Új privát üzeneted érkezett!

Cory, te extra kivétel vagy az 50 cm-s babáddal. Én az ikreknél számítottam rá, hogy picik lesznek, még egy 50-es rugim is volt. De azóta se kellett senkinek, mikor vitték kölcsönbe a ruhákat...

Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi
 


Sziasztok!

Bele-beleolvastam ebbe a topicba, és a kókuszmatraccal kapcsolatban csak annyit szeretnék írni, hogy a XIX. kerületben található Bébikerben a 120X60-as kókuszmatrac csak 9.900,- Ft.

cupp,
Beja
Beja
 


Beja!!

Ez isteni ez csúcsszuper!!! Még ott nem néztem meg, hgy mennyi a matrac, pedig ott lakunk.Kép)

Tikk
Tikk
 

 
 

A 140 x 70 cm-es meg 13000.- Ft
Névtelen
 


DM pelusról mi a véleményetek?
M:Ági
 


Az Intersparban is van kókusz matrac 60x120, 9900 ft.
Legalábbis Győrben van. Akkor pedig a többiben is kéne lenni.(Listázás)
ZSomimama
Névtelen
 


M:Ági Nekem bajött, mint a jó pelusok, olyan Liberó szintű, csak olcsóbbKép
léda (léda)
 


Szerintem nem olcsobb csak kevesebb van benne és így olcsobbnak tünik, de ha visszaosztod az árat a Pampers és a Libero között van.

bigacsiga Kata
bigacsiga
 


Bigacsiga Liberó 50/db Pampers 53/db DM-es 48/db, ja ha a pampers és a liberó akciós, és a DM-es mindig ennyiKép (Maxi pelusra számolva a darabár)
léda (léda)
 


Sziasztok!

A kórházban a csecsemősnővér felvilágosított, hogy az 56-os méretet (a többit is) nem a fejbúbtól számítják, hanem a nyaktól lábig. Az én kicsim 58 centivel született és egy hónapig jók voltak rá az 56-os ruhák. Szóval érdemes 1-2 darabot beszerezni.

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok Lányok!
Mi a véleményetek a bébiörzökröl, légzésfigyelökröl? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Vettünk egy Philips SBC SC367-es készüléket, ha használta már valamelyikötök, és tudna segíteni az elönyeivel és hátrányaival kapcsolatban, nagyon megköszönném. Mi még csak készülünk az elsö baba fogadására, kb. 2 hónap múlva lesz esedékes, így még tapasztalatom nincs, és mikor mi voltunk picik a szüleink még hallani sem hallottak erröl a dologról, így ök ebben nem tudnak segíteni.
Köszi: Ágci
Ágci
 


Szia Ágci!
A légzésfigyelőkről mintha már beszélgettük volna... Kép Keress rá. Nekünk van és úgy rémlik, már írtam róla. Én szerettem, engem megnyugtatott. Hála Istennek sohasem volt riasztás.Kép Bébiörző, az a két irányú hallgatózó?
Az is van de sohasem használtuk. Kicsi a lakásunk, mindig hallottuk, hogy mit csinál a pocok Kép
Üdv.
Malacka
Malacka
 


Kedves Malacka!
Utánanéztem, köszi az infot!
Ágci
Ágci
 


Sziasztok!

Egy baratnom kerdeset tovabbitom, en sajnos tapasztalatok hianyaban nem tudok neki segiteni. Kerdese az lenne, hogy a babakocsi teljesen kivalthato-e a babahordozoval. Neki tudniillik fel keze nyomorek, egyaltalan nem tud babakocsit emelgetni, raadasul a negyediken laknak egy olyan panelban, ahol sem lift, sem babakocsitarolo nincs. Akinek van errol tapasztalata, az mit mond? Nem tul nehez egy babat csak babakendoben cipelni? Kocsijuk nincs, es az ideje nagy reszeben o hordana a kicsit, a ferje videken dolgozik.
Koszi a segitseget
Szidi
Szidonia
 


Szia Szidonia,

Szerintem nagyon nehéz babakocsi nélkül. Amíg pici a baba a hagyományos kenguru nem jó, mert nem támasztja alá a gerincét. Van ugyan fekvő "tente", de azzal elég nehéz közlekedni. Az meg egy másik dolog, hogy nagyon tud fájni az ember dereka ha rajta van a kenguru. Gondolom a barátnőd fogja csinálni a bevásárlást is. Ahhoz mindenképpen jó ha van babakocsi.Lehet kapni kissebb és könnyebb típusokat is.
eszter
 


Szia Szidi!

Szerintem a kendövel azért nagyjából, egészében kiváltható a dolog, föleg addig, amíg a baba tényleg pici. A kendöben egészen újszülött korától lehet vinni a babát, mert ebben olyan poziciót tud felvenni, amilyet a mama pocakjában és a gerincét nem terheli súly. Lehet benne fektetni is a babát.
Késöbb már kicsit nehézkésebb a dolog, mert ha a gyerköc már nehéz, akkor a plussz csomagokkal cuccolni nem túl egyszerü. De talán egy sportkocsi megoldást jelenthet ekkor is, az könnyü, és egy kézzel irányítani sem túl nehéz. Ha nem vásárol, a babát még mindig cígölheti a kendöben. Akár elöl, akár hátul, akár csípöre téve.
Bori most már elég nagy gyerek, súlya is van, de a kendöben, ellentétben a kenguruval, nagyon kényelmes vinni, söt a hátam se szokott leszakadni.

A kendöröl bövebb infot Liesel-töl kérdezz, ök gyártják a Nandukat.

Puszi:

Dia
Dia
 


Sziasztok Lanyok!

Koszi a gyors valaszt. Hat igen, a bevasarlasokat valoban egyedul fogja csinalni. Neki konkret gondja a hagyomanyos, fektetos kocsikkal van, mert gyenge az alkarja, es csuklobol lefele nincs keze. Nem tudja felemelni oket, az uzletben probalgatta, de meg nincs benne a kicsi, es igy sem all neki "kezre". A sportkocsival talan boldogulni tud, az konnyebb. Ezert gondolta, hogy ha magara koti a gyereket, akkor a bal kezevel tud csomagokat is vinni. Az egy dolog, hogy a dereknak faraszto, ezert kerdi, hogy mire szamitson....
Mar a hetedik honapban van, es hat nem mindegy szegenynek, hogy kiad-e ra penzt, ugy, hogy hasznalni sem tudja esetleg.

A baba ellatasa sem lesz egyszeru.

Sziasztok
Szidi
Szidonia
 


Szia Szidi!
Először a kenguru, vagy hordozókendő, azután a hátihordozó kiválthatja a babakocsit. Szerintem.
Mi babakocsit szinte nem is használtunk, mert ahogy a kislányom elindult (12 hónaposan)gyalog mentünk mindenhova. Szépen lassan... Persze bevásárolni nem lehet egy szabadon totyogóval Kép
Üdv.
Malacka
Malacka
 


Sziasztok!

Én vásároltam 3 szabadon totyogóval is, abból az akkor már "nagy" volt 3 éves, a kicsik 1 ill. késõbb is. Értelemszerûen ennyi gyereket bolti bevásárlókocsiba nem lehet betenni. De lehet vásárolni. AZt hiszem, ha az a baba már menni fog, ez lesz a legegyszerûbb feladat a mamájának. Ami addig van, sokkal nehezebb lesz.
Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi
 


Sziasztok Lanyok!


Aniko baratnom ugy dontott, nem lesz nagy kocsi egyelore. Ha megsem mukodik a dolog, akkor majd meglatja. Megprobalja "kihuzni" valahogy ezt az idoszakot babahordozoval, megprobalja a babakendot, es hat remeli, hogy tenyleg lehet egy mar gyalogolni kepes totyogoval intezni a dolgait.
Megegyszer koszoni a segitsegeteket!
Szidi.
Szidonia
 


Házi babapatika
[url=http://www.pharmanet.hu/babapatika/0103/cikk13.htm" TARGET="_top]http://www.pharmanet.hu/babapatika/0103/cikk13.htm[/url]
bigacsiga
 


Sziasztok!
Kicsit ide is tartozik.Ha valaki keres esetleg új babaruhákat 56-s mrettõl vannak,nagyker.ár alatt.Érdeklõdni:gitike@freemail.hu
köszi és bocsika!
Giti
 


Szia Giti!
Bena vagyok, nem todok a szemelyes emiledre irni valamiert, ha publikus, akkor ird le itt avagy aaz en emilemre, hogy hol van ez a lehetoseg. En november 7-re vaygok kiirva, es mar rajtam a fezekrakas.
Zsike
zsike
 


Sziasztok!

Márkás, használt, kitûnõ állapotú baba és gyermekruhák 0-10 éves korig reális áron eladók. Kérésedre árlistát tudok küldeni, vidékre utánvéttel postázom is. Budapesten belül személyesen is megnézheted õket.

Email: csepregi.csilla@chello.hu
Telefon: 341-6992 vagy 06-20/480-5423

Puszi mindenkinek:

Csilla
Csilla
 


Segítsetek! Hol találok normális babafelszerelés boltokat? A mega áruházakkal csak mérsékelten szimpatizálok és szerintem elég drágák is.
 
 


IX. ker. Üllõi Út 115. Bébiker
Névtelen
 


Szia Maflac!

Én még csak kismama vagyok (novemberben fogok szülni), de már vásároltam egy pár dolgot, amit tudok ajánlani:
-Kenguru (van a Gyöngyösi sétányon a Duna Plaza közelében, a térképen megtalálod, a lakótelepen van bent; a másik a Margit körúton van a Mechwart liget és a Budai hídfõ között, 4-6-os villamossal a legegyszerûbb megközelíteni), itt van egy leértékelt rész hibás babaruhákkal, de sokszor a hiba csak egy apró luk, vagy egy mosással eltávolítható folt, érdemes sûrûn benézni, mert a jó rucikat hamar elkapkodják. (tudsz venni kombikat 300-400 ft-ért, rugikat is kb. féláron)
-Mix-max használtbabaruha bolt (remélem jó nevet írtam), ez a Lövõház utcában van (Mammut melletti utca), itt nagyon jó minõségû (fõleg külföldi) babaruhák vannak, nem agyonhasználtak (rugik kb. 800 ft-ért).
Még dicsérik a Mini Manó bababoltot (XIV.ker, Nagy Lajos király u.112), itt még nem jártam.
Jó shoppingolást!
Üdv
vivien
 


Szerintem az egyik legolcsóbb olt a "gólya" a Baross utcában. A Kálvin tér fele kell menni a Ferenc körúttól, és még a Szentkirályi utca elõtt van.
Olcsóbbak a rugik és a bodyk (prince ol. ..stb) mint a többi kisboltban, ill a brendonnál is jobb árban van.
ja és választék is van, ami sajna a kengururól nem mmindig monható el ott nagyon hamar kifosztják a boltokat, meg szerintem kicsit drágák is.

A Mária nagy és kiskereskedés is elég kedvezõ árú.
Gio
 


Köszi mindenkinek. Vivien neked különösen a részletes leírást. Egyébként nekem is novemberben esedékes a baba, de lassan el kell kezdeni felkészülni.
 
 


Szia Maflac!
Te hol fogsz szülni?
Amúgy a Gólya bababolt nekem nem jött be, de mindenkinek mások az igényei, majd eldöntöd neked melyik tetszik.
Üdv
 
 


Sziasztok! Maflac és többiek!
Én is hirdetgetem magam,nem tudom olvastatok-e.Új+jó minõségû használt ruhákat árulok 56-104-ig. Az uj rucik nagyker ár alatt vannak (pl:Máriánál olcsóbb,mert látom Vivi ismeri)Rugi,badi ,overall,kant.nacik stb.
Csepelen vagyok,de kérésre házhozvitel megoldható.
Ha több info,árlista egyéb kell,keressetek meg email cimem: gitike@freemail.hu
Érdemes és van nálam is akció:most pl:badi 56s új 550Ft, overall 0-6 hóig 1700 Ft (új) stb.
Köszi:Giti
Giti
 


Szia Maflac! Szerintem a bébiértesítõrõl se feledkezz meg!
emlék mindenkinek akinek elküldöd (és szebb mint egy sms-es)
és bocs, hogy én is itt önreklámozom magam
olcsón, egyedi igények alapján is készítünk bébiértesítõket.

A bababoltok közül én a bodykat szinte mindig a gólyában vagy bébikerben veszem, pl. ott a legolcsóbb a pr.oliv. body rugikat meg a kenguruban vettem

Tomka
Tomka
 


Sziasztok!
Vivien: én a Kütvölgyiben fogok szülni.
Giti: köszi neked is. Majd körbenézegetek, aztán meglátjuk. Egyelõre még fel kell mérnem, mit is kell venni, hol mennyibe kerülnek.
Tomka: mindenképp fogunk értesítõt küldeni, de sajátkezûleg gondolom megírni és majd teszünk mellé egy fotót is. Így sokkal személyesebb.
 
 


Maflac!
Rendben van.NEm is árt,ha körülnézel,igy tisztába leszel az árakkal is.Nálam a ruhák folyamatosan vannak, febr.végéig lesznek téliek.Újakat kb. havonta hozok el a készitõtõl.
Ha úgy gondolod és körbejárogattál már,akkor szivesen látlak én is,hogy átnézd a kinálatot és szerintem árban is megfelelõnek találod majd!
PL: MÁria nagykerben tavaly a bébioveráll akciósan nagyker áron volt 3400 Ft, egyéni vásárlóknak kb.3700 Ft és nálam volt 1700 Ft.Csak hogy lásd a különbséget.
Na,nem rábeszélni akartalak:-)
Szóal,ha gondolod,bármikor küldj egy mailt v.kereshetsz telefonon is (-nem árt,ha felirod a számom,még jól jöhet:06-20/35-038-35)
Szia:Giti
Gitike
 


Elolvastam az archívot.

Egyrészt a rugdalózóválasztáshoz szólnék hozzá azzal, hogy a tradicionális kombidressz/rugdalózó összeállítás nálunk nagyon nem jött be, mert a (még magatehetetlen) pici baba nem igazán lelkesedett a szûk, fejen át áthúzós, karokat bedugós cuccért, és a végére mindig üvöltött. Megjegyzem, még most se mindig tûri, pedig már lassan 1 éves. Nem is értem, miért lett ez olyan nagy divat.
Az alternatíva a hosszúujjú, elöl végig (a lábak között is)patentos rugdalózó, ami alá nem kell semmi más (panelban). Nagyon praktikus és kényelmes is.
Szerintem egyébként mindenben elölpatentosat érdemes venni.
Lábfej nélküli tipegõ? Hiába adsz rá zoknit, felcsúszik. Nem lehet vinni sehova, mert ki van a fél lába. A mászós babák többségének viszont kedvenc idõtöltése a zokni lerángatása. Ekkor meg azért nem jó.

A másik a babapaplan, ami nekünk nem jött be, a pihepuha(bár mûszálas) pléd annál inkább. Az elõbbi merev, és a forgó babáról lecsúszik. Az utóbbi viszont rátekeredik, mintha ruha lenne, és melegen tartja. Ráadásul Kitti kicsi korában a bársonyosságát is szerette.

Cumisüveg: valóban felesleges lett VOLNA (nem teáztunk stb.), viszont hasfájósak voltunk. Az ez elleni löttyöket nyilván esze ágában sem volt kiszürcsölni kanálból. Pohárból fele mellé, márpedig így nem ellenõrizhtõ az adag. Cseppentõbõl (ami jó ötlet, nálunk máig abból kapja a D-vitamint) azért nem jó, mert ezekbõl a löttyökbõl (pl. Gripe Water) ennél több kellett. Fecskendõre ordítás, öklendezés volt a reakció.
Így az volt a megoldás, hogy cumisüvegbe tetem pici vízzel hígítva, és szopi közben egyszercsak megkapta a cumit. Két korty, mire észbe kapott, már megint cicin volt Kép Vannak egyébként cumivéû gyógyszeradagolók (Cora), nyilván ez a tutimegoldás, de akkor még nem fedeztük föl. Kép

Megjegyzem, szerintem a hasfájásellenes lötyik nem használtak. Akkor azt hittem, de szerintem csak bebeszéltem magamnak.

Jó sok lett, mi? Na mindegy, manó alszik, nincs jobb dolgom Kép
 
 


Sziasztok!

Méri: bodyból is van végig patentos, én olyanokat használtam az elején, bevált. Viszont kb a 74-estõl már csak nyûg volt a sok patent, mert nem volt hajlandó kivárni, mire bepatentolgattam. Most 19 hónapos, és még mindig body-zunk, és bevált.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok,

Engem a légzésfigyelők érdekelnének. Úgy látom elég nagy a szórás árban és minőségben is. Nektek mi a tapasztalatotok? Tényleg csak a Madársz utcai a jó (azt hiszem az 50e Ft körül van Kép.
Olyan bolt is érdekelne ahol használtan vehetnénk.

Köszönöm,

Zsófi
 
 


Szia Zsófi!

Nekünk az első babánál Medicoros légzésfigyelőnk volt. Eszedbe ne jusson olyat venni. Minden nap beriasztott.Kép Az első pár napban tökideg voltam. Most a második babánál a Madarász utcai félét vettük meg. Baby Sense II. Nagyon jó! Most 9 hós a babám és meg egyszer se volt téves riasztás. Én júniusban v. május végen eladom ha érdekel. Ha előbb kell, érdemes itt a neten használtan venni.

Üdv, Tina
 


Szia Tina,

Köszi a segítséget, feljegyeztem a noteszomba hogy Medicor-t NE. Május 30.-ra vagyok kiírva, ha nem sikerülne esetleg venni addig (remélem azért találok), akkor biztos erre fogok kószálni akkor is Kép.
Köszi,

Zzófi
 
 


Szia Zsófi!

Tiva-Med-nél lehet használtan is kapni.Legalább is úgy rémlik.Kép Árát nem tudom. www.tiva-med.hu BabySenset ás Medicort is. Tanfolyam is van náluk. Szerintem érdemes lenne őket felhívnod mert érdemes egy tanfolyamot is elvégezni.
Jó pocakosodást!

Üdv, Tina
 


Sziasztok!
Légzésfigyelő ügyben szeretnék hozzászólni: a Mini Manó Babacentrumban többfélét is lehet vásárolni, sőt, kölcsönözni is! Honlapjuk: www.minimano.hu

Üdv:.
Orsi
 


Sziasztok,

Köszönöm a segítséget.

Zsófi
 
 


SZIASZTOK MAMIK!

Kép

KÜLÖNLEGES TÉRHATÁSÚ MÉLYHOMOKFÚJT ÜVEGKÉPEKET, LÉZERGRAVÍROZÁSOKAT KÉSZÍTÜNK, TÖBBEK KÖZT BABÁKRÓL IS!


Esküvői képet, babafotót, bármilyen fényképet igényes kivitelben gravírozunk tükörre, üvegre, fára, márványra!
OTTHONODAT MEGHITTÉ, KÜLÖNLEGESSÉ TEHETED EZEKKEL A DEKORÁLT ÜVEGEKKEL!


Nézzetek be honlapunkra!

www.andrasdekor.hu

TEL.: 06-30-852-3438

BÁRMILYEN ELKÉPZELÉSEDET MEGVALÓSÍTJUK!


Sziasztok!
Nagyon jó ajándék lehet gyermekszoba feldiszítésére. Szeretném bemutatni munkáimat:
http://babanet.hu/album/main.php?album=4059
 
 


Olcsó jó minőségű magyar termékek, babák és kismamák részére.
Keressétek a honlapot, a csomagküldés primán működik, mindenre találunk megoldást, tanácsokat kaphattok, kérdezhettek, bátran.
Nálunk minden body 700.- rugik már 1200.-plüss 1400.-
Ezenkivül sok egyébb más.
regisztráljatok és minden friss hirről tájékoztatlak.
www.g-portal.hu/baba-kismama
Üdv: Irénke
 
 


www.babawebker.hu-n nagyon jók a cuccok!Érdemes megnézni!
Vendég
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet: