Sziasztok!
Csak hamar felnéztem a fórumra azzal a megfontolással, hogy most nem írok, csak olvasok, de nem bírtam megállni. Cosmo, Banyoszka! Annyira szépek ezek a csajok! Nagyon jók a képek, teljesen odavagyok értük!
Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációt és a bíztatást. A szopizás úgy tűnik, hogy nagyjából beindult, vannak még kisebb-nagyobb bukkanók, de azért egész jól haladunk. Remélhetőleg most már két napon belül utoljérjük a születési súlyt, tegnap már csak 70 gramm hiányzott hozzá.
Petra amúgy nagyon jó kislány.Többnyire eszik, alszik. Egy-két napja már egyre több időt tölt fenn, de akkor is nézelődik. Sírni csak akkor sír, ha éhes vagy ha fürdetjük, mert azt egyelőre még nem csípi. A sárgaság már levonulóban van, de azért még mindig látszódik, de már nem annyira. A szeme fehérje viszont még mindig tök sárga, de azt mondják, hogy annak kell még egy hónap, hogy helyre jöjjön. Szerencsére nagyon szereti a friss levegőt, jó vele sétálni. Emlékszem, hogy a Zsófi iszonyú jó gyerek volt otthon, de ahogy lementünk sétálni, végigüvöltötte a sétákat. Valami miatt nem kedvelte. Szrerencsére Petrával más a helyzet.
Pénteken doki bácsi kiszedte a varratot. Nagyon ügyes volt, szinte nem is éreztem semmit. A végén meg is kérdeztem, hogy ennyi volt? A szülés óta sokat fáj a gyomrom, ezt mondtam neki is, elküldött laborba (vérvétel, vizelet). Tegnap du kellett volna felhívnom az eredmény miatt, de én béna elfelejtettem. Most majd megnézem, hogy mikor rendel legközelebb, akkor aztán beállítom a figyelmeztetőt a telefonomra.
Tegnap a Gyuri elintézett minden papírmunkát a Petrával kapcsolatban, nagy szerencsénk volt, hogy minden belefért egy délutánba. Úgyhogy szegénykém részéről ennyi volt az apáknak járó pótszabadság, ma már mehetett is dolgozni.
Kata: Hihetetlen nagyot nőtt a hasad ez alatt a pár hét alatt. Nagyon csodás karácsonyi ajándékaid lesznek. 4D-re mész a fiúkkal?
Ktc: Nagyon szépen köszönöm a szoptatással kapcsolatos segítségedet. Küldöm priviben az e-mail címemet, köszönettel veszek minden segítséget. Nem akarom feladni, mert rettenetesen fontosnak tartom, hogy minél tovább tudjam szoptatni a Petrát is. Pedig néha kicsit könnyebbnek tűnt volna, hogy áttérjek a tápszerre, de az csak a legvégső megoldás lehet számomra.
Mikor mész genetikai uh-ra? Tök jó, hogy már Te is itt tartasz.
Cosmo: Kíváncsi vagyok, hogy nálunk mennyire lesz erős ez a ragaszkodás anyához. A Zsófinál nem volt ilyen, ami nem jelenti azt, hogy a Petránál nem fordulhat elő. Tényleg nagyon nehéz lehet szegény férjednek, amikor elutasítja őt. Biztosan idővel helyreáll ez is, csak azt kell átvészelni. Ha Petra már túl lesz a két hónapos oltásán, akkor mi is kaphatóak vagyunk egy kis talira, szívesen megnézném élőben is ezeket a szépségeket. Pont azt beszélgettük az egyik barátunkkal, hogy mostanában olyan szép kisgyerekek születnek. Itt a fórumon is egyik szebb, mint a másik, nagyon szeretem nézegetni a fényképeket, amit felraktok.
Vumenke: Alíz már egy igazi kis hölgy, és ráadásul milyen szép kishölgy! Te is nagyon büszke lehetsz rá.
Lilisgabi: Tök jó, hogy Lilinek tetszik az ovi. Nem hozott még haza egy kis náthát? Nálunk most érkeztek a bölcsibe az új gyerekek, ennek meg is lett az eredménye. Azóta náthás és köhög a Zsófi, úgyhogy szegénykém a tesónak csak a pocakját és a lábát puszilgathatja. Pedig nagyon odavan érte. Lotti is szépen gyarapodik nálatok. (Persze csak most vettem észre az utolsó hsz-edet arról, hgoy beteg lett a Lili, sikeresen beletrafáltam, bocsi)
Banyoszka, szbettyna és a többiek: ha van időtök, akkor Ti is írjatok! Jó?
A szüléstörténetet már félig megírtam, legközelebb már az jön.
Teszek fel néhány képet én is.
Puszi mindenkinek:
Marcsi
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 3.9771.jpg[/img]