Sziasztok!
Bocsi, megint jóidőre eltűntem, de egyszerűen nem jutottam el a géphez, max beleolvasni a hozzászólásokba!
Hát nem volt kis feladat hétfő óta visszaolvasni azt a rengeteg infót, amit írtatok!
Mindenkinek gratula a jó eredményekhez! A képek is gyönyörűek!
Én még nem tudtam feltenni, telefonról nem tudom áttenni gépre a képet, mert bekrepált a kártyaleolvasó.
De majd megpróbálok a dvd-ről kivenni képet, hátha sikerül. Egy darabig most úgysem megyek UH-ra.
Meg már szeretnék pocakos képet is csináltatni a férjemmel, mert már igencsak látszik a kerekedés!
Tegnap megvettem az első kismamanadrágomat, mert már alig van cucc, amibe beleférek...
Eléggé drágállottam, egy kismama farmert vettem, 9500 Ft-ért. Szerintetek is drága? Én ebből normál esetben 2-t tudtam volna venni...
Láttam, jó sok parázás zajlott a napokban, meg most is vannak aggódós események, de mindenkinek nagy drukk!
Vivi, Angie!
Örülök, hogy vannak jobb hírek!
Minyu! És még akinek haematomás problémája van!
Pihenjetek sokat! Én már túl vagyok 1 haematomán, másfél hónap fekvéssel. Ki kell bírni. Nem könnyű, de muszáj, hogy ne legyen baj!
JBarbi!
Üdv közöttünk!
Ami a gyógyszereket illeti: nekem a dokim azt mondta, hogy Aspirint, Astrixet nyugodtan lehet szedni, többet is.
Terhesvitaminnak én a Femibiont szedem, és nagyon bevált, sokan dícsérik. Meg mellé én is szedem a Magne B6-ot. Az eredeti fajtából én 5-6-ot kellett szedjek, a Béres-féléből napi 3-at, a mai napig. De nem is volt semmi bajom. Na meg a vérömleny miatt is kellett a Magne B6.
Nálam kedden volt a védőnéni, nagyon aranyos volt, 2 hét múlva küld vizsgálatokra: vérvétel, vizelet, vércukor, Wassermann, Afp. Meg majd akkortájt szívhangot is fogunk hallgatni.
Csütörtökön voltam a nődokimnál, sajna UH nem volt, de megvizsgált. Méhszáj rendben, a méhem szépen növöget, már a köldököm környékéig ér kb. A veszélyeztetettség elmúlt, de azért vigyáznom kell magunkra. Felkértük a szülésre, megkérdeztem, lehet-e majd az én betegségemmel, problémáimmal természetes úton szülni? Azt mondta, eddig semmi akadályát nem látja, reméli nem szól közbe semmi!
Rákérdeztem az összegre is, hogy van-e fix tarifája, vagy hogyan működik ez nála? Azt mondta, fix tarifa nincs, de általában 100 ezer körül szoktak adni. Hát hallottam már kevesebbet és többet is, ez van. De legalább tudjuk, mire számítsunk, és nem lesz egyikünk sem kínos helyzetben.
Tegnap meg a kezelőorvosomnál (endokrinológus) voltam a hormonszintek miatt, ott is minden ok volt.
Mostanában olyan álmos és fáradt vagyok, legszívesebben egész nap aludnék... Tegnap fél 6-kor kellett kelnem, azt hittem, belepusztulok. Egész nap kómás voltam, hazajöttem, egyből ágynak dőltem. Ma is aludtam 9-ig, mégis majd' leragad a szemem.
Na megyek, vár a házimunka...
Remélem sűrűbben tudok jönni, mint eddig!
Jaaa... és tegnap töltöttük be a 14. hetet!
Hihetetlen, hogy rohan az idő!
És gratula a sok kukishoz! Elvileg nekünk is az lesz...
Szép hétvégét mindenkinek!