Sziasztok Kismamik!
Egy kicsit eltűntem, 4 napot a Balcsin voltunk a Férjemmel.
Jó volt pihizni, az idő is szép volt, csak a szombati napunkat csúfította el a hideg és az eső. A pihizés alatt végre betöltöttük a bűvös 12 hetet, úgyhogy remélhetőleg túl vagyunk a rázós időszakon, és bízunk benne, hogy nem lesz ezután semmi gixer. Meg remélem Nálatok sem!
Jó sokat írtatok, mióta nem voltam! De végigolvastam mindent, kíváncsi voltam, mi történt azóta Veletek!
Hát írtatok sok jót, meg rosszat is sajnos.
Utólagosan néhány reakció az irományokra:
Mariann! Nagyon sajnálom, ami Veled történt! Sok erőt és kitartást kívánok Neked! Átérzem a fájdalmadat, mert a 6. hétben én is majdnem elvesztettem a babámat, és egy ideig ebben a tudatban is voltam. Pokoli érzés. Bár nekem végül szerencsém volt, de azóta is aggódom, nehogy megtörténjen. Remélem minél hamarabb sikerül szert tennetek egy pocaklakóra!
Angie! Drukkolok Neked, hogy az eredménnyel minden rendben legyen! Az a 75 % még igen bíztató! Bízni kell, és próbálni optimistán látni a dolgokat, bár tudom, hogy ez nagyon nehéz, mondani meg könnyű... Próbálj kikapcsolódni és pihenni! Szép nyaralást és jó időt kívánok!
Minyu! Köszi szépen, hogy bevettél a táblázatba!
dbogica! Nahát, Te esztergomi vagy? Én is ott születtem, és 25 éves koromig ott is laktam. A szüleimhez azóta is feljárunk minden héten, nagyon szeretem azt a várost. Akkor gondolom az egomi kórházban fogsz szülni?
Ginnie! Úgy tűnik, mi egy cipőben járunk... Nekem is van egy vérömlenyem, ami miatt a 6. hét óta veszélyeztetett vagyok. Nekem is fenyegető vetélésem volt, és én is a Sote II-re járok, ott is fogok szülni. Szerencsére a vérömleny már majdnem teljesen felszívódott, de egész mostanáig nekem is feküdnöm kellett, eleinte csak wc-re kelhettem fel. Hát elég gáz, de ki kell bírni, megéri! Te melyik dokihoz jársz?
ktouch! Örülök, hogy Neked sincsenek komolyabb tüneteid!
Azért nem semmi, milyen vékony lehetsz! Én 49 kg voltam, és mindenki azzal jön, hogy milyen sovány vagyok. De sajna ha hízok, akkor csak hasra, sehova máshova.
Na most meg aztán pláne, de ebben az esetben nem bánom!
Most kb. 51-52 kg-nál tartok... Szerintetek ez normális mértékű gyarapodás?
Detti! Hamarosan válaszolok a privire!
A székrekedéssel küszködőknek mondanám, hogy én is hasonló cipőben járok, bár most pár napja egész jól helyreállt a dolog, jó lenne, ha így is maradna. Én minden reggel meleg mézes tejjel indítok éhgyomorra, meg pár kanál lekvár. Napközben rengeteg gyümölcs, tej, müzli, szénsavmentes ásványvíz! Javaslom, hogy gyümölcsre igyatok vizet, az tud hajtani. És én is hallottam a tamarin lekvárról, hogy az is segít. Remélem tudtok valamit hasznosítani a tippekből!
Holnap drukkoljatok! Megyünk terhesgondozásra, meg kombináltra! Már nagyon izgulok! Remélem a vérrög már nem lesz ott, és megengedett lesz egy kis itthoni ténykedés, mert már sokszor nagyon unom ezt a semmittevést!
Bocs, ha valakinek nem reagáltam az írására! Akkor írja meg nyugodtan, mire nem reagáltam, és válaszolok! Köszi!
Mindenkinek szép napot és jó egészséget!