Jo reggelt!
Tegnap beszelgettunk Ferivel meg errol a titkolozasrol es abban maradtunk, hogy majd a helyzet hozza, hogy mikor szolunk. Ha elso este nem nezegetnek kulonosebben, akkor majd masnap elmondjuk. Hozzateszem, hogy sok idejuk nem lesz nezelodni, mert keso este fogunk megerkezni egy 24 oras autozas utan dog faradtan, nem tervezunk nagy csaladi osszeruccanast es beszelgetest, en annyit tervezek, hogy megerkezunk, koszonunk, az ejszakara szukseges cuccokat es Kristof tapszeret felvisszuk, a tobbi cucc marad a garazsban, beulok egy kad vizbe, megfurdetem a gyereket is es vizszintesbe helyezem magam. Akarmennyit is gondolkodom, nem hiszem, hogy lesz energiam ejszaka anyosek elott tetszelegni, ugyhogy aznap este lebukni szerintem biztosan nem fogunk. Marpedig ha elmondjuk, akkor azzal alairjuk a szerzodest egy azonnali, jo hosszu beszelgetesre.
Tegnap beszeltem vegre a sogornommel (batyam felesege). Amugy rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, de honapok ota nincs netuk, szulese elott beszeltunk utoljara, azota meg mar ot hetes a kisebbik babajuk.
Nem birtam befogni a szamat: kb egy oras beszelgetes soran mar hatodszor hozta fel a temat, hogy nalunk mikor jon a masodik baba, hiszen kis korkulonbseget akartunk, meg hogy hivjuk majd, ha egyszer lesz, stb, aztan amikur rakerdezett konkretan, hogy de mikorra tervezitek es nem erte be egy "kicsit kesobb" valasszal, hanem kerdezte tovabb, hogy jovore, vagy harom ev mulva, akkor elmondtam, hogy mar uton van. Nem tudtam tovabb mellebeszelni. De nyomatekosan megkertem, hogy varrja ossze a szajat, ha mar titkoloztunk ennyi ideig, akkor egy hetig birja ki o is, mert mi szeretnenk bejelenteni. Szerintem ettol rosszabbat nem is tehettem volna szegennyel, mert nagyon beporgott a hirtol, visongott, meg minden es most szet fogja szenvedni a hetet, hogy mondhatna, de nem mondhatja senkinek.
Nori: kuldom a telefonszamomat a kozosre, igaz, ez csak akkor fog elni, amikor mar otthon leszunk, vagy utkozben. Mindegy, atkuldom mind a ket szamomat. Valamelyik ugyis be lesz kapcsolva, ez tuti.
Kelengye: nekunk kisagyon, pelenkan es esetleg nehany ruhan kivul mast tutira nem kell venni.
Babamozgas: en sem erzem rendszeresen, bar meg mindig nagyon-nagyon gyengen erzem. El is bizonytalanodok nagyobb szunet utan, hogy tutira a baba volt-e. De neha napjaban tobbszor is erzem es sokaig, kovetkezo nap meg semmi.
Hizas: en meg tartom magam az egy kilo plusznal. De egy hete eleg lazara fogtam a tornat is es a setat is, mert a betegseg miatt elegge rossz volt a kozerzetem, a fejem is fajt, az orrom is folyik meg es nem sok erom volt mozogni. Orultem, hogy Kristofot ellatom, megfozok, nem dol ossze a lakas es leulhetek. De ma mar ha tetszik, ha nem, akkor is ramozditom magam meg most reggel a tornara is, a setara is, mert kozben meg eros lelkiismeret-furdalasom van es mar latom magam 90 kilosan.