Hahóóó!
Annyi minden kavarog a fejemben...szeretnék veletek mindent megosztani...
Örülök, hogy Honey a háromkerekű kocsik védelmére kelt...ebből is látszik, hogy teljesen más elvárásoknak kell, hogy megfeleljen...pont azért írtam, hogy mindenképp ki kell próbálni előtte...nekem nem vált be.
Viszont a hordozókendővel kapcsolatban nekem is eszembe jutott valami: mégpedig nekem vászon, 3 m hosszú kendőm van, nagyon szeretem, de most kirándulások alatt a meleg miatt nagyon vastagnak tűnt, mindketten jól megizzadtunk...vajon a MeiTai kendő jobb??? Bár azt nem ismerem pontosan, de mintha csak pántjai lennének?
Esetleg valaki használ olyant? Tapasztalat?
Anicca, tényleg szuper, ahogy írsz...irigylésre méltó...én is szeretnék az angolban ilyen profi lenni...de folyamatosan csak felejtek
DM ökopelus nekünk sem vált be.
Ja, tarkóredő nekünk 2 mm volt, a doki szerint, ha pár nappal később megyek, akkor 1mm alatt lett volna...azt tudom, hogy függ az kortól, azért van a 12.héten...
Megkérdeztem a védőnőt a tesztekről: a kombinált ingyenes, itt a kórházban január óta csinálják, előtte csak nyaki redőt mértek...Gabusnál nem is volt még, integráltat nem csinálnak...
Én sem bánom, hogy vidéken járok orvoshoz, nekem 3000 Ft a magán, de a kórházban is ellát, ha ki bírom várni. Gabussal nem is voltam magánrendelésén, és mégis nagyon kedves és profi...ráadásul a szabadnapján szültem...velem volt egész nap
A kiírt időpontra visszatérve, nekem a doki mondta uh-on a március 5-öt,de nem nagyon foglalkozom az időponttal mert tavaly szeptember 4-re voltam kiírva és augusztus 13-án szültem...annyit mondott mosolyogva a doki: "ennyire azért nem kell ám sietni!"
Közben gyerekem is elaludt...lehet én is kidőlök egyet...
Üdv:Danyuci