Stike!
Atyaég! Ilyen hajnalok-hajnalán kelni! :O
Mi későnfekvők vagyunk, ez az írásaim idejéből is látszik...
és sajnos Luca is nagyon átvette. Túlzottan is. Most próbálom valahogy előrébb csúsztatni a napirendet. Én hétfőn megyek védőnőhöz. Csak akkor lesz kiskönyvem.
Csézjang! Kitartást! Lassan csak fognak múlni a rosszullétek.
Hát, én most a 12 hetes UH-on kérdeztem a dokit a neméről. Úgy, hogy tudom, hogy még elég korai, meg annyira nem is lényeges, de ha esetleg látná a nemét, akkor kíváncsi lennék rá.
És rögtön rávágta, hogy ő lányra tippel.
Bár ilyen korai időszakban szerintem inkább a fiúkat lehet biztosabban megállapítani. Nem tudom, hogy a dokid egy extra ultrahanghoz mit szólna, de látod, már elég sokunknál tippeltek, vagy mondtak nemet. Szóval nem ciki megkérdezni szerintem.
Vadszi! Ne keseredj el a hasméret kapcsán. Nekem 17 hetesen Lucával nem mondanám, hogy látszott a pocak. Kb. a 20. héttől ugrott meg. Ilyen korai terhességnél azért még nem nagyon szokott meglátszani. Csak, ha többedik terhesség. Itt van egy kép az akkori pocakomról:
17+5
Szóval akkor még nagyon nem volt. 19 hetesen lett akkora kb. mint ami most van. Persze sokkal rosszabb alappal kezdtem...
Na, azért mutatok egy picit meghökkentő 13 hetes pocakparádét. Amit most pár napja egy időben csináltam, csak az 1. képen vigyázok a vonalaimra, a 2. kép a normál állapot, a 3. meg kismamásan kinyomott pocakos. Amit sajna nagyon élethűen tudok csinálni az első terhesség óta...
Na? Azért nem semmi, hogy tudok kismamásítani...
Asszem elég nagy lett a kép, elnézést... Remélem nem gond, hogy ennyi képet betettem. Engem mindig szórakoztattak a betett fotók, én szeretem. Azért is mertem...
Na, jó éjt! Jól eltelt az idő...
Gratula az új jó eredményekhez! Most már csak ilyeneket fogunk olvasni!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára biribon 2009.09.03 11:56-kor.