Szia!
Hát hogyne tudnám, mért volt a csere! Csepke nővére a fiam osztálytársa (Kincső-Marci), ezek a libák egy óvodába jártak, s mejdnem minden nap tallkoztak, amikor a nagyokért mentünk, jöttünk...
Már két éve előre látható volt, hogy ezek a vigyorpannik ha elkezdenek vihogni, beszélni, piszkálni egymást, oda az óra és az iskola nyugalma. Úgyhogy Csepke és Juli még asorban sem állhatnak egymés mellett.
Tudom, hogy bejön majd a befektetett energia, naná, csak bírja ki az ember...
Majd' megveszek egy kis magán órácskáért. De jövőre megyek jógázni a suliba, az tuti, csak Bori még cici-fan, no meg kicsi ő még ahhoz, hogy fürdetési időben az anyja elcsámborogjon mindenfelé. Adjon neki didát, oszt kész!
A kertes házért meg én irigyellek, a munka meg, ha nincs iszonyatosan sok, akkor akár "munkaterápiának" is felfogható, nem?
Engem pl. a gyomlálás teljesen "lenyugtat".
Remélem, a fórum beindul, a Picasa-n is lehet mér töltögetni képeket, ha úgy gondolod.
Na megyek, Borinak vasárnap lesz a keresztelője, Juli szülinapi bulijával megspékelve, úgyhogy elmegyünk kis topánkát venni, és ajándékot a nővérkének, aztán tortarendelés, el Juliért a suliba, mellé még MArci, aztán könyvtár, haza, vacsi, fütrdés, stb.stb.
Holnap pedig futóverseny... Oda most nem megyek jön a sógornőm segíteni vasárnapra...
Remélem, egyszer személyesen is tudunk találkozni.
Üdv: Kata
Bocs, egy kicsit "szószátyár" vagyok.