Sziasztok!
Nem volt jó a netünk néhány napig,így elég sokat kell majd visszaolvasnom, de először a keddi 3D uh-ról, őszintén.
Azóta nagyon bánt a lelkiismeret. Aggódom kicsit.
Az orvos először megnézte a baba gerincét, a hasfalat, koponyát, kezeket, lábakat, minden rendben van, a lepény is, minden, és ez a lényeg! A bébinknek mindene tökéletes.
Aztán próbálta behozni az orvos az arcocskáját, mert, ugye, általában az megy 3D uh-ra, aki gyönyörködni, „mozizni” akar, nekem viszont nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy ő is erősítse meg, hogy minden a legnagyobb rendben van. (Ez meg is történt.) A baba 875 gramm, és kb. 35 cm. Szóval minden a legnagyobb rendben, viszont az arcát nemigazán tudta behozni 3D-n, ami minket egyáltalán nem zavart, viszont a babát nagyon zavarhatta, ugyanis nagyon rugdosott közben, és annyira bántott, hogy szegénynek ez nem jó, hogy a kb. a 20-25. perctől végig csak az járt az eszemben, hogy hagyja már, hadd menjünk. Ugyanis csak az arcocskával eltöltött legalább fél órát, összesen 50 perc (!!!) volt az uh, és nekem ez már a 9. uh! Szóval azóta nagyon bánt, hogy szegény babát 50 percen keresztül érte ez a hatás, ami biztos, hogy nagyon zavarta őt, és aggódom, hogy nehogy ez ártalmas legyen a számára.
Nem tudom, hogy mást is ultrahangoznak-e 50 percen keresztül (én még nem hallottam senkitől, hogy ennyi ideig tartott volna az uh), én ezt nagyon soknak tartom.
Ráadásul 26 hét alatt 9 uh. Szóval nagyon bánt a dolog. És még mennyi uh lesz? A 40. hétre 14-15 uh-nál fogok tartani? Ez túlzás, nem? Ennyit szerintem senkinek nem csinálnak, főleg nem indokolatlanul, amikor minden rendben van! És 50 percen keresztül…
Szóval eléggé bánt a lelkiismeret, hogy szegény babát így kínozta 50 percen keresztül.
Hát, ez volt. Igy kicsit csalódott vagyok, bár az viszont nagyon boldoggá tesz, hogy ő is megerősíthette, és láthattuk, hogy minden rendben, a korának megfelelően fejlődik a baba, stb., ez a legfontosabb! Csak ez kiderült kb. 10-15 perc alatt, a többi pedig inkább tényleg csak kínlódás volt sajnos.
Szóval ez a helyzet.
Most kezdek visszaolvasni hétfőtől.
Remélem, mindenki jól van.
Puszi, Liv