Sziasztok! Wink
Jól vagyunk. Mint írtam szombat óta lent vagyunk anyuéknál. Az idő szuper,hát igen meg lett rendelve! Laughing
Gabikának nagyon jók a cukrai,rengeteget mozog,kihasználja a nagy teret.
Anyuék jól vannak. Most nem jön a mama ápolója,amíg itthon vagyok. Én gondozom a mamát,Gabikát,főzök,takarítok és mindent csinálok,ami van,anyu csak 17 kor ér haza. Hát igen jól el tudok fáradni,és mikor kicsit pihenni lenne kedvem Gabika játszani akar! Rolling Eyes
Nem tudom írtam-e apjuk felmondott a munkahelyén 23-án. 1 hónapot le szerette volna dolgozni,meg is egyeztek ebben szépen. Az új helyen majd szeptember elsején fog kezdeni.
Hát aztán miért is legyen teljes az örömünk.
E hét hétfőn szabadnapos volt,ügyeket intézett,és hívta a főnöke telefonon. Azt mondta már nincs rá szüksége,ne is menjen be,1 hetet szabiba kifizeti és kész! Twisted Evil Na hát ilyen meg nincs! A felmondási időd ki kell fizetni,ha más nem a bejelentett bérre. Már ügyvédhez is fordultunk,aki szintén ezt mondta,hétfőn megy hozzá a párom,és kedden meg a munkahelyére. Hát nagyon kíváncsi leszek.
Már szegényem mindenkit hívogat,mert,ha augusztus és szeptemberben nem kap semmit,akkor csak az én 48.000es bevételem lesz,az meg semmire nem elég,és a hitelünket se tudjuk kifizetni. Nem tudjuk még mi lesz,de remélem hamar megoldódik ez a helyzet! Rolling Eyes
Még július 21-én voltunk kirándulni Esztergomban! Nagyon jól sikerült,bár sajnos sok időt nem tudtunk ott lenni,mert 2 órát buszoztunk oda,és majdnem 2 óra volt a visszaút is,pedig akkor már a vonat mellett döntöttünk.
1 óra volt arra,hogy körbenézzünk,mert inzulinra haza kellett érnünk.
Most már kicsit jobban vagyok a betegségem miatt,nem gondolok mindig rá,kikapcsolódom,de azért még bízom benne,hátha nem kell műtét!
Kia nagyon jók a képek! Levi hatalmas lett,közeledik a 2. születésnap!
Fogyni még van időd,és sikerülni fog biztosan!
Tesóhoz pedig megy a drukk!
Én meg el kell dícsekedjek: Gabikának éjszakára kell csak pelenka,és esetleg,ha vhova megyünk!
Ettike milyen a 2 gyerekes anyaság? Párod most rendes?
Nika te is rég voltál? Mi újság veletek?