Új privát üzeneted érkezett!

Juci, a vonalzót a profilodban az aláíráshoz próbáld beilleszteni.

Kép
csipike09

és BBCode kell, nem html
Vendég

Én sem vettem még semmit a babónak. Nagyon szeretnék, de még nem merek :) De azért állandóan a vaterát meg az apróhírdetéseket nézem :oops: :roll: Most hétvégén jelentjük be férjem tágabb családjának és aztán kiderül onnan be tudok-e gyűjteni ezt-azt :)

Juci: kell segítség a vonalzóhoz?
zuzmooo

Aranyosak vagytok, köszi a tippeket!

Na lássuk még egyszer:

Kép
juci-77

Tökéletes Kép
Vendég

Sziasztok!

Venni még mi sem vettünk semmit, ahhoz át kell majd nézni, mi van, mit kapunk. Igazából mi is mindent megtartottunk Boritól, egy pelenkázólap fog kelleni, mert az tönkrement (használtan kaptuk). Ruhákat csak akkor kezdek komolyabban kajtatni, ha kiderül, hogy Előd van a pocakban. Emőkénél nem lesz akkora gond. Október környékén kezdek majd neki a pincében lévő dobozok átnézésének, a lakás átrendezése szerintem karácsony, szilveszter körül lesz, mert Sanyiék akkor nem nyitnak ki, kicsit többet lesz itthon.

Pénz/főnök téma: a legnagyobb gondom az, hogy a pénz, amit én kapok, bankszámlára megy, s csoportos beszedési megbízásaink vannak, így erről megy minden rezsiköltség. Ez pedig azt jelenti, hogy nekem nem marad semmi. Sőt, a kábeltévét csekken fizetjük, mert az már necces, hogy lenne-e annyi pénz a számlán. De már csak 1-szer kell csekkezzünk, utána úgyis lemondjuk a kábeltévét, s maradnak az égi adók. Amennyit mi tv-t nézünk... Szóval amikor vásárolni kell, mindig kérnem kell Sanyitól, s ez elég megalázó. Tudja, hogy semmi feleslegeset nem veszek, mégis időről-időre megkérdezi, hova ment el a pénz. A nagyobb vásárlásokat (heti 1) ő intézi, s látja, hogy a 10-es ilyenkor ugrik, mégis... Nekem már akkor is lelkiismeret-furdalásom van, ha veszek magamnak egy újságot... Borinak bezzeg mindent, ma kapott 3 ezerért egy Roary autót. Csak úgy, mert nagyon szeretjük. 8)

Megint találtam magamnak filózni valót: 1 hete nem érzem olyan intenzíven a mocorgást, mint előtte. Igaz, csak akkor tudok bébivel foglalkozni, amikor lefekszem, de nyugtalanít. Meg kell mozgassam a pocakom, hogy kicsit jobban érezzem. UH pedig csak legkorábban 3 hét múlva lesz, addig megőrülök, ha nem ad erősebb jeleket!

Megyek videózni. (Ilyen is 5 évben 1-szer van nálunk...)
ktc

Ktc, ne izguljál. Szerintem ilyenkor még nem érezhetjük olyan sokszor a mocorgásukat, hiszen van még helyük bőven. Én sem érzem minden nap a picimet. Van hogy 2-3 napig nem érzem a mocorgását. Erre majd később kell figyelni.

Kép
csipike09

Csajok, aki jönne cuki talira, küldje már át a telefonszámát a közösre, vagy priviben. Ez csak előzetes igényfelmérés.
Tudjátok mit, ha lehet, inkább mindenki küldje el a számát meg egy mailcímet mondjuk, hogy majd akció idején könnyebben kommunikáljunk. Én elküldök a közösre, ott meg tudjátok nézni!
Vendég

Jajjj, miféle tali? Én le vagyok maradva.

Kép
zsizell

Le bizony! :lol: :lol:
Elvileg szeptember 14-17 között jön haza Bea és megünnepeljük egy sütivel itt: http://sugarshop.hu/index.html
már ha valaki eljön rajtam kívül is! :lol: :lol:
Vendég

JUjj, szupi. Én is vevő vagyok a dologra, remélem el tudok majd menni! Most viszont megyek aludni, mert holnap melódia. Szép álmokat mindenkinek!

Kép
zsizell

Jó reggelt. Korán van és én egyedül ilyenkor vagyok használható, délutántól végem van. Én biza még mindig 1 kg minuszban vagyok "hála" manónak, mert nem bírok enni. Estére úgy nézek ki mint saját öreganyám.
Nóri! Remélem úgy van a GYED miként írtad, mert akkor én sem izgulok. Legutóbbi gyermek óta dolgoztam én 4,5 évet, van ott az elmúlt 2 évben bőven 180 nap. Pusztán ezt a 4 hónap táppénzt kéne túlélni küszöbrágás nélkül. Még jó, hogy a háztörlesztésünk lejár és már "csak" az autó marad.
Tudom, már egyszer beszéltünk róla, de ismertek minimum 6 személyes autót nem túl drága áron? Nekünk egy csodálatos Suzuki SX4-ünk van, megbízható, kényelmes, de csak 5 személyes. Sajna a Suzukinak nincs nagycsaládos autója.
Mi az első gyerekenél az utolsó 2 hónapban vettünk mindent. Most, ha igaz, mindent kölcsönkapunk, barátnőm épp hétfőn ömleszti ide 0-2 éves korig egy hegynyi ruhát. Azokhoz én még legalább 2 hónapig hozzá se nyúlok. Babona!?
A héten végre nagy nehezen felhívtam a főnökömet, közölni vele a helyzetet. Nagyon kedves volt (nekik is most fog babájuk születni) és megértő. Pedig innentől egyedül kell csinálnia, amit ketten csináltunk.
Mocorgás. Hiába a negyedik, egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ő az. És néha napokra nincs semmi. Igaz a legutóbbi 7 éve volt, dagi is lettem...
pammut

Jo reggelt!
Tegnap beszelgettunk Ferivel meg errol a titkolozasrol es abban maradtunk, hogy majd a helyzet hozza, hogy mikor szolunk. Ha elso este nem nezegetnek kulonosebben, akkor majd masnap elmondjuk. Hozzateszem, hogy sok idejuk nem lesz nezelodni, mert keso este fogunk megerkezni egy 24 oras autozas utan dog faradtan, nem tervezunk nagy csaladi osszeruccanast es beszelgetest, en annyit tervezek, hogy megerkezunk, koszonunk, az ejszakara szukseges cuccokat es Kristof tapszeret felvisszuk, a tobbi cucc marad a garazsban, beulok egy kad vizbe, megfurdetem a gyereket is es vizszintesbe helyezem magam. Akarmennyit is gondolkodom, nem hiszem, hogy lesz energiam ejszaka anyosek elott tetszelegni, ugyhogy aznap este lebukni szerintem biztosan nem fogunk. Marpedig ha elmondjuk, akkor azzal alairjuk a szerzodest egy azonnali, jo hosszu beszelgetesre.
Tegnap beszeltem vegre a sogornommel (batyam felesege). Amugy rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, de honapok ota nincs netuk, szulese elott beszeltunk utoljara, azota meg mar ot hetes a kisebbik babajuk. :roll: :roll:
Nem birtam befogni a szamat: kb egy oras beszelgetes soran mar hatodszor hozta fel a temat, hogy nalunk mikor jon a masodik baba, hiszen kis korkulonbseget akartunk, meg hogy hivjuk majd, ha egyszer lesz, stb, aztan amikur rakerdezett konkretan, hogy de mikorra tervezitek es nem erte be egy "kicsit kesobb" valasszal, hanem kerdezte tovabb, hogy jovore, vagy harom ev mulva, akkor elmondtam, hogy mar uton van. Nem tudtam tovabb mellebeszelni. De nyomatekosan megkertem, hogy varrja ossze a szajat, ha mar titkoloztunk ennyi ideig, akkor egy hetig birja ki o is, mert mi szeretnenk bejelenteni. Szerintem ettol rosszabbat nem is tehettem volna szegennyel, mert nagyon beporgott a hirtol, visongott, meg minden es most szet fogja szenvedni a hetet, hogy mondhatna, de nem mondhatja senkinek. :lol: :lol: :lol:

Nori: kuldom a telefonszamomat a kozosre, igaz, ez csak akkor fog elni, amikor mar otthon leszunk, vagy utkozben. Mindegy, atkuldom mind a ket szamomat. Valamelyik ugyis be lesz kapcsolva, ez tuti.

Kelengye: nekunk kisagyon, pelenkan es esetleg nehany ruhan kivul mast tutira nem kell venni.

Babamozgas: en sem erzem rendszeresen, bar meg mindig nagyon-nagyon gyengen erzem. El is bizonytalanodok nagyobb szunet utan, hogy tutira a baba volt-e. De neha napjaban tobbszor is erzem es sokaig, kovetkezo nap meg semmi.

Hizas: en meg tartom magam az egy kilo plusznal. De egy hete eleg lazara fogtam a tornat is es a setat is, mert a betegseg miatt elegge rossz volt a kozerzetem, a fejem is fajt, az orrom is folyik meg es nem sok erom volt mozogni. Orultem, hogy Kristofot ellatom, megfozok, nem dol ossze a lakas es leulhetek. De ma mar ha tetszik, ha nem, akkor is ramozditom magam meg most reggel a tornara is, a setara is, mert kozben meg eros lelkiismeret-furdalasom van es mar latom magam 90 kilosan. :roll: :roll: :?
Vendég

Tegnap a sok ideg lesokkolt. Alig vártam hogy hazaérjek és pihegjek. Persze a távolsági buszon nem volt nyitható ablak, és a légkondi sem ment. 45 perc. Kb Pécs határán beájultam, és a komlói nagykanyarban ébredtem. Semmi emlékem nincs az útról :oops: csak azt láttam hogy csupa víz a ruhám és állati emberszag van a buszban. Uuuutálom. Hazaértem, és feladtam, lefeküdtem. Aztán mégiscsak megvarrtam a szopipárna belső huzatát, és míg a polisztirol gyöngyöcskéket mertem bele (juj, ezzel tök jó volt játszani, olyan érdekes tapintása van) énekelgettem a fahangommal Lucának.

Babakelengye: uh, akkor én már nagyon elöl vagyok, a teszveszen találtam olyan babaágyat amilyet akartam, és végre nem Bp-n volt, hanem Szentlőrincen (Kaposvár és Pécs között ippeg útban). Le is csaptam rá, el is mentünk apával érte, érdekes hogy a mini mikro Corsába az egész ágy pelenkázóval együtt befért (senki sem hitte volna). Otthon felraktuk az egészet a szekrény tetejére, meg elrejtettük a kisszobába. Zsolti bácsi meg nem bírt magával és meglepetésként összerakta nekem mire legközelebb mentem. Csak azért, mert tudta, hogy nagyon be vagyok sózva miatta. :)
Babakocsit hozott egy barátnőm, hogy a testvére most árulja, és először rám gondoltak, ha kell elvihetem (nagyon extra, ippeg hogy nem beszél, szürke piros színű Pierre Carden - jól írtam? - és a bolti ár harmadáért), és majd kifizetem ha lesz pénzünk. Mondanom se kell, hogy már otthon van. 8)
Még egy mei tai-ra csaptam le a Mamami-n (Nóri, mégis csak a lila lett) és egyenlőre ennyi.
Most meg akarom várni, hogy októberben ha megyek Pécelre a barátnőmhöz mit ad, no meg itt is jelezték egyen ketten, hogy adnának cuccost. Úgy gondolom a létfontosságú dolgok megvannak, a többit majd karácsonykor akarom megvenni. Igaz mindkét barátnőnek csak fiai vannak (az egyiknél kettő fiú, a másiknál 4), így Luca elég fiúsra lesz öltöztetve :lol:

Én is iszonyú édesszájú lettem a utóbbi időben, eddig meg se ettem a kakaós csigát és társait, de mostanság! Alig várom, hogy reggel beérjek Pécsre és lecsapjak mindenféle csoda csokis pudingos édességes péksütire. És annyira édes volt a párom (vagy csak ismer? :? ) mikor hétfőn az Alapítványnál dolgoztam bejött azért, hogy hozzon nekem sütikét. A földig olvadtam tőle.

zarja

Bori!

Egy ismerősnek Toyota Previa van. Viszonylag ritka, mert alapból nem a magyar piacra gyártották. De nagyon kényelmes. A nővérem Corolla Verso-jához képest nagyon jó, mert komfortosabb. Újonnan nem túl olcsó, de használtan 2-4m között már lehet kapni bőven.

Árban talán alapból a Fiat Multipla a legkedvezőbb, de asszem az a legrondább autó, amit valaha láttam. De akinek van, az imádja, ahogy a Citroen Xsara Piacassot, ami szintén nem autó formájú szerintem! :lol:
Vendég

Eszter!

Ide a rozsdás bökőt, hogy Luca van a pocakban! :lol: :lol:
Édességmánia, most csak vicc, hogy el tudod képzelni, hogy fiú legyen? :lol:
Vendég

Uh, már nem emlékszem ki kérdezte a 7 személyes autót. Nos lehet, hogy nagyon vidéki leszek, de a 4 gyermekes barátnőm körbejárta a témát, lévén, hogy a kis család kisebb autóba be sem fér. Meglepő módon az új Dacia Logant választotta. Kategóriájában messze a legolcsóbb, asszem újonnan vette 3 milláért, eléggé fapados is ennek megfelelően, viszont célnak megfelel, mindent tud, amit egy új autónak tudnia kell.
Azt mondta, hogy más ilyen kategóriájú autót használtan kapott volna 3 milláért, de arra meg nem kapott volna jó autóhitelt.
Ja és manapság elég sokat látok belőle közlekedni.

zarja

Sziasztok!

Pammut, ha xsara piccaso akkor a C4-es , mert a simába nem fér be 6 ember (nekem elözőleg az volt). A mazda 5-ös is jó és a chryslernek is van pl a voyager, de árakat nem tudok.

Nóri a közösnek megadnád a címét? Nem találom...

Kép
csipike09

Már nem kívánok itt lenni és imitálni, hogy dolgozom. Nem mehetnénk haza már most???? Úgy érzem magam, mint a suliban mikor vártuk a Vakációt. Még ezen kívül 8 nap. Uh, rosszabb lesz, mint vártam.

zarja

Csipi!

2010februar@gmail.com

A picassot csak azért írtam, mert akinek az van, az imádja, akinek meg nem az van, az nagyon nem is szeretne olyat! :lol:
Vendég

Sziasztok Csajok! Eszter, én is haza akarok menni! :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

jó reggelt!

Olyan meleg van még mindig, hogy inkább bemegyek dolgozni (pedig tehetném itthonról is), mert ott van légkondi.
Délkeleti fekvésű lakás, 3. emelet, megfővök!!! :)

küldöm a közösre elérhetőséget!

boruska

sziasztok!

lányok, ti a vizesedéssel hogy álltok? nekem az elmult két napban elég szépen jelentkezett a lábaimban... :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Ez jó :lol: mi haza, Boruska munkahelyére vágyik. Ma elvileg 2-ig vagyok, de az ooolyan messze van, eskü, ma ti tartjátok bennem a lelket :) Ma még a babacuccok se érdekelnek. Ez már a vég kezdete. :shock: Bezzeg otthon vár a sok varrnivaló: szopipárna, fejvédő, játszószőnyeg, kismama nadrágok. Ahhoz bezzeg lenne most eszem. De ma tele van mindenem a jogszabályokkal. Esküszöm nektek, hogy ezek odafenn kiegészítő prémiumot kapnak, ha sikerül egy jogszabályt minél bonyolultabban érthetetlenebbül megfogalmazni. Kizárt, hogy normális ember kényszerítő erő nélkül ilyen marhaságokat írna :shock:

zarja

Edit, nekem "szépen" bedagadnak estére a lábaim. A sok ülés nem tesz nekik jót. Bezzeg ha otthon vagyok és azt csinálok amit akarok, ott nincs gond. Hétvégére általában tök pipaszár lábaim lesznek, hétközben meg egy elefántéval vetekszik. :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

De nem a terhesség utolsó hónapjaiban jelentkezik a vizesedés? Vagy lehet nálam közrejátszik, hogy volt vesekövem, és azóta nem mondható tökéletesnek a vese működésem... :shock:

Edit

Kép
ézsóné

De akkor jelentkezik elsősorban, nekem most a meleg miatt. Meg a sok ülés miatt sajnos néha amúgy is szokott. :(

Képzeljétek, most beszéltem a tanulmányis ismerősömmel. Azt mondja, 1 megüresedett államis hely volt és én voltam a második a rangsorban. Azért nem engem vettek át, mert a másiknak egy 3 kredites tárggyal többje volt. Amit én is fel akartam venni, csak hülyén volt megszabva a létszám és nem fértem be. Brühühü... :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Edit: tény, hogy inkább az utolsó hónapokban nagy mértékű, de jelentkezhet már korábban is. JObban belegondolva nekem mensi idején is volt olyan, hogy szorult a gyűrű az ujjamon és hirtelen több lettem két kilóval, tehát még akkor is vizesedik az ember lánya valamennyire.
Kristóffal én két nap kivételével megúsztam a vizesedést. Az egyik egy kánikulás nyári napon volt, amikor még be is lázasodtam, a másik pedig 30 hetesen volt, amikor kocsival jöttünk vissza otthonról és 24 órán át ültem a fenekemen az autóban. Ez is bőven elég volt, nagyon bízom benne, hogy most is megúszom, mert nem voltam túl vidám miatta.

Reggeli: rájöttem, hogy vétek nem tartani itthon zöldségeket. Reggelire mostanában szendvicset eszek, ami nálam azt jelenti, hogy egy igen vékony szelet toast kenyeret megpakolok kevés szalámival, kevés sajttal, salátalevéllel, egy hatalmas papkrikával, két paradicsommal, plusz még eszek hozzá uborkát és ha van itthon, akkor újhagymát, retket. Így egy szelet kenyértől dugig vagyok úgy, hogy az ebéd várhat három óráig.
Tegnap elfogyott a paradicsom kivételével minden és már nem veszek, hiszen úgyis megyünk haza, nem akarom, hogy megmaradjon a hűtőben sok minden. Nah, ma zöldségek nélkül lenyomtam három szelet toast kenyeret, plusz egy pohár tejet és így értem el ugyanazt a hatás. :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Nem tudom nektek mondta-e a doki, de nekem külön felhívta a figyelmemet arra, hogy szalámiból meg sajtokból a penészeset nem szabad enni. Bea! Te milyen szalámit eszel? Mondták még esetleg másnak is ezt?

Reni

bellerreni
Eger

Csajok! Megvan a kombi teszt eredményem! Negatív! Jippi!

PAPP-A szint: 2940 miu/L - 0,95 MoM
Szabad ß-hCG szint: 13,3 Ng/ml - 0,50 MoM

kockázat a Down kór előfordulására: 1:23000
kockázat az Edwards kór előfordulására: 1:44000

Ez azért nem olyan rossz, ugye? Csak az az érdekes, hogy a méretei alapján 13+3-nak taksálták a mensi szerinti 13+0-nál. Lehet hogy a barnázást mégiscsak bele kellett volna számolnom? De akkor meg tényleg lánynak kéne lennie. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Reni: sajtbol tudom, hogy a peneszes es a lagy sajtok nem mehetnek, ez nalam nem is gond, mert egyebkent is csak a kemeny sajtokat tudom megenni, foleg a chedar-t.
A szalamirol meg nem hallottam, fogalmam sincs, hogy ez peneszes, vagy nem peneszes, hasonlo izu, mint a pick, csak joval gyengebb. Es csomagoltan, elore szeletelve szoktuk venni, hej nincs rajta, ezert nem tudom, hogy milyen. Viszont az biztos, hogy Kristof varas idejen is vegig ezt ettem, sokszor magaban is, mert en szalami fuggo vagyok es akkor konkretan nem volt tole semmi baj.
Vendég

Csuppancs: gratula, tok jok az eredmenyek!
En is akarok mar kombi teszt eredmenyt!
Itt ugy mukodik, hogy ha gond van, akkor 4-5 napon belul hivnak, ha nincs gond, akkor ket heten belul irnak. Szerintem gond mar nincs, mert mult het szerdan voltam, akkor mar jeleztek volna, viszont meg nem jott level sem, pedig mar nagyon varom. Igaz, itt allandoan sztrajkol a posta az elmult honapokban. Komolyan mondom, hogy postasnak kellene mennem, itt havonta minimum 4-5 munkanapos sztrajk van reszletekben, persze az egyszeru levelkihordo is mar a minimalber ketszereset keresi lassan, pedig azert ahhoz olyan tul nagy kepesites nem kell. :?
Vendég

Oksi Bea! :wink: Edd, ha jól esik, biztos tuti, hogy nem lesz baj belőle. :lol:

Képzeljétek. Biztosan emlékeztek, hogy meséltem talán tegnap, hogy menni kell, majd Zsolti munkatársához kertipartyba akit gyűlölök. Erre Zsoltika megkért, hogy süssek annak a ..... joghurttortát. Úgyhogy az egész napom azzal fog telni, hogy egy olyan embernek sütögetek, akihez legszívesebben hozzávágnám a tortát... :shock:

Reni

bellerreni
Eger

Sziasztok
Kaptam most egy SMS-t, hogy megvan a Down szűrés eredménye és megnézhetem a neten. Nagyon meglepődtem, mert amikor az UH-t csinálták, azt mondták, hogy majd 2 hét múlva menjek be az eredményért. Nem értem, de örülök, hogy megvan! :D

Adatok:
terhességi kor menses alapján: 12+4, UH alapján: 13+3
PAPP-A szint: 2530,0 miu/L - 0,70 MoM
Szabad ß-hCG szint: 38,6 Ng/ml - 1,33 MoM
Trakóredő vastagság: 1,2 mm - 0,72MoM

kockázat a Down kór előfordulására: 1:5200 (azért ez nem olyan túl sok)
kockázat az Edwards kór előfordulására: kevesebb mint 1:50 000

De a lényeg, hogy NEGATÍV! :lol:
csuppancs: Grtaulálok neked is! :D
zuzmooo

Csilla: gratula, ez gyönyörű eredmény! Én most megyek négyes teszt eredményéért. Elhatároztam, akármi is lesz, nem esem pánikba, mint legutóbb a kombinál. :roll: Meg azon is méláztam, hogyha ezt a kombi eredményével vetik össze, akkor eleve szarul indulok. Na mindegy, majd meglátjuk.

Reni: ha csak és kizárólag a hülye kolléga miatt lesz a torta, én nem sütnék. Biztos disznó dolog a részemről, de ha nem jó szívvel csinál valamit az ember, akkor annak mindig megvan a böjtje. Ha más nem, dúlsz-fúlsz, míg készíted. Vagy esetleg fogd fel úgy, hogy ezt Zsoltinak csinálod, csak épp a munkatársnál eszitek meg, és akkor örömöd lelheted benne. És csak keveset hagyjatok neki :)

Én a penészről úgy tudom, hogy az speciálisan a lágy + penészes sajtokhoz kapcsolódik, egy listeria nevű baktérium van bennük, ami a felnőttek számára nem árt, de a bébiknek nem jó. A húspiacon csak a nyershús tilalmáról hallottam. Amúgy én ettem tatárbifszteket a terhesség alatt, mivel nem tudtam róla, és kutya bajom sem lett. (múlt héten nézettem toxoplazmát) Ráadásul most már a placenta egy csomó mindent kiszűr.

ananácska: rajtam kb. egy hete tört ki a zöldésgmánia. Igaz, a terhesvitaminnal felhagytam, lehet, hogy ezért is kívánom jobban.
juci-77

Gratulálok a jo szűrési eredményekhez!

Juci, nem indulsz sz@rul, mert a 2 szűrési eredmény adja a végeredményt és szerintem csak jobb lehet.

Vizesedés előfordulhat, hiszen visszatartja a szervezetünk a vizet, főleg így nyáron a nagy melegben :roll:

Én ettem penészes sajtot is, halat is rákot is ....és mindent a mit a szervezetem kívánt. Végül is a zöldségtől , gyümölcstől is lehetne akármilyen bajunk ha véletklenül nem elég alaposan mossuk meg :roll:

Saláta, zöldség máni és olajbogyó mániám az első 3 hónapban tombolt...az olajbogyóra rá se bírok már nézni, annyit ettem, de a saláta még jöhet :wink:

Kép
csipike09

Zuzmoo, Neked is gratula! UH alapján egyidősek vagyunk. :)

Juci, drukkolok hogy jó eredményeket kapj, számolj be majd légyszi!

A penészes sajtot én is hallottam, büntetés is, mert imádom a camembert, de persze kibírom anélkül. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

te jó ég, most megijesztettetek, mert a héten ettem egy szendvicset, amiben volt camambert :( amúgy nem eszem, ezt is ilyen munkahelyi catering volt...
csak nem lesz baj?

amúgy kajálással most elég rosszul állok, semmi sem esik jól, minden kifordul a számból.
Csak a savanyú uborka és az édesség (akár együtt) jöhet, az bármilyen mennyiségben.

boruska

Boruska, nyugi nem lesz baj, egy kis darabkát azért én is bűnöztem. :oops:
Gondolom hogy ezek a korlátozások elsősorban a folyamatos, vagy ész nélküli fogyasztásra vonatkoznak.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok,

átment az elérhetőség az e-mailre.

Természetesen Nóri nem leszel egyedül... egy jó sütizésben én mindig benne vagyok!!!

Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Sziasztok!

Gyors leszek, mert már indulni kéne Balcsira, én meg még össze se csomagoltam. Megyünk a borfesztiválra Füredre. Én majd nézem a népet, nekem az lesz a szórakozás :)

Megvan a négyes tesz eredménye:

AFP 26,91 MoM : 0,89
uEsriol3 : 1,86 MoM: 0,75
free b-hcG: 44,92 MoM: 2,73
inhibin A: 231,14 MoM: 1,58

Elvileg mindnek 1 MoM körül kéne lennie, hát itt egyik sem az, de az eredmény ettől függetlenül negatív. Down kockázat: 1: 3500, nyitott gerinc: 1:7000.

Most azért megkönnyebültem kicsit.

Mindenkinek jó hétvégét!
juci-77

Juci! Örülök! Jó pihenést Neked!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!

Visszaküldtem az elérhetőséges táblázatot a közösre. Ide nem teszem, gondolom érthető okokból! :lol:
Eddig egész jó a tali arány!
De mint mondtam, a többiek is küldjenek számot, mert jó lesz az még később!

Megvettem Kishugi első göncét. De csak azért, mert találtam egy üzletet, ahol van egyforma cucc 3 éves és 6 hónapos méretben. Így vettem egy-egy pólót a lányoknak!
Kép

Szerintem ezt a kaja dolgot nem kell vészesen komolyan venni. Én mióta terhes vagyok, ettem tatárt, sushit és ma pl camembert-t is. Ez is olyan, mint az ülőfürdő. Van, aki szerint egyáltalán nem szabad. Szerintem módjával mindent!
Vendég

Ezt ismeritek?:
http://www.babyonboard.hu/index.htm
innen kapott egy csomó ismerősünk ajándékot és mindig nagy sikert aratott. :-)
Vendég

Nóri, nagyon cukik ezek a pólók! :)

Én semmit nem vettem, de lehet, hogy nem is fogok, mert annyi unokatesóktól levetett cuccot kaptam már most, hogy 3 nagy zsák van vele tele, anyukám pedig minden más nap 'talál' valami ellenállhatatlant a kedvenc turijában...

hol is van az a közös, ahol a tábli van? most már el kéne tennem a kedvencekbe...

boruska

Csipike!

Ugyanattól vettük az ágyakat teszveszen. :-)
A hnk tűnt fel az értékelések között. Az az ágy nekem is nagyon tetszik. Ti is tegnap hoztátok el? Már össze is raktátok?
Vendég

Az aláírásomba betettem az email címet. Ha valakinek nincs még jelszava, kérem szóljon!
(amennyit írok itt, minden oldal velem van tele :oops: )
Vendég

nekem nincs...

lehet, hogy most hülye vagyok, de ezen rajta van a tábli vhogy, a levelek között? A régi linken nem találom...

boruska

Nóri!

Még nem tudom, hogy a talira el tudok-e menni, de minden esetre én is küldöm hamarosan az elérhetőségeket.

A kombitesztekhez gratula!

Juci! Jó szórakozást! Csak nem Te vagy az első négyes tesztelő? Gratula!

Reni! Én bizony azt mondanám a páromnak, hogy sajna nem sikerült a süti, így nem tud vinni, vagy azt, hogy nem vagyok hajlandó sütni annak az embernek, akit nem szeretek! Én tuti, hogy nem sütnék! :evil:

Penészes dolgok... Nagyon szeretem a camembert és társai jellegű sajtokat. Még az elején még eszegettem is. De a múltkor csak egy-két falatig jutottam, aztán kifordult a számból a falat, hogy nekem ez büdös és rossz ízű. A párom szerint nem volt semmi baja a sajtnak. Ehhez mit szóltok? A szervezetem vagy a baba szólt, hogy nem kell!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
molmar

Nóri, bangáskodtam kicsit, priviben, vagy a közös címre kéred az elérhetőségeket? Én mondjuk valószínűleg nem fogok tudni menni, de lélekben Veletek leszek. És kinyitom az ablakot a fénypostával érkező sütinek. :lol:
Nagyon aranyos az egyenpóló.

Beszéltem a dokimmal, örült ő is az eredményekhez, de azért abban maradtunk hogy legyen meg a négyes teszt is. Kértem is rá időpontot, 9-én töltöm a 16. hetet (pont jó, mert náluk meg szerdán vannak az ilyen jellegű vizsgálatok), úgyhogy a külön AFP-re sem lesz gondom.

Csajok, nálunk olyan meleg van, meg lehet dögleni. Ha meleg a víz a medencében, Isten bizony megmártózom. 8)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?