Sziasztok!
Judy, lehet, hogy közhely, de átérzem, hogy nincs kedved írni sem. Én hasonló passzban voltam múlt hónapban.
De kedves, ne add fel kérlek!!! Akinek 3 sikerült ott fog a 4. is! Főleg, hogy a 3 könnyen összejött.
Valószínű, hogy van valami szervi dolog a háttérben, amit hipp-hopp elmulasztanak!!
Emlékszel, hogy én is eldöntöttem, hogy dokihoz megyek ebben a hónapban, a mensit vártam és azután akartam.
Kicsit megdolgoztat négyeske, de annál inkább szeretettel fogjátok várni.
Az nagyon jó lesz, hogy a hétvégét kettsben töltitek és kicsit kizökkensz a hétköznapokból! És ha jól emlékszem pont hétvégén esedékes a pé-d!
Hátha csak ezt várja a kis huncut 4-eske!
Panny én a Dél-pestiben fogok szülni, ha eljutok odáig.
Nemigazán tudom megmagyarázni, de közel sem vagyok annyira optimista, mint a másik 3 terhességem idején.
Lehet, hogy ez a hosszú nekifutás az oka, mivel megszoktam, hogy pikk-pakk összejöttek a gyerkőcök.
Tegnap faggattam a dokit mindenről, még az üres petezsákról is, úgy általánosságban. Azt mondta, hogy tuti van a petezsákban "valaki" az látszik. (Akkor meg a szívét miért nem látta?
)
Tudod az nem fér a fejemben, hogy nálad az elő uh-n minden rendben volt, látták az embriócsomót a másodikon meg már csak üres pzs?? Felszívódott? Vagy benne sem volt? Vagy elnézték az uh-n? És bizti, hogy így volt? Hátha másodszor tévedtek?
Nem akartalak felzaklatni, gondolom te is végigmentél ezeken a kérdéseken. De az embert az dühití, hogy nincs válasz. Mert az okot el tudjuk fogadni, ha tudjuk, de a bizonytalanságot meg a vállrándítást nem.
Meséltem a dokinak, hogy nehezen jött össze a baba és hogy mennyit barnáztam a mensik előtt.
Erre ő Utrogestant írt fel, mert amúgy is kicsit vékonynak találta a nyálkahártyát a baba körül.
3x2 írt fel, de kiszámoltam, hogy nem lesz elég jövő hétfőig. Így most átállítottam magam 2x2-re. Az nagyobb gond lenne, mivel hormongyógyszerről van szó, ha pénteken elfogyna és drasztikusan megszünne a szervezetemnek. Gondolom én.
De ettől a napi 4 szemtől is émelygek és állandóan csak aludnék.
Neked mi a tapasztalatod az Utroval kapcsolatban?
Bocs, hogy kicsit hosszúra sikeredett....