Sziasztok
Anikó Drága!
Tudtam, hogy Te nem felejted el, köszönöm szépen!!!
Egcsi
Képek szuperek, olyan nagyfiús Berci, hihetetlen ebben a szerkóban!
Boti vérnyomása, Apósod
Andi
Köszi, aranyos vagy!
Vera
Nagyon jók a képek!:D
Bocsi lányok, de iszonyatosan hulla vagyok, reggeltől estig megy a robot, délelőtt is dolgozok, délután meg suli, aztán itthon a gyerekek, estére zombiság van!
Betegségek úgy néz ki elmúltak, Béres csepp megy ezerrel (tényleg még be kell vennem!), remélem egy darabig egészségesek leszünk!!!
Holnap utazunk el Anyósékhoz a hétvégére, ott remélem kicsit lesz pihenés, alvás, ilyenek.
Jövő hét hál istennek őszi szünet, kis feltöltődés, aztán már csak karácsonyig kell kihúzni!
Különben jól vagyunk, gyerekek édesek, de nagyon zsivány mind a kettő.
Imádnak oviba járni, Flóra nagyon szereti az óvónéniket, és van barátnője, akivel a 3. héten szétültették ebédnél, mert egyfolytában trécseltek és 40 perc alatt ették meg a kaját.
Azért úgy megnéznék két ilyen mini 3 évest, ahogy a világ nagy kérdéseiről dumcsiznak az asztalnál.
Gergő is imádja az ovit, ha megyek értük fél 5-kor, meg van sértve és mindig azt mondja, hogy ő még nem jön haza! Ma Anyukám ment értük, direkt 3/4 5-kor, és még az sem volt jó neki!
Szóval ilyen téren minden ok.
Ami nem ok, az az, hogy a múlt héten is és ezen a héten is ellopták Gergő meleg nadrágját a zsákjából!!!! A múlt hetit azért sajnálom nagyon, mert 1 éve megvan, csak még hosszú volt. Végre belenőtt, hideg lett az idő, ráadtam és volt rajta 15 percet, amíg elmentünk az oviba, délután már nem volt meg!
Erre ezen a héten a vastag melegítője ugyanígy! Az "csak" egy melegítő volt, de úgy kiakadtam, hogy sírógörcsöt kaptam. Hogy valaki ilyen pofátlan legyen, hogy ennyire egymás után,. ugyanabból a zsákból....
Nem tudom mi lesz, minden nap úgy megyek, hogy megint nem lesz ott a nadrág, csak lassan már nem tudok mit adni a gyerekre!
Nem akarom itt szidni az ovit, félre ne értsétek, hisz ők nem tehetnek róla, nem állhat őr minden zsáknál, csak kiakadok, hogy ilyen primitív és pofátlan emberek vannak!!! És persze gyanú is van, hogy ki, de hát bizonyíték...
Bocsi, nem panaszkodni jöttem, ez legyen a legnagyobb bajunk! Bocsi!
Szóval jól vagyunk, csakazértis fityisz a rossz dolgoknak!
Próbálok majd jönni, de nagyon keveset jutok ide.
Puszi mindenkinek, ha valakire nem reagáltam, attól bocsánat!
Kis szülinaposoknak utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Pusssssz
Orsi