gaby
asszem a tea atért lett szokás régebben, mert ahhoz felforralták a vizet. A sima vizet is forralva adjuk. Meg a kamilla/köménytea jó volt emésztésre. Sztem más "jobb" funkcioja nincs a teának a vizhez képest.
vicus
féléves korig elég a csak anyatej/tápszer. Én se értem, miért van 4 honapos babaétel, ha 6 hoig javasolják a csak tejet/tápot. De a biznisz ugye... A védönö és gyerekorvos nekem is mondott zöldségeket (mármint butaságikat). legjobb ez volt a régi védőnőmtőL: Katalin, ha unja a fejegetést, borogassa a mellét, attól elapad. (mert Petinek ugye fejtem).
Házidoki is modta Dnál, h mehet 4 hotol az alma, de én nem adtam, minek, ha hizik a tejtöl is.
krisz
nálunk is lehet szülöszéken szülni, meg van labda is, de amikor ott voltam, senki se kérdezte meg, mit akarok
Lábat fel, aztán nyomás. De nem is maga s zülés póza a lényeg sztem, mert az csak 10 perc, inkább a vajudás legyen kényelmes : kaja,pia (nők, az is van ott ugye:) séta, apa aki igényli, tus. A beönté funkcióját nem értem, mert én anélkül is jártam vécére, hiszen ahogy jön kifelé a baba még a vajudás alatt, kinyomja a cumót maga elött.
Ugyis az az édes babaszag lesz a fontos az egészben
princi
ciklusod hogy áll az inszemhez?
mofly
ti még nem kezdetek?
zsu
fagyibabákkal akkor mosz mi van?
haga
nem jössz már?
pompom
név, foto?
gyugyi
hányadikasaid vannak?
viki
hol tart Levi a mozgásba?
ti mentek Görögo-ba, vagy vki más?
lili
milyen teát iszogatsz? vmi természetgyogy-hoz nem mész?
dike
te is elmehetnél ahhoz a term gyogy-hoz, akihez kb fél éve akartál, hátha mond vmit
gröni
lett cipő?
árad a festékszag, festik a lépcsöházat, de nem irták volna ám ki, hogy a korlátot is, még jo, h pont akkor jöttünk haza, amikor mázolták, beleragttunk volna mindahányan...