Dizzy!
Szép nevet kaptál az exedtől
Dbogica!
Szia! Emlékszel, még régen egy topikba írogattunk. Örülök, hogy te is pocakosodsz a tesóval. Gratulálok! Gyere gyakrabban!
Andrea!
Még jó, hogy nem lett nagyobb baj, és az injekció segített. Eddig is ilyen erős volt az allergiád?
A.m.!
De jó, hogy te is jöttél! Boldog szülinapot a kisfiadnak!
Biztos nagyon szép lett a lakás a felújítás után. Kitartás a VUK-látogatásokhoz!
Vivi!
Én még sosem hallottam, hogy egy óráig UH-nak valakit. Az szerintem túlzás. De én nagyon úgy tudom, hogy ez hasi UH lesz. Nekem most már a 7. héttől már hasin csinálják. Meg is kérdeztem, hogy fog látszani, és az UHs nő mondta, hogy „Ezen a vékony hasfalon!? Hogyne látszana”. És látta is a hematómát.
2010!
Üdv köztünk! Ha 24-én fogant, sem lehetsz 10 hetes. Akkor is 11 hetes vagy. De persze te tudod hogy mi alapján számolsz. Az enyém 21-én fogant, és 11+3 vagyok.
Detty!
Hogy vagy? Sikerült kipihenni a tegnapi tortúra fáradalmait?
Egyébként a barátnőmnek ugyanilyen tűzrőlpattant lánykája van. Ő már lassan három éves lesz, de ha jól visszagondolok, már 11 hónaposan szaladgált egyedül, 1 évesen már olyan gyorsan, hogy utol sem lehetett érni. Nagyon fejlett a mozgása is, és nagyon okos kislány. Szerintem a faluban messzemenőleg a legokosabb. Még mielőtt megtudtam volna, hogy terhes vagyok egyszer azt kérdezte tőlem, hogy baba van a hasadban?
Szilárd nagyon nyugis kisgyerek, mindig fogja a kezem, szót fogad. BÁR! Kb három hete nagyon el kezdett csintalankodni, sokszor nemet mond, és még azért is próbálkozik. Lehet, hogy nála egy kicsit megkésve jött el a dackorszak. Szokott hisztizni, de szerencsére le lehet állítani ilyen-olyan eszközökkel. Az biztos, hogy én nagyon következetes vagyok vele, és tudja, hogy ha egyszer azt mondom, hogy nincs és kész, akkor hiába hisztizik, úgysem kapja meg. Azért bepróbálkozik, de feladja elég hamar. Biztos, hogy számít a szülői hozzáállástól is, de azt tuti, hogy létezik temperamentum is, és ha valaki olyan, mint Alexa, akkor egy következetes szülő mellett is tud kitartóan hisztizni. Kíváncsi leszek majd nálunk a ketteskére. A szomszédunkban egy anyukának mindkét gyereke nagyon higgadt. Azért reménykedek benne, hogy Maszatkám is ilyen kiegyensúlyozott lesz.