fantázia (?)
kele is beszél egy néniről és egy bácsiról, általában a szobájában vannak. igazság szerint nekem kicsit feláll a hátamon a szőr a gondolattól, úgyh nem n szoktam feszegetni, h miért vannak ott és mit is csinálnak tulajdonképpen
munka gyerek mellett
hát minden elismerésem annak, aki már rég csinálja, én hulla vagyok, pedig ma volt a 3. napom. a munkát magát n élvezem, de totál kimerülök nap végére. bízom benne, h bele fogunk rázódni, de egyelőre rita pártján vagyok, n n hiányzik a sok idő, amit együtt töltöttünk kelével, főleg, mióta ilyen okos nagyfiú, h kifejezetten szórakoztató vele lenni. én azzal tartom magamban a lelket, h a lehetőségekhez képest (és ha anyagilag nézzük, akkor kicsit azon túl is) a lehető legtovább itthon voltam vele, de egyszerűen nem lehet tovább, muszáj dolgozni.
bölcsi
jövő héten kezd kele, addig apukájával bandáznak itthon. egyébként az volt a rázós a beiratásban, h én már előrelátóan 2008 tavaszán beirattam kelét 2009 szeptemberétől és ugye járt is folyamatosan az időszakos bölcsibe heti két napot. tavasszal, amikor ki volt írva a beiratkozás, akkor rákérdeztem a vez.nőnél, h kell-e vlmit csinálnom, de mondta, h nem, mert már be vagyunk írva az előző beiratás óta, sőt meg is mutatta a füzetet, ahol kele 28. volt a sorban. mondta, h fel van véve, csak nem kapunk majd értesítést. ehhez képest a bölcsizáráskor kérdezte a gondozónő, h kele nem fog járni szeptembertől, mert nincs a listán?! lementem a vezetőnőhöz (aki nem volt benn, természetesen) és hosszas huza-vona, telefonálgatás után oda jutottunk, h letagadta az egész beszélgetésünket és kötötte az ebet a karóhoz, h én nem erősítettem meg a beiratási szándékomat, mert az ő kockás füzetében nincs kele neve mellett pipa!
halálosan kiakadtam, én még ilyet felnőtt embertől nem tapasztaltam, h simán letagad egy beszélgetést. sajnos a legrosszabb modorom is előkerült és mondtam, h márpedig ez így volt és szeretném, ha még egyszer utánanézne, ne kelljen nekem a jegyzővel végignézetnem, h ki az aki fel van véve és kelénél jobban jogosult a helyre (kerületi lakos, másfél éve jelentkezett, nincs kistestvére, akivel itthon lennék, ráadásul dolgozni megyek). aztán visszahívott, h "jól van, akkor felveszem 31-diknek", de kb az volt a lényege, h menjek az anyámba. n nehezményeztem az esetet, mert a legnagyobb jóhiszeműséggel jártam el egész végig és mégis én lettem a bunkó. na mindegy, fátylat rá, végülis felvették...
bölcsiktgek
nálunk év elején kell beadni egy papír-/írószer csomagot, meg minden hónapban tisztasági.
csoportpénz??? mégis mire? kirándulás, ballagóruha, tablókép???
mi-micsoda mégegyszer
a bátortalanok esetleg azzal acélozzák magukat, h ink egy egyenes válasz a kínos kérdésre, mintsem később kiröhögjék a bölcsis/ovistársak amikor előáll a sziklaszilárd (elvégre anya mondta!) meggyőződésével, h pl a tampont az orrunkba dugjuk.
snorsi
más terhessége olyannyira gyorsan telik, h amikor egyik barátnőmnek meséltem a másikról, h megszületett a gyerekük 4 héttel korábban, akkor azt mondta, h nem is tudta, h terhes
(pedig igen)
tesó
hát ugye, kis korkülönbséges gyerekünk már úgyse lesz
, úgyh kb innentől mindegy
. komolyra fordítva, 35 leszek idén, úgyh kb egy ötéves tervbe fér bele, azon belül, meg ah alakul, de egyelőre semmiképp. most kezdtem a munkát + nekünk ez most is jól látszott, h muszáj egy komolyabb tartalékot (=pénz) gyűjteni gyerekvállalás előtt.
egyébként mostanában mindenkit kérdezgetek, h jön ki a tesójával és hány év köztük a korkülönbség (nekem nincs testvérem) és n érdekes sztorikat hallok. röviden nem n van összefüggés a jó testvérség és a korkülönbség között...
meli
gratula a szép méretekhez!
helga
h vagy? ha más nem, időként a férjed jelentkezhetne