Sziasztok csajok!
Képzeljétek tegnap volt a 3. éjszaka, amit végigaludtam (gyorsan le is kopogom, nehogy elkiabáljam, kopp-kopp-kopp)
Nem tudom most miért, de kevesebbet tüsszögök és köhögök, szerintem a Pollengrape tea tényleg bevált meg a belélegzőpor is.
A teának elég érdekes íze van,
de ha segít... A terhesség elején biztos nem bírtam volna lenyelni sem...
Tegnap reggelre apa jobb szeme úgy bedagadt, mintha álmomba bevertem volna neki egyet...
Elmentünk a dokihoz, aki azt mondta, hogy árpa nőtt rá. Nem értem, hogy ilyen gyorsan, előző nap még semmi baja nem volt, bár este panaszkodott, hogy fáj a szemhéja... Most kamillával borogatja és valami krémmel kell kenegetnie. Ha nem javul mehet a szemészetre...
Szép család vagyunk nemde?
Mi is gondolkodtunk már a neveken, viszont mi két nevet szeretnénk adni a babának, mert sajnos anyukám és párom apukája sem él már, így az ő nevüket szeretnénk adni 2. névnek...
Az első néven már sokat gondolkodtunk, egy dolog van, amit szeretnénk figyelembe venni, párom és az én keresztnevem is N betűvel kezdődik, így ha lehet a babának is ezzel a betűvel kezdődő keresztnevet választanánk, hogy az egész családnak ugyanaz legyen a monogramja.
Lehet, hogy h....ség, de mi erre gondoltunk...
Most foglaltam le egy hétvégét október közepén Bakonybélben, nagyon megtetszett a hely és idén még nem voltunk apával sehol, ezért arra gondoltunk ránk fér egy kis pihenés. Találtam a neten egy olyan programcsomagot, aminek az a neve, hogy "Romantikus őszi hétvégék a Bakonyban". reggelivel, gyertyafényes vacsorával, lovaskocsikázással, stb... Nagyon jól hangzik és már nagyon-nagyon várjuk!!!
Wepe!
Nagyon édes a babád a fotón!
Én is nagyon várom már, hogy babócát újra láthassam!
Pocaksimi neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Belluska!
Gyerkőcök tündériek a képeken, de ilyen szép babákról, csak jó képeket lehet készíteni!!!
Gabó!
De jó! Már betöltötted a 7. hetet, milyen gyorsan megy az idő... Rókakoma kerülget már???
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsuzska!
Én is kérnék képet, ha lehet, majd a kész gyerekszobáról.
Babkocsi
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kata!
Köszi az ötletet a sópárologtatásra, de épp tegnap rendeltem az interneten egy Salin S2 nevű sóbetétet tartalmazó elektromos levegőtisztítót. A fórumokban egész jókat írtak róla és jó áron meg is tudtam venni. Ártani biztos nem árt, viszont nagyon remélem, hogy használni fog...
Hbzs!
Szia!!!!!!!!!!!!!!!
Szép napot mindenkinek!!!!!!