Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nadine, megkaptam és én isKép

Enci,
milyen ügyi a Flóra, remélem mára bemászta az egész lakást. Tudtad, hogy usziszünet lesz?
Úgy szeretném addig is vinni úszni, de hová?

Meddig tart még a vizsgaidőszakod? Olyan régen taliztunkKép

Képzeljétek Dorka ma 3x is utánam mondta a
pá-pátKép, ez nem lehet véletlenKép, persze még nem tudja mit jelent.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

Kriszta,
olyan jó, hogy jelentkeztélKép szoktam ám gondolni rátok!
Vigyázz, nehogy majd nyáron megszálljuk Szoboszlót, és téged is egy kis strandolásértKépKép

Enci,
megszült Fehér Andi, én ma délután megyek be meglátogatni!

Era,
ez a fantom még mindig az eszembe van, csurog is a nyálamKépKép

Fiacskám tegnap megveszett, nem alszik, csak hisztizik, szóval teljesen kivagyokKépKép
Kétségbe vok esve, már csak Flóra csajban van a reményem, hogy ő is kigyógyult a nemalvásbólKépKépKép

Ildikó,
ez a betegség igen rosszul hangzikKép
akkor ti nem is észleltétek a debreceni vihart múlt pénteken, amikor árvíz volt a parkolóban?

Dorkának külön gratula a beszélgetéshezKépKépnagyon ügyes kiscsajKépKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Hát ezek a csajok, nagyon ügyesek!!!Kép

Ildikó!
Anita jobban van már?

Manóka!
Az én csajom sem tudta tegnap, hogy mit is kezdjen magával, ezért hát kínlódott, de nagyon!
Mára már szerencsére elmúlt!

Kép

Era

Era
Kép
era75

szisztok lányokKép
Meggyogyultunk ma már ment bölcsibeKépde azt mondta a doktor néni még 2 vagy 3szor begyulad a torka irány a klinika és kiveszik a mandulájátKép
Mi kihagytuk a mult heti vihart de azt mondták hogy nagy voltKép
Végre minden ballagáson tul vagyunkKép
Hihetetlen milyen ügyik a picurkákKépKépKépgratula KépKépKép
Mindenkinek további szép napotKép
IldikóKépKép
ildikó_4

sziasztok!

én ma megyek a Dm-be azt kérdezném, hogy vki jön e velem? nekem van 20-osom .délután tervezem a vásárlást

csak nem akarom,hogy egy füzetet egyedül használjak el.

de muszáj pelust vennem.a nagy tanulásban elnéztem és már nincs elég máraKép

irjatok ha jön vkiKép

sziasztok
Enci
renci

Köszi Enci, hogy szóltálKép

Nagy-nagy drukk neked mára!!!!
Majd írd meg, hogy mi volt!

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

Enci,
már reggel óta gondolok felédKép
Azonnal szólj, hogy mi volt! sztem tuti ötös leszKép, főleg, da Flórát is viszed magaddal!

Ma, séta?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!!!!

Era, Enci, Krisz
Megjöttek a bodyk, írjatok, vagy csörgessetek meg, hogy mikor és hol találkozzunk és akkor odaadom mindenkinek. Vagy ha nem tudtok lejönni, vihetem házhoz is Kép

A másik dolog nem tudom hogy láttátok e, most a DM-ben 3 kiscsomagos libero peleneka van összecsomagolva (csak egy ilyen megapack van kirakva, de tele a raktár) és kiszámoltam , hogy most olcsóbb mint a DM saját márkás pelenkája. CSak 34 Ft egy darab maxi méretű, a többbi akkor még olcsóbb. Ja a maxi az 3*31=93 db, ami 3999Ft és a 20%-os kedvezménnyel csak 3200Ft. Én vettem még 2 megapakkot, szernitem szeptemberig nem veszünk, de jó lenne ha le is szokna akkorára. Tudom hiú ábránd......

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Jaj tényleg!
Krisz
Te 86-ost rendeltél? Mert olyan van a csomagban, a szürke halacskásból.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Enci!
Ha túl vagy a vizsgán, írj!!!!
Addig is szorítok ezerrelKép

Nadine!
Mi megyünk le délután sétálni. Akkor kifizetem a bodykat.

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

tul vagyok és sikrült!!
de nem voltam ilyen vidám amikor kihuztam a tételt.
a vizsgában az volt a nehéz, hogy a tanár nem adott tételeket de ott viszont azt kellett huzni.és én egy olyat huztam ami összehasonlitos volt csak az vot a nehéz benne, hogy azzal kellett öszehasonlitani a mostani anyagot amit másfél éve tanultamKép hát köpni nyelni se tudtam amikor elovastam.de rendes volt mert kihuzta belőlem. Meg csak nagy vonalakban kellettKép
ebbe szerintem,nagyban benne volt Flora is.
de az a lényeg, hogy letudtam a vizsgaidőszakot!!!!

Nadine!

mi is megyünk majd le, akkor csörgök !

köszi mindenkibek a drukkot. Éreztem az energiát ami áradt tőletekKép

Enci
renci

Enci!

Ügyes vagy nagyon!

Gratula!KépKép

Mehetnek a megaséták.
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Enci
nagyon ügyes vagyKép
végre te is túlvagy rajtaKép

Nadine,
én 80-ast rendeltem, de nem baj majd belenőKép

Megyünk mindjárt le, 1/2 3 fele lent leszünk

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Na itt a nyár!
Bevallom nektek, hogy engem nem zavart volna ha olyan 25 fok körül marad az idő. De hát gondolni kell a nyaralókra isKép
Én már úúúúúúgy úsznék!!!!!!!

Acqaticum: András egyik ismerőse az ÁNTSZ-nél dolgozott, Ő mondta, hogy mindig találtak valamit a vízben, aminek nem kellett volna ott lennie. Így az is kilőveKép
Majd megyünk a Tiszára, az biztos tisztábbKépKépKép

Holnap megyünk Tokajba, most lesz a 10 éves oszt.találkozóm. Jó öreg vagyok már!!!!!!!!
Jó hétvégét mindenkinek!

Kép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

mikor sétáljunk ma, hogy találkozzunk végre???????KépKép

manóka

manóka
manóka

Ja, el is felejtettem megkérdezni, hogy nem akartok PO bodyt rendelni?
Olyan jók vannak. Én rendeltem egy teknőcöst, de bevárja, ha akartok rendelniKép

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=5589;BCID=7FE9A038-8D6B19E1-BD4F0EB8-DDC31B79

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok lányokKép
Na mi ez a pangás?Képhogyvagytok nálunk minden oké Kép
Lányok valaki nemtud egy jó kis helyet fent a hegyekben ahol lehet horgászni meg pihizzni meg esetleg fürödni de az nem fontos és még a szállás is olcsó .Ha valaki tud segiteni benne azt elöre is megkösszönöm.KépKép

Na addig is pussz IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

Ma délután Dorka-Flóra tali volt. Dorka már be is aludt, remélem Flóra is szunyál már.
Enci, neked küldjem el mindet?

Egy kis ízelítő:
Kép

Kép

Kép

Kép

A kezdeti megilletődöttség után már egész jól elvoltak a csajokKép, történt egy kis baleset is, de nagyobb volt az ijedtség szerencsére.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Megint itt vagyok!
Nagyon aranyosak a csajok! Mekkorák már!!

Manóka!
Aranyos vagy, hogy szoktunk az eszedbe jutni!
Gyertek nyugodtan Szoboszlóra fűrdőzni akkor legalább már találkozhatunk! A gyerekek meg játszhatnak együtt! Csak szóljatok előre!
Az Aquaticumba nem szoktatok menni fűrdőzni?

Nagyon örülök, hogy Fehér Andi megszült! Ha beszélsz vele légyszives add át gratulációmat, nagyon sok egészséget, boldogságot és örömöt kívánok Nekik! Kislány, kisfiu, paraméterek?

Renci!
Az az igazság, hogy nekünk nincs digitális fényképező gépünk csak kamerával tudunk képeket csinálni de azokat a képeket nem tudjuk normálisan leszedni a gépre. Barátnőmtől el kérem a gépüket és fényképezünk és majd akkor teszek fel a fiukról képet!
Ti is gyertek ki Szoboszlóra fürdőzni és akkor találkozhatunk.
Beszéljetek össze a csajokkal és gyertek!
Ha esetleg mentek az Aquaticumba akkor szóljatok mi is bemehetünk. Szoktunk mi is bejárni!

Mindenkinek a legjobbakat kívánok!
Szép napot!

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok!

Ildikó!
Én csak az Aprót tudom neked ajánlani, ott rengeteg nyaralási lehetőség van. Még meg tudod nézni a lap.hu-n is. Lehet, hogy ott is találsz szállásokatKép

Enci, Krisz!
Nagyon aranyosak a csajokKép Látom jól eljátszottak.

Tegnap itt voltak a barátaink, nekik is 8 hónapos a lányuk, de Anna nagyon féltékeny volt az elején. Aztán szerencsére megszokta, hogy nem csak ő van az ölemben.
Igaz Anna már az Apjára is féltékeny.....ez az anyaszerelemKép

Voltunk kint a Látóképi tófürdőn. Anna nagyon élvezete a vizet, meg mindent. Evett lángost is, tisztára strand-gyermekKépKép

Na megyek ebédet csinálni.
Jó étvágyat mindenkinek!!!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Itt vagyunk mi is, ilyen átutazó üzemmódban. Jól vagyunk mind a 4-en Kép. Holnap is megyünk ki Böszibe. De kedden már Debrecenben leszünk, majd akkor jelentkezem bővebben.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Era,
milyen volt Látóképen? Tegnap a Tiszánál voltunk és út közben láttuk a macsi-balcsit, úgy kedvet kaptam hozzá. Mennyire van az már kiépítve? Dorka méretű picúroknak jó az a víz?

A hétvégén megyünk Szlovákiába úgy néz kiKép, kíváncsi vagyok Dorka hogy fogja bírni a maratoni autózást. Végülis tegnap egész jól bírta, bár az csak 1-1 óra volt és nagyjából átaludta.
Gyakorlott utazók ötleteket kérnék, hogy mivel lehet lefoglalni a csajt és nyügösségmenetessé tenni a hosszú utat!

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

A Látóképi strandon Annának a mellkasáig ér a víz. Igazából nincs olyan rész, ahol ők nyugisan el lehetnének, mert körbe szegély van. A füves rész viszont nagyon jó. Van homokozó, virágok, büféKép
Ja és rengeteg rovar!!!!!!

Utazás: mi akkor próbálunk menni,amikor alvás van. Mostanában Anna főleg olvasKép , eszik (vagyis rágicsázik), időnként szenved......
Hosszabb útra én nem merek vele elindulni, mert túlságosan nagy a mozgásigénye, örülök, hogy a másfél órát kibírja!

Jó utat nektek!

Nadine!
Örülök, hogy jól vagytokKép
De jó most Zsaninak, rohangálhat Böszörményben! meg fürödhet is, itt a jó idő!!!!!

Többiek!
Jól vagtok?

Pussszzz:Era

Era
Kép
era75

Ilyen nyugodt álmokat kívánok mindenkinek!

Kép

ERa

Era
Kép
era75

Hát, ahogy látom haldoklik a topikKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok Lányok!

Először is elnézést a betolakodásért. Januárba költöztem Debrecenbe és sajnos nem ismerek itt senkit. Azóta született egy kislányom aki most 3 hónapos. Abban szeretnék segítséget kérni, hogy nem tudtok e valamilyen tanfolyamot, programot amit a babával együtt lehetne csinálni. Gondolok itt babamasszázsra, baba-mama tornára, babaúszásra. Kicsit kezdek most már befordulni, és szeretnék közösségbe járni ami nekem se lenne rossz, meg szerintem a babának sem jó, hogy egész nap csak engem lát.
Előre is köszönöm a segítséget.
monik4

Szia Monik!

Üdv a fedélzetenKép

Hogy hívják a kislányodat? Írjál még róla!

Nekem egy 8 hós nagylányom van, Dorka.

Mi járunk babaúszásra, ill. jártunk, mert most nyári szünetet tartanak. Szeptemberben indul újra.
Nagyon-nagyon jóóóó az úszás. Érdemes elvinni a picúrodat.
Én babatornáról, masszázsról nem tudok, de talán a védőnőd tud valami tippet adni.
Sztem az ilyen pöttömök még nem annyira igénylik a társaságot, ilyenkor még az anyuka a legfontosabb nekikKép, neked viszont biztos jót tenne másokkal találkozni. Merre laktok?
Biztos össze lehetne hozni egy talitKép

Krisz

Krisz
krisszie

Szia Krisz!

Nagyon örülök, hogy írtál.
Sárának hívják a kislányomat egy tündérpofa. Elég nagy lány 4250 grammal és 58 cm-rel született. Jelenleg 67 cm és kb 7kg. A védőnő állandóan a csodájára jár, hogy milyen nagy. Sajnos nekem nem sok összehasonlítási alapom van, úgy hogy hiszek neki.
Láttam a fényképeket a Dorka-Flóra találkozóról, nagyon aranyosak a lányok!

Valószínűleg mindenhol szünet van most, mert már próbáltam érdeklődni és mindenhol szeptembert mondtak. Pl. lesz baba-mama jóga az új A1 wellness centrumban.

A Maróthi György utcában lakunk a Plázá-tól nem messze. Tényleg jó lenne egy találkozó. Ti merre vagytok?

Móni
monik4

Móni,

tényleg hatalmas lányod van, nem csoda, hogy dicséri a védőnőKép nagyon szép neve vanKép
Majd tegyél fel képet róla!

Mi itt mindannyian az újkertben lakunk, így nem is lenne messze az A1. Nem tudom milyen lehet a baba-mama jóga, majd utánanézek.
Én anno jártam jógára, de nagyon untamKép De ez biztos másabb a picúrok miatt.

Krisz

Krisz
krisszie

Szia Krisz!

Tegnap próbálkoztam a fénykép feltétellel, de nem igazán jött össze. Úgy tűnt mintha nem csinálna semmit a gép. Vagy én vagyok nagyon türelmetlen? Megpróbálom mégegyszer. Úgy néz ki ez nem megy. Sokáig kell várni amíg felrakja?

A jógával én is úgy vagyok, mint te. Még terhesen is megpróbálkoztam vele, hátha majd nyugisabb leszek egy kicsit és nem fogok annyira pörögni, de sajnos akkor is bebizonyosodott, hogy nem nekem való. Erre most azért gondoltam mert ezt a babával lehet együtt csinálni, hátha így érdekesebb.
Addig is rendeltem itthonra egy baba-mama torna videókazit. Kiváncsi vagyok milyen lesz.

Te mennyi idősen raktad a kocsiba baba ülésbe a kicsit?
Láttam már egy csomószor, hogy a pici babákat bele teszik, de én úgy tudom, hogy nem szabad, mert árthat a gerincének. A doktornőnk is azt ajánlotta, múlt hónapban, hogy még ne rakjuk bele. Ma megyünk a 3 hónapos oltásra kiváncsi vagyok most mit mond.
Szegény Sára, már előre sajnálom az oltás miatt.

Móni
monik4

Szia Móni!

Hamar feltölti a képet, mondjuk le kell kicsinyíteni valami képszerkesztő progival.
A melléklet feltöltése gombbal próbáltad?

Sztem lehet babaülésbe tenni a picúrt, persze nem túl sokáig. Mi már elég hamar hurcoltuk bébihordozóban, igaz Dorka novemberi és inkább kocsival mentünk mindenhova.

Drukk Sárának az oltás miatt, remélem nem lesz nagyon nyügi, lázas tőle.

Krisz

Krisz
krisszie

Szia Móni!

Üdv közöttünk! Örülök, hogy jöttélKép
Tényleg szép nagy lányod van. Én is szeretnék fotót látni!!!

Én korábban találtam a neten babamasszázst, valahol a Tócóskertben, de már nem tudom pontosan, majd utána nézek.
Mi is jártunk úszásra, igaz nem túl sokáig, de nagyon jó volt.

Jól hangzik az a jógaKép
Hol lesz az az A1? Azt sem tudom miről beszéltek?

Szép napot mindenkinek!

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

Moni!

üdvözlünk körünkben Flórával együtt.nagyon szép a kislányod neve.
szép nagy baba. az én lányomnak 5hosan voltak ilyen paraméterei,ugyhogy necsodálom, hogy a védőnéni csodájára járKép
én is nagyon kiváncsi vagyok rátok.
a feltöltés gombot kell megnyomni és tallozás gomb. kikereseni a képet(le kell kicsinyiteni ) és enter.azt hiszem jol irtam le bár igy fejből nehezebben megy.meg amuyg is nagyon analfabéta vagyok. nekem a férjem mutatta meg egy párszor mire egyedül is mentKép

Krisz!

küld már el légyszi a képeket emilben.már irtam ide de ugy látszik nem küldtem el csak megirtam a szöveget.nem vagyok semmi.Floresz éjszak mostanában fesztiválozott ugyhogy már inkább zombihoz hasonlitok leginkább.

Manó!

mi van veletek? már olyan régen taliztunkKépKép
és még cukiban sem voltunkKép
Flora egy hétig éjszaka kibirhastatlan volt.de most két éjszaka ujra visszakerült minden a régi kerékvágásba.ezt csak felkészítésképp mondom. nehogy most nálatok romoljon el minden
Flora most ujra elkezdett visitani. az a legynagyobb gond,hogy ezt este 10-11 körül csinálja leginkább.már várom mikor fog a ház az ajtonkban megjelenni.de remélem nem furkosbottal jönnekKép

a joga engem is érdekelne.de én sem tudom, mi az az A1?

rakok fel egy képet. meg van az etetőszék végre valahára

Kép

sziasztok
Enci
renci

Sziasztok!

Köszi Móni, hogy feldobtad kicsit a topikotKép

Csajok az A1 ahova jártunk szoliba a malomparkbaKép

Enci,
OK küldöm a képeket.
Floresz tündérségesen ül a szép új székébenKép
Mi finomakat esztek mostanság?

Jó lenne talizni, de éppen készülődök, mert holnap korán reggel indulunk. Hatalmas listák és szaporodó kupacok társaságában töltöm az időt. Dorka meg szépen bemászkálja a szobátKép

Móni,
Ja és Dorka 7 hósan volt akkora mint Sára nem semmiKép és csak szopcsizik még?
Dorka akkor kezdett el jól hízni, amikor elkezdtem a hozzátápit (6hósan), addig olyan csini volt a kis pufi lányomKép

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

el tudom képzelni mit csinálsz. mi egy hétre megyünk a nagyiékhoz.vasárnap indulunk, de már most gondolokodok, hogy és mint kéne pakolni.
kiváncsi vagyok Dorka hogy fogja birni.nem tudom van e napellenzőtő az ablakra de azt vegyetek szerintemmert nagyon jo szolgálatot tesz.
én csak azt tudom tanácsolni, hogy keveset adj rá(body)mert nagyon rosszul viselte Flora az utazást amikor melege volt . pedig csak egy body és egy kis gatya volt rajta.
és május volt.
mennyi időre mentek?és pontosan hova? a hegyekbe?
jo utazást!

sziasztok
Enci
renci

Sziasztok lányok Kép
Jellentem én is itvagyok csak olyan olvasos üzzemmodbanKép
láttom mindenki utazik ha minden jól megy mi szombaton megyünk Gergelyiugornyára és vasárnap jövvünkKépsajna most csak ilyen rövid időre de remélem az is jó leszKép
KriszKép
Nagyon édik a csajok igy együtt ha valaki csak ugy rá nézz még tesoknak is lettne őket nézzniKépKépKép
MóniKép
Üdv a körünkben
Nekkem egy 3éves kislányom van és most szeptemberben kezdjük a ovitKép
már én is szeretném láttni a kiscsajodatKéprakjál fel képet.Minket megtudsz nézzni az albumban Anita a szemünk fénye cimszó alattKép
Na ennyi hirtelen amit leakartam irni mindenki vigyázzon magára azis akki utazik azis akki nemKép

Pussz IldikóKépKépKép
ildikó_4

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a fogadtatást.
Megint megpróbálkozom a kép felrakással. Lekicsinyítettem a képet, remélem most sikerül. Ha nem menne fennt vagyunk a babszobán Sára névvel és 12 képpel.
Meg sem nyikkant Sára az oltástól. Már csak azért izgulok, hogy ne lázasodjon be. Lehet, hogy egy kicsit túl aggódom a dolgokat, de gondolom ha már akkora lesz a lányom, mint a tietek már meg sem kottyannak az ilyen dolgok.

Enci,
Mennyi idős Flóra?, nagyon szépen ül a széken.

Krisz
Sajnos nem csak szopik 2 hónapos kora óta tápszert is kap. Amikor hazajöttem a kórházból alig volt tejem, szinte semmi. Egy 72 éves néni segített Kati néni. Nem tudom ismeri e valaki. 2 hét kellet mire beindult a tejem, napi mell maszírral és egy csomó kajával. Egy darabig elég is volt, de Sára annyit eszik, hogy ha meg szakadok sem tudok annyi tejet termelni.
Most meg már kezd elapadni. Próbálkozom mindenfélével. Most éppen egy homeopátiás szert akarok kipróbálni amit ajánlottak, csak nem mindegyik gyógyszertárban lehet kapni.
Ja, és a tápszeres cumisüveges etetés miatt most már teljesen leszokott a szopásról is, csak akkor szopik ha félálomban van így éjszaka nem kell cumisüvegezni. Úgy hogy jobb híján fejek egész nap, de legalább az éjszakát megúszom.
De egyébként Sára inkább hosszú, mint husos. Az apja ilyen nyakigláb. Majd később gond lesz mikor cipőt veszünk meg fiút keres magának.

Bocsi lányok, most el kell mennem kutyát etetni, meg tejet fejni.

Móni
monik4

Sziasztok Lányok!

Nem tudtok véletlenül egy jó nyelviskolát?

Tegnap este sikerült felraknom a képeket, most meg nem látom őket. Ilyen előfordulhat?
Felrakom mégegyszer.KépKépKép
monik4

Sziasztok lányok!
Örömmel látom ,hogy beindult a debreceni topic.
Kb egy éve voltam itt utoljára.
Monik én szintén nyelviskola ügyben kutakodom,
már nagyon sok helyen jártam ,2 olyan sulit találtam ami nekem jó lenne,ősszel szeretném elkezdeni.Többet nem tudok írni,Sára nem hagyja.
Üdv:Kata
jázmin

Sziasztok!

Üdv Kata közöttünkKép

Móni!
Nagyon aranyos a kislányod! Az a makis kép nagyon tetszikKép

Enci!
Annyira jó az a kép Flóráról!!!
Képzeld, tegnap este ahogy hazajöttünk Anna még pörgött egy kicsit, csak fél 9-kor aludt el. Na és persze reggel fél 7-kor felkeltKép
Ez a meleg nem a kedvenceKép

A kirándulóknak nagyon szép időt és jó utat kívánok!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Era magnéztem az albumodat,nagyon sok szép képet készítettél,én nemrég keztem el most tartok a harmadik képnél.(az elsőbe elfelejtettem akasztót tenni).
Móni,Enci, nagyon édesek a babák a képeken.
Magunkról,a nagyobbik lányom szeptemberben kezdi
az iskolát nagyon izgulok érte, Sára augusztusban lesz két éves itthon vagyok vele Gyeden.Lányok terveztek a babákkal nyaralást?
Mi a hónap végén szeretnénk menni ,de még kérdéses hogy hova.
sziasztok:Kata
jázmin

sziasztok!

de jo hogy uj tagokkal bővül a topik. már lassankihaloban volt. kis lusták vagyunk alig irogattunk márKép

Era!

Flora sem aludt el egyhamar.miután elmentetek megfürödtunk utána meg bevágott egy nagy adag kaját meg egy kis tejcsi és 10-kor beájult. cici nélkül. beraktam a kiságyba befordult a másik oldalára és reggel fél 8-ig fel se kelt.fél 10-kor ujra szunya fél 2-ig.
ez a meleg teljesen megzavarta és most megint álmos.!

Moni!

nagyon tündréi Sára. olyan jo kis gyomrozni valo .de látom jo testőrt választott.nagyon édi a majom karjaibanKép
az én kislányom vasárnap tölti be a 8 hónapot

Kata!

örülök, hogy te is bekapcsolodtál a topikba

mi a honap végén megyünk nyaralni Florával sikfőkutra , de csak egy hosszu hétvégére.péntektől-hétfőig.kiváncsi vagyok milyen lesz.

na megyek mert Flora kezd nyugi lenni.szerintem a fog állhat mögöte eléggé megkinozza.

Enci
renci

Sziasztok!
Enci!
Jól emlékszem ,hogy Síkfőkut, Noszvaj mellett van?Rendszeresen jártunk oda ,van egy nagyon szép tavacska is.Üdv:Kata
jázmin

Kata!

Én is elfelejtettem az akasztót. De én akkor egyszerre két képet is öntöttem és mindkettőbőlKép
Tudsz majd felrakni képeket a munkáidról és persze a caládodról is?Kép
Mi majd Tokajba megyünk Anyukámékhoz nyaralni. Augusztus elején lesz szabin a párom, akkor utazunk. Máshova nem megyünk, én még túl kicsinek tartom ahhoz Annát, hogy kiránduljunk.

Era

Era
Kép
era75

Era!
Raknék,csak nem tudom hogy kell.Digi gépünk az nincs,kamera az igen,páromat majd megkérem, hogy segitsen.
kata
jázmin

Sziasztok!

Kata
Meg tudnád írni hol találtál nyelvsulit? Én még most el akarom kezdeni csak még át kell ismételnem az eddig tanultakat. Jövőre kell nekem egy középfokú nyelvvizsga.

A debreceni gyógyfürdő területén hírdetnek babúszást hétvégenként. Hallottatok már róla valamit? Még nem sikerült felhívnom, hogy megtudjam a részleteket.

Era
Neked mennyi idős a kislányod? HOl tudom megnézni a képeket?

Móni
monik4

Móni!

Anna 13 hónapos.
A profilomban van róla kép.

Ide is teszek fel, ezek ma készültek:

Kép

Kép

Délután olvasóklubot tartottak ApávalKépKép

Era

Era
Kép
era75

Móni!
Több helyen voltam elbeszélgetésen,ezt a két iskolát találtam jónak ,majd meglátjuk.
Galambos-Lindenfeld Nyelvstúdió KFT
Petőfi tér 19/3 2e.1 535-700
(Ők úgy emlékszem ,juliusban szünetelnek,aug indul,Adams sportal majdnem szembe van9
Oxford nyelviskola Rákóczi u 411 560
Olyan iskolát próbáltam keresni, ahol
megszervezik a vizsgát is ,és nem oklevelet,
meg miegyebet adnak,hanem a fősuli által is elismert bizonyitványt.
Remélem tudtam segiteni.
kata
jázmin

Sziasztok,

Moni, Kata,

űdvözöllek benneteketKép

Már olyan rég nem voltam, de mostanság a kisfőnök, minden energiámat lekötiKép, meg tudjátok, MSNKép

Látom, mindenkinél minden rendben, nagyon örülök.
Mi is jól vagyok, a sportolást csak támogatni tudom.
Már venni akartam futócipőt, amikor megtudtam, hogy míg megy a szopi, ne is gondoljak rá, mert lógni fog a cicimKép
Úgyhogy, marad a jóga, meg NorbiKép

Fiacskám kisangyal, két fog nőtt ki, és a kocsiban is megvan, nem panaszkodik.

Jó éjt, és puszi mindenkinekKép

Kép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Üdv mindenkinek!
Megjöttünk Szlovákiából. Később jövök bővebbenKép

Nadine,
vettem 7gabonás pelyhet Dorkának, sűríthetek vele simán gyümölcsöt, vagy előbb forralt vízben, gyümilében fel kell oldani?

Krisz

Krisz
krisszie

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?