Új privát üzeneted érkezett!

Kata, sajnálom. Remélem, hogy a következő hónapban vastagabb lesz a mnyh. De nem úgy van, hogy fagyis esetén nincs is szinte semmilyen gyógyszer? Akkor mit lehet másként adni?

Zsuzska, a háziorvosodat hallgasd meg, aztán hagyd rá. Mivel valószínűleg nem szülész-nőgyógyász, így nem is ért hozzá. A lényeg, hogy a babád minden értéke szép, semmi eltérés nincs, ez a lényeg. A nagy pocak pedig szép és egészséges babát rejt.
Vendég

Kata!
Nagyon sajnálom, hogy újabb hónapot kell várnod!!!! :( De majd a következő hónapban szupi méhnyálkahártyát növesztesz! S addig is ott van még ez a hónap a spontánra. Most vannak a tuti napjaitok, nem? 8) Vagy ilyenkor a saját peteérésedet teljesen leállítják? :?

Zsuzska!
Amennyiben a körzeti dokid nem nőgyógyász is egyben, nem oszt s nem szoroz a véleménye a császárod időpontját illetően. 8) Majd a nődokid megmondja a tutit. A babának meg addig a legjobb, míg bent lehet, ha ezzel a te egészségedet nem veszélyezteti!
hbzs

Segítsetek számítógép gurus csajok!
Wepének is elakartam küldeni a két csoportképet és már két email címmel próbálkoztunk,de visszadobja nekem!Ladivának elsőre sikerült elküldenem!Mi lehet a gond?Pedig olyan szépen leírtam neki is, hogy ki kicsoda! :( Ha van ötletetek szóljatok!
Vagy Minnie legalább a csoportképet nem próbálnád meg elküldeni Wepének?Hátha neked sikerül!

phpBB: Kép
belluska

Bellus, nézd meg, hogy milyen üzenettel dobja vissza a leveled: van-e méretkorlátozás, írja-e az üzenet, hogy a fogadó inboxa megtelt-e vagy ilyesmi.
Vendég

Ladiva,hát ugyan minden angolul van,de én semmi ilyesmit nem látok!
Ladiva!A tiédről nem lehet elküldeni neki?Lehet,hogy h...e vagyok,de nem nagyon értek ezekhez! :oops:

belluska

Bellus, szívesen átküldöm neki, csak küldd el az e-mail címét és a levelet, amit írtál neki (már ha nem tartalmaz nem publikus dolgokat).
Vendég

Ladiva!
Elküldtem!!!!Nagyon köszönöm!!!!
Ja és laptető!Bele egyeznénk egy spontán babiba! :D :wink:

belluska

Bellus, írtam vissza!

Én is mosolyogtam a laptető miatt...
Vendég

Lányok!
Halálosan égő,de én ütöttem el az email címet :oops: :oops: :oops: :oops: ,sosem csináltam még ilyet,sőt apumat mindig ez miatt csesztetem,hogy legyen figyelmesebb!Ez van! :oops: :oops: :oops: :lol: Szóval sztornó,elvan küldve elvileg!!!! :D :oops:

Ladiva!
Ne haragudj a mozgósításért,bocsi!Köszönöm!!! :P

belluska

Bellus, ugyan már! Legalább így kiderült, hogy nem volt jó a e-mail cím.
Vendég

Belluska, nem Te vagy a hibás, nekem nincs egyszerű címem :oops: :wink:
Nagyon jó a csoport kép :!: :D
Zsuzska, szt is csak hallgasd meg a házi dokit, aztán adja a táppénzes papírt :D
wepe

Hát tudjátok, a körzetistől én nem veszem fel ezeket a megjegyzéseket, mert nem is ismer. Évek óta ő a dokink, de még egyszer sem látott, mert nem volt miért. Szóval nem érdekel a véleménye. Eddig már mondott nekem mindent: tuti toxémiás leszek, elhízok, cukros leszek.... szóval igyekszem csak a táppénzes papíromat beszerezni tőle, a többi meg nem érdekel.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
ne törődj a dokiddal, úgysem ő fog dönteni :lol:

Ladiva,
dehogy nincs gyógyszerezés. Szinte minden van, mint egy lombiknál, kivéve a stimus gyógyszert. Decapeptyl, estrofem, prednisolon, utrogestan, aspirin. Most más adagokban kell majd szednem ezeket. Az utrót most még kell használnom 10 napig, meg azt hiszem az estrofemet is kell még szednem addig.

i.kata

Kata
Banyek, annyira sajnálom, már olyan sokat gondoltam rád hogy nemsokára te is dédelgeted a kislurkókat a pocidban. De jobb ha biztosra mentek és a körülmények a legjobbak :) :)

Dezsi

Nézzétek meg a http://www.egymozdulat.hu/filmek.php?a=&pID=7&aid=45 oldalt
:!:

Belluska
Jó kis meccset hagytak ki tényleg. Kiváncsi vagyok mikor múlik végre a délutáni-esti rosszullétem.

Minnie
Szuper eredmények :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsuzska!
Így van sz...i rá a körzetisre,jól vagy és kész,elég akkor idegeskedni ha baj van,de nem lesz és kész!!!! :P

Krisztám!
Istenem de cuki a lánykád!!!!!Legalább így nem kell dekkolnom a tv előtt!Olyan édes!!!!!!!Büszkék lehettek rá! :P
Rosszullétek már csak-csak lassan elmúlnak reméljük!

Minnie és többiek!
Még egy fontos a savanyúval kapcsolatosan,hogy a tetejére mi szoktunk rakni a végén ha már minden bele van pakolva a vödörbe egy porcelán tányért,hogy lenyomja az egészet,mert akkor lebegnek a víz tetején és az nem jó!És az,hogy légmentesen le legyen zárva,ezért jó a vödör még ha kicsi is!Csak ennyit akartam még! :P
Puszi nektek!!!!

belluska

Kriszta!
Nagyon aranyos és ügyes Kata! :D Jár valamilyen színiiskolába is, vagy "egyszerűen csak" ilyen tehetséges? Olyan természetesen mondja el a mondanivalóját! 8)
hbzs

Jó reggelt!

Gabó,
ma mész dokihoz? Nagyon drukkolok!

i.kata

Jó reggelt lánykák!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabó!
Drukkhegyek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata, most már értem, akkor tényleg szinte minden van, ezt nem gondoltam volna. Bocsánat, hogy értetlenkedem, de az utrót nem a beültitől kellene szedni? Vagy azért kell ezeket tovább szedned, hogy a hirtelen abbahagyás ne okozott zűrzavart? Kíváncsi vagyok, hogy hogyan lehet ezeket másként szedni. Az Aspirint hogy szeded?

Kriszti, nagyon édes a lánykád, és milyen természetesen, könnyedén lazán beszél. Mintha nem is lenne ott kamera. Elárulsz egy olyan kis kulisszatitkot, hogy ezt kis etapot mennyi ideig filmezik?

Gabó, szorítok a dokihoz.
Vendég

Ladiva,
Tudod, a z utrót a lombik alatt is a leszívástól használjuk. Nekem most a 12. naptól kellett szednem és ahogy kivettem Tanár úr szavaiból, annak is a mnyh-t kellene erősítenie. Az aspirint a 3. naptól szedtem, de most a 4-től kell majd. Az estrofemmel variáltak nagyot. Annak az adagja szinte 5-6 naponta változik.
Az utrót szerintem azért kell még használnom, hogy ne boruljon fel a ciklusom és ne jöjjön meg előbb.

i.kata

Gabó!
Gondolok rád sokat!Nagyon várunk a hírekkel!!!!Puszi! :P

belluska

Kata, már olyan régen volt a lombikom, hogy el is felejtettem, hogy mikortól kell az utrót használni. Remélem, hogy ezek a megváltoztatott adagok meghozzák a várt hatást a következő ciklusban.
Vendég

Csajok, olyan kiábrándító.... még három hete simán felsöpörtem, felmostam és port töröltem. Most egy sima felsöprés is nehezemre esik és keményedés nélkül nem is megy már.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska, olyan aranyos vagy, de inkább szokatlan ez a helyzet neked, hiszen te állandóan pörögsz. Én meg már úgy szeretnék egy ilyen kiábrándító helyzetet megélni! :D
Vendég

Zsuzskám!
Ismerős a sztory,de azért csak óvatosan,mert tud ám ijesztő is lenni a keményedés!Legalább is nekem néha félelmetes volt! :o
Nem baj lassan már az éjszakázásokon fogsz vívódni,hogy nyitva tudd tartani a szemed!De még a pocakban van jó helye Bencusnak! :P

Ladiva!
Hamarosan te is átéled ugyanezeket!Egész biztosan!

belluska

sziasztok!

Kriszta!
de édes!!! gratulálok! nagyon ügyesen mondja a szövegét! :D

Zsuzska!
be kell látnod, hogy vége a fészekrakóösztönturbózásnak :P :P :P pihizni kell!!!!! :wink:

Ladiva!
Te most kezdessz? :shock: :roll: :?: Arra emlékeznem, hogy ősszel mentek!
dezsina

Dezsi, nekem novemberi az időpontom.
Vendég

Olyan aranyosak vagytok!!!

Megjártuk a védő nénit. Szerinte minden rendben van, szuperül nézünk ki, eredményeim tökéletesek. Kaptam tőle kelengyelistát, kihúzta, amik szerinte tök feleslegesek. Egy hónap múlva kell mennem legközelebb, aztán ő jön ki még a szülés előtt. Megbeszéltük a gyerekruha mosást, meg a gyerekorvost is. Voltam DM-men és SPAR-ban is.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzskám!
Látod nincs miért aggódni!Szuper minden!
Dm-ben még mindig van ilyen baba bónuszos program?Mi nagyon szerettük,nagyon sok kedvezményt kaptunk ezáltal,most is van Dm-es kártyánk!
Remélem te szerencsésebb leszel védőnő ügyben,nekünk :( :( :( :evil: !De már nincs rá szükségünk az a szerencse! :D
Pocak simi!Táska(kórházas) legyen most már lassan bepakolva! :wink: Biztos ami biztos,én megnyugodtam mikor össze volt készítve!
Apa tudod mikor tudta volna a betéteket és hasonlókat összevásárolni! :lol: :o :wink:

belluska

Gabó!
Már tűkön ülök!!!!! :D

belluska

Gabókám,
gyere, mesélj mi volt ma a dokinál.

i.kata

Helló lányok!4-re mentünk a Dél-Pestibe,ott van ez a dokibá,akihez eddig jártam.Képet nem tudtam hozni,mert ki volt fogyva a papir,basszus,olyan csalódott voltam :oops: De meg van amit kerestünk:egy petezsák,egy kis embivel!(Embike-igy hivjuk,mióta a beüti volt,ez olyan mint Zsuzskának a Benőke :lol: )7 mm-es a petezsák,jó helyen van,minden rendbe.Úgyhogy most már nyugodtan ki tudom várni a Forgácsos uhu-t is.Lánykáim lennt vannak anyumnál vidéken,és felhivtam őket a nagy hirrel.Mi volt az első kérdésük?Csak egy anya?Nemá!!!!!!!!!! :roll: :lol: Úgyhogy most már tényleg terhes vagyok azt hiszem :lol: :?:

salygabó

Feleség kismami :lol: Ma délben láttam a V.3-on a Katát,rohant a család a tv elé...Nagyon büszke lehetsz,gratulálok!:)

salygabó

Gabó,
na végre, már azt hittem baj van, hogy nem jössz :oops:
De meg van bocsájtva, mert ilyen szuper hírekkel jöttél :wink:

i.kata

Gabó!
Kép
Nagyon gratulálok!!!!!Látod,így kell ezt csinálni!!!!!!SZUPER!!!!!
Már alig vártam,hogy haza érjünk apa meccséről! :P

belluska

Ladiva
Kb egy másfél óra volt csak a felvétel előtte még a díszlet meg világítás meg beállítások. De nagyon jól bírja és türelmes,

Nem jár szinitanodába de már 4 éves kora óta szerepel.

Gabó
De jó hírek, SZUPER_SZUPER :!: :!:
Vigyázz magatokra :lol: :lol: :lol: :lol:

Én még mindig nagyon cefetül vagyok.

Jó éjt mindenkinek :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Gabó!
Gratulálok! Szuper hír! Te végül is 1 Embikét szerettél volna, s így is lett!!! :wink: Puszi Nektek!
hbzs

Gabó, ez nagyon jó hír! Örülök, hogy minden rendben van és hogy szépen látszott minden. Papírkép meg majd készül a Forgácsban, ha mégy UH-ra.
Vendég

Gabókám!
Akkor hatalmas gratula neked!!! Újdonsült kismaikánk!!! Pocisimi!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabó!
Nagyon gratulálok!!!!!Örülök,hogy minden rendben veletek!!!!

Zsuzska!!!
Már nekem is nehezebben mennek a dolgok,tegnap voltam védőnőnél,és kérdezte,hogy ugye össze vagyok már pakolva,mert 30.-ik héttől bármikor jöhetnek az ikrek :roll: :roll: :roll:

Kata!
Ne szomorkodjál, ennek így kellett lennie, nekem a Sipos azt mondta,hogy az ősz sokkal sikeresebb mint a nyár. Sztem most jobban fel fogsz tudni készülni,és nekik is van viszonyítási alapuk gyógyszer ügyben...Nekem 3 fagyis beültim volt az összesnél 100% felébredt!!!! :lol: :lol: :lol:

Üdv mindenkinek!!!!
Kismamiknak pocaksimi!!!!

Kép
babyonboard77

sziasztok Lánykák!

Gabókám!
szívből gratulálok!!!! a drukkjaim továbbra is mennek!!! :wink:

Ladiva!
csak hogy tudjam időzíteni magam hozzád képest. 388 as vagyok. elméletileg az november... megírnád Te hol vagy a sorban?
dezsina

Kriszta!
Már úgy szurkolok,hogy kevésbé jelentkezzenek ezek a fránya rosszullétek!Látod,eddig azt akartuk,hogy legyenek,most meg már alig várjuk,hogy múljon!De most már majd pár hét múlva megfogunk elégedni a mocorgásokkal is! :P :wink:

Baby!
Azért micsoda szuper,hogy anno mind a három fagyis beültinél felébredt mindegyik! :D
Gondolom,hogy már neked is milyen nehézkes minden!
Nevek vannak már? :D
Pocak simi!

Puszi mindenkinek! :P

Gabókám!
Neked is most már írhatom,hogy POCAK SIMI!!!!!!! :P :wink:

belluska

Na ezért horgászunk mi férfiak:

*Jóska ül a tóparton, és horgászik: egyik kezében egy bot, a másikban
egy féltégla.
Arra megy Mariska, és kérdezi:
- Mit csinálsz Jóska?
- Horgászom.
- De minek ahhoz egy féltégla?
- Ezt nem mondhatom meg.
Mariska oldalát nagyon fúrja a kíváncsiság és addig unszolja, míg végül
Jóska enged:
- Tudod mit, ha itt és most az enyém leszel, elárulom.
Mari először gondolkodik, de végül győz a női kíváncsiság.
A bokorban gyorsan elintézik a dolgot, majd kérdi a csaj:
- Na, elárulod végre, mire való az a féltégla?
- Tudod, a boton ma még egy árva kapás sem volt, a féltéglán pedig már
te vagy a harmadik...*

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

belluska

Sziasztok

Padlizsánkrém:

A sütőben vagy parázson megsütjük a padlizsánokat. Lehúzzuk a héját és egy ferdén felálított dolgon kifolyatjuk a levét. Ezután összevágjuk apróra és a következőket rakjuk bele:

vöröshagyma, só, bors, majonéz

Hagymából csak kicsi kell, majonézből pedig majdnem annyi mint maga a padlizsán.

Ügyesek legyetek :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kriszti,és ezt össze kell turmixolni?A hagyma nyersen kell bele?Nem lesz ez igy darabos?Anyósodé olyan fini selymes volt... :lol:

salygabó

Nem kell turmixolni és a hagymát egy picit meg lehet dinsztelni :lol: :lol:
A legjobb reszelni a hagymát.
Vendég

Sziasztok csajok!!!

Gabó!
HATALMAS GRATULA az újdonsült kismaminak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pocak simi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszta!
Négyszer megnéztem Kata reklámját, a végén még meg is könnyeztem! :) Igaz mostanában mindenen elsírom magam... Nagyon édes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Páromnak is nagyon tetszett!!!!! :P :P :P Pusziljuk!!!!
Pocak simi a babának!!!!!!!!!!!!!!!!!! Holnap betöltöd a 12. hetet, gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kata!
Nagyon sajnálom, hogy ebben a hónapban nem jött össze a beülti, de legközelebb biztosan sikerülni fog! :) Elkezded a mnyh. növelő csodaszereket szedni és meglátod minden rendben lesz!!! :) :) :)

Zsuzska!
Már tényleg nincs sok hátra, tessék pihengetni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pocak simi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Íme a 12 hetes UH-on készült fotók, lehet, hogy nem olyan jó minőségűek, mert apa a telefonjával fotózta és ahogy láttam, épp lemaradt az ujjszopós jelenetről. Sajnos a doki nem merevítette ki a képet, hanem folyamatosan nézte a babát. Apa meg így próbált fotózni, de nem lett olyan jó. :(
A képeken a szája előtt van a kezecskéje...

Kép Babócánk...

Kép Babócánk, szája előtt a kezecskéje...

Belluska!Dezsina!Ladiva!Hbzs!
:D :D :D :D :D :D

Szép estét mindenkinek!!! :)

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Dehogy is nem,olyan édes a képen!!!!!!Olyan jól kivehető a kezecskéje is!!!!! :D Olyan nagy már!Vigyázzatok magatokra!!!!Pocak simi! :P

belluska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?