Sziasztok Lányok !
Nagyon hiányoztatok ám, de későbbiekben leírom, hogy miért nem tudtam jönni !
Dezsina, remélem szerencsét hoz ez a mai laptető a spontánkodáshoz
A Madonna koncert miatt kicsit irigyellek, mert én is szeretem a zenéjét, csak a tömeget nem
Kata, nagyon drukkolok Neked a jövő héthez !!!! Szívből kívánom, hogy minden jól alakuljon ! Hány babátok is van ? 3 ?
A piramis megnézésére tényleg nem adtak sok időt, de legalább akkor legközelebb tudjátok, hogy egyénileg kell szervezni, szuper képeket tettél fel!
A NCL topik elég érdekes társaság, én is csak olvasni szoktam őket.
Írtad, hogy több kisfiú születik a mesterséges megtermékenyítéssel... legalább több fiú lesz, mert eddig úgy is több nő volt - azt hiszem
- Magyarországon
Kriszta, örülök, hogy újra jöttél!
Minnie, remélem, javul az allergiád, nem próbáltál arra is homeos bogyót szedni ?
Nekem elküldhetnéd a ketchup receptjét, idén nem, de talán jövőre megcsinálnám.
Kriszta, Minnie Ti mennyit híztatok eddig ?
Zsuzska, jó nagy már a babátok, 5 cm lábika
, nagyon repül az idő!
A magzat diganosztikán voltam én is a kombinált ( Down és Edwards kór ) vv-en, ami negatív lett! És a 4D-s UH is oda tervezem. Te is voltál ott vv-en is ? És a 2. trimeszteri vv.-ra is mentél ?
Amiket írtál a babáról adatok, azok mit takarnak, mert csak az elsőt tudom, hogy a fejecskéje méretét ? Leírnád nekem ?
Gabó, nagyon gratulálok a pozitív teszthez !
Holnap is csinálsz ?
Nekem a beültitől számítva 5. napon csinált a S. doki Uh-t, mert vissza kellett mennem a rosszul létek miatt. Nem tudom, hogy kérni kell vagy nem. Próbáld meg !
Baby, gondolom Te valamelyik Klinikán fogsz szülni ! Drukkolok, hogy probléma mentes legyen !
HBZS, üdvözöllek én is! Nagyon sok mindenen mentél keresztül Te is!
Szorítok, hogy Te is mihamarabb babás legyél !
Drága Belluska, Veled váltottam néhány privit, nagyon aranyos vagy, hogy gondolsz rám, illetve erősíted a csapatunkat, és bulit is szervezel nekünk ! Nagyon irigyellek az energiád miatt !
A gyerekeid nagyon édesek! Elhiszem, hogy Kata rosszalkodása után milyen jó érzés lehet, hogy odabújik
Ladiva, remélem, hogy gyűjtöd az energiádat a következő protokollhoz !!! Mikor is kezdesz ? Tudod, drukkolok ám !
Remélem, nem hagytam ki senkit !
Szóval voltam 9. héten választott orvosnál UH-on, onnantól kezdve folyamatosan barnán pecsételtem, sose hívott vissza kontrollra, pedig 3* is hívtam. Majd augusztus elején piros vérzésre ébredtem, és bementünk a kórházba. Méhlepény-leválást állapítottak meg, de a lényeg, hogy a baba jól van, jó szívműködése, mocorog, és növöget.
Feküdnöm kell, és sokat kell pihenni.
Ezért is nem tudok menni a találkozóra, de lélekben veletek leszek, és remélem, sok képet tesztek fel a buliról !
Bocsi, hogy hosszúra sikeredtem !
Mindenkinek szép napot !