Sziasztok!
Na visszanézegettem a hsz-eket. Július elejéről…
Jubi!
Jazinak jó lett az új frizurája. Kata is mondja szeretne pónin ülni, hát ha ott lennénk szerintem nem ülne fel. Ugrálóvárat is mindig mondogatja, múltkor befizettük, de fél és kijött, pedig ott álltam fogtam a kezét…
Timi!
Jégkorszak 3 milyen volt? Voltatok? Nagyon helyes Panna baba, szép nagy, tegyél képet még. Méred a szopásokat? Nekünk is katica lesz a jelünk. Még kell venni tornacipőt meg huzat-lepedőnek valót.
True-Linda!
Jók lettek a talis képek. Laura nagy kislánynak tűnik Hanna mellett. True Hanna milyen magas?
Linda!
Mi is vettünk karúszót és Kata nagyon szeret a mélyebb vízben lebegni. Dávidnak is veszünk. Nem tudom el jutunk-e még idén strandra, de Dávid tuti élvezné a strandot amit nálunk nyitottak meg. Őt nem vittük el még oda, mi is 2x voltunk. Nem olcsó, 1700Ft a belépő, ilyen élményes, hullámmedencés, csúszdás cucc. (van külöm fedett-nyitott élmény rész is ha oda is be akarunk menni, akkor egész strand 2100 Ft, de nem tudnánk kihasználni, bőven elég a kinti 5 medence.
True!
Jók a képek a nyaralásról, szépek vagytok. Fogytál? Jól nézel ki és mindig milyen csinos vagy.
Most akkor ez az új épület kinek is a helye lesz?
Jó kis hercegnős ruhát turiztál. Látod ilyen rucit sosem néztem, lehet pedig, hogy bejönne Katának.
Tina!
Marvin még mindig nagyon menő a hajával. Nem zavarja egyébként a nyakát, hogy rálóg a haj?
Riz!
Veronika nagyon szép kislány, nagyon szép a hercegnős lila ruhában. Milyen volt a lagzi?
Hettie!
Gyomormosás szörnyű lehetett. Mizu veletek? Arti megy oviba?
Zsuzsi!
Kaka ügy nem volt semmi. Nálatok mindig van valami extra dolog.
Írtatok az altatásról. Kata nekem álmos mégsem alszik, na erre mit mondtok? Ő velünk alszik, de vmikor, mondjuk néha csak, de egyszerűen nem bír elaludni, sztem mert annyira felpörög és átlendül a holtponton. Nálunk ő meg sem maradna az ágyában hiába jönnék ki, kijönne ő is. Nekem erre nincs idegzetem, hogy visszaküldjem, visszarakjam, Dávidka addigra 100x felkelne, majd átszokik a saját helyére, ráér, nem zavar. Így legalább egyik gyerek alszik normálisan.
Tegnap voltunk dokinál, mert kiütéses Dávidka, ekcémás. Most kaptunk finomabb fürdetőkenőcsöt (tény, hogy útobbi időben elhanyagoltuk a kencét…) meg tusfürdőt, meg hormonos kenőcsöt. Ennek nem vagyok híve, Kata is kapott 2x, méregdrágán kiváltottam, de 1-2x kentem csak be. De Dávidnak egész oldala nagyon durván kiütéses, lábain is van pöttyszerűen, így kenem neki. Na meg a helyettes doki volt, aki rögtön azt mondta milyen sápadt a Dávidka és rögtön be is utalt vérvételre. Katát is. A mi dokinknak meg anno, nem tom emlékeztek-e, hányszor mondtam mki azt mondja milyen sápadt a Kata, de azt mondta mindig és sem vagyok túl barna…vizeletet meg sosem írt. El is megyünk gyorsan, hogy az eredményeket még a helyettes lássa, jó lenne, ha ő írná fel a vaskezelést ha kell. Így mehetünk jövő héten is dokihoz, meg ugye a vérvételre, + én is akarok menni vérvételre. Még Katának is kell igazolás, 7-án kezdi az ovit…
még folytatom, ezzel az oldallal, mennem kell a szülinaposhoz
Edit