Sziasztok!
Nandorka,
jo ez a cikk a szobatisztasagrol. Hat nalunk sok minden igaz mar Attilara,de van,ami meg nem. Igy nem ketseges,nem erett ra,de majd az lesz:)Lanykeszites:azt hiszem meg talan nekem is atkuldted valamikor.En nem hinnem,hogy barmit is bevetunk,ha majd odajutunk,en a Joistenre bizom. Szivesen nevelnek meg egy fiut is:)Nekem ugy erzem,teljesen mindegy.
En ugy tudom,ha peteeres elott 1-2 nappal van egyutt a par,akkor lanyra nagyobb az esely,mert spermiumokban az X kromoszomak tovabb elnek,azaz bevarjak a petesejtet.Mivel az Y kromoszomak rovid eletuek,fiut csak a peteeres "pillanataban" lehet csinalni.
Gyonyoru Dorka haja,kitol orokolte a furtoket???
A tablaja nagyon tetszik,nem ikeas veletlenul?
Kerti partirol majd meselj,bevallalos vagy!!!
Boldog nevnapot a nagyfiadnak!!!!!!(Abel,ugye?)
Cukik az allatok!Nektek sajat nincs?
Jaj jut eszembe lanyok,
nem kell valakinek kisnyuszi?????Ismerosoknek esteleg?
Emelkeztek,multkor szereztem az etterembe egy nyuszit,mert meghalt a regi.De ferjem helyettese is szerzett egyet.Es lett egy fiu es egy lany nyuszko.Na azota szuletett 12 kisnyuszi!!!!!!!!!!!!Durva!!!!!
Eloszor 3(ebbol egy elpusztult),most meg 9, 1 hete kb.
Szoval az anyjuktol azt hiszem 3-4 het mulva lehet elvalasztani oket,akkor vihetokMind hofeher es gyonyoru!Ajandekba adjuk!!!
HELP!!!
Szeri,
nagyon izgi mar:))))))
Ne izgasd magad a szobatisztasagon,ez nem verseny.Mindenki elobb utobb az a lesz!!Es ki fog arra emlekezni,mondjuk 2-3 ev mulva,hogy ki mikor lett az?Es mit is szamit???
O,biztosan veget er ez a nem korszak,csak mar nagyon reg ota tart!vagy 3 honapja.Oruletes.Neha mond igent is,vagy bologat,de az mondjuk napi 1x.
Majd aug vegen lesz ujra szulinap (a mostani torta Aposomnak semmi exra nem volt,egy sima csokitorta,kivul tejszinhabbal,csokireszelekkel megszorva),amikor sutok marcipanosat,azt majd lefotozom.5eves lesz az egyik unokatesoja Attinak..Vagy egy katica lesz vagy egy pillango,meg nem dontottem.Ocseme meg szept elejen lesz,na neki si van mar otletem:)
Krisz,
irto viccesek amikor elkezdenek beszelni.
Attilanak szoktam irni a beszolasait miota mondatokban beszel.Nagyon jokat mond,meghalunk a nevetestol.
Kedvenc szovege mostansag,amit allando jelleggel bedob:"Bocsanat,nem latta a tacsamat?":)De hat napi szinten sok-sok vicces mondat szuletik.
Orulok,hogy bevalt a torta!!!Nagyon szep lett!!Ugyes vagy nagyon!!!Parodnak tetszett?:)
En mindig ezzel a piskota recepttel sutom a tortalapokat,csak max novelem a mennyiseget mindennek,illetve ha kakaosat akarok,akkor meg 1 kanal kakao is megy bele.
Eskuvohoz jo szorakozast,hidd el,semmi baj nem lesz,Csenge szuperul ellesz!!!!Ti meg jol kikapcsolodtok.
Ugy mennek mar en is egy jo kis lagziba,de valahogy most korulottunk senki nem akar hazasodni
En katolikus vagyok,de sajnos tudom,hoyg ilyen ez a vallas.Iszonyat vaskalapos a papok tobbsege.
MOndjuk a mi papunk (aki osszeadott minket Szentendren,majd megkeresztelte Ateszt)iszonyat jo fej,fiatal,kozvelten,laza.O mas tema.O ilyeneken nem temazott.Egyedul azt kerdezte,hoyg meg vannak-e kerestelve a keresztszulok.Hogy mire,az mindegy.
De voltam erdeklodni itt is,Obudan a papnal...hat ne tudd meg.Ilyen,hogy jarjunk el mi+a 2 keresztszulo 5alkalommal (mind a negyen!!) a keresztelo elott felkeszitore.De a gyereket ne vigyuk,mert az zavarna a beszelgeteseket...???Normalis???Akkor volt Attila 3 honapos...megis hogy hagynam valakire 5x orakra??
Igy vegul ott lett megkeresztelve Attila,ahol hazasodtunk,Szentendren:)
Vivi,
szerintem isetni otlet volt ez az 5os!!!!!!!!!!Kiraly vagy!!!!
Gyonyoruek a kepek!!!A gyerkocok nagyon szepek hallod!Es Te szuperjol nezel ki!!!!!!Tetszik a csaladi kepetek nagyon.
Vicky,
nalunk is megy a klonozas tema,mert Attila is total Apaja:)De en nem banom:)
Erdekes amit irsz,hogy kevesebb ido jutna a Levivel valo hancurra,ha jonne teso.De ha belegondolsz minden tobbedik gyerek "sorsa" ez
Ott mar nemcsak o van,nemcsak vele hancurozik anya
Az elejetol!!
Benita,
ugye szolsz,ha valami van babaugyben???:)Vonalzodat miert vetted le?
Hoztam balatonfuredi kepeket(montazsokat raktam ossze,tudom igy kicsik a kepek,de nem volt idom kicsinyitgetni most):
Na es persze kieltem a fotozasi maniamat is :
Csaladiakat,meg egyebeket majd a keptarba teszek,ha odajutok szolok.
Remenyeink szerint szeptember vegen tudunk koltozni.A burkolas elobb meglesz,de a lepcso az kb szept kozepere-vegere,es muszaj ahhoz igazitanunk,addig nem tudunk menni,mert korlat nelkul lehetetlen letezni Attilaval az emeleti galeria miatt.
Ugyhogy kerem a drukkokat az elkovetkezo hetekhez,hogy minden siman menjen!!!!
na megint regenyt irtam
kovessetek a jo peldat
pusz