Sziasztok!
Adri, de jó, hogy jöttél, már nagyon hiányoztál! És külön köszönet, hogy ilyen sokat írtál magatokról, meg úgy általában mindenkinek! Nagyon örülök ám nektek! És mi itt folyton drukkolunk neked, hogy bebabásodsz. Én már azt hittem, hogy azért olyan nagy a hallgatás, mert összejött és várod a megfelelő időt, hogy közöld velünk. De ami késik, nem múlik, el fog jönni a te időd is, ha az élet adta nektek Gábort, akkor adni fog egy másik babát is, csak türelmesen ki kell várni.
Láttam az új képeket az iwiwen Gáborról, nagyon vagány kissrác! Szépek vagytok!
És persze:
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKED!!!!!!!!!!!
Bölcsi: szólt a bölcsődevezető nemrég, hogy ha megszülök, akkor kapok még egy hónapot és utána Balázst ki kell vennem, mert kell a hely. 40-en vannak várólistán és ezek mind dolgozni szeretnének, viszont nem tudják a gyerekeiket hova tenni, én viszont itthon leszek, tehát a gyerekem is legyen itthon akkor velem. Egyébként törvény szerint a thgyás idejére lehetne bent, ez 6 hónap. Végiggondoltuk, egyrészt nem akarok balhézni, mert itt van tőlünk 5 percre a bölcsi és valszínű Dórit is ide adjuk majd be, másrészt nem szeretném, hogy hazahordjon Balázs mindenféle betegséget. Ha a dolgozó ember szempontjából nézed, akkor neki felháborító, hogy én foglalok egy helyet a bölcsiben, ő meg nem tudja elhelyezni a gyerekét, ha az én szempontomból nézzük, akinek ugye az elején veszélyeztetett terhessége volt és ezért pihenést írt elő az orvos és akkor bevették a gyerekemet, mert volt hely, akkor az a felháborító, hogy miért nem adják meg nekem a törvény szerinti időt, hogy bent lehessen még szülés után 6 hót a gyerekem?! Szóval itt nehéz igazságot tenni.
Gyerekruhák: képzeljétek, nekem meg olyan szerencsém volt, hogy a szomszéd csajszinak kislánya van és kisfiút vár novemberre, így cseréltünk ruhákat. És nagyon jó ruhákba járatta ő is a kislányát, így mindketten jól jártunk. Persze azért turiztam már pár cuccot is, amit nem volt szívem otthagyni, de tényleg olyan 2 éves koráig megvan minden ruhánk. Azért ez anyagilag nem mindegy, mert ha nekem kellett volna most még vásárolgatnom… kész csőd lett volna!
Angyalkrisz, valóban fura, hogy két gyerekem lesz, egyenlőre még szokom a gondolatot, de felfogni még nem tudom igazán, biztos érdekes lesz. Majd megosztom veletek az érzéseimet, hogy milyen két gyerekes anyukának lenni. Mondjuk engem inkább az rettent el kicsit, hogy fogok kétfelé figyelni, amikor Balázs is hatalmas kihívás (pedig én tudok többfelé is koncentrálni egyszerre). Meg a bölcsiből is ki kell majd vegyem, úgyhogy két gyerekkel együtt itthon… hát majd meglátjuk.
Viszketés múlik?
Nándorka, Arwen: Becézés: mi jelenleg Dórinak hívjuk, de majd úgyis jön az magától, ha meglátjuk személyesen is, hogy mi lesz a b.neve. Én még a Dittire gondoltam, na meg az Arwen-féle Dodi is felmerült.
Arwen, képeket a házról, belülről, kívülről!!!! Képtárba is jöhet, bár ott én már ki tudja mióta nem jártam… De a héten lesz még időm megnézem pl Esztora új képeit is.
A tortád megint szuper lett, de ezt ugye már írnom se kell. Annyira sajnálom, hogy nem lakunk közel egymáshoz, mert minden ünnepre tőled rendelném a tortát.
A kislányszobában krémszínű a fal és a sötétítőnk narancssárga (ezt még a másik lakásból hoztuk), így adott volt, hogy narancssárgás beütésű lesz az egész szoba. Csinálni fogok róla képet, csak még kicsit dekorálni szeretném. Nem jutottam oda, mert közbejött, hogy a férjem beteg lett stb… úgyhogy majd a héten ezt is megcsinálom.
Benita, akkor végül ti próbálkoztok tovább, vagy sem? Én is örülök amúgy, hogy a finisben vagyok, azt hiszem többet nem szeretnék terhes lenni… Ezt most nem azért írom, mert nekem hű de rossz terhességem volt, de az tény, hogy nagyon sokat paráztam alatta, többet mint Balázsnál, nem is volt annyira rizikómentes, így az én koromban ezt a fajta stresszt már nem bírom. És még mindig parázok, hogy csak minden rendben legyen, és egészséges legyen, ésésés… szóval meg tudlak érteni, hogy te úgy érzed még nem jött el az időd...
Vicky, én nem mertem már Balázsnál se kockáztatni ezt a szem-dolgot. Megnézte a szemész, teljesen kivizsgált mindent a szememen és írt egy papírt, hogy véleménye szerint nem szülhetek normál úton. Persze, ragaszkodhattam volna hozzá, hogy akkoris, vagy elmehettem volna másik szemészhez is, de nem akartam én ebbe beleszólni, mert nem értek hozzá. Most meg úgy érzem, hogy ez így kényelmes is, mert kiszámíthatóbb, el tudok készülni, mindenről tudok előre gondoskodni és nincs kapkodás, megijedés, bizonytalanság stb… Tényleg fura, hogy van ilyen programozott dolog és hogy mi, felnőttek döntjük el, hogy mikor szülessen és beleszólunk az Élet természetes folyamatába, de én ezt most itt elfogadtam, ez van, inkább, minthogy bármi történjen a szememmel.
LEVIRŐL nagyon klasszak a képek!!!!!!! Szépséges!!!!!!!! Én is akarok menni tengerpartra!!!!!!!!!! Jövőre a kiscsaláddal felkerekszünk mi is, mert nem fogom kibírni, hogy ne lássak tengert!
DORKÁ-nak csodafürtjei vannak! Tündéri!
Marietta, Flóra-baba
Arwen, MÁZLISTAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!