Sziasztok lányok,
Hát, túl vagyok a méhüreg feltöltésen (hivatalosan eco -HSG). Sajnos a lehető legrosszabb eredménnyel zárult- mindkét petevezetékem el van záródva
(. Valahogy egyrészt megkönnyebbültem, vegre tudjuk mi a baj, masreszt igazabol azt hiszem meg mindig nem igazan tudom felfogni, elhinni, feldolgozni. Sok mindenre gondoltam, de erre nem szamitottam.
Fodrász, amugy maga a vizsgalat igazabol nem volt fajdalmas egyaltalan, olyasminek indul, mint a rakszures, katetert vezetnek be, ezt nem is erezni, es azon keresztul a kontraszt anyagot, amit aztan az ultrahangon figyelünk. Nekem akkor kezdett fajni, szurni, amikor ment belem az anyag, de nem tudott atfolyni,igy telitödött a meh, es fesziteni kezdett. Ekkor abbahagytak, visszaszivtak a folyadekot, es megallapitottak az elzarodast. Összesen tenyleg nem volt több 10 percnel, ha minden rendben lett volna, max 2-3 perccel lehetett volna hosszabb. Utana egesz kicsit ereztem a derekamat, mint a mensi elott, es egy kicsit pecsételt a hétvégén.Pedig a vizsgálat elején az UH mutatta a szépen érő tüszőcskémet, holnap lenne a napja, de igy reménytelen a dolog. A doktornő javasolta, hogy csinaltassam meg a laporoszkopiat, sőt hiszteroszkopiat is kell. Ezt a Kaaliban nem csinaljak, igy vissza kell mennem a regi dokimhoz. Na mindegy, ezt egyelőre még emésztem. Igy viszont tuti hogy lombik lesz, inszeminaciora nincs esely.
Icsilya, köszi a tippet, igen arra gondoltam hogy a munkahelyen mit mondunk, majd en is valami hasonlót fogok kitalalni. De mostmar biztos hogy ez csak ősztől lesz esedekes. Idaig a lombik reszleteibe meg nem astam bele magam, biztam hogy nem lesz ra szuksegem, most majd visszaolvasok, kesőbb biztosan lesznek kerdeseim. Fodrász, remélem neked jobban sikerül majd !
Kardalus, reményt ad nekünk, hogy neked már sikerült. Az 5 lombikhoz kellett 3 év (98-2001 ?)
Kriszta