Gabi: Nóri nagyon édes és hogy grimaszol
Kexi: Ábel baba is nagyon szép és hát meg kell hagyni van étvágya
Kexi te hogy sterilizálod a nuk-os üveget? Nekem mikrós sterilizálóm van és az volt a cumisüveg használati útmutatójába írva, hogy nem ajánják a mikróban való sterilizálást, mert károsodhat a termék. Kérdezem én, mennyivel jobb ha 100 C-on forralom?! Szerintem az sem kímélőbb.
Mi tegnap voltunk dokinál és uh-n. Minden rendben volt az uh-n, még mindig szép nagy baba és hát a comcsontja nagyon hosszú, de hát mi se vagyunk alacsonyak. Szerencsére még mindig fej végű, remélem így is marad. A doki nem vizsgálat meg, azt mondta, hogy a 10 kúptól el kellett hogy múljon a fertőzésem és nem szívesen piszkálná meg újra a méhszájat, mert az nem túl szerencsés. Inkább írt fel még kúpot és 10 nap múlva ismét szednem kell biztos ami biztos. A folyásom elmult szóval szerintem helyrejöttem, de nyugodtabb lettem volna ha megnéz. Három hét mulva megyek hozzá privát és utána már hetente kell ctg-re járni a kórházba. A 2. cukorterhelésre nem kell mennem, mert az első eredményei több mint jók lettek, így azt mondta, hogy nem látja fontosnak a 2.-at. Nem is bánom. A gyerek nem vasgyúró és én sem híztam, szóval nem hiszem hogy gond lenne a cukorral. Mennem kell viszont teljes vérképre és ellenanyagot is néznek ismét. Ezt majd a jövő héten megcsináltatom.
Tegnap hazafele vettem magamnak két szoptatós melltartót, nem is volt drága, 2000,-ft/db, most már ezt hordom itthonra, mert hát már szinte mindent kihíztam mellesleg
valamint bementünk a Tescoba, de most sikerült visszafogni magam, bár nagyon nehéz volt és csak három kis badyt vettünk Lilikének. Annyira édesek, nem tudtam otthagyni őket. Fel is teszem nektek majd, hogy miért
Annus: neked volt a kórházban hasszorítód? Nekem ajánlották hogy vegyek, mert szülés utáni napon tanácsos leszorítani a hasat. Van amelyik kórházban adnak, van ahol nem. A SOTE II-n mi a helyzet ezzel kapcsolatban?