Tüncsi
Köszi, de a gatyók már nem aktuálisak. Múltkor kaptam kölcsönbe férjem unokatesójától egy rakás kismama szerkót
Nem gondoltam volna, hogy odaadja őket.
Azért szülinapi képeket mutizol majd?
Ovit mikor kezditek?
Épp a napokban olvastam, hogy nem szabad erőltetni a bilizést/wcre ültetést, mert később nem kívánatos utóhatásai lehetnek.
Én nem erőltetem, pedig már van aki szekál, hogy miért nem bilizik még Albert...
Van az udvaron is, és van a lakásban is egy bilije. Ha az udvaron pucérkodik, akkor ráül, persze nem akkor amikor pisilnie kell. Viszont észre veszem, hogy mikor kell pisilnie, mert olyankor a fütyi egy picit másmilyen. Megálll a fűben, mutogatja is, és már csurgat
Utána meg belepacsál néha
Bent a lakásban ruhástól, ruha nélkül is ráül a bilire, de csak gurulni akar vele, azt hiszi, hogy az is bébitaxi
Tegnapelőtt viszont nagyon aranyos volt
Kint pancsolt a teraszon, és vizes lett a rucija, meg picit a pelus is. A rucit levettem, a pelus maradt. Főztem a konyhában, és bejött hozzám. Leült a konyhakőre és elkezdte szöszmötölni a pelust. Már a múltkor szétcsipkedett egyet, amikor a kiságyban volt. Gondolhatod, tiszta vatta (vagy nem tudom mi van a pelusokban) volt minden. Na, most ezt megint elkezdte a konyhában, én meg inkább levettem róla a pelust. Úgy rohangált egy ideig a lakásban. Kis idő múlva megint bejött hozzám a konyhába, és mutogatta a fütyijét. Na, gyorsan rohantam, hogy na akkor hozom a bilit. Igenám,de ő előbb kiért a konyhából, mint én, és láttam, hogy a folyosón lévő nagy dömperhez megy, és "pancsol". Ekkor jöttem rá, hogy most nem pisi előtt jelzett, hanem utána. A dömper platóját használta piszoárnak
Sehol mellette egy csepp, és a gyerek sem volt pisis
Szóval, nálunk ilyen a helyzet, de anyu szerint még ráérünk a bilizéssel.
Sokszor be nem áll a szája, de csak halandzsázik a saját nyelvén.
Pár szónak vagy az elejét, vagy a végét mondja. De szinte mindent megért, és meg is tudja magát értetni. Sajnos nagyon akaratos is lett, iszonyat hisztiket rendez, és eddig semmilyen taktika nem vált be ez ellen