Jó reggelt!
Szeri, Marietta édesek vagytok, hogy aggódtok de a doki azt mondta, hogy ez a baba még annyira pici (már ha van) hogy a spirál semmilyen problémát nem tud neki okozni.
Marietta, spirálból több féle van, van olyan ami hormont bocsát ki a méhben, s ezáltal megakadályozza a peteérést. Van olyan, ami csak a beágyazódást akadályozza meg. Ilyen van nekem.
(Hiába, jól végezte a dolgát
) Én is olvastam ilyen rémhíreket, de a dokim azt mondta, hogy a mai spirálok már olyan könnyű anyagból készülnek, hogy semmiféle magzatfejlődési problémát nem okoznak. Ha van köztük egy kell távolság, a doki leveszi a spirált, ha nincs, s egymás mellett vannak, akkor is kihordható a terhesség, s a spirál majd magától távozik szüléskor.
Úgyhogy meg lehet tartani a spirál mellett fogant babát. Még a tesóm is így fogant, 32 évvel ezelőtt
De azért titkon remélem, hogy nálunk kislány van, s azért ilyen kis szégyenlős, már most.
Ma már kicsit optimistábban fogom fel, mint tegnap. Akkor eléggé ki voltam borulva. Peti 16. dpon már jóval erősebb tesztet produkált du.-i pisiből, reggeliből meg végképp. De erről a babáról fogalmam sincs, mikor fogant.
Arra sem emlékszem, mikor voltunk utoljára együtt Apával.
Az epekőműtét, aztán jött más is.
Abban biztos vagyok, hogy múlthét vasárnap kellett volna megjönnie, de előtte csütörtök-pénteken jött egy rózsaszínes vérzés, ami 1 napig tartott. Gondolom, akkor ágyazódhatott be. Ha meg azt nézzük, akkor még 1 hetes sincs s akkor érhető, hogy a Klinika gagyi 2D uh-ján miért nem látszik. Egyszer voltunk ott még Petivel, a 35-36 hét tájékán, s emlékszem, kaptunk a kukacáról egy fotót. Hát az egészből annyi látszott, hogy egy nagy fekete kupac közepén egy fehér elmosódott folt. Semmit nem lehetett kivenni belőle.
Úgyhogy most abban reménykedem, hogy ott van ez a babó, csak ezen az ósdi készüléken nem látszik semmi.
Szeretnék hétvége felé még egy tesztet csinálni, de Apa szerint felesleges.
Mert hogy akkor már igazán kibírhatom még szerdáig, akkor úgyis lesz uh. Hát, lehet, hogy azért valahogy, sutyiban megcsinálom
Na megyek, most ébredt fel gyerekem. Hajnalban 1/2 6-6-ig dobrézolt, az istennek nem akart aludni.
Én is rosszul aludtam, mert hogy folyton rémképeim voltak.
Most már tényleg nagyon szeretném, ha ez a baba ott lenne
Ja és találkoztunk a szülésznőnkkel is
csuda kedves volt, már egyből gratulálni akart
Reméljük, lesz is mihez