaa

sziasztok!

megérkeztünk délután.félig medigg vagyok kipihent ugyanis Floresz sikeresen megfázott.ugyhogy szerda ota szegénykém szenvedett.igy volt egy-két nehéz éjszakánk alig kapott levegőtt.de kopogjam le már alig hallatszik.

örülök, hogy uj emberek vannak mindenkit üdvözlök.

Timi!
gratula a babócáhozKép

ja még annyit,hogy a pihenés koronázásaként vettünk egy kocsit is. nagyon örülök neki.de csak bő két hét mulva lesz a mienk.

na majd még jövök.elolvasom az irományokat.látom megmenekül a topikKép
sziasztok
Enci
renci

Sziasztok lányokKép
Üdv az újjaknak Kép
Megint ittvagyokKép
Azért nemtudtam jönni mert megvoltam fázva ja és nem csak én hanem apa is kopp kopp lekoppogjam a gyereknek semmi baja nem lett pedig ő is benne volt a vizzben ugye igy jár aki a Tiszában fürdikKépKépKép de ezeket leszámitva minden oké de azért még nincs vége a kirándulásnak jövvö héten hétvégén ha minden igaz akkor Abádszalókra megyünk Képremélem onnan már nem jövvünk betegen hazaKépNa de ennyit rólunkKép

Láttom azért gyarapodik a csapat ennek örülök KépKép és hogy mindenki jól van .
teszek ide egy képet ő az én kislányom akki még nem látta Kép3 éves és most fog menni ovibaKép

Kép
Majd megprobálok újjakat is felrakni csak majd abban kell egy kis segitség mert az a párom gépén van rajta és sajna majdnem az egészet kitörölte mert elromlot a gépe és mikor jólett nem volt rajtaKépKép
Hú most már befogom legyetek jók mindenki vigyázzon ebenn a melegben magára és a picire meg a nagyra is Kép
Sziasztok pusz IldikóKépKépKépKépKépKép
ildikó_4

Sziasztok!

Enci!
Szegény FlóraKép
Remélem már semmi nyoma a megfázásnak, és sétálhatunk jó nagyokat!
Milyen kocsit vettetek? De jóóóóóóKép

Krisz!
Nagyon jó a Jubileumi!Olyan jó árnyékos. Mi most már oda járunk, főleg ebben a hőségben.
Eszembe jutott még, hogy Anna még imádta a zöldborsót is.A kelkáposzta főzelék azért egy kicsit még túlzás. Én már adtam neki ilyenkor kenyeret, sonkát is. Később jöhet majd a virsli, Anna nagy kedvence. Mert az olyan egészségesKépKépKép
Remélem gyorsan megjavul a netetek!

Ildikó!
MegfázásKép
De azért jól éreztétek magatokat? Anita is sokat fürcsizett?
Képeket várom!

Manóka!
Jó lenne egy közös találka, bár a fényképezőgépben most merült le az elemKép!
Gyertek ma a Jubileumira!

Nadine!
Ti megint Böszörményben vagytok? Már olyan régen találkoztunk!

Remélem a többiekkel is minden rendben, a kismamák és babócák bírják ezt a hőséget!

Szép napot!

Kép

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

na végre eljutottam ide! ez a hőség elég nehezn viselhető.de kopogjam le Flora egész jol birja.

Krisz!

jo lene egy találka ujra.a hét második fele csüt.péntek elvileg jo.
Flora eszi már a borsot,meg a virslit.a kenyeret meg egyenesen imádja.
ma vilmoskörtét tizoraizott kenyérrel de szigoruan csak ugy lehetet adni, hogy egy falat gyümiegy falat kenyérKép
sőt én már adtam neki kostoloba egy kis turorudit.mivel mostanában egyre többször igényli a tápszert.igy mivel ebben is van tej, ezért megprobáltam a rudit.nagyon imádjaq
Képzeld nagyiéknál rájött arra hogy négykézláb áll és hintáztatja magát ez nagyon tetszik neki közben nagyban vigyorog

Era!

a kislányomra vall, hogy még a csonakázo tonál meg kellet álnni enni .már nem birta továbbKép
szerdán akkor találkozunk,ha ti holnap nem jöttök ugy le

Manoka!
hogy vagytok? mikor jártok sétálni? jo lenne találkozni.sajna telefonon nem tudlak elérni, mert anyuéknál hagytam a töltömet és még szombaton lemerült a telcsi.....Kép(no komment)
szerencsére mi is jol alszunk mostmár. de nem a fog volt az ok.az azota se jelentkezettKép

Nadine!

hogy halad az épitkezés?hogy vagytok?

Timi!

mégegyszer üdv közöttünk és garula a babócához. Én annyira imádtam a terhességet tényleg egyszerűen csodálatos ez a kilenc honap.főleg azután hogy elkezded érezni amikor mozog.Kép
nekem egy Flora nevű kislányom van.8 honapos és egyszerűen imádnivalo.abszolut elfogulatlanulKép
rakok fel rola egy képet

Kép

sziasztok
Enci
renci

Sziasztok!

Újra ittKép

Krisztaa,
nagyon örülnék a recepteknekKép és köszi a paradicsomos tippetKép
Én is majdnem mindent krumplival vagy rizzsel sűrítek, csak a zöldségekkel vagyok bajban.
Szóval már mindenféle 8 hósan ehető dolgot eszünk, csak nem tudom, hogy kell bababarátan elkészíteni őket. Pl cukkinis rizst akarok holnap csinálni, a cukkinit is csak simán megfőzöm kuktában? Vagy olajon hagymán megpárolni? Sose főztem még cukkinitKép

Én amilyen lusta vagyok még mindig nem mentem el tornázni vagy úszniKép
A videokazira/dvd-re valahogy nem birok.
Örülök, hogy ti ilyen kitartóak vagytokKép

Enci,
ez nagyon klassz!!!!!Új autóKép kíváncsi vagyok rá bővebben is.
Flóracsajnak jobbulást! Hogy bírjátok ezt a meleget?

Ildikó,
jó kirándulást nektek, ti is folyton mentek valahovaKép
És ez a csaj még mindig gyönyörűűűűKép

Era,
ki mentetek végül a jubileumira? annyira készülődött a vihar, hogy nem mentünk sehova.

És a zöldborsó csak héja nélkül mehet?
Joghurtot vajon milyet lehet adni először? Most teljesen meg vagyok kavarva kajailag.
Mindenki hülyének néz, hogy még mindig szoptatok, vasárnap is a jó sós, csípős húslevest ajánlgatták Dorkának, meg a csigatésztát, mert miért baj az ha tojásosKép
Meg miért nem adok neki a krémes sütiből, annyira nézi. Az ilyeneket úgy biromKép

Krisz

Krisz
krisszie

Szia EnciKép
OK, akkor tartsunk majd egy összetartást a csajoknak és megvitatjuk ezt a kajadolgotKép

Krisz

Krisz
krisszie

szia Krisz!

egy kicsit én is össze vagyok zavarodva kajailag.most egy kicsit megállt atuomány, hogy hogy lehet főzni a dolgokat.lehet már olajat meg hagymát használni? és cukkinit is ehet?
te hogy vezetsz be egy dolgot? én ugy csinálom, hogy három napig kap egy dolgot és jön a következő.de mostanában nem vezettem be semmi ujat.
nekem tegnap a védőnő azt mondta,hogy reggelire kaphat már paprikát is reszelve.!?
majd tényleg összehozhatnánk egy kaja megbeszélést. szerintem ma is megyünk ki a jubileumirasétálni.a hüvösön.szerintem 4 után ti nem jösztök?
ha közbe jön az uzsi én ugy szoktam hogy viszem a kaját. tegnap is ott ette meg
ha igen itt a topikon érintkezzünk , mert nem jo a telefonom.anyuéknál hagytam a töltöt és persze már két napja lemerültKép

mondjuk én is ki vagyok akadva amikor jönnek azzal a szöveggel, hogy mért adok neki ilyen kajákat mért nem kostoltatom meg vele a főtt csülköt, rablohust , fasirozottat és még a gombapaprikásbol se adok neki? ki vagyok akadva ettől a szövegtöl. meghogy jo hogy nem eszik ilyen szar kaját mint a tejpép(Flora ugye pont akkor fumigálj ezeket a dolgokat amikor vaki van ott)
mondjuk Flora nem viszi tulzásba a kajálást .alig eszik meg vamit..gondolom a meleg.de lehet hogy mostmár az izesebb dolgokat kedvelné.de olyan tanácstalan vagyok, hogy mit adjak neki..
a tésztát te hol olvastad?
a védőnő azt mondta, hogy a danonino mehet neki
a töbi azt még ne nagyxon..
te sertéshusit adtál már neki?
még mindig olyan ovatosan kell bevezetni a dolgokat vagy mehet durvábban is?
na tényleg kéne találkozniKépKép

hello
Enci
renci

sziasztok,

Most olvasom, hogy lenne ma Jubileumi?
Mennénk mi is, ha tényleg 4 körül lenne a dolog.

Manóka

manóka
manóka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?