Új privát üzeneted érkezett!

Belluska!
ahogy olvastam sali lesz, süti is, ital is... :)
esetleg egy kis husika? Valami?
üres kézzel nem illik vendégségbe menni :roll: könnyíthetnél a helyzetemen :) :wink:
dezsina

Sziasztok Lányok !

Nagyon hiányoztatok ám, de későbbiekben leírom, hogy miért nem tudtam jönni !

Dezsina, remélem szerencsét hoz ez a mai laptető a spontánkodáshoz :lol:
A Madonna koncert miatt kicsit irigyellek, mert én is szeretem a zenéjét, csak a tömeget nem :lol:

Kata, nagyon drukkolok Neked a jövő héthez !!!! Szívből kívánom, hogy minden jól alakuljon ! Hány babátok is van ? 3 ?
A piramis megnézésére tényleg nem adtak sok időt, de legalább akkor legközelebb tudjátok, hogy egyénileg kell szervezni, szuper képeket tettél fel!
A NCL topik elég érdekes társaság, én is csak olvasni szoktam őket.
Írtad, hogy több kisfiú születik a mesterséges megtermékenyítéssel... legalább több fiú lesz, mert eddig úgy is több nő volt - azt hiszem :oops: - Magyarországon

Kriszta, örülök, hogy újra jöttél!

Minnie, remélem, javul az allergiád, nem próbáltál arra is homeos bogyót szedni ?
Nekem elküldhetnéd a ketchup receptjét, idén nem, de talán jövőre megcsinálnám.
Kriszta, Minnie Ti mennyit híztatok eddig ?

Zsuzska, jó nagy már a babátok, 5 cm lábika :) , nagyon repül az idő!
A magzat diganosztikán voltam én is a kombinált ( Down és Edwards kór ) vv-en, ami negatív lett! És a 4D-s UH is oda tervezem. Te is voltál ott vv-en is ? És a 2. trimeszteri vv.-ra is mentél ?
Amiket írtál a babáról adatok, azok mit takarnak, mert csak az elsőt tudom, hogy a fejecskéje méretét ? Leírnád nekem ?

Gabó, nagyon gratulálok a pozitív teszthez ! :lol: Holnap is csinálsz ?
Nekem a beültitől számítva 5. napon csinált a S. doki Uh-t, mert vissza kellett mennem a rosszul létek miatt. Nem tudom, hogy kérni kell vagy nem. Próbáld meg ! :wink:

Baby, gondolom Te valamelyik Klinikán fogsz szülni ! Drukkolok, hogy probléma mentes legyen ! :)

HBZS, üdvözöllek én is! Nagyon sok mindenen mentél keresztül Te is!
Szorítok, hogy Te is mihamarabb babás legyél ! :D

Drága Belluska, Veled váltottam néhány privit, nagyon aranyos vagy, hogy gondolsz rám, illetve erősíted a csapatunkat, és bulit is szervezel nekünk ! Nagyon irigyellek az energiád miatt !
A gyerekeid nagyon édesek! Elhiszem, hogy Kata rosszalkodása után milyen jó érzés lehet, hogy odabújik :) :) :) :)

Ladiva, remélem, hogy gyűjtöd az energiádat a következő protokollhoz !!! Mikor is kezdesz ? Tudod, drukkolok ám ! :)

Remélem, nem hagytam ki senkit !

Szóval voltam 9. héten választott orvosnál UH-on, onnantól kezdve folyamatosan barnán pecsételtem, sose hívott vissza kontrollra, pedig 3* is hívtam. Majd augusztus elején piros vérzésre ébredtem, és bementünk a kórházba. Méhlepény-leválást állapítottak meg, de a lényeg, hogy a baba jól van, jó szívműködése, mocorog, és növöget.
Feküdnöm kell, és sokat kell pihenni.
Ezért is nem tudok menni a találkozóra, de lélekben veletek leszek, és remélem, sok képet tesztek fel a buliról !

Bocsi, hogy hosszúra sikeredtem !
Mindenkinek szép napot ! :) :D :D
wepe

Szia Wepe! De örülök, hogy jól vagy és hogy teljesen jól van a baba még az átélt izgalmak ellenére is! Szuper, hogy a kombinált teszt is negatív. Vigyázz magadra és a babára is, minden rendben lesz! A következő protokollom valamikor novemberben esedékes a sorszám alapján, de nagyon bízom benne, hogy nem fog rá sor kerülni.

Kata, jövő hét csütörtök mindjárt itt van. Akkor hanyadik napon lesz a beülti? Bízzunk benne, hogy probléma nélkül felébrednek a babóid. A nyálkahártya meg még addig sokat vastagszik. A vastagításra egyébként szedsz valamit? Régebben elmélkedtünk az Aspirinen.
Vendég

Wepe,
annyira örülök, hogy jelentkeztél! :lol: Már sokszor hiányoltunk ám.
Nagyon sajnálom a vérezgetést, de ezek szerint minden rendben van és ez a lényeg. Pihizzél sokat, nagyon vigyázz magatokra!

i.kata

Ladiva,
akkor leszek a 17. napon. Remélem jól számolt a doki, mert először belezavarodott, hogy 3 vagy 5 napos-e a 2 kis didergőnk, de mondtam hogy 5. Remélem ehhez mérten számolt. Majd hétfőn azért még rákérdezek :lol:
Képzeld, az Aspirin már eleve rajta volt a táblázatomon is, kaptam receptet is hozzá. Úgyhogy már ezt is beépítették a gyógyszerek közé. Meg 3 napja megint elkezdtem használni a propur cseppeket. Mindent próbálok úgy csinálni, mint a múltkor. Ha már egyszer bevált, remélem most is be fog. :oops:
Ja és persze igyekszem sokat bicózni, hogy legyen jó kis vérkeringésem :lol:

i.kata

Wepe!
de jó, hogy jelentkeztél!!!! :D örülök, hogy minden rendben!!!! :wink:
a tömeget én is úúútálom, de egy évben egyszer muszáj menni :P

Ladiva!
:)
dezsina

Kata!
azért kicsit bosszankodom itt az orrom alatt, hogy már aszpirint is szedetik velünk. persze amikor én kezdtem, akkor nem volt IR, hisztero, aszpirin :twisted: prsze progi szuri volt 30ezerért, de az meg már nincsen :evil: De végül is tökös, mert nagyon elegem van :)
dezsina

De szuper! Most már aztán kezdenek az intézetben tényleg mindenre odafigyelni (IR, vastagítás). Ez Aspirin protekt, vagy sima tabletta vagy a pezsgőtabi? Ez a propur csepp ez micsoda? Ennek még a nevét sem hallottam sohasem. Jó begyűjteni minden infót, ha már egyszer közeleg az idő...

Dezsi!
:D
Vendég

Dezsi,
nyugi :lol: Amúgy szerintem az intézetben sokat tanulnak a betegektől is. Mondom, amikor tavaly rákérdeztem az IR-re, akkor szinte azt sem tudták mi az...

Ladiva,
Aspirin protect.
Propur csepp majdnem ugyanaz, mint a méhpempő. Tudod, arról régen sokat beszéltünk. Azt hiszem ugyanaz van a cseppben is, mint amit a méhészetben lehet kapni vagy ha nem, akkor nagyon egyforma a hatásuk. Propur a neve és propolisz kivonatot tartalmaz. Az íze szörnyű, ezért kólába csöpögtetem és úgy ihatóbb.

i.kata

Wepe!
De jó hogy jöttél!
Már annyira akartam volna megnyugtatni a többieket felőled,de gondoltam ha te nem írsz akkor én nem hatalmazom fel erre saját magam!De a lényeg,hogy minden rendben a babával és szépen fejlődik! :P Sokat fogunk rád gondolni,ha csuklasz mi vagyunk! :wink:
Pocak simi és majd küldünk képeket! :P

Dezsi!
Kétféle husit biztosan csinálunk,amit írtam,de bármi amire gondolsz csinálhatsz,tényleg nem akarom,hogy ez miatt valaki kellemetlenül érezze magát!Francia sali???Vagy egyáltalán szeretitek?Olyan nehéz mondani valamit! :oops: :D
Laptető!!!!!!!Dezsikém meglátod jót fog ez jelenteni! :wink:

Kata!
Húúú,akkor jövőhéttől lesz részemről is újabb izgalom,szorítani kell érted!!!!Nagyon remélem a legnagyobb sikert!!!!!!

phpBB: Kép
belluska

Bellus, ne aggódj annyit! Eszünk, iszunk, amit kapunk és viszünk, éhen biztosan nem halunk és hát ugye nem lakodalomba megyünk. :D Még sok is lesz a kínálat!

Kata, most már emlékszem, elmélkedtünk tényleg a méhpempőről is, hogy hasznos-e vagy sem, de ha neked bevált, akkor inkább szedd, biztosan meghozza most is a várt hatását.

Dezsi, abszolút megértem a bosszúságodat, de hát sajnos ennek az iránynak is fejlődnie kell és tényleg a tapasztalatok, a páciensek visszajelzései tudnak ebben segíteni, az meg sajnos nem megy egyik napról a másikra.
Vendég

Belluska!
látod! Tudsz Te ha akarsz!!! Igy már mindjárt könnyebb!!! :D :wink: Már meg is néztem a térképen, hova fogok átsétálni :lol: :lol: (persze kocsival :P )

Ladiva!
igen igazad van. 10 éve még az sem volt, ami most nekem... :?

Kata!
lehet, egyszer én is csak elmegyek IR-re.
dezsina

Ah !!! és laptető! :D :P :D
dezsina

Dezsina,
akkor menje el minél előbb IR-re, és amíg várkozol, addig tudsz is az eredményen változtatni, ha esetleg rossz. Veszíteni valód nincs, max a vizsgálat ára. Ahol én voltam (Bálnt analitika) ott kérik a beutalót, de szerintem nem kötelező. Én simán kértem még a toxoplazma vizsgálatot minden nélkül. Még kismamák is voltak ott minden papír nélkül.

i.kata

Kata!
köszi!
most már kb egy éve készülök elmenni... még várat magára. Valahogy most nem akarok költeni erre. De ha megint rámjön a babapara, akkor elmegyek, ígérem :!: :D
dezsina

Dezsi, pedig lehet, hogy hasznos lenne tényleg elmenni mihamarabb, még akkor is, ha nem ingyér vizsgálják, mert aztán lehet, hogy kiderül a huncutság. A laptető azonban mindenképpen bíztató!
Vendég

Wepe!
De jó, hogy jöttél! :D S nagyon örülök, hogy a babával minden rendben van! Pihengessél, s meglásd, ezután is rendben lesz minden! Akkor most másik orvost választottál?

Kata!
Mikor ébresztik a babócákat? Hadd tudjam, mikortól kell különösen drukkolnom nekik! 8)
Aspirin Protectet én is szoktam szedni az inszemek során. Így legutóbb, Clostilbegyt-es stimulálás mellett is (ami pedig, azt mondják, vékonyítja) 11mm-es volt a a méhnyálkahártyám.

Dezsina!
Szerintem ne halogasd tovább az IR vizsgálatot. Annyi minden vizsgálaton átmentél már, ezt se hagyd ki. S ha esetleg tényleg IR-es lennél, akkor meg szükséged van legalább 3 hónapra, hogy javuljon a helyzet... :cry: Ha meg negatív (Reméljük, az lesz!!!), akkor meg legalább biztos lehetsz abban, hogy emiatt legalább nem kell izgulnod! 8)
hbzs

Sziasztok!Ideértem én is.Hbzs-vel taliztam,de Kata!Te nem vártál meg... :oops: :x Pedig lestelek nagyon!Ibolya felirta a receptet,de nem engedett be a T.úrhoz,mert hivatalosan holnap kéne tesztelnem :oops: Ezért holnap telcsiznem kell,és majd akkor megtudom az uhu időpontját...Ibolya a maga stilusában :evil: Gondoltam rád Kata :lol: Na mindegy...Tesztet csináltam ma is,de nem fényképeztem,mert a hétfőhőz képest alig erősődőtt :roll: Már ezen agyalok,hogy miért nem erősődik már???????????????? :lol: Tök jó,hogy jöttél Wepe!Már izgultam/tunk érted,vigyi magadra!Nem tudtok arról vmit,hogy mikor is lesz az első uhu,kb?

salygabó

Tök jó,hogy taliztunk Hbzs!:)

salygabó

Gabó!
De jó, hogy ismét találkoztunk az intézetben! :D Pedig azt hittem, mindkettőtökről lekéstem...

Kata!
Sajnálom, hogy veled viszont nem tudtam ma találkozni... :cry:

Szóval, voltam ma én is a Tanár Úrnál, és hát még mindig várakoznunk kell. :? De legalább már nem kaptam fogi gyogyit! :D
A bal oldal jobban néz ki, mint 1 hónapja, de a jobb oldali tüszőm még nőtt is. Amikor megkérdeztem, hogy miért csinálja ezt - fogamzásgátló mellet is-, a Tanár Úr csak annyit mondott, hogy: "Mert nem tudja, hogy mit kell csinálnia." ...
No, sebaj, az IR miatt Sipos doki eredetileg úgyis szeptemberi 6. inszemet mondott, de azért jobb lett volna úgy várakozni, hogy van esélyünk a spontánra. Persze most több esély van rá, mint fogi gyogyi mellett, de a 29 mm-es tüszőm így sem igen fogja hagyni a kicsiket "érvényesülni". (De persze én hiszek a csodákban!!! 8) )
hbzs

Gabó! Ne aggódj, ott van(nak) a babó(k), az a bizonyos érték, amit a teszt is kimutat kétnaponta duplázódik és lehet, hogy emiatt nem látod annyira erősödni a jelet. Nyugi, holnap tesztelj egy újabbat. Egyébként UH-ra mindig a sikeres tesztelés után egy, de inkább másfél, esetenkén héttel kell/érdemes menni, addigra lehet látni is valamit. Korábban nem biztos, hogy van értelme, mert annyira picikék, hogy max egy(két) pöttyöt láthatsz, ahogy Kata is említette.

Hbzs, ne aggódj, biztosan beáll a működés, és az IR értéked is csökkenni fog az inszemig.
Vendég

Kedves Hbzs!Talán 3 éve volt egy clostis hónapom,mikor az egyik tüszőm 32 mm-es lett.Aztán kaptam mellé Choragon szurit,és akkor egy sztk-s dokihoz mentem.Azt mondta,ebből tuti gyerek lesz!Aztán semmi,akkor már tudtam,hogy a hiba tuti bennem van,és akkor elhatároztam,hogy igenis megyek,ha kell az égig is,hogy végre kiderüljön,mi is a bajom:(Mert ezután már tudtam,hogy valami nem kóser.Csak olyan hosszú végig járni az utat,mig kiderül a baj,ha egyáltalán kiderül vmi is..Ezért fura nekem,hogy mégiscsak terhes lettem.Ennyi év hiábavaló remény,kinlódás,önmarcangolás után...de mégiscsak vannak csodák....

salygabó

Gabó,
gondoltam hogy ma nem lesz még uh-od. Nekem szerintem a hivatalos tesztelési időtől számítva kb 1,5 hétre volt az első, és utána is kb. 10 naponta kellett mennem.
Bocsi, hogy nem vártalak meg, de én már9-kor végeztem. Alig voltak ma és velem Ibolya nagyon kedves volt :lol: Még puszit is dobott :lol: :lol:
Hányingered van még?

Hbzs,
ha nem is teljes a siker, de legalább van javulás. Azt amúgy nem tudják leszívni, vagy nem lehet vele semmit kezdeni?
A babákat szerintem a beültetés napján ébresztik. Szóval nagy para lesz már előtte is, hogy kelle-e egyáltalán mennem. Párom ráadásul egész héten nem lesz itthon, így anyumnak megengedtem, hogy aznap itt legyen velem. Furin, vagy inkább hülyén hangzik, hogy megengedtem neki, de mindig túlaggódja magát és ezt hajlamos átragasztani rám is. Ráadásul nem is látja át ezt az egész lombik dolgot és néha kérdez olyanokat, hogy keresztbeállnak tőle a szemeim. :lol:

i.kata

Dezsi!
Hallgassál a lányokra és csináltasd meg a vizsgálatot,ezen ne múljon semmi!Sok minden történt már veled,talán téged is megnyugtatna,hogy ezen a téren van-e valami bibi(de nem lesz)!
Szóval már megvan az útvonal terv!

Gabó!
Holnap meglátod erősödik!!!!!!Ne idegeskedj,mert most kapsz ki Belluskától a korai tesztelésért! :wink: :wink: Minden rendben lesz!!!!!!
Ibolya ezek szerint megváltozott,mert hát jártunk oda egy pár éven keresztül,de velünk páromat is beleértve mindig nagyon kedves volt(megmondja az őszintét,de én imádtam),pont ezért!A rendes tesztelés napja előtt meg szerintem nem lehet csodálkozni,hogy nem akart uh-ra invitálni,mert nem szeretik az előbb tesztelést,ne értsd félre Gabó,mert én csak örülök,hogy előbb megtudtuk a jó hírt,csak ők tudják mit miért mondanak!
De ne törődj semmivel,mert a lényeg hogy kismami vagy és valóban csodák igen is vannak!!!!!!!! :P Puszillak!

Hbzs!
Sajnálom,hogy még várakozni kell!
De akkor most mindenképpen inszemezni fogtok?Lehet,hogy már írtad,de nem emlékszem pontosan! :oops:

belluska

Kata!
Ez ismerős anyuka téma! :lol:
Anyum elég jól képben volt a dologgal kapcsolatban,de ő iszonyú túlaggódós!Főleg miután elolvasta a Várva-várt babák című könyvet!Mutogatta nekem a rémtörténeteket,hogy mik is történhetnek és hát lám, nekünk tényleg mázlink volt nagyon,mert soha semmi probléma nem merült fel,se a lombik,se a szülés alatt!

Katámnak megvolt a hónap legjobb beszólása ma,hagy osszam meg veletek :P :Anyuci,én társas lény vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :o
Olyanokat mond,hogy órákig nevetek rajta! :D

belluska

Kata!
Tanár Úr mondta, hogy ezt nem kell műteni (Aminek én nagyon-nagyon örülök!!!), de nem is érdemes semmit csinálni, hanem várakozni kell. Gyogyit most azért nem kaptam, mert az előző két hónapban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, akkor meg minek...
Csak a beültetés napján ébresztik őket? Én azt hittem, 1-2 nappal korábban. Nahát, akkor lesz nagy izgi!!! Én nagyon drukkolok nektek, hogy legalább egyikük, de - ha szeretnéd - akár mindkettőjük szépen felébredjen, és meg is tapadjon a pocakodban még csaknem 9 hónapig!!! :D
Nekem az anyósom olyan, mint a te anyukád - de mi egy házban lakunk velük... De legalább izgul / drukkol / okoskodik az én anyukám helyett is, aki sajnos jobbára már csak testileg él ebben a világban (apukám pedig már réges-régen meghalt)...

Belluska!
Igen, mindenképpen meg kell csináltatni a 6. inszemet is - mint ahogy ma azt a Tanár Úr mondta. De bíztatott is, hogy lehet, hogy pont ez fog sikerülni! :D Hát, mi is ebben bízunk!!!! 8)
Milyen ez a könyv? Érdemes elolvasni?
Kata nagyon édes! :lol: És hogy jutott erre a következtetésre?
hbzs

Belluska!Hallgass rám,és csinálj egy füzetet,melybe dátum szerint,név szerint irrd bele az ilyen aranyköpéseket,mert felejthetetlen szép emléket őrzől meg vele.Nekünk van ilyen babadobozunk,egy "Gabó doboz" meg egy "Vivi doboz".Első körmöcske,első hajacska,első terhes teszt,első karszalag.Éppen egyik este jött Vivi lánykám-a nagy 17 éves :lol: -hogy nézegessük anya!És jókat mosolygunk,sirunk a vicces füzeten is...Majd meglátod,milyen öröm lesz az 20 év múlva....Terhes tesztről jut eszembe Belluska!A nagyobbik babámmal készült tesztem ugye 17 éves.. :D ..és még mindig pozitiv,de még milyen!:):)

salygabó

Belluska,
anyumat minden érdekli a lombikkal kapcsolatban, és mindig meg is kérdezi, amit nem tud, de nem igazán látja át és így olyan "hülyeségeket" szokott kérdezni (pedig előtte fél óráig magyaráztam)...
Mostmár velem is legtöbbször nagyon kedves Ibolya, de azért amikor rossz napja van, vagy nem fogom fel elsőre, mit akarnak mondani...na akkor azért tud katonás lenni :lol: Ma velem tényleg nagyon aranyos volt és olyan jól esett. :lol:
Kata édes lehetett, amikor ezt mondta és gondolom teljes meggyőződéssel adta elő :lol:

Hbzs,
sajnálom, hogy már leginkább csak anyósoddal oszthatod meg :cry:
Szóval akkor nem lehet semmit csinálni, csak várni. Nagyon drukkolok, hogy minél előbb felszívdjon.

Gabó,

i.kata

Hbzs!
Persze,akkor közös erővel itt szurkolunk nektek az inszemhez!!!!!!Hajrá,hajrá!!!!! :P
Hogy jutott erre a következtetésre?Hát apum kb. pár hete mondta a cicánknak,hogy gyere ide elvégre te is társas lény vagy!Hát ez eszébe jutott gondolom! :lol: :wink:
Jó a könyv amúgy csak feketén-fehéren le van benne írva minden!Jó is rossz is!De kettő van nekem belőle,mert kaptam ajándékba is egyet,így ha jössz az egyiket szívesen odaadom!

Gabókám!
Katánál is folyamatosan írtam a szavakat is amiket mondott,most Barninál is kezdem,most nála a csoki éppen:dócsi! :lol:
Sajnos arra épen nem volt időm,de Kata egyik fotóalbumát úgy fogom megcsinálni,hogy lényegében elmesélve azt ahogy ő lett nekünk és persze hozzá képekkel az intézetről és az ott dolgozókról,nekem annyira meghatározó állomása volt ez az életemnek,hogy úgy érzem ha nagy lesz, ennek örülni fog!
Tesztek,ne is mond,épp valamelyik nap mutattam anyunak a kb. két gyerek által termelt 8 db tesztet,amiből Katusé a 6 db!!! :lol: :lol: :lol: :wink:
Várjuk a holnapi erősödő tesztet!!!!!! :P

Kata!
Örülök,hogy Ibolya kedves volt ma veled!Biztos sokszor nekik sem könnyű,de persze akik ilyen problémákkal küzdünk mint mi itt mindannyian,azok sokszor biztos érzékenyebbek!De mondom szerencsére én nagyon jó formában fogtam őt ki mindig! :P

belluska

Zsuzska írta sms-ben,hogy most mentek a Balcsira és puszil mindenkit!!!!! :P

belluska

Belluska!
Hú, nagyon kedves vagy! :D Nagyon szépen megköszönöm, ha megkapom az egyik példányodat! Nagyon szeretek olvasni, a BKV-n van is alkalmam rá: 45 perc oda és 45 vissza a munkahelyemről. (Bár mostanában reggel együtt megyünk kocsival a férjemmel. Visszafelé viszont én mindig jóval hamarabb, s így BKV-val, jövök.) Persze, ha elolvastam, szívesen visszajuttatom, vagy továbbküldöm valakinek, ha más is szeretné elolvasni itt a fórumon! :wink:
hbzs

Hbzs!
Nagyon szívesen!Az egyik példányt megőrzöm,de a másikra már nem lesz szükségem! :lol:
Szólj rám ha elfelejteném odaadni! :D

Ma már voltunk az első adag bevásárolni valóért!
:D
Mindjárt itt a szombat! :lol:
Igaz felhőszakadást és jégesőt mondanak,de sebaj,majd akkor felköltözünk az emeletre!

Kép
Jó éjszakát csajok! :P

belluska

Sziasztok!

Wepe!
Nagyon örülök, hogy ismét itt vagy. :) Nem semmi, amiket átéltél, de remélem most már minden rendben van!!! Pihenj sokat, ahogy az orvosok tanácsolták. Vigyázz nagyon a babára és magadra is!!!
Pocak simi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kérdezted, hogy eddig mennyit híztam, a mérlegünk szerint semmit, de szerintem kb. 0,5 kg-ot. :)

A ketchup recept egyébként nagyon egyszerű és finom, íme:

Hozzávalók:
- 1 kg paradicsom (forró vízzel a héját lehúzni)
- 40 dkg hagyma
- 25 dkg alma (héjastól)
- 25 dkg cukor
- 0,4 dl 20% ecet
- 3 evőkanál só
- 2 evőkanál pirospaprika
- 7 db szegfűszeg
- 7 db szegfűbors

Az egészet egy edénybe tenni, kb. 1,5 óráig fedő nélkül főzni,
majd az egészet leturmixolni. A masszát üvegekbe tenni, tetejükre
pici szalicilt szórni.

Ma egyébként csemege ubit és csalamádét tettünk el, holnap jön a szilvalekvár. :)

Gabó!
Én július 2.-án teszteltem és rá 2 hétre július 16.-án kellett mennem az 1. UH-ra az intézetbe és akkor már szépen látszott a babóca a képen és a szívhangját is hallottuk!!! :lol:
Pocak simi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata!
Nagyon szorítok, hogy a két kis síelő babód felébredjen téli álmából. :D Addig is jó méhnyálkahártya növesztgetést!!! :)

Hbzs!
Remélem hamarosan rendeződnek a tüszőcskéid, és minden rendben lesz velük. Aztán pedig jöhet az utolsó inszemináció, amihez nagyon-nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
Egyébként a könyv engem is érdekelne, de abból amit Belluska írt, nem tudom, hogy jó ötlet-e pont most elolvasnom...

Dezsina!
Gondolom már számolod a napokat a Madonna koncertig, én 2 éve voltam Robbie Williams koncerten, de a nagy napot alig bírtam kivárni. :)

Belluska!
Örülök, hogy a gyerkőcök nem lázasodtak be és minden rendben volt a szurik után. Kata beszólása nagyon aranyos volt. :) Annyira édes, mikor ilyen picik szájából hangzanak el komoly mondások. :D

Kriszta!
Pocak simi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ladiva!
:P :P :P

Képzeljétek ma hajnalban úgy 2 óra fele nekiálltam szilvát nassolni, annyira finom, érett volt, hogy ki tudtam szívni a héjából a belsejét. Közben sikeresen lenyeltem egy szilva magját, ami nem épp a legkisebb volt... :?
Lehet, hogy h...e kérdés, de szerintetek ettől lehet valami bajom vagy csak átmegy rajtam, egész nap ezen paráztam, :( mert az interneten azt olvastam, hogy extrém esetben vakbélgyulladást lehet tőle kapni... :roll: :roll: :roll:

Szép estét mindenkinek!!! :D

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Miattad szoktam bekukkantani késő éjjel,mert tudom,hogy te is éjszakai bagoly vagy! :lol: :wink:
Szilvamag szerintem ahogy jött,úgy megy!Ne aggódj!!!!
Mi már szerencsére túl vagyunk a savanyú eltevésen,már volt szilva befőtt elrakás,lekvár...stb!A vödrös savanyú receptünk isteni,nagyon jó kemények maradnak benne az uborkák és az almapaprikák!És nagyon egyszerű! :D

Ja és elfelejtettem írni Kata múltkori bemondását:
Kérdeztem,hogy miért nem a wc-be kakilunk ha már oda szokott,erre azt válaszolta,hogy mert anyucikám,gömbölyű a wc! :lol: Hát ilyen édes pofa makrancos Katánk van! :lol: Húú de késő van! :?
Jó éjt!

belluska

Sziasztok!

Nagyon sajnálom, de le kell mondanom a szombati részvételemet. Bármennyire is igyekeztem és tűnt úgy, hogy sikerült megszervezni a dolgokat, mégis közbejött valami. Fogok rátok gondolni szombaton és nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott, de ígérem, hogy a következő talin - mert biztosan lesz következő - mi is ott leszünk. Most nagyon szomorú vagyok.

Kata, neked és párodnak külön szeretném megköszönni, hogy elvittetek volna.

Jó szórakozást kívánok nektek és puszilok mindenkit.

L.
Vendég

Jó reggelt!

Ladiva,
:cry: nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni :cry:

Minnie,
ne aggódj a szilvamag miatt, szerintem is úgy megy, ahogy jött, csak nem ugyanott :lol: A vakbélgyulladást meg ne is emlegesd, mert tegnap azt hittem az van. Annyira fájt a hasam a jobb oldalon, már nem tudtam magammal mit kezdeni. Előtte nem sokkal émelygett a gyomrom is. :roll: Ezen paráztam egész éjjel, nehogy most legyen valami bajom.

Belluska,
ti is voltatok tegnap vásárolni? Felétek nem volt őrültek háza? Mert itt nálunk mozdulni nem lehett a boltban és megint előjött a tömegiszonyom. :roll:

i.kata

Ladiva!
:( :( :( :( :( :( :( Nagyon szomorú vagyok,hogy nem jössz!!!!!!
De úgy sem ez az utolsó és a legközelebbin ott leszel!!!!!Sokat gondolunk majd rád!!!!!!!Puszi!

Kata!
Voltunk igen,de amerre mi voltunk nem volt olyan káosz! :D
Rólam tudni kell,hogy én imádok menni,de mióta gyerkőcök vannak,azóta a lényeg,hogy mindent gyorsan megjárni!De ha nagyobbak lesznek már jobb lesz!Most ők a legfontosabbak! :D

Kriszta!
Tegnap Katám nézte lánykádat képen,mindig meg kell nézni és ő is már számolgatja a napokat! :lol:
Remélem jól vagytok!Pocak simi!!!!!! :P

belluska

Gabó!Rukkolj elő nekünk azzal a fotóval!!!!!!!! :D
Nagyon várlak!!!!!! :P

belluska

Sziasztok!

Belluska
Párom sem igen szokott inni, és szerintem ő akar vezetni is. Már csak egyet kell aludni. Úgy várjuk. Gyerekek nem lázasodtak be?

Gabó
Nekem is másfél hét volt mikor vissza kelett mennem uh ra és akkor még nem látszott a szívhang csak 2 mm petezsák és egy hét múlva már volt szívhang is. Előtte nem igazán lehet jól látni. Nehéz volt kivárni de megérte :lol: :lol:

Ladiva
Annyira sajnálom hogy nem találkozunk :cry: :cry:

Minnie
Meg sem merem mondani de én 5 kg híztam idáig. :( :(

Akkor holnap találkozunk, de jóóóóó!!
Vendég

Kriszta!
Idáig nem lázasodtak be szerencsére,sőt nagyon is elemükben vannak! :lol:
Most fogunk halászlét csinálni bográcsban!Nagyon szeretjük!
Aztán délután takarítok,mert a holnap a főzésé,sütésé!De néha bekukkantok ám! :wink:
A lényeg,hogy jól vagytok!!!!!!Puszi nektek! :P

belluska

Ladiva!
Annyira sajnálom, hogy nem tudsz jönni szombaton!!! :cry:

Minnie!
De jó, hogy közzétetted a ketchup receptjét! Én is ki fogom próbálni! :D A zöldségeket milyen formában teszed fel főni? Gondolom összedarabolod, nem?
A könyvbe akkor majd szombaton te is kukkants bele, és ha úgy látod majd, hogy szívesen elolvasnád, akkor majd elküldöm neked, miután elolvastam. Jó lesz így? :wink:
A szilvamag szerintem is változatlan formában fog kijönni. Könnyen lehet, hogy észre sem veszed! 8)

Kata!
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi bajod! És nem is lesz! :D
hbzs

Képzeljétek tegnap este végre sikerült bejelentkeznem egy diabetológushoz itt az SZTK-ban, és NOVEMBER 4-re kaptam időpontot!!!
hbzs

Kriszta,
nem szombaton találkozunk? Addig még aludjál inkább kettőt :lol: különben nagyon fáradt leszel. :lol:

Hbzs,
november 4??? Az nagyon durva. :shock:

Belluska,
ne fáraszd le magad túlzottan, különben mit kezdünk veled szombaton? :lol:

i.kata

Szép napot lányok!Reggel telóztam az intézetbe.T.Úr örült nagyon,és 2 hét múlva kell mennem uhu-ra.Nagyon soká...:)Kata,nemsokára itt az időd,de drukkolok neked előre is!

salygabó

Délután kaptok képet,de többet már nem csinálok:)

salygabó

Oké akkor alszok még legalább kettőt!!
Vendég

Hbzs!
Az igen,ilyen sokára időpontot kapni! :roll: :roll:
De legalább van időpontod!

Minnie!
A másik könyvet neked adom! :lol:

Kriszta!
Kettő alvás is hamar eltelik! :lol:

Kata!
Van beszélőkém ne aggódjatok!!!!!
Kifáradva nem leszek!!!!!!Mikor végre jöttök!!!!ÁÁÁÁÁ,olyan nem létezhet!

:lol:

belluska

Sziasztok!

Remélem csajok a szilvamaggal kapcsolatban igazatok lesz... :lol:

Belluska!
Tényleg éjszakai bagoly vagyok. Mikor férjem dolgozik, mindig ébren várom, általában fél 1-1 körül jön meg. Ilyenkor hajnal 2 előtt sose jutunk ágyba. De ha nem dolgozik, akkor is későn fekszünk, mert a bioritmusunk már teljesen átállt erre az életmódra.
Én azért az utolsó pár hónapban majd megpróbálok átszokni a normál időbeni lefekvésre, mert ha meg lesz a baba, nem biztos, hogy ezzel a tempóval sokáig bírom... :P :P :P
Írtad, hogy ti is tettetek már el vödrös savanyút, érdekelne a receptje, bár helyhiány miatt nálunk a vödrös nem megoldható, inkább befőttes üvegbe raknám el, de nagyon finom, ha kemény marad a zöldség, olyan, mint frissen. Az én receptem a nagyimtól kaptam, de az nem olyan ropogós. :)
Köszönöm a lehetőséget a könyv elolvasására, viszont azon gondolkoztam, hogy jó ötlet-e most elolvasnom vagy inkább majd csak szülés után, írtad, hogy "rémtörténetek" is vannak benne...
Egyébként miről szól valójában?

Hbzs!
A paradicsom csumás részét kivágom a másik felét kereszt alakba bevágom, pár percre forrásban lévő vízbe teszem, így a héja könnyen lejön. Majd négy felé vágom a parikat, a hagymát megpucolom és nagyobb kockákra vágom vagy csak simán felaprítom, az almát én meghámoztam, bár azt írja a recept, hogy nem kell, de akkor turmixolás után maradhat benne kisebb héj darab. A magházát kivágom és szintén négy felé vágom. Mikor már minden megpuhult, akkor kész. Ha a paradicsom is és az alma is édes, először ne tegyél bele annyi cukrot, amennyit ír, mert lehet, hogy túl édes lesz az egész. Inkább félidőben kóstold meg és ha cukortalan, még cukrozhatod. Jó főzőcskét! :D
Egyébként tényleg nagyon egyszerű és gyorsan megvan! :)

Gabó!
Ne csüggedj, meglátod olyan gyorsan elröppen az a 2 hét, hogy észre sem veszed, addig meg ábrándozhatsz, hogy vajon hány pocaklakó pihen odabent... :lol: :lol: :lol:
Pocak simi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszta!
Te szerintem a gyógyszerektől híztál, amiket a vesédre kapsz. Az meg fontos a baba és te miattad is, így ne keseredj el. Biztos nagyon szép kismami leszel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Pocak simi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata!
Remélem most már jobban vagy, a csudába azzal a hasfájással!!! Ne gondolj semmi rosszra, csak pozitív dolgokra, már csak 1 hét és jönnek a pocaklakók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ladiva!
Ne légy szomorú!!! :D Én is sajnálom, hogy nem leszel ott szombaton és nem találkozhatsz velünk, de majd legközelebb!!! :D :D :D

Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
A receptet készítem szombatra!!!!! :D De ha viszont mondjuk 5l-es üvegbe rakod,akkor az a lényeg,hogy nagyon légmentesen záródjon!
De van ám kis vödör is,mi is vettünk,mert párom keresztszüleinek is mi csináltuk!
A könyv a lombikprogramról szól és a családok mesélik el a siker előtti küzdelmeket és megpróbáltatásokat.Ezek nagyon jók,mert bizony adhatnak erőt annak akiknek néhány sikertelen volt és mondjuk úgy mint nálunk a többedik lett sikeres!A rémtörténet a lombik eljárásról magáról van benne,mert hát mint minden gyógyszernek is van mellékhatása,de ezt kötelesek leírni,még ha nagyon kevés is a probléma!Magáról a műtét esetleges következményeiről,de én ezt a részt nem is "hallottam" meg,mert én úgy éreztem nem lehet bajom egy ilyen fantasztikus csapatban ami az intézetben van!Amúgy egy másik meddőségi központ pácienseiről szól,akik mesélnek benne(D.I.).A történetek amúgy nagyon meghatóak! :(

belluska

Minnie!
Hát a bioritmust majd valóban át kell állítanod egy időre,de ez természetes lesz majd meglátod!Mikor Kata hasfájós volt,hát napi 2-3 óra alvással nem volt könnyű,de érdekes most már 5-6 óra alvás bőven sok nekünk!Megszoktuk! :lol: De megér minden fáradtságot! :P

belluska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?