Sziasztok!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz híreket olvastam.
Mariann! Nagyon sajnálom, és mielőbbi testi-lelki felépülést, gondtalan pocakosodást kívánok! Remélem, hamarosan bekövetkezik.
Angie! Nagyon drukkolok, hogy a leletek ellenére bejöjjön az a jó 75%, ami nem is olyan kevés.
ktouch! Előző terhességemnél belémverték az orvosok, hogy 12 hétig ne éljem nagyon bele magam a babába. :S 12 héttől már lehet. Szóval én most is úgy álltam hozzá, hogy bármi lehetséges...
UH. nekem az első 7 hetes ultrahangot a dokim hason keresztül próbálta volna, de keveset látott, így maradt a hüvelyi. A 12 hetes már a kóházban is és az Istenhegyin is hasi volt. Viszont fontos, hogy telt hólyaggal menjetek, az Istenhegyin kicsit gond is volt, mert nem sokkal előtte ki kellett mennem...
Méretkülönbségek. Most pl. 2 nap különbséggel több, mint 1cm különbség volt a méretek közt. Mennyire megbízhatóak lehetnek akkor ezek a mérések, becslések... Lucával állandóan aggodalmaskodhattam a méretek miatt, mert mindig kisebbnek mérték, már azt hittem túl kicsi lesz a baba de végül 3 kiló felett volt és 52 cm. Szóval tök ideális és normális. De akkor is és most is tudom, hogy mikor foganhatott, szóval én ahhoz tartom magam. Hiába próbálnak nagyon meggyőzni, hogy későbbi. Most is kisebbnek mérték kicsit a tesót. De tudom, hogy a 14-i együttlétből valószínűleg 16-án foganhatott (LH teszteltem). Később nem nagyon, mert olyan sokáig nem bírják az ivarsejtek, az LH jelezte a hormoncsúcsot (tehát 1-2 nappal utána lehetett a tüszőrepedés), és hát a számításaim szerint teszteltem is, ha később fogant volna, akkor még nem tesztelhettem volna + -at. A lényeg, hogy most nem vagyok hajlandó idegeskedni a méretek miatt és főleg nem a szülésidő becslések miatt. A baba általában úgyis felrúg minden számított szülésidőt...
Márti! Kíváncsi vagyok, hogy a dokid neked mit mond a kórházi helyzetről? De ahhoz, hogy pl. fizetőssé tegyék sok dolgon kellene változtatni. Pl. ne huszonéves rossz UH géppel vizsgálják a kismamákat. És egyelőre semmi változás... Szóval akkor még ne akarjanak rajtunk semmit bevasalni később.
A rosszul levőknek kitartást! A nem hízásnak azért örülnék...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára biribon 2009.08.30 15:59-kor.