Sziasztok
Írtam egy csomót és elszállt.
Mares csak azt akartam neked írni, hogy eszedbe ne jusson ilyen miatt elválni a férjedtől. Hidd el ez is meg fog oldódni, és lesz szép egészséges babátok. De az is igaz hogy most ahhoz hogy babád legyen először a hormonokat kell helyre tenni, anélkül nem biztos hogy sikerül, főleg hogy a prolaktin szinted magas, ha ez rendben lesz akkor simán babás leszel hidd el. El kell fogadni hogy gyógyszert szedsz és nem mumusként felfogni. Hízni én is híztam tőle de én elég soakt szedtem egyszer 3 hónapot a vetélés előtt, aztán utána 4 hónapot, majd 3 hó szünet, és újra 1 hónapot akkor lettem terhes. 5 kg-t híztam, tőle. Aztán a terhesség alatt 12 -t. Szülés után lement 3 héttel mind a 12. És már a felszedett pluszból is lement 1,5 kg. Úgy hogy szerintem nyugi, ezzel most ne foglalkozz, ha hízol is megfogja érteni a párod hogy a baba miatt teszed.
kexi ne is mondd. Ugyan ebben a cipőben vagyok mint te, pedig nekem egyik gyereknél sem volt ilyen gondom. Eddig egy ciciből evett 90 körül. És elég volt neki. De most vasárnap óta nyűglődik az én jó kislányom sehol sincs, éjjel 3, 4 x ébredt, tegnap óránként. Ordításban tegnap volt a csúcs, 1,5 óránként szopott, de kb 1 óra múlva ordítás, hasa is fájt nagyon. De csak ma jöttem rá, hogy mi a gond. egyrészt a hasa attól fájt hogy kipróbáltam ezt a Mother Milk tejserkentő kapszulát, amit mások agyon dicsérnek, na hát nekünk a tej sem lett több de még a hasa is baromira fájt tőle. Aztán ma megmértem, evés után és kiderült hogy egy ciciből csak 60-at evett. Aztán rá a másik cicire és abból 50-et. Eddig csak egy ciciből etettem, egy idő után lecuppant róla, és már nem kellet neki, most is így volt , csak most 1 óra múlva ordítás, aztán rá fél órára ráraktam a cicire mert ilyenkor úgy bedühödik hogy nem kapja be. Úgy hogy ez volt a gond hogy kevés a tejcsi neki. Én is iszom a laktoherbet de nem minden nap, mert ha sokat iszom belőle attól is fáj a hasa. Viszont este két ciciből evett még is fent volt 3x. Nem tudom hogy mit csináljak, mert a 1,5 óránkénti cicizéstől sem lett a tejem több, pedig az aztán az igazán tejserkentő